Αυτά τα τρία ζώδια τον Νοέμβριο θα… κάψουν καρδιές – Αναλυτικά τα εpωτικά του μήνα για κάθε ζώδιο

01 Νοε 2020 - 18:54 | Ζώδια
Αυτά τα τρία ζώδια τον Νοέμβριο θα… κάψουν καρδιές – Αναλυτικά τα εpωτικά του μήνα για κάθε ζώδιο

Τρία είναι τα ζώδια που τον Νοέμβριο θα είναι πολύ πιο αγαπησιάρικα και θα ψάξουν νέους έρωτες. Συγκεκριμένα Κριός, Δίδυμος και Τοξότης δηλώνουν έτοιμοι για νέες περιπέτειες ενώ οι υπόλοιποι θα ψάχνονται. Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Ο Νοέμβριος θα είναι ένας μήνας γεμάτος απρόοπτα και ερωτικά μηνύματα. Η διάθεση να ταξιδέψετε και να ζήσετε νέες καταστάσεις ζωής, θα σας χαρίσουν έναν χρόνο γεμάτο νέες περιπέτειες και  συγκινήσεις. Δεν θα εκλείψουν από την σκέψη σας οι κρυφές καταστάσεις και οι νέες ερωτικές σχέσεις που δεν θα έχουν την απαιτούμενη διαφάνεια, δίνοντας σας ένα ενδιαφέρον στίγμα στην καθημερινότητα. Ενώ θα θελήσετε να εμβαθύνετε σε θέματα που χρονίζουν, θα πρέπει να είστε σίγουροι σε αποφάσεις που θα δώσουν ένα τέλος σε σχέσεις που δεν έχουν κάτι άλλο να σας προσφέρουν. Η αντίθεση Ήλιου – Ουρανού, θα φέρει μικρές αντιπαλότητες στον επαγγελματικό σας χώρο και η προσπάθεια σας να περάσετε νέα πρότυπα και ιδέες, θα αναδείξει την προσωπική σας λάμψη, κάνοντας σας πιο ερωτεύσιμους στους γύρω.  Ίσως ξυπνήσουν μνήμες του παρελθόντος με αποτέλεσμα να αναπτυχθεί ένα ερωτικό κλίμα μεταξύ των συνεργατών σας. Η διάθεση να ζήσετε το πάθος και τον έρωτα με έναν ξεχωριστό τρόπο, θα είναι μία ανάπαυλα της ρουτίνας και θα σας αναζωογονήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διπλωματία και η διάθεση να επικοινωνήσετε με νέα πρόσωπα θα ανοίξει νέους ορίζοντες τον μήνα Νοέμβριο. Ο τρόπος που θα ακούσετε τον προβληματισμό και θα σταθείτε στις ανησυχίες ατόμων που σας ενδιαφέρουν, θα είναι καταλυτικός για τις σχέσεις σας. Η υπερβολική ευαισθησία, ίσως φέρει μία ταραχή στα συναισθήματα σας και θα παρουσιάσει μικρές δυσκολίες μεταξύ των σχέσεων σας. Το τετράγωνο Ερμή- Κρόνου, θα ανασύρει δυσκολίες του παρελθόντος με άτομα που έχετε υπάρξει σε μία μακροχρόνια πορεία. Μείνετε επιφυλακτικοί σε συζητήσεις που απαιτούν λεπτομερής ανάλυση και αποφύγετε εμμονές και στερεότυπα που σας κρατούν δέσμιους, επηρεάζοντας έτσι  αρνητικά τις σκέψεις σας. Το διάστημα του Νοεμβρίου ευνοεί, το να επαναξιολογήσετε θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας και να οργανώσετε επιθυμίες και θέλω. Ίσως, να μην είναι η κατάλληλη περίοδο, σε αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον και θα χαρακτηρίσουν την πορεία σας. Η πειθαρχία και η επιμονή, θα σταθούν ως