Επικαιρότητα:

Tα ζώδια σήμερα 9 Φεβρουαρίου: Δίδυμοι, ανασφάλειες και πείσμα φέρνουν προβλήματα

09 Φεβ. 2021 - 08:50 | Ζώδια
Tα ζώδια σήμερα 9 Φεβρουαρίου: Δίδυμοι, ανασφάλειες και πείσμα φέρνουν προβλήματα

Η Σελήνης εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω, θα υπάρξουν επαγγελματικά ανοίγματα στα ζώδια και οι συνεργασίες θα έχουν τη δυνατότητα να δρομολογηθούν δίνοντας μία θετική εξέλιξη. Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο σε ζητήματα καριέρας και εξέλιξης, θα εκδηλωθεί ανάγκη για εξασφάλιση και προστασία των περιουσιακών στοιχείων.

Τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση και διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, σε θέματα οικονομικής φύσης συνετές θα είναι οι σκέψεις, τα ρίσκα θα είναι προσγειωμένα, θα υπάρξουν ανοίγματα για επένδυση και αποταμίευση. Στον αισθηματικό τομέα οι σχέσεις θα έχουν τη δυνατότητα να σταθεροποιηθούν και να πάρουν μία πιο δεσμευτική ή επίσημη μορφή, σοβαρές και συγκεκριμένες θα είναι οι βλέψεις. 

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη καθώς και το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα φέρνει αισιοδοξία στις διαθέσεις, οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές και απελευθερωμένες. Ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των αισθημάτων, δεν θα λείψουν οι εξομολογήσεις, στις συζητήσεις θα ακουστούν ευχάριστα λόγια που θα δώσουν θετική ώθηση στις σχέσεις. Φεύγει η αναστολή και η διστακτικότητα, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμισμός αυτοπεποίθηση και ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια αποκαλυπτικά συμβάν που θα δώσουν μία καινούργια εξέλιξη στις υποθέσεις. Κάποιοι ενδεχομένως να αλλάξουν βλέψεις και αποφάσεις, τώρα θα είναι σε θέση να δώσουν σωστές εξηγήσεις και να βγουν από την έντονη αμφιβολία. Προσοχή στα μυστικά και στις κρυφές σχέσεις, στις συζητήσεις απαραίτητη θα είναι η ειλικρίνεια. 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, μέχρι το μεσημέρι μπορείς να τακτοποιήσεις καθημερινές υποθέσεις και εργασιακά θέματα, ώστε να απαλλαγείς από το άγχος. Το απόγευμα και μετά επιδιώκεις να έρθεις πιο κοντά σε συνεργάτες και ταίρι, καθώς δεν θέλεις να σε κατακλύσουν οι ανασφάλειες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Μέχρι το μεσημέρι έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν στην δουλειά, αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις ανάσες. Από εκεί και μετά μπορείς να ασχοληθείς με τις συνεργασίες σου και να προχωρήσεις σε καινούργιες ή να κινηθείς σε παλαιότερες με γνώμονα τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις.

Το βράδυ μπορείς να περάσεις χαρούμενες και έντονα συντροφικές στιγμές με το ταίρι σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να είστε κοντά ο ένας στον άλλον. Αν είσαι Αδέσμευτος/η πολλά πρόσωπα μπορούν να ενδιαφερθούν καθώς η έντονη κοινωνικότητα και το ταπεραμέντο σου κεντρίζει την προσοχή των γύρω σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις μοναδικά απολαμβάνοντας την διασκέδαση και το φλερτ το επόμενο χρονικό διάστημα. Το απόγευμα είναι πιθανό να προκαλέσει εντάσεις στην δουλειά που είναι προτιμότερο να αποφύγεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι καθημερινές διαφωνίες εντείνονται καθώς νιώθεις ότι δεν γίνονται αντιληπτές οι ανάγκες σου σε ότι αφορά την δουλειά και σε αυτό που ικανοποιεί. Προσοχή σε εντάσεις με συναδέλφους που θα προκληθούν κυρίως από την δική σου συμπεριφορά και όχι από δικά τους λάθη.

Νευρικότητα και επικριτική διάθεση μπορούν να προκαλέσουν εντάσεις με το ταίρι σου που καλά θα κάνεις να αποφύγεις. Αν είσαι Αδέσμευτος/η δεν σου είναι εύκολο να αφεθείς σε νέο πρόσωπο καθώς η διάθεσή σου δεν σου το επιτρέπει, ο εκνευρισμός παίζει ανασταλτικό ρόλο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, σήμερα επικεντρώνεσαι το επόμενο χρονικό διάστημα σε οικογενειακά ζητήματα που έρχονται στην επιφάνεια. Το απόγευμα μπορεί να ανεβάσει τη νευρικότητα σημαντικά επηρεάζοντας τη σχέση σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να βρίσκεις εμπόδια στην εξέλιξή τους. Είναι απαραίτητο να σκεφτείς ψύχραιμα κάθε κίνησή σου αφού μπορείς με ευκολία να αφεθείς στην αδιαλλαξία και να καθυστερήσεις την επίλυση των θεμάτων που σε ενδιαφέρουν.

