Τι φέρνει ο Αύγουστος για όλα τα ζώδια – Ποιοι θα ερωτευτούν, ποιοι θα απιστήσουν και ποιοι θα φωνάξουν δικηγόρο!

28 Ιουλ. 2020 - 17:42 | Ζώδια
Τι φέρνει ο Αύγουστος για όλα τα ζώδια – Ποιοι θα ερωτευτούν, ποιοι θα απιστήσουν και ποιοι θα φωνάξουν δικηγόρο!

Θέλετε να μάθετε πώς θα είναι τα ερωτικά σας τον Αύγουστο; Ολες οι απαντήσεις για κάθε ζώδιο.

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς – Πρόεδρος του Κέντρου Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής 

ΚΡΙΟΣ

Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας αλλαγών, που θα ανανεώσει τις σχέσεις σας και την διάθεσή σας. Το διάστημα αυτό θα αφήσετε πίσω σας τις δυσκολίες και θα ζήσετε μία πιο ανέμελη ζωή. Το φλερτ και η διασκέδαση θα αποκτήσουν έναν  δημιουργικό τρόπο και θα συμβάλλουν θετικά σε νέες ερωτικές σχέσεις. Η διάθεση να το ρίξετε έξω και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, θα σας κάνουν ξεχωριστούς.  Αποφύγετε εγωιστικές συμπεριφορές, που μπορεί να σας φέρουν σε αντιπαραθέσεις με το γύρω περιβάλλον. Η αποφασιστικότητα και η δυναμική σας στάση δεν θα αφήνει το ενδεχόμενο, να επηρεάσουν τρίτα πρόσωπα τα συναισθηματικά σας. Ο Ουρανός μπορεί να ενισχύσει την πρωτοτυπία σας,  παράλληλα όμως, θα υπάρξουν απρόοπτα γεγονότα, που θα απαιτήσουν πειθαρχία για να διατηρηθεί η αρμονία μέσα στην σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ερωτική σας ζωή θα βρεθεί απέναντι σε πολλές εναλλαγές, που από την μία θα σας ενθουσιάσουν, από την άλλη όμως μπορεί να σας φέρουν σε αδιέξοδο. Μία υπέρμετρη ευαισθησία θα στρέψει την προσοχή σας σε παρελθοντικές σχέσεις και η αίσθηση του ανεκπλήρωτου, θα σας οδηγήσει σε παρορμητικές ενέργειες. Φροντίστε να είστε σίγουροι για τις επιλογές σας, απομακρύνοντας τις σκέψεις σας από εγωισμούς και αρνητικές συμπεριφορές. Ο Άρης θα επηρεάσει τις σκέψεις και τις ενέργειές σας, δείχνοντας ίσως πιο επιθετικοί και απροσάρμοστοι σε γεγονότα, που νιώθετε εκ διαμέτρου αντίθετα. Αποφύγετε υπερβολές και αξιολογήστε τα συμπεράσματά σας, στηριζόμενοι σε πραγματικά στοιχεία, που σας έχουν δοθεί.  Μικρές δυσκολίες θα παρουσιαστούν σε θέματα επικοινωνίας, με αποτέλεσμα να αισθανθείτε μοναξιά και να απομακρυνθείτε από τον σύντροφό σας. Δείτε με πιο αισιοδοξία τα πράγματα και ίσως είναι μία περίοδος αποφάσεων και ξεκαθαρισμάτων. Η στάση αυτή θα βοηθήσει να αναδείξετε την δυναμική σας παρουσία, χτίζοντας γερά θεμέλια για το μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η προσαρμοστικότητα και η διπλωματία θα βοηθήσουν, να αποκτήσετε την υλική και συναισθηματική ασφάλεια μέσα στην σχέση σας. Οι ασταθείς σκέψεις και συμπεριφορές θα δυσκολέψουν λίγο το κλίμα της ερωτικής σας ζωής, αλλά η διαίσθηση θα είναι το κλειδί για να αντιδράσετε αναλόγως. Ο ρομαντισμός και το ερωτικό στοιχείο θα είναι αυτά που θα ενισχύσουν τις νέες σας επαφές, χαλαρώνοντας την ψυχική ένταση, που σας προκαλεί η καθημερινότητα. Η Αφροδίτη μπορεί να σας ωθήσει, να αλλάξετε οπτική απέναντι στις σχέσεις σας και να εξωτερικεύσετε συναισθήματα, που ίσως μέχρι τώρα καταπιέζατε. Θα αφήσετε ελεύθερη την φαντασία σας και θα ζήσετε περιπέτειες, που θα σας συναρπάσουν. Μείνετε επιφυλακτικοί σε ενέργειες, που μπορεί να ενδυναμώσουν ένα αρνητικό κλίμα στην σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αναδρομή στο παρελθόν και η εμβάθυνση σε θέματα σχέσεων θα σας προτρέψουν, να δείτε την πραγματική εικόνα που ίσως, μέχρι τώρα αρνείστε να αποδεχτείτε.  Η επαναξιολόγηση και η ανάλυση σε ζητήματα που χρονίζουν, θα σας οδηγήσουν σε οριστικές αποφάσεις. Μείνετε συγκεντρωμένοι και αποφύγετε υπερβολές και αρνητικές σκέψεις, που μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα. Ο Κρόνος θα σας αναγκάσει να πειθαρχήσετε και να οργανώσετε το μέλλον σας σε νέες βάσεις, που θα στηρίζονται σε γερά θεμέλια. Είναι μία περίοδος που κλείνει ένας κύκλος και ανοίγει ένας καινούργιος με νέα δεδομένα. Βρείτε δραστηριότητες που θα σας χαλαρώσουν και θα βοηθήσουν να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σωστά. Το φιλικό σας περιβάλλον θα συμβάλλει στην αποφόρτιση της αρνητικής ενέργειας και στην ψυχαγωγία σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, για μία νέα αρχή στην ζωή σας. Για τους ελεύθερους οι νέες σχέσεις που θα δημιουργηθούν, μπορεί να σας χαρίσουν μία μακροχρόνια πορεία.