βάθρο στην αναζήτηση της ευτυχίας σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διάθεση για ψυχαγωγία και νέους έρωτες θα είναι έντονη αυτή την περίοδο και οι συνθήκες που θα επικρατήσουν θα ευνοήσουν τις ενέργειες σας. Η διπλωματική σας στάση θα αποφύγει αρκετές συγκρούσεις με τα άτομα που συνυπάρχετε. Μην ξεχνάτε να επιστείτε την προσοχή σας σε τυχόν ανασφάλειες και φοβίες που θα εμφανιστούν σε προσωπικά θέματα. Ίσως, νιώθετε έτοιμοι να πάρετε κάποιες αποφάσεις, παρ’ ότι η σκέψη να εμβαθύνετε και να αφαιρέσετε ότι σας έχει πονέσει, θα σας φέρει αντιμέτωπους με την πραγματικότητα. Η Αφροδίτη, θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον σας σε θέματα που θα σας αναζωογονήσουν και θα αναζωπυρώσει παρελθοντικές σχέσεις. Οι κρυφές καταστάσεις θα σας δώσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα και δεν θα σας εμποδίσουν να συνεχίσετε με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, το οξύ πνεύμα και η κριτική θα προσδιορίσουν τις σχέσεις σας και θα νιώσετε πιο έτοιμοι σε συμπεράσματα που ίσως σας ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα. Μία ανάπαυλα στα ερωτικά θέματα θα υπάρξει, καθώς το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε επαγγελματικά θέματα και η υγεία σας θα λάβει την πρώτη θέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ξεκίνημα του Νοεμβρίου θα είναι για σας μία ανάσα σε προσωπικά θέματα που ίσως έχουν κουράσει την ψυχολογία σας. Οι δυσκολίες που έχετε αντιμετωπίσει στο παρελθόν, θα βρεθούν σε στάση και το ενδιαφέρον σας για νέες δραστηριότητες και δημιουργίες θα αλλάξει το τοπίο σας. Οι συνθήκες που θα επικρατήσουν θα είναι ευνοϊκές για την επαναφορά παρελθοντικών σχέσεων, αν αυτές σας ενδιαφέρουν ακόμα και θα σκεφτείτε με πιο επιμέλεια τον τρόπο προσέγγισης. Τα νέα ξεκινήματα που είστε διατεθειμένοι να κάνετε θα στηριχτούν σε πειθαρχημένες σκέψεις και θα σας κρατούν προσγειωμένους, αποτρέποντας σας από επιπόλαιες ενέργειες. Το τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα, θα φέρει μικρές δυσκολίες, καθώς έμμονες ιδέες και συμπλέγματα θα έρθουν στην επιφάνεια επηρεάζοντας αρνητικά τις σχέσεις σας. Η προσπάθεια σας να μείνετε σε ισορροπία και να μην διαφύγετε σε υπερβολές θα αποτρέψει εντάσεις και καυγάδες. Οι συναισθηματικές ελλείψεις δείχνουν ένα άτομο που δεν έχει την ικανότητα να στηρίξει δύσκολες καταστάσεις και οδηγούν τις συζητήσεις σε έντονες λογομαχίες. Αποφύγετε ξεσπάσματα, όταν νιώσετε ότι δεν υπάρχει η ανάλογη κατανόηση από τον σύντροφό σας. Ο διαλογισμός θα είναι το κλειδί στην διατήρηση της ισορροπίας σας.

