Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 8/1/2019

08 Ιαν. 2019 - 06:47 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 8/1/2019

ΚΡΙΟΣ

Επαγγελματικά: Δεν είναι και από τις καλύτερες ημέρες η σημερινή. Η κακή ψυχολογική κατάστασή σου μπορεί να επιδεινωθεί από κάποια γεγονότα ή τουλάχιστον μοιάζει να χειροτερεύει. Με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ψυχραιμία, χωρίς να μεγαλοποιείς τα πράγματα, προσπάθησε να ξεπεράσεις ό,τι παρουσιαστεί.

Αισθηματικά: Καλό είναι να μην επηρεάζεσαι από ανθρώπους με σκοτεινό παρελθόν. Όπως λένε, φωτεινές επιγραφές, σκοτεινές επιχειρήσεις. Κλείσε τα αυτιά σου σήμερα σε όποια κακά “δαιμόνια” έρχονται από τρίτους στη ζωή σου.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή

Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 12

ΤΑΥΡΟΣ

Επαγγελματικά: Αν σήμερα νιώσεις την επιθυμία να ασχοληθείς με κάτι πρωτοποριακό και ακραίο, κάτι ασυνήθιστο ή εκκεντρικό, μην εκπλαγείς. Αφού δεν έχεις όρεξη να ασχοληθείς με τα τρέχοντα και τα καθημερινά, άφησε τη μέρα να πάρει ένα ξεχωριστό χρώμα.

Αισθηματικά: Αν είσαι single, τα αισθήματά σου είναι παράξενα σήμερα, ενδεχομένως με ακραίες επιθυμίες και τάση για οτιδήποτε αντισυμβατικό, που όμως αλλάζει ξαφνικά προς το βράδυ. Αν είσαι σε σχέση, πολλά απρόοπτα μπορεί να σου συμβούν, ίσως ευχάριστα, που όμως θα τελειώσουν όπως άρχισαν… ξαφνικά.

Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνία, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς

Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 11, 14

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επαγγελματικά: Η κακή ψυχολογική κατάστασή σου, είτε το αίσθημα απομόνωσης ή κάποια συναισθηματική ψυχρότητα είναι στοιχεία που δεν ευνοούν την ημέρα σου στο χώρο εργασίας. Μπορείς να ασχοληθείς με ό,τι απαιτεί υπομονή και επιμονή, μόνη σου, και να αφήσεις τις επαγγελματικές συναντήσεις για άλλη μέρα.

Αισθηματικά: Μια δυσκολία στην επικοινωνία ή μια κακή ψυχολογική διάθεση δημιουργούν προβλήματα σε όλους τους τομείς και ιδίως στον αισθηματικό και συναισθηματικό τομέα. Αν είσαι σε σχέση, κάνε υπομονή και απόφυγε τις επικοινωνίες, για να μην διαταράξεις περισσότερο κάποια σχέση.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά

Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 14, 1

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επαγγελματικά: Η αυτοπεποίθηση, αλλά και η τύχη, είναι σήμερα τα όπλα σου για να χειριστείς άριστα, τόσο τα επαγγελματικά, όσο και τα κοινωνικά ζητήματα. Μια επαγγελματική έξοδος ή κάποιο δείπνο με συνεργάτες είναι πιθανό να προκύψουν αυτή την ημέρα.

Αισθηματικά: Σήμερα θα ξεχάσεις σκοτούρες και προβλήματα και θα το ρίξεις για λίγο “έξω”. Κι αυτό, γιατί έχεις διάθεση να διασκεδάσεις, να χαρείς, να φλερτάρεις και αν είσαι single ακόμη και να… ποντάρεις σε νέο φλερτ. Δεν είναι επίσης, καθόλου παράξενο να έχεις νέα από πρόσωπο που βρίσκεται μακριά ή να δεχθείς ευχάριστη πρόσκληση.

 

Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη

Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και υλικά αγαθά

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 11, 16

ΛΕΩΝ

Επαγγελματικά: Μην αφήνεις σήμερα την κακή ψυχική κατάστασή σου, να αποτελέσει φρένο στις επαγγελματικές ενασχολήσεις σου και να σε κρατήσει στο σπίτι. Προσπάθησε να χαλαρώσεις.

Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση, πρόσεξε πολύ επειδή ο κίνδυνος να φανείς σχολαστική, αδιάκριτη ή ζηλότυπη παραμονεύει και σίγουρα δεν καλυτερεύει τη σχέση σου. Αν έχεις κάποια δουλειά, προτίμησέ την από τη συνάντηση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι single, η δυσκολία να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, αλλά και να ζητήσεις τη βοήθεια των άλλων όταν την χρειάζεσαι, φαίνεται στις σημερινές δραστηριότητες και δοσοληψίες σου.

Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 16, 12

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επαγγελματικά: Προγραμμάτισε όσο μπορείς τα καταναλωτικά σχέδιά σου, για να μην ξεπεράσεις το καταναλωτικό όριό σου. Δείχνεις μια τάση στο ξόδεμα, τόσο σε πράγματα ομορφιάς, όσο και ποτά, γλυκίσματα κλπ.

Αισθηματικά: Η ευχάριστη διάθεσή σου σήμερα, σε τραβάει σε κάποια ευχάριστη έξοδο, ενδεχομένως δείπνο, όπου θα περάσεις ωραία, αν και θα αμφιταλαντεύεσαι μέχρι να πάρεις την απόφαση αν είσαι single. Δεν χρειάζονται δισταγμοί. Μια έξοδος είναι μόνο. Aν είσαι σε σχέση, η νέα Σελήνη από της 06-01-2019, σε συνδυασμό με την έκλειψη, επηρεάζει ακόμα τον τομέα των σχέσεων.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες

Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 18

ΖΥΓΟΣ

Επαγγελματικά: Αν θέλεις να έχεις επαγγελματική επικοινωνία με συνεργάτες σου ή το κοινό, σήμερα είναι η καλύτερη ευκαιρία. Στείλε, λοιπόν, μηνύματα και επικοινώνησε. Ευνοείται ιδιαίτερα η επικοινωνία με γυναίκες.