ΛΕΩΝ

Η περίοδος του Αυγούστου θα είναι αρκετά συντηρητική, μειώνοντας δράσεις και ενέργειες, που θα σας κάνουν να νιώσετε καινοτόμοι. Μια αίσθηση πίεσης θα δεχθείτε από την καθημερινότητα και την ρουτίνα, απομακρύνοντάς σας από σχέδια, που μπορούν να χαρίσουν την περιπέτεια. Ο Άρης μπορεί να ενδυναμώσει μία δυναμική συμπεριφορά στις σχέσεις σας, στις οποίες θα πρέπει να διατηρήσετε τον έλεγχο. Φροντίστε να διαχειριστείτε τις απότομες συναισθηματικές μεταβολές, που σας κάνουν να μην αντιδράσετε σωστά απέναντι σε σοβαρά ζητήματα. Στην σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο θα υπάρξουν διενέξεις και εντάσεις, κάνοντάς σας να αισθάνεστε, ότι δεν υπάρχει κατανόηση και συμπαράσταση στα θέλω σας. Ξεκαθαρίστε την θέση σας και απομακρυνθείτε από υπερβολές και απαιτήσεις, που θα δημιουργήσουν ένα βαρύ κλίμα στην επικοινωνία σας. Οι προσπάθειες σας να ανανεωθείτε, ίσως βρουν εμπόδια εξαιτίας των οικονομικών συνθηκών. Μην το βάζετε κάτω, απλά κρατήστε τον έλεγχο στα χέρια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τον Αύγουστο θα έχετε το περιθώριο και την ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να δώσετε μία νέα τροπή στα πράγματα. Η διασκέδαση και οι τρόποι ψυχαγωγίας θα σας βγάλουν από την ρουτίνα και την καθημερινότητα. Ίσως δυσκολευτείτε να κάνετε νέες ερωτικές σχέσεις, αλλά όταν το καταφέρετε, θα σας δώσουν υπόσχεση για μακροχρόνια διάρκεια. Η ξεγνοιασιά και η επιθυμία να ανανεωθείτε, θα είναι συναισθήματα που θα διαμορφώσουν ένα ευχάριστο κλίμα μέσα στην σχέση σας και θα γίνουν το εφαλτήριο για μελλοντικά σχέδια. Το διάστημα αυτό δεν ευνοείται η επικοινωνία και μικρά εμπόδια θα σας φέρουν σε απόσταση με τον σύντροφό σας. Ο Δίας θα επεκτείνει αδυναμίες και αρνητικές συνθήκες, στην περίπτωση που εσείς θα αφήσετε τα περιθώρια. Επικεντρωθείτε σε πιο επιφανειακά θέματα και αποφύγετε συζητήσεις εις βάθους. Σε περιπτώσεις που στο παρελθόν έχετε κατασταλάξει σε συμπεράσματα, θα μπορέσετε να κλείσετε έναν κύκλο και να οδηγηθείτε σε νέα ξεκινήματα.