ΛΕΩΝ

Ο Νοέμβριος θα είναι μήνας αμφίβολος για μεγάλους έρωτες και νέα ξεκινήματα. Η αέρινη παρουσία σας που μέχρι εχτές διαχέονταν στην ατμόσφαιρα, θα περιοριστεί μέσω των νέων καθηκόντων που θα συνοδεύουν την καθημερινότητά σας. Η σκέψη να προγραμματίσετε την ζωή σας και να την δείτε μέσω της δυναμικότητας που διαθέτετε, θα αλλάξει τον τρόπο που θα ενεργήσετε. Οι αποφάσεις σας θα έχουν πλέον πιο αυστηρό χαρακτήρα και θα υπάρξει έλλειψη διπλωματίας. Η στάση αυτή απαιτεί μεγάλη προσοχή γιατί εγκυμονεί εντάσεις και καυγάδες μεταξύ των σχέσεων σας. Η προσπάθεια να καταλαγιάσετε την εσωτερική ένταση που σας προκαλούν οι αντιπαραθέσεις, θα σας κάνει να νιώσετε πιο έτοιμοι σε συμπεράσματα που απαιτούν τα μακροχρόνια σχέδια σας. Το τετράγωνο Ερμή- Δία, θα παρεμβάλει εμπόδια στην επικοινωνία σας και θα δημιουργήσει ένα μικρό χάσμα μεταξύ του συντρόφου σας. Η σκέψη να  επενδύσετε τον ελεύθερο χρόνο σας εποικοδομητικά και να στραφείτε στην εσωτερική σας γαλήνη, θα βοηθήσει στο να αποφορτίσετε την αρνητική ενέργεια και να ενδυναμώσετε την αυτοεκτίμηση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η δράση απέναντι στα ερωτικά σας θα είναι πιο πειθαρχημένη και θα απαιτήσετε  να αλλάξουν τα μέχρι τώρα δεδομένα σας. Οι σχέσεις που χρονίζουν και δεν δείχνουν την διάθεση να ανατραπούν, θα έρθουν στο προσκήνιο και θα τις αντιμετωπίσετε με πιο αυστηρή κριτική. Είστε διατεθειμένοι να δώσετε ένα τέλος, αν τα πράγματα δεν έχουν την ομαλότητα που επιθυμείτε. Στα νέα ξεκινήματα θα εφοδιάσετε την σχέση σας με ρομαντικά και ερωτικά συναισθήματα, δίνοντας της την ώθηση για μακροχρόνια πορεία. Ο νέος ερωτικός σύντροφος θα είναι μεγαλύτερης ηλικίας δίνοντας σας την ασφάλεια που επιθυμείτε, ή θα επαναφέρετε στην επιφάνεια σχέσεις του παρελθόντος. Η πορεία σας στον ερωτικό τομέα, θα είναι πιο συγκρατημένη και θα προσπαθήσετε να επανεξετάσετε όλα τα δεδομένα που σας δίνονται. Το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου, θα διατηρεί πιο λακωνική την επικοινωνία σας και ίσως κάποιες φορές να δείχνει ότι δεν υπάρχει το άγγιγμα ψυχής με τον σύντροφό σας. Η μη κατανόηση των προβληματισμών σας από μέρους του, θα φέρνει εμπόδια μεταξύ σας και η αίσθηση να αποστασιοποιείστε ή να μένετε απόμακροι θα είναι έντονη.

ΖΥΓΟΣ

Η θέση του Ουρανού για σας δεν ευνοεί την πρωτοτυπία και την αναγέννηση που έχετε στο μυαλό σας. Η αίσθηση ότι υπάρχουν ασφυκτιά όρια ανάμεσα στην σχέση σας ενισχύει την ανασφάλεια και τους φόβους για την κοινή πορεία που διατίθεστε να υπάρξει. Αυτό σας δημιουργεί ένα αρνητικό κλίμα μεταξύ του συντρόφου σας και νιώθετε δέσμιοι σε στερεότυπα και ταμπού. Προσπαθήστε να απελευθερωθείτε και να δείτε με πιο αισιόδοξη ματιά τα πράγματα, στηρίζοντας τις επιθυμίες και τα θέλω με πιο αποφασιστική διάθεση. Αποφύγετε εγωιστικές σκέψεις και δείτε με πιο σφαιρική ματιά τις καταστάσεις που εξελίσσονται γύρω σας. Η περίοδος αυτή, δεν σας