Επικαιρότητα:

Τι θα φέρει ο Aρης στον Κριό σε όλα τα ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις για την εβδομάδα

28 Ιουν. 2020 - 14:18 | Ζώδια
Τι θα φέρει ο Aρης στον Κριό σε όλα τα ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις για την εβδομάδα

Από τις 28/06 μέχρι και τις 07/01/2021 ο κυβερνήτης του Κριού εισέρχεται στον οίκο του, όπου θα επιφέρει μια σειρά από καταστάσεις και γεγονότα, που θα βοηθήσουν το σύνολο των ζωδίων να εξελίξουν τη ζωή τους σε όλους τους τομείς. Ευκαιρίες για νέα εργασία, επέκταση επαγγελματικών δράσεων αλλά και αισθηματική ισορροπία είναι στο μενού των επόμενων μηνών.

ΚΡΙΟΣ  21/03-20/04

Διάθεση

Εσείς μπορεί να έχετε την καλύτερη διάθεση και σκέψη για τον άνθρωπό σας και το κοινό σας μέλλον, αλλά θα πρέπει και να δείτε πια με μια πιο σοβαρή ματιά και το τι ζητάει και αυτός.

ΤΑΥΡΟΣ  21/04-20/05

Ανάκαμψη

Από τις πρώτες κιόλας ημέρες του Ιουλίου θα έχετε μια νέα προσέγγιση από κάποιον πιο παλιό σας σύντροφο, που δείχνει ότι θέλει να κάνει μια διαφορετική πρόταση, που σίγουρα θα σας αφορά.

ΔΙΔΥΜΟΙ  21/05-21/06

Νέοι έρωτες

Η οικονομική άνεση και οι ευκαιρίες που έρχονται από τις παλιότερες δράσεις σίγουρα σας έχουν κάνει πια να σκέφτεστε να πάτε και την προσωπική σας ζωή ένα βήμα πιο κάτω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  22/06-22/07

Επανενώσεις ζευγαριών

Δεν έχει καμία σημασία αν στο τώρα είστε μόνοι σας, καθώς παλιά και νέα άτομα θα κάνουν επικοινωνιακές κινήσεις για να σας προσελκύσουν.Αγκαλιάστε τον εαυτό σας.

 ΛΕΩΝ   23/07-22/08

Κοινωνική δραστηριότητα

Από σήμερα κιόλας να περιμένετε επικοινωνίες και μια σειρά από διπλωματικές προσεγγίσεις από κάποιον πιο παλιό σας γνώριμο, που θέλει να σας μιλήσει για συναισθήματα παλιά και νεότερα.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ  23/08-22/09

Αλλαγές

Είστε το ζώδιο που εντός του Ιουλίου, ασχέτως του τι συμβαίνει μέσα στο παρόν σας, θα έχετε πάρει και τις καταλυτικές σας αποφάσεις γύρω από μια επανασύνδεση και δέσμευση.

ΖΥΓΟΣ  23/09-22/10

Αποφάσεις

Εσείς αυτό που τελικά επιθυμείτε είναι να βρείτε την εσώτερη ισορροπία και να ανοίξετε σοβαρές πια συζητήσεις με τον άνθρωπό σας, που πιθανόν τις επόμενες εβδομάδες να σας οδηγήσουν και σε μια δέσμευση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Μπερδεμένοι

Είστε πιο μπερδεμένοι από ποτέ στα αισθηματικά σας. Τώρα που είστε μόνοι ή προσφάτως χωρισμένοι οι περισσότεροι μπορείτε να σκεφτείτε πιο καθαρά για το τι πρέπει να κάνετε ή να μην κάνετε από εδώ και μετά!

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Φιλικές προσεγγίσεις

Μια καλή σχέση ζητάτε με ποιότητα και ασφάλεια. Αυτό είναι κάτι που σαν κατάσταση σας πλησιάζει μέσα από μια καινούργια επαφή-γνωριμία. Και το χρήμα θα κάνει την παρουσία του!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  22/12-20/01

Καινούργιες παρέες

Εχετε το πάνω χέρι σε ερωτικές καταστάσεις και άτομα που έχουν ήδη δηλώσει ότι ζητούν να σας κάνουν το ταίρι τους. Μέσα στις ερχόμενες ημέρες θα δεχτείτε και πιέσεις για να δώσετε ειλικρινείς απαντήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01-19/02

Μαγνήτης

Τα άστρα σάς κοιτούν και ήδη το αισθάνεστε. Είστε μαγνήτης για νέο κόσμο αλλά και για κάποιον που παλιότερα είχατε ζήσει ερωτικές στιγμές, ίσως και μοιραίες.

ΙΧΘΥΕΣ  20/02-20/03

Διλήμματα

Αυτός ο νέος μήνας που πλησιάζει θα σας βάλει ανάμεσα σε πολλά και δύσκολα διλήμματα, που στο τέλος ό,τι και να αποφασίσετε θα είναι και αυτό που θα σας ταιριάξει.