Tα ζώδια σήμερα Τρίτη 21 Ιουλίου: Παρθένοι, κρατήστε την ψυχραιμία σας

21 Ιουλ. 2020 - 05:19 | Ζώδια
Tα ζώδια σήμερα Τρίτη 21 Ιουλίου: Παρθένοι, κρατήστε την ψυχραιμία σας
Στη. μέγκενη και πάλι των μεγάλων πλανητών Κρόνου, Πλούτωνα -ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο- αλλά και του Αρη οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι, αν και αυτοί οι τελευταίοι με κάποιες «βοήθειες» και αυτό τον μήνα. Υπομονή και προσοχή γενικώς. Μια Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 20 στον Καρκίνο. Ευνοϊκή για Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς και ένα μικρότερο μέρος αυτής της εύνοιας θα έχουν οι Ταύροι και οι Παρθένοι.

Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη.

Κριός

Κριέ, η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και σου δίνεται η ευκαιρία να αφοσιωθείς στην προσωπική σου ζωή και να διασκεδάσεις με την ψυχή σου. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να προκαλέσει ανατρεπτικά γεγονότα και εκνευρισμό που θα επηρεάσουν την σχέση σου, είναι σημαντικό να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

Αισθηματικά

Μπορεί να αναστατωθείς από ζητήματα που θα προκύψουν στη σχέση σου όμως είναι απαραίτητο να δείξεις ωριμότητα και ψυχραιμία ώστε να αποφύγεις την ένταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται αιφνιδιαστικά για να αλλάξει τα δεδομένα και να σου δημιουργήσει έντονο καρδιοχτύπι.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να κρατήσεις ήρεμη προσέγγιση στα πράγματα και ότι αφορά τα επαγγελματικά σου καθώς πιθανή αναστάτωση που μπορεί να προκύψει από αιφνιδιαστικά γεγονότα να οδηγήσουν στο να γίνεις συγκρουσιακός και εξαιρετικά νευρικός. Είναι σημαντικό να δεις με ρεαλιστικούς όρους πως πρέπει να κοιμηθείς.

Ταύρος

Ταύρε, η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στην οικογένειά σου για να λύσεις ζητήματα που την απασχολούν. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει γεγονότα που δεν τα περιμένεις που θα δημιουργήσουν εκνευρισμό και αναστάτωση στο οικογενειακό πεδίο.

Αισθηματικά

Συναισθηματικά ξεσπάσματα μπορεί να προκύψουν σήμερα που θα επηρεάσουν τη σχέση σου, προσπάθησε να συγκρατήσεις την οικογένειά σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να μην έχεις όρεξη να δώσεις χρόνο για μία νέα γνωριμία καθώς νιώθεις έντονη νευρικότητα που δεν σου επιτρέπει να την απολαύσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου σχέδια ανατρέπονται και δεν αποκλείεται να υπάρχουν σημαντικές εντάσεις με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην καριέρα σου. Προσπάθησε να ανακαλύψεις είναι αυτό πρέπει να προσδιορίσεις έτσι ώστε να προχωρήσεις στις αλλαγές που θα απογειώσουν την επαγγελματική σου ζωή.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει αποκαλύψεις που θα σε εκνευρίσουν και θα σε οδηγήσουν σε καυγάδες. Προσπάθησε να κρατήσεις ψύχραιμη στάση για να μην αδικήσεις κάποιον.

Αισθηματικά

Μπορείς να γίνεις έντονος και απότομος με το ταίρι σου, αυτό όμως θα έχει ανάλογες αντιδράσεις για αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου και δημιουργεί έντονη αναταραχή που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε εμπορικές συμφωνίες που πιθανόν να σε ενδιαφέρουν, όμως είναι σημαντικό να κρατήσεις ψύχραιμη στάση και προσέγγιση στα πράγματα. Αυτό θα σε βοηθήσει να λειτουργήσεις ρεαλιστικά και να μην αφεθείς στον παρορμητισμό που θα προκαλέσει λάθη.

