Επικαιρότητα:

Ζώδια 2021 - Ετήσιες προβλέψεις: Το σύμπαν γυρίζει τα πάντα ανάποδα

30 Δεκ. 2020 - 07:45 | Ζώδια
Ζώδια 2021 - Ετήσιες προβλέψεις: Το σύμπαν γυρίζει τα πάντα ανάποδα

Μπορεί να υπάρξει ριζική αλλαγή χωρίς καταστροφή; Τα ζώδια το 2021 επηρεάζονται από τον Δία σε σύνοδο με τον Κρόνο στο επαναστατικό και αντικομφορμιστικό ζώδιο του Υδροχόου και σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, ενώ το σύμπαν γυρίζει τα «πάντα ανάποδα». Oι αναπόφευκτες μεταβολές που έχουν ήδη ξεκινήσει το 2020, εντείνονται αλλά έχουν και επιπτώσεις:

Επανάσταση, μεταρρύθμιση, εκκαθάριση και ανθρωπισμός είναι σημαντικά εάν θέλουμε να βγούμε από μια κρίση που είναι το αποτέλεσμα της παραίτησής μας από την αναζήτηση των μεγάλων ιδανικών και την πνευματική εξέλιξη της ανθρωπότητας. Ας περιμένουμε λοιπόν δυνατές και καταλυτικές αναταραχές.

Ζώδια 2021 - Ετήσιες προβλέψεις 

Σε όλους τους τομείς, η αλλαγή είναι αναπόφευκτη και απαραίτητη, για να μπορέσουμε να έχουμε τον αέρα που αναπνέουμε, την αγάπη και το σεβασμό που όλοι πρέπει να δώσουμε σε αυτήν τη Γη. Η βία ενάντια στον αυταρχισμό και την καταστολή των ελευθεριών είναι αναπόφευκτη. Το σύμπαν μέσα από αυτό το θυελλώδες κοσμικό κλίμα δίνει ένα πραγματικό μάθημα στη ζωή και από αυτήν την κινητοποίηση της ανθρωπότητας δημιουργείται ένα ρεύμα ικανό να αποκαταστήσει την αλήθεια στις υπάρξεις μας και τη νομιμότητα.

Μέσα από τις οικονομικές, κοινωνικές και πολιτικές αλλαγές υπερβαίνουμε τα όριά μας και προχωρούμε προς το φως που διακυβεύεται. Απομένει να δούμε στην πράξη αυτήν τη δημιουργική και ανατρεπτική αλλαγή η οποία αποτελεί μια ελπιδοφόρα μετάβαση από το σκοτάδι στο φως.

Διαβάστε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Κριός

Ακολουθείτε ένα μονοπάτι με σημαντικό σκοπό, καθώς ο Πλούτωνας στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, φέρνει μια πολύ σημαντική καμπή στην πορεία της σταδιοδρομίας σας. Ο Πλούτωνας είναι άκρως εκρηκτικός, παίζει επικίνδυνα παιχνίδια και ξεκινά ύπουλο πόλεμο. Αναστατώνει την καριέρα σας και ανατρέπει αργά και βασανιστικά το καθιερωμένο status quo. Θα χρησιμοποιήσετε τα πάντα, ακόμα και υπόγειες μεθόδους, για να έχετε επαγγελματική αναγνώριση και για να ικανοποιήσετε τις μεγάλες φιλοδοξίες σας. Ίσως και να κάνετε μια εκκαθάριση στις φιλίες και τις ομάδες όπου ανήκετε, πάνω απ’ όλα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στην ίδια σελίδα.

Επιρροή Δία στους Ιχθύς από 13 Μαΐου έως 28 Ιουλίου: Επιβραδύνετε και συντονιστείτε με την ψυχή σας. Με τον Δία να κινείται για λίγο στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, στόχος σας είναι η πνευματική ανάπτυξη, θα πρέπει να κάνετε κάποια βαθιά εσωτερική δουλειά για να απελευθερωθείτε από το ψυχικό βάρος. Παρόλο που μπορεί να ρίξετε λίγα δάκρυα, τελικά θα καταφέρετε να επεξεργαστείτε μερικές παλιές πληγές και εμφανίζεται η λάμψη σας από μέσα προς τα έξω. Με τον Δία σε αυτόν τον καρμικό τομέα του χάρτη σας, θα μάθετε να αποδέχεστε τα πράγματα όπως έρχονται και τους ανθρώπους όπως είναι! 

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στον Αιγόκερω από 18 Δεκεμβρίου έως 29 Ιανουαρίου 2022: Ο πλανήτης της αγάπης, της ομορφιάς και της γοητείας, η Αφροδίτη, κινείται ανάδρομη στο δέκατο οίκο σας, της επαγγελματικής σας ζώνης, και θα μπορούσατε να συναντήσετε έναν παλιό συνεργάτη ή συνάδελφο μέσω ενός επαγγελματικού έργου ή απλά δημιουργείτε περισσότερες ευκαιρίες για να συνδεθείτε με τους συναδέλφους σας. 

Ταύρος 

Πού πήγε η ηρεμία σας και η ευγένειά σας; Με τον Ουρανό στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, γίνεστε πρωτοποριακοί και καινοτόμοι, άκρως επαναστατικοί, ακόμα και σε μια στιγμή μπορεί να ανατρέψετε τα πάντα. Προσέξτε όμως την υπερβολική ειλικρίνειά σας, θα θεωρηθείτε εμπρηστικοί και αντάρτες, επαναστάτες χωρίς αιτία.

