Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

01 Δεκ. 2018 - 08:37 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Κανονίστε μια ρομαντική βραδιά με τον σύντροφό σας και πείτε του όλα όσα σκέφτεστε. Μήπως τελικά ήρθε η ώρα να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας; Συζητήστε το και αποφασίστε μαζί.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Οι περισσότερες από εσάς υπάρχει περίπτωση να είστε κάτω από μια μεγάλη πίεση αυτή τη στιγμή προκειμένου να τακτοποιήσετε άμεσα όλες τις υποχρεώσεις σας που τρέχουν. Αν τα βρείτε σκούρα ζητήστε τη βοήθεια των φίλων σας. Είναι πάντα δίπλα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)

Προσπαθήστε να πάρετε μια άνεση από τη δουλειά σας σήμερα και μην φοβάστε να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας μαζί με τους κοντινούς σας ανθρώπους. Δεν είναι ωραίο να απομακρύνεστε και να μην τους βλέπετε για καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Προσπαθήστε το επόμενο διάστημα να είστε ειλικρινείς στις σχέσεις σας, γιατί αν κρύψετε κάτι θα το καταλάβουν οι κοντινοί σας άνθρωποι και θα σας ζητήσουν εξηγήσεις. Προσοχή στην υγεία σας.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Αχ αυτά τα οικονομικά σας… Εκεί που νομίζετε πως τα έχετε όλα υπό έλεγχο προκύπτει ένα θέμα και σας βάζει σε σκέψεις. Αυτό θα συμβεί και σήμερα. Προσπαθήστε να το ρυθμίσετε άμεσα πριν γίνει μεγαλύτερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Αν σας αρέσει κάποιος αυτό που έχετε να κάνετε είναι να του εκφράσετε τα συναισθήματά σας χωρίς φόβο και άγχος. Αν δεν νιώθει το ίδιο θα το μάθετε κατευθείαν και δεν θα χάσετε πολύτιμο χρόνο ούτε θα επενδύσετε σε αυτόν χωρίς λόγο.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Ένα τηλεφώνημα από ένα πρόσωπο που υπήρχε παλιά στη ζωή σας αλλά έχει πια εξαφανιστεί θα σας βάλει σε πολλές σκέψεις. Άραγε τι θα κάνετε; Θα το δεχτείτε ξανά στη ζωή σας ή δεν θα του δώσετε δεύτερη ευκαιρία;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 21/11)

Τα οικονομικά σας επιτέλους αρχίζουν να φτιάχνουν, αφού πια έχετε καταλάβει πως μόνο κακό σας κάνει το να σκορπάτε τα χρήματά σας δεξιά και αριστερά. Βρείτε χρόνο για να φροντίσετε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας γιατί τελευταία τον έχετε πολύ παραμελήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22/11 – 21/12)

Το μυαλό σας είναι στραμμένο αυτό το διάστημα στο σπίτι σας. Θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές, να αγοράσετε μερικά πράγματα, ενώ πολλές από εσάς σκέφτεστε να μετακομίσετε. Προσοχή στην υγεία σας και στα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Το τελευταίο διάστημα είχατε πολλά θέματα με τους φίλους σας με αποτέλεσμα να απομακρυνθείτε και να κλειστείτε στον εαυτό σας. Σήμερα όμως είναι η ιδανική μέρα για να κάνετε το πρώτο βήματα και να τα λύσετε όλα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Αν και είναι Σάββατο το μυαλό σας εξακολουθεί να είναι στη δουλειά σας, αφού έχετε να κάνετε ακόμα πολλά για να ικανοποιηθείτε. Σας προτείνουμε όμως να κάνετε ένα διάλειμμα και να χαλαρώσετε γιατί διαφορετικά θα πιεστείτε πολύ.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Η ερωτική σας διάθεση είναι στα ύψη σήμερα και σας προτείνουμε να κανονίσετε μια βραδιά με τον σύντροφό σας, τώρα που και η δουλειά σας έχει μπει σε ένα ρυθμό και έχετε τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας. Στα οικονομικά σας θα πάρετε μια μεγάλη ανάσα.