Επικαιρότητα:

Tα ζώδια σήμερα 24 Σεπτεμβρίου: Σκορπιοί με έντονες ανασφάλειες και εμπόδια

24 Σεπ. 2020 - 10:24 | Ζώδια
Tα ζώδια σήμερα 24 Σεπτεμβρίου: Σκορπιοί με έντονες ανασφάλειες και εμπόδια

Η μέρα σήμερα ξεκινά με δυσκολίες και εμπόδια σε όλα τα ζώδια. Δεν θα μπορέσουμε να συγκρατήσουμε τον εαυτό μας από ευάλωτες καταστάσεις και συμπεριφορές που θα μας βγάλουν από τα όρια μας. Τα νεύρα θα οδηγήσουν σε υπερβολές και θα μας απομακρύνουν από πρόσωπα που είναι κοντά μας και παίζουν σημαντικό ρόλο στις προσωπικές μας αποφάσεις.

Η επικοινωνία με τους άλλους θα γίνεται με δυσκολία προσοχή σε κινήσεις και λόγια που ενδέχεται να φέρουν ρήξη στις διαπροσωπικές σχέσεις. Σε αυτό ευθύνεται η αντίθεση του Ερμή στον Ζυγό με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό που επηρεάζει κυρίως τα Παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) τα βγάζει από την ορθή πορεία και τα γεμίζει με ανασφάλεια και αρνητισμό.

Σχέσεις και συνεργασίες θα βρεθούν στο προσκήνιο η ένταση που επικρατεί δεν θα μας βοηθήσει να πάρουμε σωστές αποφάσεις και άθελα μας θα τα βάλουμε με άτομα που αγαπάμε.

Πιο μετά το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο βοηθά να βρούμε τις ισορροπίες μέσα σε ένα περίεργο περιβάλλον να βάλουμε σε εφαρμογή τα σχέδια μας...