Η μάχη είναι μεταξύ του να κάνετε αυτό που αγαπάτε, ενώ παράλληλα δημιουργείτε οικονομική άνεση, ασφάλεια και αυτάρκεια. Και επειδή ο πρώτος οίκος κυβερνά επίσης την υγεία, ήρθε η ώρα να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στον τρόπο διαβίωσής σας ή πιθανώς να λάβετε κάποια απροσδόκητα νέα για την υγεία σας που χρησιμεύουν ως κλήση αφύπνισης. Ο Ουρανός μπορεί να σας παρακινήσει να πάρετε προληπτικά μέτρα για την υγεία σας, να την πάρετε πιο σοβαρά, μόνο και μόνο επειδή πρέπει.

Ο Κρόνος κινείται στο δέκατο οίκο σας, τη ζώνη της καριέρας σας, και απαιτεί πειθαρχία και υπευθυνότητα για να ξεπεράσετε τα εμπόδια  και τους περιορισμούς στην καριέρα σας. Ίσως να ανακαλύψετε ότι η σταδιοδρομία σας θα έχει ανοδική πορεία σε ένα άλλο μέρος. Ο Κρόνος σχετίζεται από μόνος του με την εργασία, αλλά επίσης με την οργάνωση και τη δομή. Κρατήστε αυτές τις λέξεις για να πετύχετε! Μόνο με σκληρή δουλειά θα έχετε ανταμοιβές, διαφορετικά μπορεί να χάσετε έναν ηγετικό τίτλο ή μια θέση.

Επιρροή Δία στον Υδροχόο:  Μια επαγγελματική ευκαιρία θα μπορούσε να έρθει ξαφνικά και μπορεί να είναι πολύ μακριά, ίσως και σε άλλη χώρα, αλλά μη βιαστείτε να την απορρίψετε. Δεδομένου ότι ο Υδροχόος κυβερνά την τεχνολογία και τις προοδευτικές ιδέες, να είστε ανοιχτοί σε οτιδήποτε πρωτοποριακό και πειραματικό στην εργασία σας.

Επιρροή Δία στους Ιχθύς από 13 Μαΐου έως 28 Ιουλίου: Βρείτε μια νέα ομάδα που ανταποκρίνεται στα ιδανικά σας. Με τον Δία να κινείται για λίγο στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, της ομαδικής εργασίας και της τεχνολογίας, είτε ουσιαστικά είτε μέσω του διαδικτύου, ήρθε η ώρα να αναζητήσετε νέους φίλους και νέα πρόσωπα για να συνεργαστείτε τώρα. Βγείτε έξω, προβληθείτε στο διαδίκτυο και μοιραστείτε τα ταλέντα σας.

Δίδυμος

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου): Βγείτε από το χάος και την ομίχλη στην καριέρα σας. Ίσως νιώθετε ότι το μονοπάτι που διασχίζετε στην εργασία σας είναι τυλιγμένο στην ομίχλη, καθώς ο θολός Ποσειδώνας κινείται στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας. Η γλυκιά ομιλία κάποιου ή η ακαταμάχητη γοητεία του θα μπορούσαν να σας παραπλανήσουν. Ίσως πάλι μια ηγετική θέση που σας προσφέρουν φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή. Τί μπορεί να κρύβεται; Είστε πραγματικά τόσο αφελείς; Ναι, ίσως και να είστε, γι’ αυτό προσέξτε. Μιλήστε με αυτόν τον πνευματώδη εκπρόσωπο της εταιρείας σας, αλλά μην παρασύρεστε από τις κολακείες και τα μεγάλα λόγια του.

Επιρροή Κρόνου στον Υδροχόο: Με τον Κρόνο στον επεκτατικό και παγκόσμιο ένατο οίκο σας, θα μπορούσατε να γίνετε ακόμα και διάσημοι στο εξωτερικό ή να έχετε επαγγελματική επιτυχία στη διεθνή αγορά. Δεδομένου ότι ο Υδροχόος κυβερνά την τεχνολογία, θα μπορούσατε να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση, βρίσκοντας την επιτυχία μέσω του ψηφιακού κόσμου. Μπορεί να γίνετε πραγματικά μεγάλοι στην Ευρώπη ή να γίνετε viral στο YouTube. 

Επιρροή Δία στους Ιχθύς από 13 Μαΐου έως 28 Ιουλίου: Κυνηγήστε τα πάθη σας και τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν. Με τον τυχερό Δία να κινείται για λίγο στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, η φαντασία σας καλπάζει, ενώ η διαίσθησή σας σας καθοδηγεί στο σωστό μονοπάτι στην καριέρα σας.

Καρκίνος

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στις αρχές και τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου)Ενώ ένα μέρος της ψυχής σας είναι έτοιμο να ερωτευτεί με πάθος, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, ένα άλλο μέρος σας έχει άγχος και αγωνία μήπως χάσει το πρόσωπο που λατρεύετε ή απλά μήπως χάσετε τον έλεγχο. Με τον Πλούτωνα στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, ο φόβος να αφήσετε ελεύθερα τα αληθινά συναισθήματά σας μπορεί να σας κουράσει και θα μπορούσε να σας εμποδίσει να έχετε αυτή την έντονα συναισθηματικά σχέση που ψάχνετε.

