Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 22/2/2019

22 Φεβ. 2019 - 06:51 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 22/2/2019

Το πλανητικό σκηνικό -Ερμή τετράγωνο με Δία- προκαλεί εσωτερική πίεση, επιπολαιότητα, κακή επικοινωνία, παρορμητισμό, υπερβολή, δογματισμό στις σχέσεις, έλλειψη μέτρου. Η όψη επηρεάζει περισσότερο Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς (του δεύτερου δεκαημέρου). Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο δημιουργεί ένταση (προσέξτε τον υπερβολικό συναισθηματισμό).

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο της Σελήνης από το Ζυγό σε πιέζει αρκετά. Ημέρα γεμάτη από συναισθηματική ισορροπία και ψυχική ηρεμία. Ο έρωτας ή η αγάπη είναι η αιτία. Απόλαυσε μοναδικές στιγμές χαλαρότητας. Απόφυγε ωστόσο τις επιπολαιότητες και τους λεονταρισμούς. Μπορεί να προκαλέσεις πολύ μεγαλύτερες ζημιές στα συμφέροντά σου από ότι φαντάζεσαι. Η βιασύνη είναι ένας από τους χειρότερους συμβούλους σου. Μπορεί να κάνεις πολλά και σημαντικά λάθη.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 16, 8.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο του Δία παρεμβάλει εμπόδια. Δεν μπορείς να ελέγξεις τη ροή της δουλειάς σου σήμερα, γιατί έχεις διασπάσει τις δυνάμεις σου σε πολλά μέτωπα και μάλιστα χωρίς σκοπό και ουσία. Σε κάτι που ίσως στραβώσει σήμερα, μην βιαστείς να ενεργήσεις. Μια συνάντηση με φιλικά πρόσωπα μπορεί να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις κάπως από μια μέρα με υπερβολικό φόρτο εργασίας και αρκετές αναποδιές.

Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 15, 10.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με ηρεμία και καθαρό μυαλό μπορείς να καταφέρεις πολλά περισσότερα από ό,τι φαντάζεσαι. Θα πρέπει όμως πριν ενεργήσεις να έχεις σαφείς στόχους και ξεκάθαρες προτεραιότητες. Η μέρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από μια ενδιαφέρουσα κοινωνική και αισθηματική ζωή. Μια νέα συνεργασία που θα ξεκινήσει σήμερα μπορεί να εξελιχθεί εξαιρετικά καλά στο μέλλον. Κάποιες συναντήσεις και επαφές ίσως να μην σε ευνοούν σήμερα με το τετράγωνο του Δία!

Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 18.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η θέση του Ουρανού προαναγγέλλει απρόοπτα γεγονότα. Θα εκπλαγείς σήμερα, αλλά κάποιο άτομο του περιβάλλοντός σου θα σου προσφέρει με απόλυτη ειλικρίνεια τη βοήθεια και τη στήριξή του! Πολλές οι κοινωνικές επαφές και δραστηριότητές σου, αλλά δεν θα είσαι απόλυτα ευχαριστημένη. Κάτι στην ατμόσφαιρα δεν σε αφήνει να χαρείς την ξεγνοιασιά σου. Η διάθεσή σου δεν είναι ιδιαίτερα καλή σήμερα και η συμπεριφορά σου από ελαφρά έως αρκετά κυκλοθυμική. Αυτό δεν βοηθάει καθόλου τις σχέσεις με τους γύρω σου.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 15, 12.

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο του Ερμή παρεμβάλει εμπόδια. Πρόσεχε πως θα ζητήσεις ή θα πλασάρεις αυτό που επιδιώκεις να επιτύχεις, γιατί το πιθανότερο σενάριο είναι να εισπράξεις άρνηση από το συνομιλητή σου. Σοβαρή και υπεύθυνη στάση σε προβλήματα που αντιμετωπίζεις έχουν πολύ καλύτερη τύχη, έστω κι αν χρειαστεί να κάνεις ένα βήμα πίσω, κάτι που δεν θα σου αρέσει καθόλου. Συναντήσεις με ανθρώπους που σε ευχαριστούν προβλέπονται προς το βράδυ και εποικοδομητικές συζητήσεις μαζί τους.

Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 20, 8.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η θέση της Αφροδίτης στο ωροσκόπιό σου ευνοεί την επέκταση. Κάποιοι νέοι άνθρωποι στη ζωή σου μπορεί να είναι η αιτία που θα αρχίσεις να βλέπεις τη ζωή με περισσότερα χρώματα, καταρρίπτοντας πολλά από τα ταμπού και τις προκαταλήψεις σου. Είσαι ανανεωμένη και αισιόδοξη σήμερα και αυτή η θετική σου ενέργεια μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στη δουλειά σου.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 15, 14.

ΖΥΓΟΣ

Η θέση του Ουρανού σου χαρίζει πρωτοτυπία. Νέοι τομείς δράσης ίσως να εμφανιστούν ξαφνικά μπροστά σου, με το ξεκίνημα της μέρας. Μελέτησέ τους προσεκτικά. Τα άστρα θα φέρουν στο προσκήνιο προτάσεις που θα σημαδέψουν θέματα εργασίας. Μελλοντικές προαγωγές ή συμφωνίες προς όφελός σου θα έρθουν πολύ σύντομα. Μια απρόσμενη κατάσταση μπορεί να σε αναστατώσει και να σε αποσυντονίσει στον αισθηματικό τομέα.

Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή , Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα .

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 22, 8.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δείξε εμπιστοσύνη στο ταίρι σου και βγες από τη ρουτίνα των επαγγελματικών σου. Ανταπόδωσέ του τα αισθήματα. Ερωτεύσου, διασκέδασε, νιώσε τη χαρά, αν είσαι single. Οργανώσου στα επαγγελματικά σου και μη σπαταλάς το χρόνο σου σε ανούσια πράγματα. Γίνε πιο αισιόδοξη και δέξου τη συμπαράσταση των φίλων σου. Τόλμησε καινούριες κοινωνικές συναναστροφές.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.

Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 15, 16.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα άστρα θα φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις στον επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα. Συγκράτησε τα νεύρα σου και μην οξύνεις τα πράγματα με λογομαχίες. Οι αλλαγές είναι πολλές φορές χρήσιμες, στην περίπτωσή σου όμως δεν θα μπορούσαν να αποδώσουν τα όσα αναμένεις. Φρόντισε να φανείς προσεκτική στις κινήσεις σου, αν είσαι single.

Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.

Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 24, 8.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με το τετράγωνο του Ερμή σήμερα κάποια άτομα θα θελήσουν να σε θίξουν ή να σε ζημιώσουν. Διατήρησε την ηρεμία σου. Θα αντιμετωπίσεις έλλειψη κατανόησης από τους γύρω σου. Μια απρόσμενη κατάσταση μπορεί να σε αναστατώσει και να σε αποσυντονίσει. Μην χάνεις τον έλεγχό σου, για να μπορέσεις να πάρεις πάλι τον έλεγχο της κατάστασης. Κάποιο ζήτημά σου που ξαφνικά παίρνει άλλη τροπή, μην το κυνηγήσεις.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 16, 8.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή – Δία σε μπλοκάρει σήμερα. Δυσκολίες στην επικοινωνία και διαφωνίες λόγω έλλειψης επικοινωνίας θα σε γεμίσουν με εντάσεις και άγχος. Απόφυγε μυστικές συναντήσεις και παράνομους δεσμούς. Η μέρα είναι αρκετά απατηλή! Η σωστή διαχείριση των εξόδων σου θα σε βοηθήσει στο μέλλον. Ορισμένα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σου, καλά θα κάνεις να τα φροντίσεις.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.

Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 17, 8.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ουρανός συνεργάζεται αρμονικά μαζί σου. Με ενθουσιασμό και αισιόδοξη διάθεση, μπορείς να αναλάβεις τη διεκπεραίωση μιας υπόθεσης, με εξαιρετικά θετικό αποτέλεσμα. Ρίξε βάρος στην προσπάθειά σου για να προωθήσεις μελλοντικά τα επαγγελματικά σου σχέδια. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείς ανεπανόρθωτα στο μέλλον.

Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.

Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 16, 10.