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η αυτοπεποίθησή σου απογειώνεται και νιώθεις ότι μπορείς να απολαύσεις κάθε στιγμή με όποια παρέα και αν βρεθείς. Η δημιουργικότητα είναι αυτό που σε ικανοποιεί και δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με ταλέντα που σου γεμίζουν το χρόνο ευχάριστα και ενισχύουν σημαντικά την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Επικεντρώσου σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία καθώς με την Αφροδίτη να περνάει σήμερα στους Διδύμους έχεις την ευκαιρία να αποκομίσεις σημαντικά κέρδη από πιθανές συναλλαγές. Η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός που δείχνεις εντυπωσιάζουν τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι και τους ανωτέρους σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η οικογένεια μπορεί να σου δώσει μεγάλη χαρά καθώς οι στιγμές μαζί της σε ανακουφίζουν ψυχολογικά. Οι συζητήσεις με φιλικά πρόσωπα χρήζουν προσοχής καθώς δεν αποκλείεται να κάνεις λανθασμένες υποθέσεις ή να έχεις εξωπραγματικές απαιτήσεις που τελικά δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις κινήσεις που θα αποδώσουν οικονομικά. Η προσπάθεια και η εργατικότητά σου φαίνεται να αναγνωρίζεται και δημιουργεί ιδανικό περιβάλλον για διεκδικήσεις. Απέφυγε σημαντικές κινήσεις σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις, καθώς δεν έχεις αντικειμενική αντίληψη και πιθανά να κάνεις λάθη.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, νιώθεις να ξεχειλίζεις από γοητεία και αυτοπεποίθηση. Είναι σημαντικό για εσένα να είσαι το επίκεντρο στο περιβάλλον που κινείσαι και θα το καταφέρεις. Η θετική διάθεση και η εξωστρέφεια θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα και σε καθιστούν πρωταγωνιστή καθώς φτιάχνεις την ψυχολογία των γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Το εμπόριο είναι αυτό που μπορεί να σου δώσει σημαντικές ευκαιρίες να εξελιχθείς. Η ευστροφία σου θα πείσει και θα ενισχύσει την ανάγκη να συνεταιριστείς με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος που μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο που σκέφτεσαι και θέλεις να αναπτυχθείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, επικεντρώνεσαι στο να νιώσεις ασφάλεια και αυτό ευελπιστείς να σου το δώσουν οι γύρω σου. Είναι γεγονός ότι έχεις την διάθεση να βοηθήσεις όποιον ζητήσει την βοήθειά σου, πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να εξαπατηθείς με ευκολία και να πέσεις θύμα εκμετάλλευσης. Άκουσε το ένστικτό σου για να προστατευθείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να επωφεληθείς σε οικονομικό επίπεδο διεκδικώντας αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν και σου δίνεται η ευκαιρία να δεις την εκτίμηση και των ανωτέρων σου. Καλά θα κάνεις βέβαια να προσέξεις την αμετροέπεια γιατί αυτή είναι που μπορεί να ενοχλήσει τους ανωτέρους σου.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα διστάσεις να διεκδικήσεις την προσοχή των ανθρώπων του περιβάλλοντός σου καθώς νιώθεις ότι μπορείς να είσαι το επίκεντρο όλων. Νιώθεις ότι ήρθε η περίοδος που μπορείς να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στους φίλους σου, κάτι που έχεις ανάγκη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθηση που εκδηλώνεις εντυπωσιάζει τους γύρω σου και σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες που είναι σημαντικές στα επαγγελματικά σου. Παίρνεις αποφάσεις με το βλέμμα στο μέλλον και με μόνο στόχο να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η ευαισθησίες σου μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν σήμερα καθώς δείχνεις να θολώνεις από αναμνήσεις και τραύματα του παρελθόντος που σε στιγματίζουν. Η ψυχική δύναμη που έχεις έρχεται στην επιφάνεια και σε βοηθά να ξεπεράσεις ότι μπορεί να βαραίνει τη διάθεσή σου και σου χαλάει το κέφι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Το αίτημα της κοινωνικής καταξίωσης γίνεται εντονότερο από ποτέ. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να αντιληφθείς ότι οι επόμενες κινήσεις σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική πορεία. Έχεις την ευκαιρία να λάμψεις και να εξελιχθείς, μην την χάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η χαρά μεγαλώνει, η ψυχολογία είναι στα ύψη και είναι βέβαιο ότι δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να πτοήσει την ψυχολογία σου σήμερα. Η σημερινή μέρα σε ωθεί να ασχοληθείς με γνώση και επιμορφωτικά ζητήματα που ικανοποιούν την πνευματική ανάγκη για διεύρυνση των φιλοσοφικών σου οριζόντων. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες μπορεί να εξελιχθούν σε ένα εξαιρετικά θετικό δρόμο καθώς φαίνεται να μπορείς να βρίσκεις άμεση συνεννόηση με τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρει. Έρχεσαι πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου και αυτό είναι κάτι που σε ενθουσιάζει ιδιαίτερα. Πρόσωπα από τον φιλικό περίγυρο μπορεί να έχουν προτάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, οι σκέψεις γίνονται πιο έντονες από ποτέ και μπορεί να εγείρονται ανασφάλειες που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Η σημερινή μέρα σε καλεί να δεις κατάματα τι είναι αυτό που σε φοβίζει και μπορεί να επηρεάζει τις σχέσεις με τους γύρω σου, καθώς δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να δείξει εμπιστοσύνη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σε προβληματίζουν έντονα, όμως έχεις την ευκαιρία να λύσεις θέματα. Αυτό θα λειτουργήσει ανακουφιστικά στην ψυχολογία σου και θα δώσει την ευκαιρία να αναγνωρίσεις στον εαυτό σου ικανότητες που μπορεί να μην έβλεπες. Παράλληλα, η εκτίμηση των γύρω σου σε ικανοποιεί απόλυτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, βλέπεις την θετική πλευρά της ζωής και είναι αυτό που σε βοηθά να μην πτοείσαι στις όποιες δυσκολίες. Η δημιουργικότητα και η ανάγκη για γνώση σε ωθεί σε νέα αντικείμενα που σε γεμίζουν χαρά και σε οδηγούν να δεις άλλες διαστάσεις σε φιλοσοφικό επίπεδο. Η επικοινωνία με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου είναι ότι καλύτερο για σήμερα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Επικεντρώνεσαι στο πως θα μπορέσεις να εξασφαλίσεις καλύτερες οικονομικές απολαβές από τις συνεργασίες σου. Μην διστάσεις να κάνεις προτάσεις που θεωρείς ότι μπορεί να ευδοκιμήσουν. Νέες ευκαιρίες έρχονται και σου δίνουν εναλλακτικές και διεξόδους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα σου δίνει ώθηση για να ασχοληθείς με το σώμα και την φυσική σου κατάσταση. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να μπεις σε ένα διατροφικό πρόγραμμα που θα σε γεμίσει ενέργεια και θα σου δώσει την ευκαιρία να νιώσεις υπέροχα, καθώς βοηθά και την διάθεσή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ανάγκη προσφοράς και υπηρεσίες σε οδηγεί στο να προσφέρεις τα μέγιστα στην δουλεία σου και να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να ισορροπήσεις τις σχέσεις με τους συναδέλφους καθώς αυτό θα διευκολύνει τις κινήσεις και θα αποκαταστήσει την διάθεση σου, καθώς μόνο έτσι μπορείς να λειτουργήσεις με τον μέγιστο τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η σημερινή μέρα σε γεμίζει χαρά και την ανάγκη να δεις τη ζωή από την εύθυμη πλευρά της. Οι σχέσεις με τους γύρω είναι σημαντικές για εσένα καθώς θέλεις να επιβεβαιωθείς και να νιώσεις αποδεκτός. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να συμβιβαστείς με καταστάσεις που δεν είναι αρεστές… προσοχή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες μπορεί να εξελιχθούν ιδιαίτερα θετικά και αυτό θα σε οδηγήσει σε άκρως αποδοτικές επαγγελματικές προοπτικές. Το εμπόριο και οι δημόσιες σχέσεις δείχνουν να είναι ένα πεδίο που μπορείς να αναπτυχθείς με εξαιρετικό τρόπο και να σε γεμίσουν ικανοποίηση τα αποτελέσματα που θα δώσουν.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύες, ο συναισθηματισμός απογειώνεται!! Η ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα του οικογενειακού περίγυρου κυριαρχεί και σε προτρέπει να δημιουργήσεις το ιδανικό περιβάλλον για εσένα και τα δικά σου πρόσωπα. Άλλωστε αυτό που θέλεις είναι να περάσετε στιγμές που θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι εργασιακές προοπτικές μπορεί να δώσουν αισιόδοξα μηνύματα για εσένα καθώς μπορείς να επωφεληθείς των καταστάσεων. Το να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν είναι σημαντικό και δεν αποκλείεται να βρεις συμμάχους στο πρόσωπο συναδέλφων που θα σε στηρίξουν με θέρμη.

Τσάντες, Ρούχα, Αξεσουάρ, Gino Perardi