Επιρροή Κρόνου στον Υδροχόο: Ακολουθήστε το ένστικτό σας. Μια σημαντική ανακάλυψη ή ένα μυστικό που έρχεται στο φως μετασχηματίζει με σκληρό και αργό τρόπο την ύπαρξη σας καθώς ο  Κρόνος κινείται στο μετασχηματιστικό και ψυχολογικό όγδοο οίκο σας. Ναι, μπορεί να είναι δύσκολο να συγχωρέσετε κάποιον που σας πόνεσε, είστε κολλημένοι στους κακούς σας δαίμονες και τη μνησικακία, αλλά πως θα προχωρήσετε μπροστά αν δεν δώσετε ένα τέλος; 

Επιρροή Δία στον Υδροχόο: Συναισθηματική αποφόρτιση και ψυχική αναζωογόνηση σας χαρίζει ο Δίας στον ψυχικό και μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας. Ίσως μπορεί να βρείτε βοήθεια σε έναν έμπιστο φίλο σας ή σε μια ομάδα, κάποιον με τον οποίο μπορείτε πραγματικά να είστε ο εαυτός σας. 

Επιρροή Δία στους Ιχθύς από 13 Μαΐου έως 28 Ιουλίου: Οι ευφάνταστες ιδέες σας και η ανάγκη σας να ζήσετε μια ζωή διαφορετική από αυτή που ζείτε τώρα έρχονται στο προσκήνιο χάρη στον Δία που θα κινείται για λίγο στον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Τονίζονται τα ταξίδια και οι διαπολιτισμικές γνωριμίες, οπότε μπορεί να ταξιδέψετε με αεροπλάνο κάπου μακριά ή να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή εκπομπή για να μοιραστείτε το εμπνευσμένο ανθρωπιστικό σας μήνυμα. 

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στον Αιγόκερω από 18 Δεκεμβρίου έως 29 Ιανουαρίου 2022: Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και σας βάζει σε βαθύ προβληματισμό. Οποιαδήποτε ζητήματα προκύψουν κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης υπήρχαν από παλιά και τώρα δεν μπορείτε να τα παραβλέψετε, οπότε πρέπει να τα αντιμετωπίσετε.

Λέων

Πάτε κόντρα στην εξουσία, θέλετε να ανατρέψετε το status quo καθώς ο επαναστατικός Ουρανός κινείται στο δέκατο οίκο σας, της φιλοδοξίας και της επαγγελματικής αναγνώρισης. Η επιθυμία σας να φτάσετε στην κορυφή και να κατακτήσετε μια ηγετική θέση θα μπορούσε να φαίνεται ανελέητη στους άλλους ή η ανάβασή σας μπορεί να προκαλέσει τη δυσαρέσκεια και παιχνίδια δύναμης στην εργασία σας. Προσοχή, είναι τόσο εύκολο να κατηγορήσετε τους άλλους για την δικτατορική εξουσία που ασκείτε, αλλά αναρωτηθείτε: Αυτό το έντονο, κυρίαρχο κλίμα στην εργασία σας μήπως απορρέει από τη δική σας συμπεριφορά; Μετριάστε τη δύναμή σας και φροντίστε να συνεργαστείτε με τους άλλους, μην είστε διασπαστικοί.

Από τη θετική πλευρά, ο Ουρανός τονίζει την ομαδική εργασία και την τεχνολογία. Έτσι ίσως ξεκινήσετε ένα ομαδικό έργο ή μπορεί να δημιουργήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση ή μεταδίδετε ένα ισχυρό μήνυμα, ίσως κάτι που σχετίζεται με τον ανθρωπισμό, τις κοινωνικές αλλαγές και ομάδες, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ετοιμαστείτε να γίνετε ο ηγέτης που παρακινεί τους άλλους, καθώς αισθάνεστε ιδιαίτερα δυναμικοί!

Επιρροή Κρόνου στον Υδροχόο: Μπορεί η δέσμευση να ανοίξει περισσότερες πόρτες στη ζωή σας ή θα τις κλείσει; Ο Κρόνος κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων και συνεργασιών, κι εσείς αναρωτιέστε: Θα προχωρήσετε μαζί ή θα απελευθερωθείτε διεκδικώντας την ελευθερία σας; Πράγματι, θα ζήσετε μια περίεργη χρονιά.

Επιρροή Δία στους Ιχθύς από 13 Μαΐου έως 28 Ιουλίου: Αντιμετωπίζοντας και εξαλείφοντας τους κακούς σας δαίμονες θα μπορούσε να μεταμορφώσει τη ζωή σας. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας και εμπιστευθείτε την, θα σας βγάλει εκεί που πρέπει να πάτε. Ο Δίας θα βρίσκεται για λίγο στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, ξεκινώντας έναν βαθύ μετασχηματισμό ψυχής και ζωής. Με τον καιρό θα καταλάβετε τα λάθη σας, αλλά σίγουρα πρέπει να αντιμετωπίσετε πρώτα τις εμμονές και τις φοβίες σας που στερούν την ευτυχία σας. 

Παρθένος

Η υπεκφυγή της αλήθειας δεν θα σας κάνει καλό. Με τον Ποσειδώνα στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, ίσως το πρόσωπο που λατρεύετε δεν είναι αληθινό ή απλά σας κρύβει κάτι. Μπορείτε κυριολεκτικά να νιώσετε τι συμβαίνει, ανεξάρτητα από το τι σας λέει ο άλλος. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και κρατήστε τα χαρτιά σας κλειστά. Κάποιος συνεργάτης σας μπορεί ακόμη και ακούσια να «κλέψει» μια ιδέα σας, οπότε αν έχετε μια έξυπνη ιδέα για ένα έργο, είναι καλύτερα να μην την μοιραστείτε τώρα. Μια άσχημη φήμη θα μπορούσε επίσης να αιωρείται στην ασάφεια, οπότε αποφύγετε τα κουτσομπολιά με κάθε κόστος. 

