Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 6/4/2019 Αλίντα Κανάκη

06 Απρ. 2019 - 04:45 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 6/4/2019 Αλίντα Κανάκη

Η ευαισθησία που δείχνεις σήμερα στα ζητήματα της ημέρας με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και τη σύνοδο με τον Ουρανό σε αφορούν άμεσα και είναι τέτοια, που κάποιοι ίσως προσπαθήσουν να την εκμεταλλευτούν για να σε εξαπατήσουν. Κράτησε την αυτοκυριαρχία σου και προσπάθησε να ελέγξεις όσο γίνεται τα αισθήματά σου αυτά. Συγκεντρώσου στη δουλειά σου κι άφησε τα δύσκολα για αύριο. Στον αισθηματικό τομέα, αντί να νιώθεις εχθρικά τα αισθήματα των άλλων προς εσένα ή να βλέπεις παντού εχθρούς, άκουσε το πρόβλημα κάποιου άλλου, δείχνοντας τα φιλάνθρωπά σου αισθήματα και μέσα από την προσφορά, ξέχασε τα δικά σου. Θα μείνεις έτσι κι αλλιώς και λίγο μόνη, για να βάλεις σε τάξη όλα όσα σε μπερδεύουν, ή θα τα ξεμπερδέψει όλα ο χρόνος.

ΚΡΙΟΣ

Καθόλου καλό δεν είναι το κέφι σου σήμερα με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα. Αφορμή για αυτό θα είναι ο σύντροφός σου ή κάποιος από το σπίτι σου. Φέρσου με ρεαλισμό και άφησε στην άκρη τις απαισιοδοξίες. Πολλά γεγονότα προβλέπονται στον αισθηματικό τομέα που θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Ξεκουράσου και μην αφήνεις την ένταση μέσα σου να μεγαλώνει.

Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 18.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και πολλά πράγματα σε στεναχωρούν, η θέση της Αφροδίτης σε ευνοεί και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάπως τα οικονομικά και προσωπικά σου θέματα. Κάποιο μεγαλύτερο σε ηλικία άτομο θα βοηθήσει τις προσπάθειές σου. Τα άστρα θα φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις, τόσο στις σχέσεις σου με τον σύντροφό σου, όσο και με τους συνεργάτες σου. Συγκράτησε τα νεύρα σου και μην οξύνεις καταστάσεις.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.

Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 10, 20.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να χρειαστεί να αναβάλεις μια συζήτηση, μια συνάντηση ή μια μετακίνηση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς στον 10ο οίκο σου! Αυτό τελικά μπορεί να αποβεί προς όφελός σου, γιατί έτσι θα έχεις την ευκαιρία να σκεφτείς ακόμη μια φορά το τι πρέπει να πεις ή να κάνεις. Θα προσπαθήσεις να μάθεις τι συμβαίνει πίσω από την πλάτη σου, αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Η διαίσθησή σου σε οδηγεί προς τη σωστή κατεύθυνση και οι αποδείξεις δεν θα αργήσουν να φανούν.

Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.

Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 18.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καθυστερήσεις στην εργασία και έκτακτες υποχρεώσεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα σε σύνοδο με τον Ουρανό. Στα αισθηματικά η ένταση θα σου χαλάσει τη διάθεση. Εάν δεν είσαι ευχαριστημένος με την εργασία σου, βρες τρόπους να την κάνεις πιο ενδιαφέρουσα ή πιο αποδοτική. Εάν αισθάνεσαι ότι η σχέση σου δεν προχωράει, συζήτησέ το με το σύντροφό σου. Απλά μην κάθεσαι και μιζεριάζεις.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.

Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 10, 22.

ΛΕΩΝ

Οι πλανητικές επιρροές, η θέση του Δία από τον Τοξότη στον 5ο οίκο και η σύνοδος του Ουρανού, θα φέρουν σύντομα αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον. Προσπάθησε να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια και την κοινωνική σου άνοδο. Αργά το βράδυ προσπάθησε να μη δυσαρεστήσεις κάποιον από τους συγγενείς σου. Απόφυγε τις παρανοήσεις και έκφρασε με ήπιο τρόπο τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.

Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.

Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 18.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ερωτικά ζεις μια κατάσταση έντονου πάθους και αμοιβαίας επικοινωνίας, που είναι δύσκολο να την εξηγήσεις. Από την άλλη όμως είσαι δοσμένη στον επαγγελματικό σου χώρο, μιας και έχεις σκοπό να καταπλήξεις με τις επιδόσεις σου. Με τη Σελήνη στον Κριό, προσπάθησε να χτίσεις κάτι νέο και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της προσπάθειάς σου να μην ξεχνάς ποτέ ότι η προσπάθεια είναι αυτή που μετράει.

Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.

Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.

Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 10, 24.

ΖΥΓΟΣ

Πολλές φορές οι φοβίες σου είναι αυτές που ορθώνουν εμπόδια στο δρόμο σου με το τετράγωνο του Κρόνου στο ωροσκόπιό σου. Σήμερα θα πρέπει να κλείσεις επιτέλους εκκρεμότητες που δεν σου αρέσει να ασχολείσαι, για να μπορέσεις να ασχοληθείς με τα θέματα που θα ήθελες. Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα και η αισιοδοξία θα επανέλθει σύντομα στην καρδιά σου. Επωφελήσου από την εύνοια της σημερινής μέρας!

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.

Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 18.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα είναι υπέροχη για να αναθερμάνεις τη σχέση σου με τα αγαπημένα σου άτομα με τη Σελήνη στον Κριό. Τα προβλήματα σε άλλους τομείς της ζωής σου φαίνεται να επιλύονται, καιρός να ασχοληθείς και με τις προσωπικές σου σχέσεις. Μοιράσου τις σκέψεις και τις ιδέες σου με άλλους και μέσα από μια ειλικρινή επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων μπορεί να προκύψει κάτι νέο και ελπιδοφόρο.

Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 10, 26.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανήκεις στα παθιασμένα άτομα και έχεις την τάση να ηγείσαι των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σου. Όταν τα πράγματα όμως ξεφύγουν από τον έλεγχο χρειάζεται σκέψη, στρατηγική και όχι συναίσθημα. Έχεις την ανάγκη να βρεις τις ισορροπίες σου μέσα από την απομόνωση με το τετράγωνο της Σελήνης. Ρύθμισε τις υποθέσεις σου με τέτοιο τρόπο ώστε να βρεις το χρόνο να το κάνεις.

Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Τυχεροί αριθμοί: 37, 28, 19, 10, 1, 18.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προκλήσεις είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σου το τελευταίο διάστημα με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου όπως ο πόνος και η απόρριψη. Μέσα από τις εμπειρίες αυτές όμως δυναμώνεις και θωρακίζεσαι για τα ακόμη πιο δύσκολα της ζωής. Έχοντας παραμερίσει πολλά από τα εμπόδια που έχουν βρεθεί στο δρόμο σου έχεις καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να καταγράψεις επιτυχίες. Γιόρτασε τις επιτυχίες σου λοιπόν, αλλά μην επαναπαύεσαι.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 18.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ήρεμη η μέρα σου και οι επαγγελματικές σου υποθέσεις βαίνουν καλώς με το εξάγωνο του Ερμή να σε ευνοεί! Επωφελήσου της νηνεμίας αυτής και κάνε πράγματα για τον εαυτό σου, κάτι που θα σε ξεκουράσει και θα σε ανανεώσει. Έχεις χαράξει την πορεία σου κάνοντας την επιλογή που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου και σήμερα αισθάνεσαι πιο ανάλαφρη και απαλλαγμένη από τις αμφιβολίες που σας βασάνιζαν.

Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 18.

ΙΧΘΕΙΣ

Κάτι ευχάριστο φέρνει η μέρα με τη σύνοδο του Ουρανού. Μπορεί να είναι η πετυχημένη ολοκλήρωση μιας προσπάθειας στον επαγγελματικό τομέα, ίσως και μια ευχάριστη εξέλιξη σε προσωπικό επίπεδο, όπως ένας αρραβώνας. Επαφές και ταξίδια με ανθρώπους από το εξωτερικό θα σου χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες, ενώ οι επαγγελματικές σου συμφωνίες θα είναι συμφέρουσες.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 11, 20.

Πηγή: TLife.gr