ΖΥΓΟΣ

Η επιθυμία να ζήσετε μ΄ έναν πρωτοποριακό τρόπο και να δείτε πιο ανάλαφρα τον ερωτικό σας τομέα, θα σας αναζωογονήσει. Η τάση σας να επιμείνετε  και να λειτουργείτε με βάση παρελθοντικών κατεστημένων και στερεοτύπων, θα δημιουργεί ασφυκτικά όρια στα θέλω και τις επιθυμίες σας. Η απότομες συναισθηματικές μεταβολές θα διαμορφώνουν ένα αρνητικό κλίμα γύρω σας και οι εγωιστικές συμπεριφορές θα επηρεάσουν την επικοινωνία σας. Η στροφή προς τον εσωτερικό σας κόσμο θα καθορίσει με πιο τρόπο θα πρέπει να λειτουργήσετε μέσα στην σχέση σας και θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε, τι ακριβώς θέλετε, αποφεύγοντας ανώριμες συμπεριφορές. Μείνετε προσεχτικοί και επιφυλακτικοί σε ερωτικά θέματα, που θα έρθουν στο φως. Εμπιστευτείτε άτομα που έχουν εξεταστεί στο παρελθόν, συζητήστε και ζητήστε τις συμβουλές  τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ρομαντισμός και η φαντασία θα κυριαρχήσουν αυτή την περίοδο και οι σχέσεις σας θα γίνουν πιο ανάλαφρες. Οι νέες σχέσεις που θα επιδιώξετε, θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας και θα αναδείξετε τον μαγνητισμό και τον ερωτισμό σας. Διασκεδάστε και ξεπεράσετε ταμπού και κατεστημένα, που σας κρατούν πίσω. Αποδεχτείτε τον εαυτό σας και δώστε του την ευκαιρία, να βελτιωθεί. Η Αφροδίτη θα στρέψει την προσοχή σας στην ερωτική σας σχέση, σε μονοπάτια που ίσως μέχρι τώρα αγνοούσατε.  Αποφύγετε εγωισμούς και προσβολές, που θα δημιουργήσουν αποστάσεις με τον σύντροφό σας. Εάν δεν είστε έτοιμοι να στηρίξετε τις αποφάσεις που έχετε στο μυαλό σας, δώστε περισσότερο χρόνο και αποφύγετε τις πιέσεις. Ακολουθείστε την πορεία των πραγμάτων, ελέγχοντας πάντα, να αποφύγετε αρνητικές συνέπειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο δυναμισμός σας θα κεντρίσει το ενδιαφέρον στο κοινωνικό σας κύκλο και θα κατακτήσετε μέσω αυτού, αρκετούς τομείς που σας απασχολούν. Η διπλωματική και επικοινωνιακή διάθεση θα δημιουργήσει νέες επαφές και καινούργια πρόσωπα. Αυτή την περίοδο θα στρέψετε την προσοχή σας σε δημιουργικούς παράγοντες, που θα σας βγάζουν από θέματα ρουτίνας. Αποφύγετε εμμονές και υπερβολές, που μπορεί να έχουν αρνητικές συνέπειες. Ο Άρης θα οδηγήσει την συμπεριφορά σας κάποιες φορές σε απρόβλεπτες κινήσεις, που θα παρεμβάλλουν στην ομαλή επικοινωνία των σχέσεων. Η μη ικανοποίηση κάποιων επιθυμιών σας, ίσως φανερώσει μία έντονη συμπεριφορά, η οποία  θα εξασθενήσει τα συναισθήματα που ήδη υπάρχουν. Η περίοδος αυτή δεν είναι κατάλληλη για οριστικές αποφάσεις και κυρίως, όταν έχουν να κάνουν με την μελλοντική σας πορεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τον Αύγουστο μπορεί να επιδιώξετε να κάνετε νέες σχέσεις, οι οποίες μπορεί να είναι συναρπαστικές, αλλά θα είναι και πρόσκαιρες. Η απόφασή σας για διακοπή μίας μόνιμης σχέσης, θα πρέπει αποτέλεσμα