Επιρροή Κρόνου στον Υδροχόο: Απλοποιήστε τη ζωή σας, αποβάλετε το καθημερινό άγχος σας. Ο Κρόνος ταξιδεύει στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας, της εργασίας και της υγείας, και απαιτεί σύστημα, οργάνωση και πειθαρχία. Ίσως χρειαστεί να δουλέψετε περισσότερες ώρες για να φέρετε εις πέρας ένα μεγάλο και δύσκολο έργο, ίσως οι αυξημένες καθημερινές υποχρεώσεις σας στερούν την χαρά και την αισιοδοξία από τη ζωή σας. Ενσωματώστε τη μοντέρνα τεχνολογία στην επιχείρησή σας και θα αυξήσετε τα κέρδη και την παραγωγικότητα.

Επιρροή Δία στους Ιχθύς από 13 Μαΐου έως 28 Ιουλίου: Ο Δίας κινείται για λίγο στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, και στέλνει τα δώρα της συντροφικότητας και της αγάπης. Ίσως ανακαλύψετε την άνευ όρων αγάπη, ίσως νιώσετε μια βαθιά πνευματική ένωση με τον αγαπημένο σας και αποφασίσετε για δέσμευση. Η σχέση σας θα μπορούσε να περάσει από μια φάση ανάπτυξης ή ίσως χρειαστεί να μάθετε πώς να ορίσετε σταθερά όρια με τους αγαπημένους σας. Όσο πολυάσχολοι κι αν είστε, βρείτε χρόνο για την αναζήτηση της αδελφής ψυχής, αλλά λάβετε υπόψη σας ότι η συναισθηματική και πνευματική ανακάλυψη θα λάβει χώρα την επόμενη χρονιά. Μπορεί ακόμα να ενώσετε τη φαντασία σας και τη δημιουργικότητά σας με κάποιον για ένα κοινό οικονομικό όφελος. Καταπληκτικά πράγματα μπορούν να συμβούν όταν δεν εστιάζετε υπερβολικά στις λεπτομέρειες ή σε πράγματα που πρέπει να ακολουθήσετε με έναν συγκεκριμένο τρόπο.

Ζυγός

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στις αρχές και τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου): Καταλυτικές αλλαγές στο σπίτι σας και έναν βαθύ μετασχηματισμό στις οικογενειακές σας σχέσεις δημιουργεί ο Πλούτωνας που κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Αλλάζει η δυναμική στις σημαντικές διαπροσωπικές σας σχέσεις και δεν θα είναι εύκολο να αποφύγετε τη σύγκρουση. Γίνεστε κυριαρχικοί και ελεγκτικοί με τα μέλη της οικογένειάς σας και στο σπίτι σας, δημιουργώντας αναταραχές στην κατάσταση της διαβίωσής σας και στις κοντινές σας σχέσεις. Αν κάποιο πρόσωπο της οικογένειάς σας έχει διαβρώσει αργά και βασανιστικά την ψυχή σας, μιλήστε καθαρά και ανοιχτά. Το καλύτερο: Θα πρέπει να βασίζεστε στη δική σας δύναμη, αντί να αναζητάτε την έγκριση των δικών σας ανθρώπων για τις δικές σας ενέργειες. 

Επιρροή Κρόνου στον Υδροχόο: Νιώθετε ασφάλεια και σταθερότητα στη σχέση σας; Ή μήπως έχετε αποξενωθεί μεταξύ σας; Ο Κρόνος κινείται στον ερωτικό και παθιασμένο πέμπτο οίκο σας και σας ζητά να απαντήσετε σε φλέγοντα ερωτήματα. Μπορεί να επαναφέρετε το χαμένο πάθος σε μια μακροχρόνια σχέση, κάνοντας κάτι εντελώς νέο, ή να κάνετε ένα παιδί ή ακόμη και δοκιμάζοντας μια ανοιχτή σχέση (αν και αυτό το τελευταίο δεν συνιστάται για το συντροφικό ζώδιό σας που αναζητά τη σταθερότητα). Ο Κρόνος όμως μπορεί να σας κάνει λίγο στενόμυαλους, άκαμπτους και υπερήφανους. 

Επιρροή Δία στον Υδροχόο: Έρχονται ερωτικές και δημιουργικές ανακαλύψεις. Με τον Δία στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας είστε φωτιά! Μια φιλία μπορεί να μεταστραφεί σε κάτι πιο δυνατό κι εσείς ζείτε μια παθιασμένη σχέση. Λαμβάνετε την υποστήριξη του αγαπημένου σας, σέβεται ο ένας την ελευθερία του άλλου, οι καινοτόμες ιδέες σας σας βγάζουν από τη ρουτίνα και τη στασιμότητα. Και μην ξεχνάτε: Η ανεξαρτησία είναι γοητεία! Η δημιουργικότητά σας είναι στα ύψη, εκφράζετε τα ταλέντα σας και έχετε γύρω σας ένα μεγάλο κοινό που σας επευφημεί. Θέλετε να προωθήσετε τις έξυπνες ιδέες σας; Δεν υπάρχει καλύτερη χρονιά για να εκφραστείτε, οι ιδέες και οι σκέψεις σας ξεσηκώνουν απίστευτα τους άλλους. Οι καλλιτέχνες είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε αριστουργήματα τα οποία τα μοιράζεστε με ένα ευρύτερο κοινό.