Καρκίνος

Καρκίνε, η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικά έξοδα που θα σε προβληματίσουν και θα σου δημιουργήσουν ιδιαίτερη ανασφάλεια.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να ξεφύγεις από το πείσμα και την αδιαλλαξία που μπορεί να προκαλέσει ξαφνικό γεγονός που θα επηρεάσει σημαντικά τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η ανατροπές μπορεί να σε φέρουν κοντά σε νέα πρόσωπα που σε αναστατώνουν και σου δημιουργούν έντονη ανασφάλεια και έλλειμμα αυτοπεποίθησης.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αιφνιδιαστικά γεγονότα μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα σε οικονομικό επίπεδο, όμως είναι απαραίτητο να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να δεις ρεαλιστικά πως μπορείς να διαχειριστείς την όποια κατάσταση σε προβληματίζει. Προσοχή σε περιττά έξοδα που θα ανατρέψουν τα δεδομένα στον προϋπολογισμό σου.

Λέων

Λέοντα, η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και σου δίνεται η ευκαιρία να βγεις από την εσωστρέφεια και να γίνεις πιο κοινωνικός και επικοινωνιακός. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να σου δημιουργήσει αναστάτωση καθώς νιώθεις ότι καταπιέζεσαι από καταστάσεις στην επαγγελματική σου ζωή, προσοχή σε περιττά ξεσπάσματα.

Αισθηματικά

Μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό να επηρεάσει τη σχέση σου καθώς το πιθανότερο είναι να δημιουργηθούν εντάσεις με το ταίρι σου και θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η ο παρορμητισμός μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε νέα γνωριμία και να βάλει εμπόδια στις όποιες εξελίξεις, αυτό πρέπει να το θυμάστε.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι περιορίζεσαι και καταπιέζεσαι στην επαγγελματική σου ζωή, κάτι που σου δημιουργεί έντονη νευρικότητα και την ανάγκη να αντιδράσεις σε πρόσωπα που είναι σημαντικά για την καριέρα σου. Προσοχή γιατί αργότερα μπορεί να μετανιώσεις, όμως ο παρορμητισμός σου θα έχει δημιουργήσει ήδη προβλήματα.

Παρθένος

Παρθένε, η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και έχεις την ανάγκη να απομονωθείς από όλους και όλα καθώς καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σου. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο αυξάνει κατακόρυφα τον εκνευρισμό και οδηγεί σε συναισθηματικά ξεσπάσματα θα προβληματίσουν το περιβάλλον σου.

Αισθηματικά

Αηδιαστικά γεγονότα θα είναι αρκετά έντονα και θα αλλάξουν τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή χαλώνταςείναι έντονα ρομαντική ατμόσφαιρα που μπορεί να υπάρχει. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν έρχεται ξαφνικά στη ζωή σου, προσπάθησε να μην λύσεις πιθανές διαφορές μαζί του καθώς ο εκνευρισμός θα οδηγήσει σε συγκρούσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς στην καθημερινότητα και κυρίως στον εργασιακό χώρο. Ανατροπές μπορεί να υπάρχουν στα σχέδιά σου που θα σε απογοητεύσουν, προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να δεις ώριμα και ρεαλιστικά πώς πρέπει να προσεγγίσεις τα πράγματα.

Ζυγός

Ζυγέ, η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και έχεις έντονα την ανάγκη να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα καθώς σε ευχαριστεί να εκφράζει σκέψεις και απόψεις που σε προβληματίζουν. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο αυξάνει κατακόρυφα την καχυποψία και μπορεί να οδηγήσει σε κόντρες που θα σε στεναχωρήσουν.

Αισθηματικά

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές σε σχέδια που έχεις με το ταίρι σου, προσπάθησε να λειτουργήσεις ψύχραιμα και ήρεμα για να μην υπάρξουν εντάσεις μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον έρχεται ξαφνικά νέα γνωριμία που θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό, παράλληλα θα εξάψει τη φαντασία σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Πιθανό είναι να υπάρξουν ανατροπές επαγγελματικά σχέδια και φιλοδοξίες που έχεις λόγω αποκαλύψεων που έρχονται στην επιφάνεια και σου δημιουργούν έντονη νευρικότητα. Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις με χαμηλούς τόνους τις οποίες καταστάσεις καθώς μόνο έτσι θα αντιληφθείς γρήγορα πως πρέπει να κινηθείς.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και δίνεται η ευκαιρία να δείξεις τις πραγματικές του δυνατότητες στο επαγγελματικό περιβάλλον κινείσαι. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να ανατρέψει τα σχέδιά σου και να σου δημιουργήσει εκνευρισμό που πρέπει να χαλιναγωγήσεις.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να μην εκτονώσεις τη νευρικότητα που υπάρχει μέσα σου λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων στο ταίρι σου δημιουργώντας επιπλέον προβλήματα στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον έρχεται αιφνιδιαστικά νέο πρόσωπο αλλάζει ριζικά την προσωπική σου εικόνα στο ευρύτερο περιβάλλον.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι υποχρεώσεις είναι πολλές στην επαγγελματική σου ζωή και αυτό μπορεί να σου δημιουργεί ιδιαίτερο άγχος. Πιθανό είναι να υπάρχουν ξαφνικές αλλαγές όταν σε αναστατώσουν, όμως πρέπει να δείξεις την απαιτούμενη ωριμότητα για να έχεις καλύτερη προσέγγιση την οποία κατάσταση σε προβληματίσει.

