Επικαιρότητα:

Tα ζώδια σήμερα 17 Νοεμβρίου: Ζυγοί, κλείστε τις εκκρεμότητες στη δουλειά

17 Νοε 2020 - 07:38 | Ζώδια
Tα ζώδια σήμερα 17 Νοεμβρίου: Ζυγοί, κλείστε τις εκκρεμότητες στη δουλειά
Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ουρανό φέρνει ανατροπές και πεισματικές διαθέσεις

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση του Ερμή που βρίσκεται στον Σκορπιό με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, δεν θα λείψουν τα ανατρεπτικά συμβάντα που ενδεχομένως να δημιουργήσουν εκνευρισμούς και εξάρσεις. Στην επικοινωνία θα υπάρξουν δυσκολίες, ενδεχομένως να ακουστούν λόγια ή σχόλια που θα προκαλέσουν ρήξεις. Οι οξύθυμοι και νευρικοί χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξουν πολύ καλά τις αντιδράσεις τους τόσο σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης, όσο και αισθηματικής, αναγκαίο θα είναι να διατηρήσουν τον έλεγχο των συναισθημάτων τους.

Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για οικονομικές συμφωνίες, στο κλίμα θα υπάρξει ένταση, ενδεχομένως να απουσιάζει η συγκατάβαση και η διάθεση για υποχώρηση. Προσοχή στις αρνητικές σκέψεις, δεν αποκλείεται να είναι έντονη η καχυποψία, την εμφάνισή τους θα κάνουν αμφιβολίες και αμφισβητήσεις, στις επαφές ενδεχομένως να υπάρξει αρνητισμός.