Σκορπιός

Επιρροή Ουρανού στον Ταύρο (για τους γεννημένους από τα μέσα του πρώτου δεκαημέρου έως τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου): Ο ασταθής και αλλοπρόσαλλος Ουρανός βρίσκεται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, δημιουργώντας αναταραχές και ανατροπές, εξαιτίας της διάστασης απόψεων. 

Προσέξτε την οργή και το θυμό σας! Θέστε υπό έλεγχο το εγώ σας, τονίζοντας τις ανάγκες σας με ηρεμία και μην πάτε κόντρα στο άλλο άτομο. Βρείτε έναν τρόπο να ασκήσετε έλεγχο στον εαυτό σας χωρίς να κάψετε τις γέφυρες. Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας είναι να προσδιορίσετε μέσα σας το τι σας κάνει  να αισθάνεστε ασφαλής. Περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο, έχετε την ανάγκη για μια βαθιά συναισθηματική σχέση, αλλά οι τρόποι που την διεκδικείτε είναι σαν μια τακτική αποφυγής. Αφιερώστε χρόνο για να ισορροπήσετε αυτές τις δύο αντιτιθέμενες δυνάμεις μέσα σας, την ανάγκη σας για ελευθερία με την επιθυμία σας για συντροφικότητα.

Επιρροή Κρόνου στον Υδροχόο: Θα χρειαστεί να αγωνιστείτε για να καταφέρετε να ξεπεράσετε το άγχος και την πίεση και να φέρετε εις πέρας τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Ο Κρόνος ταξιδεύει στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και δημιουργεί πιεστικές και εκρηκτικές καταστάσεις, καθώς ο Κρόνος έχει να κάνει με την παράδοση και τα όρια, ενώ ο Υδροχόος κυβερνά την καινοτομία και τις ξαφνικές αλλαγές. Μιλάμε για τα πολικά αντίθετα! Πώς αυτοί οι δύο παράξενοι συνεργάτες θα συγχωνεύσουν τις δυνάμεις τους; Μια πιθανότητα είναι να μη μπορείτε πλέον να ανεχθείτε τις συνθήκες διαβίωσης στο σπίτι σας και αποφασίσετε να μετακινηθείτε ή να αγοράσετε ακίνητα, ίσως κοντά στο νερό. Ίσως αποκτήσετε μια παραθαλάσσια ιδιοκτησία ή ίσως κληρονομήσετε ακόμα ένα ακίνητο.

Επιρροή Δία στους Ιχθύς από 13 Μαΐου έως 28 Ιουλίου: Ο Δίας θα κινείται για λίγο στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας και θα μπορούσατε να γνωρίσετε ένα σύντροφο ψυχής απροσδόκητα ή να έχετε μια εγκυμοσύνη ή απλά να έρθετε πιο κοντά με τον αγαπημένο σας. Αρχίζετε να μαθαίνετε πως να εκτιμάτε και να αγαπάτε τον εαυτό σας. Αυτό θα θέσει τα θεμέλια για μια ευτυχισμένη, υγιή σχέση, είτε με ένα νέο άτομο, είτε με αυτό που είστε! 

Τοξότης

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου): Μην γίνεστε μάρτυρας για την οικογένειά σας και τους αγαπημένους σας. Με τον Ποσειδώνα στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, θέλετε να προσφέρετε άνευ όρων την αγάπη σας στην οικογένειά σας, γίνεστε περισσότερο ευαίσθητοι και συμπονετικοί. Ένα μέλος της οικογένειάς σας μπορεί να ραγίσει την καρδιά σας και να προσπαθήσει να σας χειριστεί για να πάρει αυτό που θέλει.  Αλλά σκεφτείτε: Το πιο σωστό και για τους δυο σας, είναι να φροντίσετε πρώτα τον εαυτό σας. Το να βάζετε τον εαυτό σας πρώτο μπορεί στην πραγματικότητα να έχει θετικές συνέπειες και για τους άλλους, θα αναγκαστούν να ασχοληθούν με τα δικά τους προβλήματα. Εάν πάλι διαμένετε σε ένα σπίτι που δεν σας εκφράζει συναισθηματικά, ίσως ήρθε η ώρα να μετακομίσετε.

Επιρροή Κρόνου στον Υδροχόο: Μην συγκρατήσετε τις μεγάλες πρωτοποριακές ιδέες σας, ακόμα κι αν αυτή η μικρή εσωτερική φωνή σας τις αμφισβητεί ή τις καταρρίπτει. Ο Κρόνος κινείται στον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας, και σας κάνει κάπως συγκρατημένους στην προβολή των απόψεών σας και των ιδεών σας. Με την προοδευτική ανάμειξη του Υδροχόου με τον θεσμικό Κρόνο, μπορεί να γίνετε πιο ειλικρινείς και πιο φανατικοί στις απόψεις σας σχετικά με ανθρωπιστικά ζητήματα, όπως το μισθολογικό χάσμα μεταξύ των δύο φύλων, τις διακρίσεις στο χώρο εργασίας, την πολιτική και αστυνομική βαρβαρότητα και άλλες κοινωνικές αδικίες. Υψώστε τη φωνή σας στο όνομα της αλλαγής!