ευνοεί να λάβετε αποφάσεις που θα έχουν στόχο την μελλοντική σας πορεία, απλά θα σας δώσει το περιθώριο να εμβαθύνετε σε θέματα που έχουν εμφανίσει μία στατικότητα και εμποδίζουν τα επόμενα βήματα σας. Κρυμμένα μυστικά του παρελθόντος θα έρθουν στο φως και θα πρέπει να μείνετε ψύχραιμοι για να τα αντιμετωπίσετε. Μην επιτρέψετε σε διχασμούς ή αμφισβητήσεις να λάβουν χώρα στην επεξεργασία των στοιχείων, που μπορεί να έρθουν στα χέρια σας. Δώστε όσο χρόνο χρειάζεται για να φτάσετε σε απτά συμπεράσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάθεση να βρείτε δίοδο από την καθημερινότητα και να οδηγηθείτε σε νέους ορίζοντες που ενδυναμώνουν την φαντασία σας, θα φέρει μία μικρή ουτοπία στις σκέψεις σας. Ο Νοέμβριος θα είναι ένας μήνας που θα θελήσετε να ζήσετε το όνειρο και να αποστασιοποιηθείτε από την πειθαρχία και την ορθολογική σκέψη. Η ρομαντική και ερωτική διάθεση θα στηρίζουν τις ενέργειες σας, αποφεύγοντας έτσι να δώσετε οριστικές απαντήσεις σε ανησυχίες που σας ταλανίζουν όλο αυτό το διάστημα. Το εξάγωνο Δία – Ποσειδώνα θα φέρει μία αισιόδοξη ματιά στα πράγματα και θα ενισχύσει την θετική σας σκέψη. Η αγάπη άνευ όρων θα σας αντιπροσωπεύει, ιδίως σε νέες ερωτικές σχέσεις που θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε. Η σκέψη να βγείτε από στερεότυπα και ταμπού, θα σας χαρίσει την αίσθηση ελευθερίας. Δείξτε προσοχή σε υπερβολές και σε αντιδράσεις που προσδιορίζουν μία ανωριμότητα στην συμπεριφορά σας και δημιουργούν ένα αρνητικό κλίμα ανάμεσα στις σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η περιπετειώδης διάθεση και η αίσθηση ανεξαρτησίας δείχνουν ότι δεν χωράτε σε κλισέ και κοινότυπα θέματα.  Ένα κλίμα ανανέωσης και αναγέννησης θα χαρακτηρίσει τις ενέργειες σας, στρέφοντας τα βλέμματα επάνω σας. Την περίοδο αυτή θα βρεθείτε στο κέντρο του ενδιαφέροντος και αυτό που επιθυμείτε θα έρθει στα πόδια σας, χωρίς πολλές προσπάθειες. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και μην αμφισβητείτε τις ικανότητες σας. Η θέση του Άρη θα ευνοήσει τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις σας, κάνοντας σας περισσότερο μάχιμους σε θέματα υπεράσπισης του εαυτού σας. Δείξτε προσοχή σε υπερβολές που μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις και εντάσεις μέσα στην σχέση σας, δείχνοντας στους άλλους μία εγωιστική εικόνα. Το ξεκαθάρισμα σε μία σχέση που έχει χάσει το ενδιαφέρον της θα το κρίνετε απαραίτητο, χωρίς όμως να αφήσετε να χαθεί ο έλεγχος.  