Επικαιρότητα:

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 15/1/2019

15 Ιαν. 2019 - 07:21 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 15/1/2019

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ

Επαγγελματικά: Η μέρα προβλέπεται να είναι σπουδαία, αυτό ίσως βοηθήσει να αυξήσεις το εισόδημά σου, μέσα από την επιβράβευση των προσπαθειών σου στον εργασιακό χώρο, ενώ παράλληλα θα ασχοληθείς με θέματα σπιτιού ή ακίνητης περιουσίας, λύνοντας κάποια πράγματα που εκκρεμούσαν.

Αισθηματικά: Αργά το βράδυ σήμερα με τη Σελήνη στον Ταύρο προσπάθησε να μη δυσαρεστήσεις κάποιον από τους συγγενείς σου. Απόφυγε τις παρανοήσεις και φρόντισε να εκφράσεις με ήπιο τρόπο τα συναισθήματά σου στο σύντροφο σου. Αν ανήκεις στις singles του ζωδιακού, θα απολαύσεις την προσφορά επίδοξων μνηστήρων στον υπέρτατο βαθμό!

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.

Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 18.

ΤΑΥΡΟΣ

Επαγγελματικά: Σήμερα ίσως πραγματοποιηθούν επαγγελματικά σχέδια, ή εκείνα που σχετίζονται με τα κοινωνικά σου ενδιαφέροντα, σωματεία ή ιδρύματα. Επίσης μπορείς να παρακολουθήσεις σεμινάρια για τη βελτίωση της επαγγελματικής σου κατάρτισης και θέσης ή να έχεις συζητήσεις με τον εργοδότη σου για θέματα σχετικά με τη δουλειά σου. Δεν είναι όμως κατάλληλη μέρα για προώθηση προσωπικών ζητημάτων και επιδιώξεων.

Αισθηματικά: Σήμερα μπορείς να ανοίξεις τους πνευματικούς ή ψυχικούς σου ορίζοντες, να ενδιαφερθείς ή να εμβαθύνεις σε πνευματικά ή καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα. Δεν θα είναι όμως όλα ρόδινα. Μια σκιά φαίνεται να δημιουργείται στη σεξουαλική επαφή με τον σύντροφό σου, που μπορεί να οφείλεται σε κάτι παροδικό.

Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.

Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 17, 6.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επαγγελματικά: Ο Ποσειδώνας, κυβερνήτης της καριέρας και των επαγγελματικών, βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 10ο οίκο στο ζώδιο του. Το πλανητικό σκηνικό εξιτάρει τη φαντασία. Προσοχή, λοιπόν γιατί μπορεί να δημιουργηθεί μια δυσάρεστη κατάσταση με ανθρώπους που βρίσκονται ψηλότερα από σας στην επαγγελματική ιεραρχία.

Αισθηματικά: Οι ελεύθερες του ζωδίου, αφού περάσουν ένα διάστημα αυτοκριτικής και ενδοσκόπησης, θα συνειδητοποιήσουν τις φοβίες και τα ταμπού που κρύβουν μέσα τους και τα οποία θα πρέπει να αποβάλλουν για να αισθανθούν απελευθερωμένες εσωτερικά. Για τις singles, η μέρα θα είναι γεμάτη μόνο με επώδυνες ενδοσκοπήσεις.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια, υλικά αγαθά.

Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 20, 4.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επαγγελματικά: Με τη Σελήνη στον Ταύρο στον τομέα της καριέρας, θα οπλιστείς με αποφασιστικότητα να πετύχεις! Οι φιλοδοξίες σου για ένα καλύτερο μέλλον θα σε οδηγήσει στο να πάρεις πρωτοβουλίες.

Αισθηματικά: Τα επαγγελματικά θα είναι ένας τομέας που θα σε φέρει πιο κοντά με το σύντροφό σου, μιας και ίσως να βρεθείτε στον ίδιο επαγγελματικό χώρο ή ίσως να συζητήσεις διεξοδικά με το σύντροφό σου τις επαγγελματικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται σε σένα ή σε αυτόν. Θα απολαύσεις την ηρεμία και το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει την ευκαιρία να ενισχύσεις τους δεσμούς σου.

Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 17, 8.

ΛΕΩΝ

Επαγγελματικά: Δεν μπορείς να ελέγξεις τη ροή της δουλειάς σου σήμερα, γιατί έχεις διασπάσει τις δυνάμεις σου σε πολλά μέτωπα, και μάλιστα χωρίς σκοπό και ουσία. Κάτι που θα στραβώσει προς το απόγευμα, μην βιαστείς να ενεργήσεις.

Αισθηματικά: Για τις singles του ζωδίου, ενδιαφέρον παρουσιάζει σήμερα το δεύτερο μισό της μέρας, καθώς σημαδεύεται από έντονη κοινωνική και σεξουαλική ζωή. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες σήμερα το βράδυ να κάνεις τη γνωριμία που θα σε συνεπάρει και ίσως αρχίσεις να σκέφτεσαι πιο σοβαρά το ενδεχόμενο να ξεκινήσεις κάτι πιο σταθερό. Τα σοβαρότερα όμως άφησέ τα για αύριο.

Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 22, 4.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επαγγελματικά: Στον οικονομικό τομέα σήμερα υπάρχει μια σχετική έλλειψη μετρητών ή κάποιες απρόσμενες δαπάνες. Χειρίσου τα οικονομικά με προσοχή για να μην ξεφύγεις τελείως από τον προϋπολογισμό σου.

Αισθηματικά: Σήμερα οι singles του ζωδιακού θα μεταβληθούν στους κυνηγούς που πάντοτε θα θέλανε να είναι και οι αναστολές τους δεν τους επέτρεπαν να γίνουν. Μην ξεφεύγετε όμως από το μέτρο, γιατί είναι εύκολο να γίνετε επιθετικές ή πιεστικές χωρίς να το καταλάβετε, να δημιουργηθούν προβλήματα και να προκύψουν διαπληκτισμοί.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 17, 10.

ΖΥΓΟΣ

Επαγγελματικά: Σήμερα ο Ερμής σε τρίγωνο συνεργάζεται αρμονικά διευκολύνοντας την επικοινωνία και τη σκέψη. Η τάση αυτή θα σε κάνει να αναζητήσεις την εργασιακή πρόκληση, εκείνη που θα αναδείξει όλα σου τα ταλέντα και τις ικανότητες, ώστε να διαπρέψεις!

Αισθηματικά: Σε ένα πολύπλοκο πλανητικό σκηνικό δεν είναι δυνατό να μην επηρεάζονται και τα συναισθηματικά σου σήμερα. Μην ταράζεσαι όμως, γιατί δεν είναι όλα αρνητικά. Αν αποφασισεις να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου και να επιλέξεις το δρόμο της ειρηνικής συνεννόησης με το ταίρι σου, η μέρα προσφέρει για τις δεσμευμένες του ζωδίου ευκαιρίες επίλυσης θεμάτων και εμβάθυνσης της σχέσης.

Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 24, 4.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επαγγελματικά: Σήμερα, ο ρόλος σου στον επαγγελματικό τομέα θα είναι ιδιαίτερα σημαντικός, ιδίως αν κάνεις ομαδική δουλειά. Θα πρέπει να βρεις το κίνητρο εκείνο που θα ενεργοποιήσει τους συνεργάτες σου, ώστε να θέσεις σε τροχιά υλοποίησης τη δουλειά που σας ανέθεσαν.

Αισθηματικά: Η μέρα σήμερα θα είναι καταλυτική ως προς τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα στον ερωτικό τομέα. Ίσως να βγεις από ένα λήθαργο και να διαπιστώσεις ότι ηθελημένα ζούσες μία πλάνη με τον αγαπημένο σου. Ο Άρης σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια για τις singles του ζωδιακού. Προσπάθησε να μειώσεις την επιθετικότητά σου.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 17, 12.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επαγγελματικά: Μια ακόμη μέρα θα περάσει, που θα χαρακτηριστεί από αρκετή κούραση, πολύ στρες αλλά και σχετικά μικρή αποτελεσματικότητα στα επαγγελματικά σου.

