Επικαιρότητα:

Τι ενέργεια εκπέμπετε, σύμφωνα με το ζώδιό σας

03 Φεβ. 2021 - 12:04 | Ζώδια
Τι ενέργεια εκπέμπετε, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Όσον αφορά τα vibes, όλοι εκπέμπουν διαφορετική ενέργεια. Είναι αυτή η πρώτη, υποσυνείδητη εντύπωση που έχουμε για κάποιον πριν καν μιλήσει. Είναι αυτό που μας ελκύει σε διάφορους ανθρώπους και μας κάνει να προστατευόμαστε από άλλους.

Αν θέλετε να ξέρετε τι ενέργεια βγάζετε στους άλλους, δεν έχετε παρά να κοιτάξετε το ζώδιό σας:

Kριός – Φλογερός

Είναι το πιο παρορμητικό ζώδιο του κύκλου και πάντα κυνηγάει το επόμενο νέο πράγμα.

Ταύρος – Προσγειωμένος

Έχουν πολύ προσγειωμένη ενέργεια και δε μοιάζουν ποτέ εξουθενωμένοι. Έχουν συστηματική προσέγγιση σε όλα.

Δίδυμος – Απασχολημένος

Κάποιοι τον αποκαλούν διπρόσωπο, αλλά στην πραγματικότητα έχει πολυάσχολη ενέργεια. Συνέχεια σκέφτεται, μαθαίνει και κάνει διάφορα πράγματα την ίδια στιγμή.

Καρκίνος – Ζεστός

Όταν έρθετε σε επαφή με έναν Καρκίνο θα νιώσετε αμέσως τη ζεστασιά του. Είναι σημαντικό για εκείνους να βρίσκονται κοντά σε άλλους ανθρώπους και να τους φροντίζουν – όπως και να φροντίζουν τους ίδιους.

Λέων – Βασιλικός

Του αρέσει να τον εκτιμούν και έχει μία βασιλική ενέργεια. Έχουν πολύ χαρισματική παρουσία και καταλαβαίνει κανείς πότε ακριβώς μπήκαν στον χώρο.

Παρθένος – Σεμνός

Θέλουν να ξέρουν πως όλα είναι τέλεια, μέχρι και η τελευταία λεπτομέρεια και ειδικά στον χώρο εργασίας. Δε θα προσπαθήσουν ποτέ να σας πάρουν τη θέση. Απλά θέλουν να νιώθουν χρήσιμοι και δεν ζητούν ανοιχτά για τα credits.

Zυγός – Ισορροπημένος

Μπορεί να έχουν κακή φήμη πως είναι αναποφάσιστοι, αλλά το μόνο που θέλουν είναι ισορροπία. Είναι φιλικοί και θέλουν να κάνουν τους εαυτούς τους και τους άλλους χαρούμενους, μέσα από την ισορροπία.

Σκορπιός – Έντονος

Είναι γνωστή για το ότι είναι πολύ έντονοι. Το νιώθει κανείς με το που τους συναντά. Αντιδρούν άμεσα στο περιβάλλον τους, οπότε αν είναι πληγωμένοι θα το νιώσετε.

Τοξότης – Έμπιστος

Συνήθως εκμπέμπουν έμπιστα vibes, κι αυτό επειδή ξέρουν πώς να μιλήσουν. Ακόμα κι αν αυτό που λένε δεν είναι απαραίτητα αλήθεια, ο τρόπος τους θα σας κάνει να τους πιστέψετε.

Αιγόκερως – Εργατικός

Θέλουν να ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και θα το κάνουν καλύτερα από τον οποιονδήποτε. Είναι εργατικοί και αφοσιωμένοι.

Υδροχόος – Ελεύθερο πνεύμα

Ο Υδροχόος είναι το πιο ελεύθερο πνεύμα απ’ όλα τα ζώδια και το καταλαβαίνει κανείς αμέσως. Είναι επικεντρωμένοι στη μεγαλύτερη εικόνα και το μέλλον – πράγμα που σημαίνει πως δεν ανησυχούν για ασήμαντα πράγματα, όπως το τι πιστεύουν οι άλλοι για εκείνους.

Ιχθείς – Ονειροπόλος

Όταν τους συναντήσετε, ίσως να σκεφτείτε πως είναι συνέχεια σε έναν δικό τους κόσμο. Έχουν μία πολύ ονειροπόλα φύση και ποτέ οι άλλοι δεν ξέρουν τι συμβαίνει στο μυαλό τους.