Επικαιρότητα:

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 25/1/2019

25 Ιαν. 2019 - 07:05 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 25/1/2019

Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με τα άστρα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ

Επαγγελματικά: Σήμερα Παρασκευή οι δυσκολίες στον επαγγελματικό σου τομέα σε κουράζουν ψυχικά, με αποτέλεσμα να ξεσπάσεις με νεύρα στο σύντροφό σου το βράδυ.

Αισθηματικά: Η Σύνοδος του Ερμή ευνοεί την επικοινωνία, αν είσαι single. Έντονα συναισθηματικά φορτισμένη μπορεί να είναι η σημερινή μέρα από γεγονότα που θα λάβουν χώρα σε οικογενειακό ή αισθηματικό επίπεδο.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 22, 4.

ΤΑΥΡΟΣ

Επαγγελματικά: Κάποια προβληματάκια στο χώρο εργασίας ίσως σε εκνευρίσουν. Πρόσεξε πού θα ξεσπάσεις τα νεύρα σου. Σήμερα ίσως σε απασχολήσουν οικονομικά θέματα που σχετίζονται με ασφάλειες ή κληρονομικά.

Αισθηματικά: Με τη Σελήνη να κινείται στο Ζυγό θα απολαύσεις με μέρα ηρεμίας. Φρόντισε να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς και να αφιερώσεις λίγο περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.

Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 21, 6.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επαγγελματικά: Επικεντρώσου σήμερα με τη Σελήνη στο Ζυγό σε σημαντικά θέματα σε επαγγελματικό επίπεδο και άφησε τα μικρά και δευτερεύοντα για κάποια άλλη χρονική στιγμή.

Αισθηματικά: Σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες που οι ενέργειές σου ή η παθητικότητά σου δεν θα σου βγούνε σε καλό. Το νου σου! Η Αφροδίτη, κυβερνήτης του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και στον 7ο οίκο. Στα ερωτικά σου και σε θέματα παιδιών θα επιδιώξεις την υλική ασφάλεια.

Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.

Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 24, 4.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επαγγελματικά: Ευνοϊκή η σημερινή μέρα για να πετύχεις σημαντικά πράγματα που φάνταζαν αδύνατα. Σε αυτό μπορούν να σε βοηθήσουν άτομα κύρους, με τα οποία διατηρείς καλή επαφή.

Αισθηματικά: Η Σελήνη σε τρίγωνο συνεργάζεται αρμονικά λειτουργώντας πιο συναισθηματικά. Μια φιλική συζήτηση ή μια καινούρια γνωριμία θα κάνουν τη μέρα σου ενδιαφέρουσα. Ξεκαθάρισε αρκετά τα πράγματα από το παρελθόν στον οικογενειακό και στον αισθηματικό τομέα.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 21, 8.

ΛΕΩΝ

Επαγγελματικά: Ο Δίας από τον Τοξότη και τον 5ο οίκο σε ευνοεί σήμερα. Αν ανήκεις στον καλλιτεχνικό χώρο υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα οικονομικής επιτυχίας.

Αισθηματικά: Το πλανητικό σύστημα σου προκαλεί σήμερα απαισιοδοξία και εσωστρέφεια. Οι σχέσεις σου περιπλέκονται και η διάθεσή σου είναι πεσμένη. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή στο πώς θα αντιμετωπίσεις κάποια οικογενειακά θέματα που θα προκύψουν σήμερα. Η διπλωματική προσέγγιση αποτελεί εγγύηση ηρεμίας.

Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 26, 4.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επαγγελματικά: Ο Δίας σε σύνοδο σήμερα ενισχύει, τονίζει την προσπάθεια χαρίζοντας τύχη και δύναμη και ευνοώντας επέκταση. Σήμερα είναι περισσότερο από πιθανό να καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους σου. Το πείσμα σου είναι απίστευτο όταν θέλεις να πετύχεις το οτιδήποτε.

Αισθηματικά: Δεν μπορείς να αλλάξεις ούτε με την πειθώ ούτε με κανέναν άλλο τρόπο μια απόφαση που έχει πάρει ήδη το ταίρι σου. Είτε σου αρέσει είτε όχι θα πρέπει να την αποδεχτείς. Αν είσαι single, βρες τον τρόπο να αφήσεις πίσω σου το συγκρουσιακό κλίμα και να χαλαρώσεις. Το έχεις απόλυτη ανάγκη.

Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 21, 10.

ΖΥΓΟΣ

Επαγγελματικά: Ο Πλούτωνας, κυβερνήτης των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου και στον 4ο οίκο. Στα οικονομικά λοιπόν θέματα θα κάνεις κάποια νέα ξεκινήματα -πειθαρχημένα.

