Επικαιρότητα:

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 12/12/2018

12 Δεκ. 2018 - 07:26 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 12/12/2018

Στην καρδιά της εβδομάδας πλέον και συνεχίζουμε να πορευόμαστε προς τις γιορτινές ημέρες με αισιοδοξία και θετική διάθεση!

Μια νέα γνωριμία σε εξιτάρει αλλά φοβάσαι πως δεν θα κρατήσει; Κάλεσε στο 9011513203 και μάθε τι αποκαλύπτει η συναστρία σας!

ΚΡΙΟΣ

Αν κάποιοι σχεδιάζουν πως θα περάσουν τις ημέρες των Χριστουγέννων, εσύ βιαστική όπως πάντα έχεις ήδη στο μυαλό σου τους στόχους της επόμενης χρονιάς που αν σήμερα τους μοιραστείς με κάποια πολύ δικά σου πρόσωπα θα εξασφαλίσεις και την υποστήριξή τους. Μια έξοδος για δυο είναι ό,τι καλύτερο για σένα και το σύντροφό σου, ενώ αν είσαι single μάλλον είναι από επιλογή γιατί αυτοί που σε περιτριγυρίζουν είναι πολλοί. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη, κάλεσε στο 9011513203.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι στο ζωδιακό σου dna οι προσπάθειές σου να στρέφονται στο πως θα εξασφαλίσεις την υλική αλλά και συναισθηματική σου ασφάλεια και οι μέρες αυτές σε βοηθούν σε μεγάλο βαθμό να την πετύχεις αρκεί οι επαγγελματικές και κατ΄επέκταση οικονομικές συμφωνίες που θα κάνεις να είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης, ενώ στα συναισθηματικά σου να έχεις μια βαθιά και ουσιαστική συζήτηση με το σύντροφό σου για το πως βλέπει ο καθένας σας την κοινή σας πορεία στο μέλλον. Για τις αδέσμευτες Ταυρίνες η Αφροδίτη από το Σκορπιό συνεχίζει να μοιράζει ερωτικές προκλήσεις. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη, κάλεσε στο 9011513203.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχεις πάντα χίλιες ιδέες και προτάσεις αλλά και την ικανότητα να τις μεταδίδεις με πειθώ και επιχειρήματα στους γύρω σου και αυτό είναι που θα σε βοηθήσει σήμερα να κλείσεις μια σημαντική συμφωνία, να διευρύνεις το πελατολόγιο σου, να προχωρήσεις ένα βήμα παραπέρα μια επαγγελματική συνεργασία. Στα ερωτικά σου τώρα, ένα πρόσωπο σε προσεγγίζει με φιλικό τρόπο αλλά άλλες είναι οι προθέσεις του, ενώ αν ανήκεις στις δεσμευμένες ίσως σου προκύψει μια μετακίνηση με το σύντροφο, ενδεχομένως για επαγγελματικό του ζήτημα. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη, κάλεσε στο 9011513203.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κινείσαι σε δυο ταχύτητες. Ανεβασμένη η ταχύτητα στα επαγγελματικά σου και καλά κάνεις αφού ό,τι κάνεις τώρα θα φέρει αποτελέσματα στο άμεσο μέλλον. Αισθηματικά, αν θέλεις ένα πρόσωπο αλλά διστάζεις να το πεις, ετοιμάσου να χάσεις την ευκαιρία γιατί και ο άλλος πόσο να σε περιμένει; Το ίδιο ισχύει και για σένα που είσαι σε σχέση, δηλαδή μην κρατάς στο σκοτάδι το σύντροφό σου για τα όσα νιώθεις και θέλεις. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη, κάλεσε στο 9011513203.

ΛΕΩΝ

Με τη στήριξη του κυβερνήτη σου Ήλιου σήμερα μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα σου παρέχουν την υποστήριξή τους, ενώ στο επαγγελματικό σου περιβάλλον οι ιδέες σου γίνονται αποδεκτές χωρίς υποσημειώσεις ή διορθώσεις. Ένα πρόσωπο από τον εργασιακό σου χώρο σου δείχνει το ενδιαφέρον του αλλά εσύ δεν αποφασίζεις να του δώσεις θάρρος. Για σένα που ανήκεις στις δεσμευμένες του ζωδίου, ίσως υπάρξει ένας εκνευρισμός λόγω των υποχρεώσεων του συντρόφου σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη, κάλεσε στο 9011513203.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα σύννεφα διαλύονται στο εργασιακό σου χώρο και σήμερα μπορείς να στηριχτείς στους συναδέλφους σου για τη βοήθειά τους, όπως επίσης και σε κάποια πρόσωπα της οικογένειάς σου που σου δίνουν λύσεις σε κάποια θέματα της καθημερινότητας. Ο Άρης απέναντι σου επιμένει να σου φέρνει μικροεντάσεις με το σύντροφό σου, ενώ αν ανήκεις στις αδέσμευτες του ζωδίου, σκέψου μήπως έχεις πολλές απαιτήσεις από τους άλλους… Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη, κάλεσε στο 9011513203.