Ο Δίας επεκτείνει συμπεριφορές και ενέργειες που θα υπάρξουν αυτό το διάστημα, γι’ αυτό μείνετε προσεχτικοί σε αλλαγές που θέλετε να καθιερώσουν το μέλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Νοέμβριος θα είναι ένας μήνας γεμάτος απρόοπτα για σας τα οποία θα πυροδοτήσουν νέες εξελίξεις στην καθημερινότητα σας. Οι μόνιμες σχέσεις θα παρουσιάσουν μία μικρή ανατροπή, καθώς η διάθεση να ζήσετε κάτι καινούργιο που θα έρθει εμβόλιμα στην ζωή σας, ίσως προκαλέσει  μία προσωρινή διακοπή. Θυμηθείτε ότι μία εμβόλιμη σχέση μπορεί να σας συναρπάσει και να ζήσετε τον έρωτα, η διάρκεια της όμως θα έχει κοντινή ημερομηνία λήξης. Η Αφροδίτη θα ευνοήσει την εικόνα σας και θα προβάλει τον ερωτισμό προς το γύρω περιβάλλον, την οποία όμως κάποιες φορές δεν θα είναι εύκολο να την υποστηρίξετε, εξαιτίας των αμφιβολιών και των λάθος επιλογών. Μείνετε συγκεντρωμένοι στις επιθυμίες και τα θέλω σας, παραχωρώντας στους άλλους το δικαίωμα να καταθέσουν την δική τους άποψη. Αποφύγετε την αυστηρή στάση σε συζητήσεις που μπορεί να υπάρξει διαπραγμάτευση. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε τις εσωτερικές συγκρούσεις που μπορεί να σας κάνουν να χάσετε τον έλεγχο και να μετανιώσετε αργότερα για τα συμπεράσματα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι αντιδράσεις σας απέναντι στον ερωτικό τομέα θα είναι ασταθής, καθώς θα είναι έντονα τα διλλήματα σε αποφάσεις που καθορίζουν την πορεία σας. Ο τρόπος χειρισμού απέναντι σε θέματα που χρονίζουν θα πρέπει να είναι ξεκάθαρος και να αποφύγετε υπόγειες ενέργειες, οι οποίες θα σας φέρουν σε αδιέξοδο. Το τετράγωνο Ερμή- Πλούτωνα, θα εντείνει αυτή την προσπάθεια σας, δίνοντας σας όμως κάποιες φορές λανθασμένα μηνύματα. Σκεφτείτε πιο οργανωμένα και ακολουθήστε δρόμους που διατηρούν μια πιο ξεκάθαρη ματιά απέναντι σε γεγονότα και εξελίξεις. Η περίοδος αυτή δεν ευνοεί οριστικές αποφάσεις, τις οποίες δεν είστε έτοιμοι να τις υποστηρίξετε. Είναι πολύ καλή όμως, για να κάνετε την ερευνά σας και μέσω της αναδρομής στο παρελθόν να βγάλετε συμπεράσματα που θα ευνοήσουν την μελλοντική σας πορεία. Επικεντρωθείτε στις φιλοδοξίες και τα όνειρα που έχετε θέσει, τα οποία θα σας χαρίσουν ευμάρεια και ευτυχία.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία σταθερότητα σε θέματα που ήδη έχουν πάρει μία εξέλιξη θα επικρατήσει το επόμενο διάστημα. Η στροφή σας στο κοντινό σας περιβάλλον θα κερδίσει την προσοχή σας και ίσως μείνετε λίγο απόμακροι από την ερωτική σας ζωή. Το ενδιαφέρον σας σε αλλαγές θα είναι μειωμένο, καθώς θα νιώσετε έτοιμοι να εμβαθύνετε σε προκλήσεις που ήδη έχουν παρουσιαστεί στην ζωή σας. Η έρευνα και η ανάλυση που θα κάνετε γύρω από τα προσωπικά και τις σχέσεις σας, θα χαρακτηριστεί ως κομβικό σημείο. Ο Δίας θα εντείνει ανησυχίες και ανασφάλειες, γι’ αυτό πρέπει να μείνετε ψύχραιμοι και να αποφύγετε τυχόν επιπόλαιες κινήσεις και σκέψεις. Ακολουθήστε και εμπιστευτείτε την διαίσθηση και το ένστικτό σας ως οδηγοί, σε αποφάσεις που καθορίζουν την μελλοντική σας πορεία. Η προσπάθεια να εξισορροπηθούν οι απότομες συναισθηματικές μεταβολές, θα αποφορτίσει τις σκέψεις σας από αρνητικούς στοχασμούς. Ο διαλογισμός και η εσωτερική αναζήτηση θα βοηθήσουν να μείνετε συγκεντρωμένοι σε θέματα που σας απασχολούν, χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας σε περιττές σκέψεις και δράσεις.