Προσπάθησε να περιορίσεις ανασφάλειες και πείσμα που δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν προβλήματα χωρίς ουσιαστικό λόγο στη σχέση σου. Αν είσαι Αδέσμευτος/η είναι πιθανές οι νέες γνωριμίες, όμως εσώτερες συγκρούσεις δεν σου επιτρέπουν να τις απολαύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, το μεσημέρι μπορείς να τακτοποιήσεις εμπορικές υποθέσεις και ζητήματα δημοσίων σχέσεων που σε απασχολούν έντονα. Θέλεις να περάσεις χρόνο με πρόσωπα από την οικογένεια, απολαμβάνοντας την θαλπωρή που σου δίνουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να προχωρήσεις απρόσκοπτα σε εμπορικές συμφωνίες και κάθε τύπο συναλλαγών που μπορεί να σε ενδιαφέρουν καθώς θα σε γεμίσει αισιοδοξία για την επαγγελματική σου πορεία. Θέματα ακίνητης περιουσίας σε απασχολούν έντονα, η έντονη διαίσθησή σου θα είναι ο καλύτερος δυνατός σύμβουλος.

Οι έντονες τρυφερές στιγμές που προκύπτουν με το ταίρι σου σας φέρνουν πιο κοντά και λειτουργούν ανακουφιστικά ώστε να ξεπεραστεί η δύσκολη καθημερινότητα. Αν είσαι Αδέσμευτος/η έντονη οικειότητα μπορεί να νιώσεις με πρόσωπο που έρχεται στην ζωή σου για να αλλάξεις σημαντικά την νοοτροπία που έχεις σε προσωπικό επίπεδο. 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, σήμερα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Το απόγευμα δεν θα διστάσεις να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος ώστε να απολαύσεις την παρέα και την συζήτηση μαζί τους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες ή να προχωρήσεις σε οικονομικά σχέδια που έχεις χωρίς εμπόδια και καθυστερήσεις. Είναι απαραίτητο να επικεντρωθείς σε ότι αφορά το εμπόριο καθώς επαγγελματικά μπορεί να αποδώσει σημαντικά οφέλη για εσένα.

Μπορείς να εκφράσεις με ευκολία πιθανά παράπονα που έχεις στο ταίρι σου, προσοχή σε νευρικότητα που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις. Αν είσαι Αδέσμευτος/η μέσα από τον κοντινό περίγυρο μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία, τα κοινά ενδιαφέροντα και η ευχάριστη προσέγγιση στη ζωή θα σε ενθουσιάσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, σήμερα μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο που είναι απαραίτητες για την εξέλιξή σου. Το απόγευμα στρέφεις την προσοχή σου σε οικονομικές υποθέσεις και εκκρεμότητες που σου προκαλούν ανασφάλεια.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι συνεργασίες σου μπορεί να εξελιχθούν ιδανικά αν δώσεις χώρο στους συνεργάτες σου ώστε να εκφράσουν άμεσα και ξεκάθαρα τι θέλουν επαγγελματικά. Πιθανό είναι να υπάρχουν οικονομικά ζητήματα που επηρεάζουν την ψυχολογία σου, με επιμονή και υπομονή θα δώσεις τις απαιτούμενες λύσεις.

Είναι απαραίτητο για εσένα να σου χαρίσει το ταίρι σου σταθερότητα και ασφάλεια καθώς αυτό είναι που επιζητάς κυρίως από μία σχέση. Αν είσαι Αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται οι ανασφάλειες και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης να κυριαρχήσουν και να μπουν εμπόδιο σε εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, σήμερα σου δίνεται η δυνατότητα να κλείσεις κύκλους από παλαιότερες καταστάσεις που σε προβληματίζουν. Το απόγευμα σε βοηθά να βγεις από την εσωστρέφεια. Διεκδικείς τον χώρο και την προσοχή των σημαντικών προσώπων της ζωής σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι εκκρεμότητες που υπάρχουν στη δουλειά μπορεί να απορροφήσουν το χρόνο σου και να σε αναστατώσεις. Μην διστάσεις να δράσεις με σκοπό να κλείσεις όποια θέματα σε αγχώνουν. Προσοχή σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς παρεξηγήσεις και νευρικότητα μπορεί να προκαλέσουν προστριβές.