Αισθηματικά: Παλιές και φθαρμένες σχέσεις έχουν την πιθανότητα σήμερα και κάτω από τις παρούσες πλανητικές συγκυρίες να ανανεωθούν μέσα από την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων τους ή να διακοπούν οριστικά. Η γοητεία σου είναι έντονη και εμφανής ακόμη και στα μάτια του συζύγου ή συντρόφου σου. Πρέπει φυσικά να προσέξεις με τους πειρασμούς που θα ρίξει η θεά του έρωτα στο δρόμο σου.

Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 26, 4

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επαγγελματικά: Σήμερα θα έχεις αρκετή ενέργεια, τονισμένη ζωτικότητα και ευνοούνται οι ομαδικές εργασίες μέσα από τις οποίες θα προβληθούν οι οργανωτικές σου ικανότητες και θα διοχετευθεί η υπερβολική ενέργεια σου. Ευνοούνται καλλιτεχνικές αναζητήσεις ή η ενασχόληση με θέματα σπιτιού ή περιουσίας.

Αισθηματικά: Οι singles, θα έρθετε αντιμέτωπες με τον ίδιο σας τον εαυτό. Βρίσκεστε σε περίοδο αναζήτησης μιας πιο μόνιμης σχέσης, τίποτε όμως δεν είναι αρκετά καλό για σας. Ο μαγνητισμός σας είναι έντονος και η έλξη που ασκείτε στο αντίθετο φύλο μεγάλη, αλλά αν δεν αποφασίσετε να κατεβάσετε λίγο τον πήχη των απαιτήσεων σας θα χάσετε πολλές αξιόλογες ευκαιρίες.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.

Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές,δάνεια, οικονομικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 18.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαγγελματικά: Σήμερα θα πρέπει να αποφύγεις εντάσεις και διαπληκτισμούς με συναδέλφους ή συνεργάτες, καθώς μπορεί να προκύψουν προβλήματα από παρανοήσεις. Φρόντισε να προβάλεις τον εαυτό σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε άτομα που έχουν σημαντική επιρροή, για να μπορέσεις να βελτιώσεις τη θέση σου!

Αισθηματικά: Στον αισθηματικό τομέα η μέρα προβλέπεται γαλήνια. Δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως ερωτική! Κατά τη διάρκεια της μέρας θα σε απασχολούν ουσιαστικά προβλήματα συνύπαρξης ή συμβίωσης και οι προκλήσεις που θα κλιθείς να αντιμετωπίσεις δεν θα ξεφεύγουν από το επίπεδο της συνηθισμένης καθημερινότητας.

Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 19, 4.

ΙΧΘΕΙΣ

Επαγγελματικά: Σήμερα οπλίζεσαι με δύναμη και κουράγιο. Παρουσιάζεις το δυναμικό σου πρόσωπο και δεν αφήνεις τίποτε στην τύχη. Είναι η χρονική περίοδος που αισθάνεσαι ότι ένας κύκλος τείνει να κλείσει ή θέλεις να βάλεις εσύ ένα τέλος, μιας και σε έχει κουράσει αρκετά. Ρίχνεσαι στην περιπέτεια με αποφασιστικότητα, μια περιπέτεια όμως που θα σου φέρει λίγο αργότερα πολλά και σημαντικά νέα πράγματα στον επαγγελματικό τομέα.

Αισθηματικά: Αν είσαι δεσμευμένη, οι πλανητικές συγκυρίες δεν προσφέρουν μια αρμονική μέρα. Δεν υπάρχει η υπομονή που είναι απαραίτητη για τη διευθέτηση θεμάτων που προκύπτουν, δεν υπάρχει η στρατηγική που θα βοηθούσε στη διατήρηση μιας ήρεμης ατμόσφαιρας και λείπει και η αποφασιστικότητα για να πετύχετε από κοινού.

Ευνοούνται: προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.

Δοκιμάζονται: παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 18.