Τοξότης

Τοξότη, η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και νιώθεις έτοιμος να απολαύσεις κάθε στιγμή της ημέρας καθώς θέλεις να βρεθείς με πρόσωπα που σε γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικά στην επιφάνεια ζητήματα της καθημερινότητας που ανατρέπουν τα σχέδιά σου.

Αισθηματικά

Η ένταση κυριαρχεί και δεν σου επιτρέπει να απολαύσεις τις στιγμές με το ταίρι σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα που θα αλλάξουν τα σχέδια σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου για να σε αναστατώσει σε ότι αφορά τα μελλοντικά σου σχέδια.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η καθημερινότητα έχει αυξημένες υποχρεώσεις που δεν σου επιτρέπουν να απολαύσεις στιγμές χαράς και ξενοιασιάς. Δεν αποκλείετε να έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα που δεν έχουν επιλυθεί, κάτι που θα σε απογοητεύσει και θα σου δημιουργήσει έντονη νευρικότητα.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η Σελήνη στο Λέοντα και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο αλλάζει τα δεδομένα ξαφνικά και δημιουργεί έντονη αναστάτωση και καχυποψία για τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

Αισθηματικά

Η ζήλια και η καχυποψία μπορεί να οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις στην προσωπική σου ζωή, είναι απαραίτητο να κρατήσει χαμηλούς τόνους γιατί αργότερα θα το μετανιώσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η ξαφνική νέα γνωριμία έρχεται να απογειώσει το καρδιοχτύπι και να δημιουργήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αλλαγές μπορεί να υπάρχουν σε οικονομικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν, είναι στο χέρι σου όμως να πετύχεις αυτά που θέλεις αρκεί να κρατήσεις χαμηλούς τόνους ώστε να αποφύγεις τις έντονες αντιπαραθέσεις. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου και το ένστικτό σου που μπορεί να δώσει ξαφνικές ιδέες άκρως ενδιαφέρουσες.

Υδροχόος

Υδροχόε, η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και στρέφεις το ενδιαφέρον σου τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και πώς να περάσεις όμορφα μαζί τους. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει αναστάτωση που θα δημιουργήσει ένταση τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Αισθηματικά

Ξαφνικές αλλαγές μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή και να υπάρξει σφοδρή σύγκρουση με το ταίρι σου θα λειτουργήσει αποσταθεροποιητικά στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου, η αναστάτωση και η αστάθεια που προκαλούν σε προβληματίζει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ξαφνικές κόντρες μπορεί να υπάρχουν σε επίπεδο συνεργασιών που θα ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα στην επαγγελματική σου πορεία. Προσπάθησε να μην αντιπαρατεθείς με έντονο τρόπο με πρόσωπα που είναι σημαντικά στην καριέρα σου καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ρήξεις.

Ιχθύες

Ιχθύ, η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις της καθημερινότητας που μπορεί να σε προβληματίζουν. Το τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο αναστατώνει το καθημερινό σου πρόγραμμα και δημιουργεί επιπλέον άγχος και νευρικότητα, προσοχή σε συναισθηματικά ξεσπάσματα.

Αισθηματικά

Γκρίνια και άγχος μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά τη σχέση σου καθώς το πιθανότερο είναι να ξεσπάσεις στο ταίρι σου δημιουργώντας ένταση μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με νέο πρόσωπο μέσα από τον εργασιακό χώρο που έρχεται αιφνιδιαστικά για να τονίσει ότι χρειάζεται να αλλάξεις ριζικά τη ρουτίνα και την καθημερινότητά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αναστάτωση μπορεί να προκληθεί στον εργασιακό χώρο καθώς ξαφνικά γεγονότα αλλάζουν τα δεδομένα σε υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις επικριτικός και έντονος με τους γύρω σου, κάτι που δεν θα μείνει αναπάντητο.