Για όσο η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη θα υπάρχει διάθεση για συναναστροφές, θα γίνουν καινούργιες γνωριμίες. Ανοίγει ο δρόμος για δράση και για εξόρμηση, οι χαρακτήρες που αγαπούν την περιπέτεια θα καταφέρουν να ανανεωθούν και να τονώσουν την καθημερινότητά τους.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας για να περάσεις όμορφα με πρόσωπα που αγαπάς, καθώς μετά το μεσημέρι αυξάνονται οι εργασιακές υποχρεώσεις και αλλάζεις προτεραιότητες. Η επικοινωνία θα λειτουργήσει υπέρ σου καθώς δείχνεις κατανόηση και ευελιξία στο περιβάλλον που κινείσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Έχεις την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη δουλειά και θα σε βγάλουν από δυσκολίες που σε προβληματίζουν. Η γρήγορη αντίληψη και η διαίσθηση σε βοηθούν να κινηθείς αποτελεσματικά και να διεκπεραιώσεις πιθανές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, δεν θα είναι δύσκολο να έρθεις σε αντιδικία με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον καθώς οι διαφωνίες σε σχέση με κοινές δράσεις μπορεί να οδηγήσουν σε κόντρες. Φρόντισε να συγκρατήσεις τη νευρικότητα και παράλληλα να αποκρούσεις πιθανή επιθετικότητα των άλλων που θα σε ενοχλήσει σφόδρα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις κινήσεις σε σχέση με στόχους και φιλοδοξίες που έχεις σε επαγγελματικό επίπεδο, όμως είναι πιθανό να υπάρξουν πρόσωπα που θα κινηθούν επιθετικά εναντίον σου και θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα. Προσπάθησε να ξεπεράσεις τον ανταγωνισμό και να ισορροπήσεις τις σημαντικές σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, ζητήματα οικογενειακής φύσεως έρχονται στο προσκήνιο που μπορεί να δημιουργήσουν ένταση και να οδηγήσουν σε συναισθηματικά ξεσπάσματα και συγκρούσεις. Προσοχή καθώς απωθημένα και ενοχές είναι εύκολο να σε κατακλύσουν και να απαιτείς στην κυκλοθυμική σου διάθεση απογοητευμένος από οικεία πρόσωπα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πολλές απαιτήσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να σε προβληματίζουν και να σου δημιουργούν έντονη κυκλοθυμία και εκνευρισμό. Προσοχή σε κόντρες καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις επιθετικός με πρόσωπα που θεωρείς ότι προσπαθούν να σου επιβληθούν ή να σε ελέγξουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, απολαμβάνεις μετά το μεσημέρι την παρέα των κοντινών σου προσώπων που σου φτιάχνουν το κέφι και σε βοηθούν να εκφράσεις ότι νιώθεις. Αυτό λειτουργεί ευεργετικά στην ψυχολογία σου καθώς νιώθεις ότι μπορείς να σταθείς με σιγουριά στα πόδια σου και να πραγματοποιήσεις ότι βάλεις στο μυαλό σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως και λογαριασμούς μέχρι το μεσημέρι, καθώς είναι αυτό που μπορεί να προκαλέσει άγχος. Δώσε χρόνο σε εμπορικές υποθέσεις που σου προκαλούν το ενδιαφέρον και μπορούν να σου χαρίσουν πολλά, αρκεί να αξιοποιήσεις τις ιδέες σου.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η κοινωνικότητά σου μέχρι το μεσημέρι θα σε βοηθήσει να λάμψεις και να ξεχωρίσεις όπου και αν βρεθείς. Αργότερα στρέφεις την προσοχή σου σε ότι σου προκαλεί συναισθηματική αναστάτωση. Σκέψου τι είναι αυτό που σου δημιουργεί σιγουριά και δεν αφήνει περιθώρια για να προκληθεί άγχος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Κλείσε υποθέσεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου που μπορεί να σε επηρεάζουν στην επαγγελματική σου πορεία. Τα οικονομικά σου μπορεί να σε προβληματίζουν, όμως η διαίσθησή σου θα σε ωθήσει να δώσεις λύσεις και να βρεις το κουράγιο να πιστέψεις στις δυνατότητές σου. Ξεπέρασε το άγχος που θολώνει την σκέψη και οδηγεί σε λάθος επιλογές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, βγαίνεις από την εσωστρέφεια και μπορείς να κάνεις κινήσεις και να βρεθείς σε παρέες που θα δείξεις ποιος πραγματικά είσαι. Η απαισιοδοξία θα μείνει στην άκρη καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να αντιληφθείς με μεγάλη ευκολία τι μπορείς να επιτύχεις και να πιστέψεις στον εαυτό σου. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Φρόντισε να προωθήσεις σχέδια και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις καθώς θα ανοίξουν μπροστά σου νέοι δρόμοι που θα σε ικανοποιήσουν σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις θα βοηθήσουν στις συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν και θα προχωρήσεις με δυναμισμό στην επίτευξη των στόχων σου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, έχεις την ανάγκη να απομονωθείς και να αφιερώσεις χρόνο σε ότι σε επηρεάζει ψυχολογικά. Η λογική θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις όλα αυτά που σε βουλιάζουν και δεν αφήνουν περιθώρια να δεις με αισιοδοξία την προσωπική σου πορεία. Έχεις την δυνατότητα να ξεφύγεις από πληγές και τραύματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Κλείσε ότι εκκρεμότητες επηρεάζουν την επαγγελματική σου πορεία και δώσε σε όλους να καταλάβουν τον σχεδιασμό που έχεις για την καριέρα σου. Θα βρεις αρκετά πρόσωπα που θα εμπιστευτούν τις προτάσεις σου, φρόντισε να ακούσεις το ένστικτό σου για το ποιους πρέπει να εμπιστευτείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού σου περιβάλλοντος μπορείς να περάσεις μοναδικά γι’ αυτό φρόντισε να αξιοποιήσεις τον χρόνο για να διασκεδάσεις και να εντρυφήσεις σε νέα αντικείμενα που θα σε γεμίσουν πνευματικά και ψυχολογικά. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε συζητήσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό και με αντικείμενα που σε εξιτάρουν. Η αισιοδοξία δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε επαγγελματικούς στόχους που έχεις καθώς εμπνέεις με τις πρωτότυπες ιδέες και δίνεις όραμα στην ομάδα που βρίσκεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, επιλέγεις να απομονωθείς χωρίς να εκφράζεις συναισθήματα και σκέψεις στο περιβάλλον σου. Οι αμφιβολίες και η καχυποψία εντείνονται, όμως αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια καθώς δεν αποκλείεται να υπερβάλλεις στις προθέσεις των άλλων και να αντιδράς πραγματικά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους έρχονται στο προσκήνιο και είναι βέβαιο ότι μπορείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη τους. Το ένστικτό σου θα σε καθοδηγήσει με μοναδικό τρόπο γι’ αυτό καλά θα κάνεις να το αφουγκραστείς και να το εμπιστευτείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, ανεβαίνει κατακόρυφα η ψυχολογία σου καθώς απολαμβάνεις τις παρέες και την διασκέδαση με παλιούς φίλους και γνωστούς. Οι πνευματικές σου αναζητήσεις έρχονται σε πρώτο πλάνο καθώς λειτουργούν ανακουφιστικά για την ψυχολογία σου και σου δίνουν ώθηση να αναζητήσεις νέα δεδομένα στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσπάθησε να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις και να έρθεις πιο κοντά σε αυτό που ονειρεύεσαι για εσένα. Μπορείς να θέσεις μακροπρόθεσμους στόχους που θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις νέους δρόμους μπροστά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η αναστάτωση που νιώθεις από το μεσημέρι και μετά μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές που θα σε εκθέσουν. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις τους φόβους σου και να προσπαθήσεις να εκφράσεις βαθύτερες σκέψεις που θα σε βοηθήσουν να εκτονωθείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι οικονομικές σου επιλογές μπορεί να σε προβληματίζουν, έχεις όμως την δυνατότητα να αντιληφθείς άμεσα πως πρέπει να κινηθείς και να αποφύγεις τις παγίδες. Σου δίνεται η ευκαιρία να δώσεις λύσεις σε σημαντικά εργασιακά θέματα που πιθανά σε αγχώνουν. Αυτό θα σε απεγκλωβίσει από πιθανές εμμονές και επικριτική διάθεση που μόνο ένταση θα δημιουργήσουν στους γύρω σου.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όμως δεν θα διστάσεις να γίνεις επιθετικός με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα προσπαθώντας να επιβάλεις απόψεις και επιθυμίες. Φρόντισε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου γιατί διαφορετικά οι συγκρούσεις θα είναι έντονες και θα σου στοιχίσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η προσπάθεια να πάρεις πρωτοβουλίες και να επιβάλλεις τους δικούς σου όρους στις συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν μπορεί να δημιουργήσει έντονα προβλήματα και καυγάδες καθώς η επιθετική σου στάση δεν θα αρέσει σε κανέναν. Φρόντισε να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους και να δώσεις όλη σου την ενέργεια στους επαγγελματικούς στόχους που έχεις και όχι στα πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι.