Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα ενός Αιγόκερου που πρέπει να γνωρίζεις

22 Δεκ. 2020 - 09:22 | Ζώδια
Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα ενός Αιγόκερου που πρέπει να γνωρίζεις

Ο μήνας όπου ο Αιγόκερως κάνει τα ουράνια βήματα του, μόλις ξεκινάει! Αν είσαι Αιγόκερως, διάβασε ένα αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα και μάθε ποια είναι τα πλεονεκτήματα και ποια τα μειονεκτήματα σου.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ:
Αγαπημένη μου teen Queen αν είσαι Αιγοκερίνα, ξέρεις πολύ καλά πως είσαι ένα πολύ ευγενικό και εργατικό πλάσμα που δουλεύει ευλαβικά και μεθοδικά για να κατακτήσει όλους του τους στόχους. Στοιχείο σου είναι η γη πράγμα που σημαίνει πως είσαι προσγειωμένη στην πραγματικότητα. Είσαι φιλόδοξη και κάνεις μεγάλα σχέδια, αν και αυτό είναι κάτι που θα το αντιληφθείς μεγαλώνοντας. Ενώ και είσαι ένα πολύ κοινωνικό ζώδιο, είσαι επιλεκτική στο θέμα της παρέας, με αποτέλεσμα πολλοί συμμαθητές σου να σε περνάνε για σνομπ. Σπάνια έχεις νευρικά ξεσπάσματα, αφού η αντίδραση σου είναι συνήθως ένα καυστικό και ειρωνικό σχόλιο. Μεγαλύτερη αξία από την οικογένεια, για εσένα δεν υπάρχει. Ένα μοναδικό πλεονέκτημα που έχεις είναι πως τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σε ξεγελάσει!

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ:
Όλα τα ζώδια έχουμε τα μειονεκτήματα μας όπως κι εσύ! Ο λόγος που είσαι τόσο εργατική και μεθοδική είναι επειδή ο μεγαλύτερος στόχος σου είναι η οικονομική άνοδος. Είσαι το φιλοχρήματο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και ξέρεις πως τα χρήματα παίζουν σπουδαίο ρόλο στη ζωή μας. Στον ερωτικό τομέα λειτουργείς λίγο περίεργα. Είσαι σαν τις πολικές αρκούδες στην Ανταρκτική. Ενώ ερωτεύεσαι φουλ και είσαι ρομαντική ψυχή, τον περισσότερο καιρό βρίσκεσαι σε χειμερία νάρκη. Δεν είσαι από τα παιδιά του party αλλά δεν σε νοιάζει κιόλας. Ο λόγος που θυμώνεις δύσκολα είναι επειδή θεωρείς υποτιμητικό το να εμπλακείς σε λογομαχία. Δεν είναι ότι μόνο οι άλλοι φταίνε και σε βλέπουν λίγο σνομπ αλλά το παίζεις και εσύ λίγο παραπάνω Queen.

ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΟΥ: Η Γη