Αισθηματικά: Η μέρα χαρακτηρίζεται από πάθος και ένταση σε συναισθηματικό επίπεδο. Καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να επενδύσεις στην υπομονή.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 28, 4.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επαγγελματικά: Ο Άρης σε τρίγωνο συνεργάζεται αρμονικά διοχετεύοντας δημιουργικά την ενέργεια. Μια καινούρια πόρτα ανοίγει σε επαγγελματικό επίπεδο που μπορεί να σε βοηθήσει να ανοίξεις τα φτερά σου σε κάτι τελείως καινούριο. Οργάνωσε καλά όμως το εγχείρημα για να μην πελαγώσεις.

Αισθηματικά: Ευνοϊκή η μέρα να ασχοληθείς με θέματα σπιτιού ή οικογένειας. Μια μικρή βόλτα ή μια εκδρομή μπορεί να γίνει η αφορμή να έχεις μια μικρή αλλά ευχάριστη έκπληξη. Θα ασχοληθείς με τον εαυτό σου και την ανανέωση της εμφάνισής σου, δεν πρέπει όμως να υπερβάλεις στις καταναλωτικές σου δαπάνες. Περιορίσου στα αναγκαία.

Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 21, 12.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επαγγελματικά: Η Σελήνη σε τρίγωνο σε ευνοεί. Δραστηριότητες σε συνεργασία με τρίτους πάνε καλά. Οι συζητήσεις κι οι ειδήσεις περιέχουν ένα βαθύ νόημα, ενώ λύσεις βρίσκονται κρυμμένες μέσα σε έναν καλό διάλογο. Απόφυγε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα, καθώς είσαι αρκετά οξύθυμη και δεν μπορείς να ελέγξεις τις αντιδράσεις σου.

Αισθηματικά: Θα υπάρχει εύνοια, αγάπη και αποδοχή, εφόσον είσαι ήρεμη. Απόφυγε τη συναισθηματική καταπίεση, γιατί σκοτώνει τη σχέση σου. Προσπάθησε να μην χάσεις σήμερα την αυτοκυριαρχία σου, απέναντι στον άνθρωπο που αγαπάς.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 30, 4.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επαγγελματικά: Σήμερα θα σε απασχολήσουν υποθέσεις του παρασκηνίου. Ανατροπές προοιωνίζονται σήμερα στον εργασιακό σου χώρο, που όμως δεν έχουν άμεσο στόχο εσένα. Μπορεί ωστόσο να επωφεληθείς των ευκαιριών που θα προκύψουν, αν κινηθείς σωστά και έγκαιρα.

Αισθηματικά: Άφησε τα προβλήματα της δουλειάς σου στο σπίτι και βγες για διασκέδαση με φίλους. Έχεις ανάγκη από μικρές δόσεις χαλάρωσης για να μπορέσεις να συνεχίσεις. Η θέση της Αφροδίτης ευνοεί τον αισθηματικό τομέα, αν είσαι single.

Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 22, 4.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαγγελματικά: Παραλήψεις και λάθη των προηγούμενων ημερών θα μπορέσουν να καλυφθούν και θα ανοίξει ο δρόμος προς την επιτυχία. Κινήσου μεθοδικά και δεν θα χάσεις. Σήμερα η μέρα σε σπρώχνει να κάνεις ανοίγματα προς τα έξω. Να μιλήσεις με φίλους ή ανθρώπους του ίδιου κύκλου, να δώσεις στη δημοσιότητα στοιχεία ή σχέδια.

Αισθηματικά: Η θέση του Ήλιου στο ωροσκόπιό σου σε ευνοεί. Ανέβασε ρυθμούς και προσανατολίσου στο μέλλον. Το παρελθόν, καλώς ή κακώς δεν μπορείς να το αλλάξεις, μπορείς όμως να διδαχτείς από τα λάθη σου. Το κλειδί για σήμερα είναι η συμφιλίωση. Αν υπήρχε κάποιο προβληματάκι στη σχέση σου, σήμερα μπορεί να ξεπερασθεί μέσα από την αλληλοκατανόηση και τη συμφιλιωτική σου διάθεση.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.

Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 23, 4.

ΙΧΘΕΙΣ

Επαγγελματικά: Νέες καταστάσεις προδιαγράφονται στον ορίζοντα και οι αλλαγές αρχίζουν να δρομολογούνται! Μην αγχώνεσαι όμως εκ των προτέρων. Έχεις την ικανότητα να χειριστείς τις καταστάσεις στο σωστό χρόνο.

Αισθηματικά: To τρίγωνο της Αφροδίτης σε ευνοεί. Οι καλλιτεχνικές σου ανησυχίες μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και να σε κάνουν να ξεχαστείς. Αναζητάς απεγνωσμένα την επιβεβαίωση των γύρω σου, προσοχή όμως να μην το παρακάνεις. Δεν είναι από τις καλύτερες μέρες για σένα η σημερινή. Μπορείς όμως να έχεις συνάντηση με οικεία σου πρόσωπα, τα οποία μπορούν να αναγνωρίσουν όποια καλή προσπάθεια κάνεις.

Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 22, 6.