Αισθηματικά: Αν σήμερα επικοινωνήσεις με το αγαπημένο σου πρόσωπο, μην κολλήσεις σε λεπτομέρειες, ώστε να μην τον εκνευρίσεις. Αν δεις ότι είναι ελαφρώς διστακτικός, σκέψου ότι μπορεί να έχει κάποιο μικρό πρόβλημα υγείας το οποίο δεν θέλει να σου φανερώσει.

Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 18

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επαγγελματικά: Πιθανά γεγονότα ή καταστάσεις που σχετίζονται με πρόσωπα που συμπαθείς θα σε αναγκάσουν να δεις καλύτερα κάποια επαγγελματικά ζητήματα, που τώρα περνούν ως προβλήματα, με μακροπρόθεσμη ευνοϊκή εξέλιξη

Αισθηματικά: Αν θέλεις να προγραμματίσεις συνάντηση με το αγαπημένο σου πρόσωπο, σήμερα είναι από τις καλές ημέρες. Η αρμονία στα αισθήματά σου μπορεί να διώξει κάθε “συννεφάκι” που θα παρουσιαστεί.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα

Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση

Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 11, 20

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επαγγελματικά: Η συναισθηματική κατάστασή σου σήμερα είναι τέτοια που σου δημιουργεί ανασφάλειες και φοβίες. Έχεις την ανάγκη να μείνεις για λίγο μόνη, να σκεφτείς, να ονειρευτείς ίσως, μακριά όμως από τον κόσμο που σήμερα σε φοβίζει περισσότερο.

Αισθηματικά: Το οικογενειακό περιβάλλον σου ή κάποια γυναίκα σε βοηθά να ξεπεράσεις κάποιο πρόβλημα που έχει ανακύψει και να απαλλαγείς από υποχρεώσεις ή βάρη. Μην σκαλίζεις το υποσυνείδητό σου και μην ξεθάβεις ενοχές και πάθη. Άσε, όμως, τη διαίσθησή σου να σε οδηγήσει στο σωστό δρόμο.

Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 20, 12

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επαγγελματικά: Η λεπτομερής εξέταση επαγγελματικών υποθέσεών σου ευνοείται σήμερα. Με την επικοινωνία, την ανταλλαγή μηνυμάτων, τηλεφωνημάτων και αλληλογραφίας μπορείς να ασχοληθείς με τρέχουσες υποθέσεις, μόνο μην παρασυρθείς σε πολλές λεπτολογίες και βλέποντας το δέντρο ίσως… χάσεις το δάσος!

Αισθηματικά: Μια νοσταλγική διάθεση σε σπρώχνει σήμερα να επικοινωνήσεις με ανθρώπους που μοιράστηκες κοινά “πιστεύω” και είχες κοινές επιδιώξεις. Ίσως έχεις διάθεση και να προσφέρεις σε κάποιους από αυτούς τους ανθρώπους τη βοήθειά σου. Σίγουρα, όμως, θα υπάρχει κάποιο μήνυμα ή τηλεφώνημα από τέτοιο χώρο, κάποιο που έχεις ίσως ξεχάσει.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου

Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 12

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαγγελματικά: Μπορεί να νιώθεις ότι επαγγελματικά ελέγχεσαι από όλους, συνεργάτες ή προϊσταμένους, ότι όλοι σε κρίνουν, αλλά οι τρόποι σου βοηθούν σε οποιαδήποτε επαφή σου σήμερα. Είναι πολύ πιθανό κάποιο επαγγελματικό γεύμα ή δείπνο, ιδίως με μεγαλύτερα άτομα.

Αισθηματικά: Όμορφα μάλλον θα κυλήσει η μέρα σου. Όλα βοηθούν σε αυτό. Μια έξοδος σε μέρος όμορφο με το αγαπημένο σου πρόσωπο, θα ήταν θαυμάσια, αλλά και στο σπίτι να μείνεις, θα το στολίσεις έτσι, που να είναι πολύ ευχάριστα. Εκείνο που πρέπει να προσέξεις είναι η διάθεσή σου. Μπορεί να αλλάξει ξαφνικά και να φέρει τα πάνω-κάτω.

Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 13, 12

ΙΧΘΕΙΣ

Επαγγελματικά: Αν έχεις δουλειές που σχετίζονται με το εξωτερικό ή με μακρινούς τόπους, σήμερα μάλλον θα ξεκαθαρίσουν. Η μέρα είναι αφιερωμένη στις μεγάλες αποστάσεις, όπου σε σπρώχνει η διαίσθησή σου και κάποια εσωτερική ορμή.

Αισθηματικά: Σήμερα όλα έλκουν σε φιλικές συναντήσεις, με περισσότερο κόσμο ή κατά μόνας με το αγαπημένο σου πρόσωπο και μπορεί να είναι ξεχωριστή μέρα, καθώς υπάρχουν τα θερμά αισθήματα και η αποφασιστικότητα, αλλά πρόσεξε πολύ τη συμπεριφορά σου. Αν δημιουργηθεί καβγαδάκι… θα οφείλεται σε εσένα και μόνο!

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 12, 14

της Αλίντας Κανάκη