Αυτά είναι τα τρία ζώδια που δυσκολεύονται να φλερτάρουν διαδικτυακά

30 Ιουλ. 2020 - 12:14 | Ζώδια
Αυτά είναι τα τρία ζώδια που δυσκολεύονται να φλερτάρουν διαδικτυακά

Τα διάφορα sites γνωριμιών και οι αντίστοιχες εφαρμογές τους κερδίζουν ολοένα έδαφος καθώς είναι ένας εύκολος τρόπος να γνωρίσει κανείς νέους ανθρώπους.

Παρόλα αυτά, δεν είναι πάντα εύκολο να βρει κανείς το ταίρι του μέσα από το διαδίκτυο. Κάποιοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν καλά το λόγο και να φλερτάρουν με άνεση ενώ κάποιο άλλοι όχι. Δείτε παρακάτω ποιοι είναι αυτοί που δυσκολεύονται περισσότερο να φλερτάρουν διαδικτυακά.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ο Κριός είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση και ξέρει καλά τις ικανότητές του. Επίσης ξέρει πάντα πολύ καλά τι θέλει και το διεκδικεί με κάθε τρόπο. Αυτό βέβαια συχνά μπορεί να τον δυσκολεύει στην πρώτη του επαφή με κάποιον νέο σύντροφο. Η σιγουριά του μπορεί να εκληφθεί από την άλλη πλευρά ως εγωκεντρικότητα ή υπεροψία. Συνήθως μπαίνει κατευθείαν στο θέμα χωρίς πολλά πολλά κάτι το οποίο μπορεί να φοβίσει τον άλλο.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Ο Σκορπιός ως γνωστόν λατρεύει το σεξ και συνήθως το αποκαλύπτει από τα πρώτα κιόλα μηνύματά του. Μπορεί στην αρχή να ξεκινάει αργά, συνήθως με κάποιο κομπλιμέντο, αλλά πάντα θα κρύβεται κάποιο ερωτικό υπονοούμενο σε κάθε του μήνυμα. Εάν ο σκοπός του δεν είναι να βρει κάτι εφήμερο, ο Σκορπιός είναι ένας πολύ αφοσιωμένος και πιστός σύντροφος σε μία σχέση. Παρόλα αυτά, η έντονα σεξουαλική προσέγγισή του συνήθως παρεξηγείται στα πρώτα ραντεβού.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Ο διανοούμενος και κουλτουριάρης Υδροχόος έχει συνήθως μία μοναδική και ιδιαίτερη προσέγγιση στα πρώτα του μηνύματα με αποτέλεσμα να παρεξηγείται εύκολα από την άλλη μεριά. Στον Υδροχόο δεν αρέσει καθόλου να χάνει το χρόνο του οπότε θα ξεκινήσει τις ερωτήσεις αμέσως προκειμένου να σιγουρευτεί ότι ταιριάζει με τον συνομιλητή του και ίσως αυτό φέρει τον άλλο σε δύσκολη και αμήχανη θέση.