ΖΥΓΟΣ

Όλα λειτουργούν υπέρ σου σήμερα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και συναισθηματικό επίπεδο με το εξάγωνο Ήλιου – Σελήνης να στηρίζει τις επιλογές σου, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει μια επαγγελματική πρόταση από ένα σημαντικό πρόσωπο. Μέχρι το τέλος του μήνα φρόντισε να ρυθμίσεις οικονομικές εκκρεμότητες που σε πιέζουν! Ένα τηλεφώνημα, ένα μήνυμα ή μια τυχαία συνάντηση επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον ενός προσώπου για σένα, ενώ αν ανήκεις στις δεσμευμένες του ζωδίου σου μια κοινή δραστηριότητα με το σύντροφό σου σας φέρνει πιο κοντά. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη, κάλεσε στο 9011513203.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα επαγγελματικά σου είναι αυτά που σε απασχολούν και σήμερα με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σου να στηρίζουν τις προτάσεις σου. Μια ιδέα σου πάνω στην εκμετάλλευση των περιουσιακών σου στοιχείων μπορεί να γίνει πολύ επικερδής αρκεί να πάρεις και τις σωστές συμβουλές από ανθρώπους με τις ανάλογες γνώσεις. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου έχεις την ευχέρεια να γνωρίσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους, ενώ για σένα που ανήκεις στις δεσμευμένες του ζωδίου σου ένα δώρο από το σύντροφό σου είναι η καλύτερη απόδειξη των αισθημάτων του. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη, κάλεσε στο 9011513203.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι αρκετά αυτά που σε προβληματίζουν στον επαγγελματικό τομέα, ενώ έρχονται στιγμές που αισθάνεσαι ότι εκπέμπεις σε διαφορετική συχνότητα από τους γύρω σου και αυτό ισχύει, αλλά σήμερα θα δείξεις μεγαλύτερη κατανόηση στις επαφές σου με τους γύρω σου. Προτιμάς τις σχέσεις που είναι φανερές και ειλικρινείς αλλά ο έρωτας αυτά δεν τα υπολογίζει και χτυπά εκεί που δεν το περιμένεις. Αν ανήκεις στις δεσμευμένες του ζωδίου σου, μην μεταφέρεις την ένταση της δουλειάς στον άνθρωπό σου! Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη, κάλεσε στο 9011513203

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με δύο σημαντικούς πλανήτες στο ζώδιό σου η ανάγκη σου να αισθάνεσαι ότι έχεις τον έλεγχο της ζωής σου είναι μεγάλη και σήμερα θα ασχοληθείς ακριβώς με αυτό: με το πως μπορείς δηλαδή να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να σταθεροποιήσεις τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου. Η Αφροδίτη από το Σκορπιό ευνοεί τις κοινωνικές επαφές και τις ερωτικές γνωριμίες μέσω φίλων για τις αδέσμευτες του ζωδίου σου, ενώ αν έχεις βρει το ταίρι σου φρόντισε να βάλεις και λίγο χρυσόσκονη στη ζωή σας. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη, κάλεσε στο 9011513203.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα σημαντικό πρόσωπο από το κοινωνικό σου περιβάλλον παρέχει απλόχερα τη στήριξή του σε ένα επαγγελματικό σου σχέδιο είτε με τις συμβουλές του είτε ακόμη και με την οικονομική του στήριξη! Κάποια παράπονα που θα κάνεις στο σύντροφό σου μάλλον δεν θα έχουν αποτέλεσμα, ενώ για τις αδέσμευτες του ζωδίου σου θα υπάρξει μια γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον! Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη, κάλεσε στο 9011513203.

ΙΧΘΕΙΣ

Το να πρέπει να πάρεις αποφάσεις κάτω από πίεση είναι το χειρότερό σου, αλλά μερικές φορές θα πρέπει να προσγειωθείς στην πραγματικότητα και να αντιμετωπίσεις κατάματα ό,τι σε δυσκολεύει, και σήμερα είναι μια τέτοια μέρα. Η επαγγελματική σου πορεία εξαρτάται από τις επιλογές σου και από το πόσο θα αφήσεις τις φοβίες σου να επηρεάσουν τις ενέργειές σου. Μια γνωριμία με ένα πρόσωπο άλλης νοοτροπίας ή κουλτούρας είναι πολύ πιθανή για τις αδέσμευτες του ζωδίου σου, ενώ εσύ που είσαι ήδη σε σχέση εκδήλωσε τον ερωτισμό σου χωρίς ανασφάλειες… Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη, κάλεσε στο 9011513203.