Μπορείς να γίνεις άκρως υποκειμενικός με το ταίρι σου καθώς προσπαθείς να αποσπάσεις πάση θυσία την προσοχή του. Η απότομη συμπεριφορά σου μπορεί να οδηγήσει σε εντάσεις. Αν είσαι Αδέσμευτος/η η έντονη κοινωνικότητα και η εξωστρεφής στάση σου δημιουργεί προϋποθέσεις για σημαντικές νέες γνωριμίες στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, σήμερα μπορείς να κλείσεις υποθέσεις σε σχέση με φίλους που πιθανά σε έχουν αναστατώσει. Το απόγευμα την ανάγκη να απομονωθείς σκεπτόμενος παλαιότερες καταστάσεις που σε έχουν πληγώσει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε σχέδια και στόχους που σε απασχολούν στην επαγγελματική σου ζωή. Προσοχή σε εριστικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν. Αξιοποίησε τον χρόνο μετά το μεσημέρι για να κλείσεις ότι εκκρεμότητα υπάρχει στο εργασιακό περιβάλλον.

Προσπάθησε να χαρείς στιγμές με το ταίρι σου που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από απογοητεύσεις και κατήφεια. Αν είσαι Αδέσμευτος/ πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν για να σου θυμίσουν ότι έχεις ανοιχτούς λογαριασμούς στην προσωπική σου ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, μέχρι το μεσημέρι μπορείς να διευθετήσεις επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σου προκαλούν άγχος. Αργότερα το απόγευμα, αφήνεις πίσω την ένταση, καθώς επικεντρώνεις την προσοχή σου σε φιλικές παρέες και εξόδους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι απαραίτητο να κλείσεις επαγγελματικά ζητήματα που σου προκαλούν ένταση καθώς αυτό θα βοηθήσει να δείξεις τις δυνατότητες που έχεις και θα σε αποφορτίσει ψυχολογικά. Οι ομαδικές προσπάθειες μπορεί να σε καλύψουν απόλυτα καθώς σε φέρνουν πιο κοντά σε επαγγελματικούς στόχους που έχεις.

Είναι σημαντικό για εσένα να έχεις με το ταίρι σου κοινή προσέγγιση σε προσωπικό επίπεδο καθώς αυτό βοηθά να κατανοήσετε με μεγαλύτερη ευκολία ο ένας τον άλλον. Αν είσαι Αδέσμευτος/η είναι σημαντικό αφεθείς σε πρόσωπο μέσα από το φιλικό περιβάλλον που αλλάζει άρδην τις πεποιθήσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, μέχρι το μεσημέρι έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Αργότερα το απόγευμα και μετά, κάνεις στροφή στην καριέρα καθώς προκύπτουν υποχρεώσεις και ευθύνες με τις οποίες πρέπει να ασχοληθείς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η ανάγκη εξέλιξης σε ότι αφορά την καριέρα σου θα οδηγήσει σε πρωτοβουλίες που θα αναδείξουν την υπεύθυνη και ώριμη στάση σου. Προσοχή όμως στην αδιαλλαξία που μπορεί να σε φέρει απέναντι στους ανωτέρους σου δημιουργώντας εμπόδια στην επαγγελματική σου πορεία.

Η ένταση των πολλών υποχρεώσεων δεν πρέπει να επηρεάσει την σχέση, καθώς στο ταίρι σου θα βρεις κατανόηση και τρυφερότητα που θα σε χαλαρώσουν. Αν είσαι Αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που δεν αποκλείεται να ανοίξει ένα σημαντικό κεφάλαιο σε προσωπικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, μέχρι το μεσημέρι μπορείς να ασχοληθείς με υποθέσεις οικονομικής φύσεως που σε ταλανίζουν. Αργότερα το απόγευμα, αφήνεις πίσω την εσωστρέφεια στρεφόμενος στο ευρύτερο περιβάλλον και σε παρέες με τις οποίες έχεις χαθεί.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις μπορεί να προκύψουν και οφείλεις να δείξεις πυγμή και αποφασιστικότητα για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Προσοχή καθώς η καχυποψία αυξάνει τον εκνευρισμό και οι αντιπαραθέσεις μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους.

Ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να χαρείς στιγμές διασκέδασης και ανεμελιάς με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου, η αισιοδοξία κυριαρχεί στην σχέση. Αν είσαι Αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται στην ζωή σου μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που ανεβάζουν το πνεύμα και την ψυχολογία σου.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, σήμερα επικεντρώνεσαι σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα. Το απόγευμα αλλά και το βράδυ, δεν αποκλείεται να σε ωθήσει να εκδηλώσεις ανασφάλειες και ζήλια που θα πληγώσουν το ταίρι σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους σου προκαλούν αναστάτωση καθώς νιώθεις αβεβαιότητα για τα πρόσωπα που εμπλέκονται και για το αποτέλεσμα που μπορεί να υπάρξει. Προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις που δεν θα έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα και θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις.

Δεν είσαι βέβαιος για τον εαυτό σου και αυτό εκδηλώνεται δυσάρεστα και συγκρουσιακά στην σχέση σου, μείνε μακριά από σκηνές ζήλιας που θα προκαλέσουν εκρηκτικές καταστάσεις. Αν είσαι Αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να αφεθείς σε νέα σχέση καθώς ο εκνευρισμός και οι φόβοι κυριαρχούν.