λογικής και όχι εξαιτίας μίας νέας σχέσης. Αυτό θα σας κάνει πιο σίγουρους για τις αποφάσεις, που θέλετε να πάρετε. Στον εργασιακό σας τομέα θα ρίξετε μεγάλη βαρύτητα αυτή την περίοδο, αλλά παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε ερωτικές σχέσεις με πρόσωπα, που ίσως μέχρι τώρα αγνοούσατε. Η διάθεση του καλοκαιριού θα επηρεάσει τις επιθυμίες σας και θα νιώσετε πιο απελευθερωμένοι αυτή την περίοδο. Το φιλικό περιβάλλον θα συμμετέχει στην διασκέδαση και στις εξορμήσεις που θα κανονίσετε, δίνοντας μία περιπετειώδης νότα στην διάθεσή σας. Η ευαισθησία και ο ρομαντισμός θα ενταθούν και η Αφροδίτη θα βελτιώσει τις σχέσεις σας, φτιάχνοντας ένα ξεχωριστό κλίμα μεταξύ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι σχέσεις σας αυτή την περίοδο χαρακτηρίζονται από έλλειψη υποκρισίας και ειλικρινή συναισθήματα, τα οποία θα λύσουν ζητήματα που χρονίζουν. Θα έχετε την ευκαιρία να αναθερμάνετε τις παλιές σχέσεις. Προσαρμόστε τις επιθυμίες και τα όνειρά σας, με βάση τις εξελίξεις που συμβαίνουν γύρω σας. Η επικοινωνία μέσα στην σχέση σας θα διαμορφωθεί σε νέα δεδομένα και οι επιθετικές αντιδράσεις, θα πρέπει να ελέγχονται περισσότερο. Οι αλλαγές που έχετε προγραμματίσει, δεν ευνοούνται στον μέγιστο βαθμό που επιθυμείτε και γι’ αυτό επιβραδύνετε τα βήματά σας. Οι επαγγελματικές σας ενασχολήσεις μπορεί να μην έχουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε και να απαιτήσουν περισσότερο χρόνο, επηρεάζοντας αρνητικά την διάθεσή σας. Αφήστε την διαίσθηση και το ένστικτό σας να κρίνει, με ποιον τρόπο θα διερευνήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο. Η φαντασία και η έμπνευση, θα είναι το κλειδί για νέες ερωτικές σχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Τον Αύγουστο η ψυχαγωγία θα είναι στα πρώτα ενδιαφέροντά σας και οι ενέργειες που θα κάνετε, θα σας ανανεώσουν. Η διαφυγή από την καθημερινότητα και την ρουτίνα θα σας γεμίσει θετική ενέργεια και θα δείτε τα πράγματα πιο αισιόδοξα. Θα προσπαθήσετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να έρθετε πιο κοντά. Η διάθεση να ασχοληθείτε με καλλιτεχνίες και νέες δραστηριότητες, θα αναδείξουν ικανότητες, που μέχρι τώρα κρύβονταν, εξαιτίας της ρουτίνας και των υποχρεώσεων. Δείξτε προσοχή στις συναισθηματικές μεταβολές που μπορεί να υπάρξουν και να επηρεάσουν αρνητικά την σχέση σας. Οι υπέρμετρες ευαισθησίες θα σταθούν εμπόδιο, σε χειρισμούς και αποφάσεις, που καθορίζουν το μέλλον σας. Ο Δίας θα τονίσει αρνητικές συνήθειες, που μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις και καυγάδες μεταξύ του συντρόφου σας. Οι νέες ερωτικές περιπέτειες μπορεί να σας συναρπάσουν και να αναδείξουν τον ρομαντισμό σας, χωρίς όμως να σας υποσχεθούν μία μακροχρόνια διάρκεια. Ίσως οι υπερβολές καθρεπτίζουν αδυναμίες και πάθη, τα οποία θα πρέπει να ισορροπήσετε.