Επικαιρότητα:

Τα 5 ζώδια που δείχνουν αδιαφορία σε μια σχέση

27 Φεβ. 2021 - 15:06 | Ζώδια
Τα 5 ζώδια που δείχνουν αδιαφορία σε μια σχέση

Η αδιαφορία είναι μια στρατηγική που σχεδόν πάντα πιάνει στις σχέσεις, είτε πρόκειται για μια εκδικητική τιμωρία ή μια ξεκάθαρη απόρριψη.

Ολοι κάποτε αδιαφορήσαμε για κάποιον, εσκεμμένα ή μη, και σίγουρα έχουμε δεχτεί αινιγματικές σιωπές από ανθρώπους που μας ενδιέφεραν πολύ και παιδευτήκαμε από βασανιστικές αναμονές. Πολλοί λένε πως οι άντρες είναι σαν τα γραμματόσημα, όσο τους φτύνεις, τόσο κολλάνε. Πιάνει πάντα άραγε αυτό το κόλπο;

Οσον αφορά τα ζώδια, υπάρχουν 5 συγκεκριμένα ζώδια που θα αδιαφορήσουν για σένα και δεν θα νιώσουν άσχημα γι΄ αυτό. Ούτε τύψεις θα έχουν, ούτε θα στεναχωρηθούν. Πολλοί τους θεωρούν άκαρδους και πως δεν νοιάζονται για τα αισθήματα των άλλων. Υπάρχουν όμως πολλοί λόγοι που είναι αδιάφοροι. Αλλοι το κάνουν από άμυνα και άλλοι από εκδίκηση.

Ας δούμε ποια είναι αυτά:

Ζυγός

Το «παίζει» πολύ ψύχραιμος όταν πρέπει να αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις, όμως η ψυχή του ξέρει τι περνάει. Όπως και να ‘χει, αν ο κόσμος γύρω σας καίγεται και ο Ζυγός δείχνει απίστευτα αδιάφορος, να ξέρετε πως αυτή είναι η άμυνά του. Ο Ζυγός ακόμα κι αν θελήσει να σου κάνει το κολπάκι της αδιαφορίας, αργά ή γρήγορα θα αλλάξει γνώμη πλησιάζοντας σε και κάποια στιγμή θα σου δείξει σίγουρα αν όντως αδιαφορεί ή όχι.

Καρκίνος

Είναι πολύ ευαίσθητος και αδιαφορεί για να προστατευτεί. Δεν θέλει να ρισκάρει και να πληγωθεί. Προτιμά να αδιαφορεί, παρά να δείξει ενδιαφέρον. Επίσης, αν τον πλήγωσες, του είναι πολύ δύσκολο να σε εμπιστευτεί ξανά. Ο Καρκίνος από τη φύση του δεν ξεχνάει ποτέ, καμία λεπτομέρεια από ό,τι του έκανες και τον έφερε σε αμήχανη ή άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Αν δεν έχει συμβεί τίποτα από όλα αυτά, να θυμάσαι ότι ο Καρκίνος μπορεί να φαίνεται ότι αδιαφορεί, αλλά να είσαι σίγουρη ότι σε προσέχει με την άκρη του ματιού του.

Αιγόκερως

Αδιάφορο δεν θα τον έλεγες σε καμία περίπτωση, όμως, ξέρει εξαιρετικά να τον παριστάνει, για να σε παίξει. Θέλει να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής σου κι όταν νιώσει πως δεν ασχολείσαι μαζί του όσο θα ήθελε, χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να τραβήξει το ενδιαφέρον σου. Σιγά μην ρίξει τα μούτρα του να κάνει βήμα και να δείξει ενδιαφέρον, αν δεν το δει πρώτα από σένα αυτό! Επίσης, ο Αιγόκερως θα αδιαφορήσει για σένα αν τον πλήγωσες. Θεωρεί ότι αν σου δώσει δεύτερη ευκαιρία, θα τον απογοητεύσεις ξανά. Οπότε δεν βρίσκει νόημα στο να μπει σε μια τέτοια διαδικασία. Σπάνια ο Αιγόκερως θέλει να τα ξαναβρεί με το πρώην ταίρι του, γιατί είναι της άποψης πως αν κάτι χάλασε μία φορά, μπορεί πολύ εύκολα να χαλάσει και τη δεύτερη. Αν πει τέλος, τότε είναι οριστικό. Δεν υπάρχει γυρισμός. O Αιγόκερως είναι της λογικής και δεν κυριεύεται από το συναίσθημα.

Ταύρος

Αν πλήγωσες τον Ταύρο, μην περιμένεις να σου δώσει σημασία. Θα αδιαφορήσει εντελώς αν του έκανες τη καρδιά κομμάτια. Αυτό το ζώδιο δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει αυτό που του έκανες και τον πλήγωσε. Αν πρόκειται για απιστία, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σε συγχωρέσει και να σου δώσει δεύτερη ευκαιρία. Ο Ταύρος δύσκολα εμπιστεύεται τους γύρω του κι αν τον προδώσεις, δεν το ξεχνάει ποτέ. Αν βάλει τελεία μέσα στο μυαλό του, τότε θα αδιαφορήσει για τα μηνύματά σου. Επίσης, ο Ταύρος είναι πολύ πειθαρχημένος. Όσο και να βασανίζεται μέσα του, θα περιμένει από σένα την πρώτη κίνηση. Θα πέσει στα πατώματα, αλλά μήνυμα δεν θα στείλει. Αδιαφορεί αλλά καίγεται μέσα σου για σένα!

Σκορπιός

Η αδιαφορία είναι μία από τις στρατηγικές του Σκορπιού. Τώρα πως τα καταφέρνει και να αδιαφορεί και να σε σαγηνεύει ταυτόχρονα, κανείς δεν μπορεί να το καταλάβει. Επίσης, ο Σκορπιός δεν πρόκειται ποτέ να σου δώσει μια δεύτερη ευκαιρία αν τον πρόδωσες ή αν τον πλήγωσες. Ούτε μία στο δισεκατομμύριο! Μάλιστα, δεν πρόκειται να το ξεχάσει ποτέ και είναι εκδικητικός. Είναι εξπέρ του είδους στην αδιαφορία. Οσα μηνύματα και να στέλνεις, απάντηση δεν θα πάρεις. Μην σου πω, ότι έχει κάνει κιόλας μπλοκ το τηλέφωνό σου.