Επιρροή Δία στον Υδροχόο: Ο επεκτατικός Δίας κινείται στον τρίτο οίκο σας, της νόησης και της επικοινωνίας, έτσι ασχολείστε με έντονες πνευματικές δραστηριότητες, γίνεστε άκρως κοινωνικοί. Εάν έχετε νιώσει κολλημένοι στη ρουτίνα ή μπερδεμένοι σε σχέση με ποια κατεύθυνση θα πάρετε όσον αφορά μια συμφωνία ή ένα έργο, προετοιμαστείτε για μια σημαντική ανακάλυψη. Μια συνομιλία ή μια συνάντηση με κάποιον του οποίου τις ιδέες θαυμάζετε θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια νέα φιλία ή συνεργασία, και έχετε να μάθετε τόσα πολλά! Μπορεί τελικά να εμφανιστεί το άτομο που ψάχνατε για όλη σας τη ζωή καθώς βλέπετε αρμονία και χαρά στην ανταλλαγή ιδεών και απόψεων. Δεδομένου ότι ο Δίας κυβερνά τις διασυνδέσεις μεγάλων αποστάσεων και ο Υδροχόος κυβερνά την τεχνολογία, αυτό το πρόσωπο μπορεί να ζει οπουδήποτε στον κόσμο.

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στον Τοξότη στις 26 Μαΐου και Ηλιακής έκλειψης στον Τοξότη στις 4 Δεκεμβρίου: Αλλάξτε τη φιλοσοφία της ζωής σας, εξορμήστε στην εξερεύνηση και την περιπέτεια! Αυτή η χρονιά φέρνει έναν άλλο γύρο εκλείψεων οι οποίες είναι οι τελευταίες στο ζώδιό σας, και προβάλλουν την προσωπική σας ταυτότητα και τον αγώνα σας για την υλοποίηση των πιο ενδόμυχων επιθυμιών σας. Τα ταξίδια, οι σπουδές και η επιχειρηματικότητα μπορούν να σας κατευθύνουν προς ένα νέο μονοπάτι ζωής. Οι παγκόσμιες διασυνδέσεις θα είναι επωφελείς για σας, είτε αυτό σημαίνει επίσκεψη σε απομακρυσμένους προορισμούς ή επικοινωνία με νέους θαυμαστές από άλλα μήκη και πλάτη της γης. 

Αιγόκερως

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στις αρχές και τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου): Θα χρειαστεί να κολυμπήσετε σε ασταθείς θάλασσες με τρικυμιώδη κύματα προκειμένου να μετασχηματίσετε εντελώς τη ζωή σας. Ο Πλούτωνας κινείται στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής ταυτότητας και της υγείας, έτσι νιώθετε μια έντονη ώθηση να αλλάξετε ριζικά τη ζωή σας, να απομακρύνετε ανθρώπους και καταστάσεις που δεν μιλούν πια στην ψυχή σας. Ίσως το στυλ επικοινωνίας σας γίνει κυρίαρχο και υπερβολικά σκληρό. Πριν σπεύσετε στο παρεκκλήσι του γάμου ή καταβάλλετε προκαταβολή σε αυτό το ακίνητο, καθίστε και σκεφτείτε σε βάθος. Ο Πλούτωνας μπορεί να γίνει λίγο βασανιστικός, έτσι προσέξτε την υγεία σας. Ενδέχεται να έχετε κάποια προβλήματα ψυχικής ή/και σωματικής υγείας που προέρχονται από συναισθήματα που σιγοβράζουν κάτω από την επιφάνεια. 

Επιρροή Κρόνου στον Υδροχόο: Πώς διαχειρίζεστε τα χρήματά σας; Περιορίστε τις υπερβολικές δαπάνες σας και κινηθείτε μεθοδικά και οργανωτικά. Ο Κρόνος κινείται στο δεύτερο οίκο σας, τον τομέα των χρημάτων σας, έτσι ήρθε η ώρα να παρακολουθήσετε σοβαρότερα τα έξοδά σας, να κάνετε προσπάθεια να ισορροπήσετε τον προϋπολογισμό σας. Τώρα είναι η ώρα σας να αντιμετωπίσετε πραγματικά οτιδήποτε αποτελεί εμπόδιο στην οικονομική πρόοδό σας. 

Επιρροή Δία στον Υδροχόο: Καλωσορίστε στη ζωή σας μια ευχάριστη οικονομική ευημερία, χάρη στον τυχερό Δία στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Αγωνίζεστε πάντα για την επαγγελματική αναγνώριση αλλά θέλετε και οικονομικές ανταμοιβές. Και θα τις έχετε! Οι προοδευτικές και καινοτόμες ιδέες σας σας βοηθούν στην εξεύρεση νέων πηγών εισοδήματος, τα αστέρια χειροκροτούν τις λαμπρές ιδέες σας. Εάν αγωνιζόσασταν καιρό στο οικονομικό μέτωπο, θα μπορούσατε να έχετε  μια αύξηση, επαγγελματική προώθηση ή μια καλοπληρωμένη  νέα εργασία. Φυσικά, ένα σημαντικό συστατικό στοιχείο για οικονομική αφθονία είναι να πιστεύετε σε αυτό, ότι είναι δυνατό να συμβεί.

