Επικαιρότητα:

Τα ζώδια την εβδομάδα, 6 - 12 Ιουνίου

06 Ιουν. 2021 - 13:31 | Ζώδια
Τα ζώδια την εβδομάδα, 6 - 12 Ιουνίου

Η Σελήνη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Ταύρου, και τα χαρακτηριστικά θα είναι σταθερότητα, αισθησιασμός, ισορροπία και χαλάρωση. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης διστακτικότητα θα υπάρξει για ρίσκα και ανάληψη πρωτοβουλιών, στόχος θα είναι η σταθεροποίηση η εξασφάλιση και η κατοχύρωση. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για οικονομικές συναλλαγές και αγοραπωλησίες, κάποιοι θα καταφέρουν να αποκτήσουν υλικά αγαθά που από καιρό έχουν κατά νου.

Στον αισθηματικό τομέα ζευγάρια που διατηρούν σταθερή σχέση δεν αποκλείεται να μιλήσουν για το θέμα της δέσμευσης ή της συγκατοίκησης, θα εκδηλωθεί ανάγκη για αποκατάσταση. Οι ελεύθεροι φλερτάρετε, προσεγγίστε, στην περίπτωση που υπάρξουν νέες γνωριμίες θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σταδιακά σε σχέση.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη και τον Πλούτωνα, δεν θα λείψουν οι εντάσεις και οι εκνευρισμοί, οι εξουσιαστικοί χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξουν πολύ καλά τις αντιδράσεις και τις εσωτερικές τους τάσεις. Στον εργασιακό τομέα ενδεχομένως κάποιοι να προσπαθήσουν να επιβληθούν, ο λανθασμένος τρόπος θα φέρει εντάσεις ίσως και ρήξεις.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία και την Αφροδίτη είναι μία θετική όψη, έμφαση θα δοθεί στις κοινωνικές επαφές, άνοιγμα θα υπάρξει για ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Δημιουργικές θα είναι οι συναντήσεις και οι συναναστροφές, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές θα βοηθήσουν να δοθεί ώθηση στις σχέσεις. 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα σηματοδοτεί λύτρωση από τις δυσκολίες, καθώς η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Πέμπτη σε ένα φιλικό ζώδιο, φέρνει ευχάριστες αλλαγές στο κοντινό σου περιβάλλον, παρά το άγχος που σε καταβάλλει. Επιπλέον όμως, θα πρέπει να είσαι πιο διαλλακτικός στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, αλλά και προσεκτικός στις μετακινήσεις σου. Αυτή την περίοδο είσαι πιο εσωστρεφής στα προσωπικά με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, αλλά η λίμπιντο είναι αυξημένη, την οποία «χρησιμοποιείς» για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Πάντως, για σένα οι μέρες αυτές είναι πιο ευνοϊκές για τα θέλω σου.

 
ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα ενδεχομένως να σε προβληματίσει ως προς την αξία που δίνεις σε πρόσωπα, όμως οι αμφιβολίες που έχεις δεν βρίσκουν πειστική απάντηση για την ώρα. Πέμπτη και Παρασκευή είναι εξαιρετικά βοηθητικές ημέρες για να βρεις υποστηρικτές στις σκέψεις και τις θέσεις σου. Με το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού καταλαβαίνεις ότι πρέπει να βάλεις σε τάξη θέματα και να αποδεσμευτείς από καταστάσεις που δεν σε εξελίσσουν. Παράλληλα, από την Παρασκευή ο Άρης φέρνει στο προσεχές διάστημα προβλήματα στο σπίτι ή την οικογένεια, είναι λοιπόν προτιμότερο να μην παρασύρεσαι σε βιασύνες και εριστικές συμπεριφορές.

 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή η εβδομάδα σε βρίσκει να πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις καθώς την Πέμπτη πραγματοποιείται ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου, που σε επηρεάζει ακόμη περισσότερο αν έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες, μαρτυρώντας πως κλείνει ένας κύκλος στη ζωή σου μέσα από επίπονες διαδικασίας, και ανοίγει ένας νέος! Στα καλά νέα της εβδομάδας αυτής είναι και η παρουσία του ανάδρομου Ερμή στο δικό σου ζώδιο, ο οποίος παρά την κακή του… φήμη, σε καλεί να κλείσεις οριστικά τις σχέσεις σου με το παρελθόν, πολλοί Δίδυμοι όμως θα έχουν δεύτερες ευκαιρίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα σε αποπροσανατολίζει από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και ενδεχομένως να σε γεμίζει με άγχος για τις καταστάσεις που μοιάζουν μετέωρες, ενώ επωμίζεσαι επιπλέον ευθύνες, με την ηλιακή έκλειψη την Πέμπτη. Η όψη Αφροδίτης-Ουρανού δείχνει πως ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα σου, έστω και αν έχεις μπόλικο άγχος. Τα φλερτ δε λείπουν, όπως και οι ευκαιρίες για πιο ανέμελες στιγμές στον ερωτικό τομέα και το πλαίσιο είναι ιδιαίτερα βοηθητικό μέχρι την Πέμπτη, μολονότι νιώθεις πως δεν σε στηρίζουν αρκετά τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα καθώς από την Παρασκευή ο Άρης περνά στο ζώδιό σου μετά από μια περίοδο παρασκηνίου και στασιμότητας, αυξάνοντας κατακόρυφα τα επίπεδα ενέργειας και μολονότι μπορεί να μη λείψουν οι προκλήσεις που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις, αυτή τη φορά το παιχνίδι είναι στα χέρια σου. Την Πέμπτη το βλέμμα σου είναι στραμμένο στις κοινωνικές επαφές, ενώ από την Τρίτη το κλίμα στα προσωπικά γίνεται πιο ευνοϊκό. Πρόσεξε όμως, καθώς η ηλιακή έκλειψη της Πέμπτης αγγίζει άμεσα και τις φιλίες σου. Θα γνωρίσεις πάντως νέα, πιο ενδιαφέροντα άτομα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα προλογίζει αρκετές αναταράξεις ως προς το στάτους σου, όπως δείχνει και η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου την Πέμπτη, θα πρέπει λοιπόν να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και να κρατάς χαμηλό προφίλ. Θα έρθουν πολύ σημαντικές ευκαιρίες αλλά χρειάζεται να τις διαχειριστείς με σύνεση! Η Τρίτη έχει θετικό έδαφος για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ γενικότερα αυτή η εβδομάδα ανάβει έντονα πάθη, δεν αποκλείεται όμως κάποια πρόσωπα μπορεί να μην είναι ειλικρινή απέναντί σου. Από την Παρασκευή ο Άρης φέρνει έντονο παρασκήνιο.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα αυτή φέρνει σημαντικές αλλαγές, καθώς η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Πέμπτη σε καλεί να δεις σε βάθος την κοσμοθεωρία σου και να αφαιρέσεις όλα εκείνα τα στεγανά που δεν συμβαδίζουν με το δικό σου σήμερα. Παράλληλα, κλείνουν κύκλοι με νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις, θέματα σπουδών ή επαφών με εξωτερικό, και ανοίγουν νέοι, καλύτεροι! Από την Τετάρτη και μετά η Σελήνη περνά σε μια πιο καλή θέση για τη διάθεση και τα προσωπικά σου, φέρνοντάς σε πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, άλλωστε αυτή η περίοδος σε ευνοεί ιδιαίτερα πλέον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η νέα θέση του Άρη από την Παρασκευή στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου πιέζει άμεσα την καριέρα και προειδοποιεί για προστριβές με προϊστάμενους ή εργοδότες και αυτό μπορεί να σε προβληματίσει. Επίσης, ενεργοποιείται ξανά το ανατρεπτικό τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού που σου έφερε σημαντικά διλήμματα την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου. Αυτή την περίοδο τα προσωπικά μπορεί να μην είναι η πρώτη σου προτεραιότητα, όμως μέσα σου σιγοκαίνε έντονα πάθη που δεν γίνονται εύκολα αντιληπτά και η λίμπιντό σου είναι αυξημένη. Το κλειδί για τα αισθηματικά σου πάντως είναι να αφήσεις αυτές τις μέρες στην άκρη τον εγωισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή την εβδομάδα οι άλλοι θα σε απασχολήσουν πιο έντονα με τις υποθέσεις τους, όπως μαρτυρά και η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται απέναντί σου την Πέμπτη, η οποία κλείνει οριστικά κάποιο κεφάλαιο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και ανοίγει ένα καινούριο, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο! Η έκλειψη αυτή αγγίζει άμεσα τα προσωπικά σου, έτσι λοιπόν έρχονται σημαντικές αλλαγές, για την ώρα όμως έχεις να παλέψεις και με κάποιες ανασφάλειές σου. Αλλάζουν πολλά, μην φοβηθείς, είναι για καλό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ξεκινώντας από την εβδομάδα αυτή, κάτι αλλάζει μέσα στην καθημερινότητά σου, όπως προλογίζει και η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Πέμπτη. Θα πρέπει όμως να δώσεις και τη δέουσα προσοχή στην υγεία σου, ενώ αν επεδίωκες να αλλάξεις συνήθειες που βάζουν τρικλοποδιά στο πρόγραμμά σου, ήρθε η ώρα να το κάνεις! Μοιάζεις αρκετά αδιάλλακτος στη στάση που κρατάς, και είναι προτιμότερο να μπαίνεις και στη θέση των άλλων, καθώς είσαι αρκετά επικριτικός, ενώ παράλληλα εστιάζεις σε εκείνα που σου λείπουν στα ερωτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή χρωματίζεται κυρίως από την ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Πέμπτη σε μια φιλική θέση για σένα, φέρνοντας ένα νέο κεφάλαιο στα δημιουργικά σου σχέδια, ξεκινάς με όρεξη για νέα δεδομένα. Γενικότερα η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα καθώς η δυσμενής όψη Κρόνου-Ουρανού από το ζώδιό σου δείχνει αλήθειες και κάνει γερά ξεκαθαρίσματα ως προς τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου. Η έκλειψη αυτή αγγίζει και τα προσωπικά σου, ολοκληρώνοντας έναν κύκλο και ανοίγοντας έναν άλλο, θα πρέπει όμως να προσέξεις ιδιαίτερα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ
Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Πέμπτη σε μια θέση κόντρα με σένα, φέρνει και κάποιους προβληματισμούς, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, και ενδεχομένως να κληθείς να αντιμετωπίσεις αλλαγές σε καταστάσεις ή σημαντικές εξελίξεις στο σπίτι, την ακίνητη περιουσία ή την οικογένεια. Στο τέλος όμως το πρόσημο είναι θετικό! Οι ανασφάλειές σου αυτό το διάστημα είναι πολλές και εσύ αντιδράς παρορμητικά, όμως Πέμπτη και Παρασκευή σε φέρνουν πιο κοντά στο ταίρι σου. Γενικότερα όμως περνάς όμορφα και έχεις ευκαιρίες για φλερτ!