Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 16 Ιανουαρίου

16 Ιαν. 2019 - 09:36 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 16 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Είναι ανάγκη να τηρήσετε κάποιες ισορροπίες σε όλα τα επίπεδα και ιδιαίτερα σε θέματα που θα αφορούν την αμοιβαιότητα των σχέσεών σας. Να θυμάστε ότι η ειλικρίνεια είναι προτιμότερη, ενώ οι παραπλανητικές διεργασίες μάλλον θα σας βλάψουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Από τη δική σας την πλευρά πρέπει να προσέχετε να μην αναλώνεστε σε αοριστίες και θεωρητικές συζητήσεις. Μείνετε πιστοί στη λογική που διακρίνει τη σκέψη σας και ελευθερώστε άφοβα το συναίσθημα που την ντύνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην ξεκινήσετε βιαστικά μια καινούρια εργασία απλώς γιατί θα σας ενθουσιάσει, γιατί δεν θα μπορέσετε να συγκεντρωθείτε σε αυτήν και μάλλον το μόνο που θα σας δημιουργήσει θα είναι άγχος και προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η υποστήριξη της οικογένειάς σας στον επαγγελματικό τομέα θα παίξει μεγάλο ρόλο. Ταξιδέψτε, γνωρίστε καινούρια πρόσωπα και ερωτευτείτε. Βρείτε την ισορροπία στις προσωπικές σας σχέσεις που θα σας σώσει από κακά προηγούμενα.

ΛΕΩΝ: Αρκετή εύνοια θα έχετε στις κοινωνικές επιδιώξεις σας και τις πρακτικές υποθέσεις σας. Οι ευκαιρίες που θα έχετε θα είναι πολλές, όμως πρώτα απ' όλα θα πρέπει να θέσετε άφοβα τους στόχους σας και να τους πετύχετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείχνετε περισσότερο από όσο πρέπει ότι σας ενοχλεί ο παρορμητικός τρόπος του συντρόφου σας. Τα προβλήματα και των δυο σας σάς δυσκολεύουν να βρείτε τη σωστή στιγμή να μιλήσετε για τη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ: Ρυθμίστε εκκρεμότητες που δεν σας επιτρέπουν να σηκώσετε κεφάλι. Αναθεωρήστε κάποιες από τις απόψεις σας όσο είναι ακόμα νωρίς. Θυμηθείτε ότι πρέπει να προχωράτε στη ζωή σας μέσα από αλλαγές, ακόμη και αν κάποιες από αυτές θα απαιτούν θυσίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με το να εκνευρίζεστε χωρίς λόγο και να είστε απότομοι δεν θα ωφεληθείτε σε τίποτα. Θα νιώσετε καλύτερα μόλις απομακρυνθούν οι πιέσεις. Πρέπει να φανείτε πιο προσεκτικοί στις ερωτικές επιλογές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν δείτε ότι δεν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα, απομονωθείτε για λίγο. Προχωρήστε μπροστά και δείτε τις νέες προκλήσεις χωρίς τον φόβο να γυρίσετε πίσω σε κάτι που δεν σας ταιριάζει ή δεν σας αρέσει, μόνο και μόνο επειδή σας παρέχει ασφάλεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διασκεδάστε με φίλους και αλλάξτε για λίγο την καθημερινότητά σας. Επειδή θα παραμένετε ευάλωτοι και ευσυγκίνητοι, θα χρειαστεί να μάθετε να είστε πιο ψύχραιμοι, πιο υπομονετικοί και κυρίως πιο ρεαλιστές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βάλτε όρια στις απαιτήσεις των άλλων, αφού πρώτα δείτε ποιοι αξίζουν. Στη δύσκολη διαδρομή που είχατε να διανύσετε τον χρόνο αυτό μάθατε να διεκδικείτε σωστά αυτά που σας ανήκουν, διατηρώντας έναν συντηρητισμό στις κινήσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Μέσα από συνειδητοποιήσεις, παρατηρήσεις και γεγονότα θα δημιουργήσετε μια καινούρια πραγματικότητα. Η ανάγκη σας να κοιτάξετε προσεκτικά άλλη μια φορά τη ζωή σας και όλα όσα την περιβάλλουν θα μεγαλώσει και θα σας κάνει ασυγκράτητους.