Επιρροή Δία στους Ιχθύς από 13 Μαΐου έως 28 Ιουλίου: Ποιος έχει κάτι έξυπνο να πει; Φαίνεται ότι μόνο εσείς μπορείτε! Ο Δίας θα βρίσκεται για λίγο στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, και μαγεύετε τους άλλους με τις ευφάνταστες ιδέες σας και τις απόψεις σας. Προετοιμαστείτε για μια δημόσια ομιλία που αγγίζει την ψυχή των άλλων, ίσως ακόμη κάνετε πολλά κοντινά ταξίδια ή έρχεστε πιο κοντά με έναν/μία αδελφό/ή. Μία από τις ιδέες σας μπορεί να αποδώσει πολλά χρήματα ή αίγλη. Δημιουργούνται νέες φιλίες και συμμετέχετε στην τοπική σας κοινότητα. Μπορεί να παρευρεθείτε σε τοπικές εκδηλώσεις, ίσως αναλάβετε ηγετικό ρόλο στη γειτονιά σας ή τη συνοικία σας.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στον Αιγόκερω από 18 Δεκεμβρίου έως 29 Ιανουαρίου 2022: Πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας; Η Αφροδίτη ανάδρομη στον πρώτο οίκο σας, της εμφάνισης και της προσωπικής σας ταυτότητας, θα μπορούσε να σας βάλει σε σκέψεις για το ερωτικό παρελθόν σας, τί έχετε δώσει και τί έχετε πάρει; 

Υδροχόος

Επιρροή Ουρανού στον Ταύρο (για τους γεννημένους από τα μέσα του πρώτου δεκαημέρου έως τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου): Θέλετε να το βάλετε στα πόδια από το σπίτι σας, κάνετε τη μεγάλη επανάστασή σας. Με τον κυβερνήτη πλανήτη σας, τον Ουρανό, να κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, θα δείτε πυροτεχνήματα στο σπίτι και την οικογένειά σας. Οι πιθανότητες ενός εμπρηστικού φινάλε είναι αρκετά πιθανές καθώς τώρα γίνεστε άκρως επιθετικοί και ασυμβίβαστοι, το παραμικρό σας αναστατώνει και δεν σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας.  Ένας συγγενής ή μέλος της οικογένειάς σας θα μπορούσε να σας εξοργίσει. Σκεφτείτε... μήπως ήρθε η ώρα να απομακρύνετε τα περιοριστικά μοτίβα της παιδικής σας ηλικίας και να απελευθερωθείτε από τη νοσηρή συναισθηματική εξάρτηση με τους γονείς σας; 

Επιρροή Κρόνου στον Υδροχόο: Μόνο με αγώνα και αυτοπειθαρχία το «αδύνατο» καθίσταται δυνατό! Έχετε πολλά καρμικά μαθήματα  να μάθετε καθώς ο Κρόνος στο ζώδιό σας αναδιαμορφώνει τη ζωή σας μέσω του σχολείου των σκληρών χτυπημάτων. Ίσως να δοκιμάσει τις αντοχές σας και τη θέλησή σας, μπορεί να χρειαστεί να αγωνιστείτε για να ξεπεράσετε κάποιες απώλειες ή κάποιου είδους τέλος. Ορισμένα μέρη της ζωής σας πρέπει να ξαναχτιστούν από την αρχή. Ίσως περάσετε από μια μετάβαση στη ζωή (να γίνετε γονέας, να αγοράσετε ένα σπίτι, έναν θάνατο, να παντρευτείτε ή να χωρίσετε) που σας αναγκάζει να ωριμάσετε και να αναλάβετε προσωπικές ευθύνες. Ό, τι δεν σας σκοτώνει, σας κάνει πιο δυνατούς! Τώρα, είστε έτοιμοι να πάρετε στα χέρια σας τη ζωή! Ακόμα κι αν έχετε κάποιον στο πλευρό σας, ο Κρόνος ενισχύει τη δύναμή σας και τις αντοχές σας, θα μάθετε τον εαυτό σας όπως ποτέ άλλοτε. 

Επιρροή Δία στον Υδροχόο: Ετοιμαστείτε για μια μεγάλη επανάσταση στη ζωή σας! Παγκόσμια επέκταση, επιτυχία και ενθουσιασμός έρχονται στη ζωή σας χάρη στον Δία στο ζώδιό σας. Τονίζονται η άμεση ειλικρίνειά σας, η αισιοδοξία σας, θέτετε νέους επεκτατικούς προσωπικούς στόχους και εντυπωσιάζετε τους γύρω σας με τον αέρα που αποπνέετε. Εκμεταλλευτείτε πλήρως τα κοσμικά δώρα που λαμβάνετε. Αυτός ο ευεργέτης πλανήτης σας παρέχει υποστήριξη, έχετε την προστασία του από τις κακοτοπιές. Η τύχη είναι με το μέρος σας για όλη τη χρονιά, καθώς το πάθος σας για ζωή είναι μεταδοτικό. 

Επιρροή Δία στους Ιχθύς από 13 Μαΐου έως 28 Ιουλίου: Αφήστε ελεύθερη την έμπνευσή σας! Ο Δίας θα κινείται για λίγο στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, έτσι μια από τις καλλιτεχνικές σας ιδέες μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά επικερδής ή αξίζει ένα γενναιόδωρο εφάπαξ ποσό.  

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στον Ταύρο στις 19 Νοεμβρίου: Μια νέα σειρά εκλείψεων ξεκινά από φέτος στον άξονα τετάρτου/δεκάτου οίκου σας που αφορά το σπίτι και τη σταδιοδρομία σας, μεταμορφώνοντας τις οικογενειακές σχέσεις σας και τις φιλοδοξίες σας. Το φεγγάρι σας ζητά να βρείτε την ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής σας ζωής, πράγμα που μπορεί να απαιτήσει από εσάς να εκχωρήσετε ένα μέρος της ελευθερίας σας προκειμένου να έχετε σταθερότητα και ασφάλεια. Ίσως αλλάξετε την καθημερινή ρουτίνα στο σπίτι σας ή αναγκαστείτε να δαπανήσετε χρήματα για μια ανακαίνιση. Αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να σας φέρει εμπιστοσύνη στις αξίες σας και αυτοπεποίθηση.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στον Αιγόκερω από 18 Δεκεμβρίου έως 29 Ιανουαρίου 2022: Βυθίζεστε στο παρελθόν, σε παλιές πληγές, δυσαρέσκεια και προδοσίες καθώς η ανάδρομη Αφροδίτη κινείται στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας. Ο δωδέκατος οίκος κυβερνά επίσης τις μυστικές ατζέντες, τους σκιώδεις ανθρώπους και τους κρυμμένους εχθρούς. Εάν έχετε μερικά από αυτά στο μαύρο βιβλίο σας, ίσως ήρθε η ώρα να απομακρυνθείτε για πάντα. Ποιoς χρειάζεται το δράμα, το χάος και τον πόνο που προκαλούν; Σίγουρα η διαίσθησή σας σας χτυπάει το καμπανάκι ώστε τελικά να πείτε … μέχρι εδώ!

Ιχθύς

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου): Μήπως κάτι φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό; Με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας μη βιάζεστε να βγάλετε αυθαίρετα συμπεράσματα για ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση. Τα πράγματα δεν είναι αυτά που φαίνονται. Κάποιος θα μπορούσε να σας δώσει υποσχέσεις που δεν μπορεί να τηρήσει ή θα μπορούσατε ξαφνικά να δείτε τον αληθινό (και δυσάρεστο) εαυτό κάποιου. Ίσως δεν τον ξέρατε και τόσο καλά αλλά πάνω στη βιασύνη σας δεν θέλατε να δείτε την αλήθεια ή παραβλέψατε κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες. Εάν ακόμα μηρυκάζετε μια παρελθούσα απογοήτευση, ο Ποσειδώνας θα μπορούσε να διαταράξει την ψυχική ηρεμία σας. 

Επιρροή Κρόνου στον Υδροχόο: Αποδεχτείτε το γεγονός ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Ίσως ο Κρόνος στον πνευματικό και θολό δωδέκατο οίκο σας σας πέσει λίγο βαρύς, αλλά πρέπει να αντιμετωπίσετε κατάματα την πραγματικότητα. Η εσωτερική σας φωνή δεν σας μιλάει απλώς, σας φωνάζει! Τα πράγματα και οι άνθρωποι γύρω σας θα μπορούσαν να γίνουν εντελώς περίεργα και μυστικιστικά, έτσι ετοιμαστείτε να ζήσετε κάποιες εντυπωσιακές συμπτώσεις και θεϊκά σημάδια. 

Επιρροή Δία στους Ιχθύς από 13 Μαΐου έως 28 Ιουλίου: Φέτος θα πάρετε μια μικρή γεύση από τα δώρα του Δία στο ζώδιό σας, αν και τα περισσότερα σας τα κρατά κρυμμένα για την άλλη χρονιά. Πιστεύετε στον εαυτό σας, βλέπετε τη ζωή με αισιοδοξία, νιώθετε χαρούμενα και συναρπαστικά. Αναμείνατε θετικές εξελίξεις στη ζωή σας που ακολουθούνται από έντονο ενθουσιασμό. Τα πάντα θα μπορούσαν να συμβούν.

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στον Τοξότη στις 26 Μαΐου και Ηλιακής έκλειψης στον Τοξότη στις 4 Δεκεμβρίου: Προετοιμαστείτε για μια επαγγελματική απογείωση! Κυνηγήστε τα όνειρά σας, αγωνιστείτε για την καριέρα σας και την προσωπική σας ανάπτυξη! Αυτές οι δύο εκλείψεις ενεργοποιούν το δέκατο οίκο σας, της καριέρας, και σηματοδοτούν το μεγάλο φινάλε μιας σειράς εκλείψεων που μεταμορφώνουν τόσο την επαγγελματική σας πορεία όσο και την προσέγγισή σας στην επικοινωνία και τη μάθηση. 

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στον Αιγόκερω από 18 Δεκεμβρίου έως 29 Ιανουαρίου 2022:  Η επανασύνδεση με φιλίες ή ομάδες από το παρελθόν σας μπορεί να σας κάνει να νιώσετε περισσότερη ζεστασιά, ασφάλεια και σιγουριά, δεν θα είναι μια απλή  επανένωση. Ίσως βρείτε κερδοφόρες συνεργασίες που αξίζει να εξερευνήσετε. Μια παλιά πλατωνική αγάπη - ίσως κάποια που δεν ξεκίνησε ποτέ - θα μπορούσε να έρθει ξανά στη ζωή σας και να σας προβληματίσει. Επισήμανση: Αν είστε ηγέτης ή απλά μέλος μιας ομάδας, μη μεροληπτείτε σε σχέση με κάποια συγκεκριμένα άτομα, αυτό μπορεί να δημιουργήσει παράλογο δράμα και διχασμό. Να είστε δίκαιοι με όλους.

Πηγή: www.e-zwdia.gr