Επικαιρότητα:

Tα ζώδια σήμερα 10 Ιουνίου: Έκλειψη Ηλίου στους Διδύμους με ξεκαθαρίσματα και εντάσεις

10 Ιουν. 2021 - 08:01 | Ζώδια
Tα ζώδια σήμερα 10 Ιουνίου: Έκλειψη Ηλίου στους Διδύμους με ξεκαθαρίσματα και εντάσεις

Την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 πραγματοποιείται έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο των Διδύμων, και θα πρέπει να επεξεργαστούμε πολύ καλά τις πληροφορίες και τα δεδομένα, ενώ οι εξελίξεις και τα συμβάντα θα έχουν επίδραση σε ψυχολογικό επίπεδο. Ενδεχομένως να είναι αυξημένο το άγχος, η εσωτερική ανησυχία ίσως να είναι έντονη, για να παρθούν σωστές αποφάσεις θα πρέπει να υπάρξει ορθολογισμός.

Πρόκειται για την πρώτη Ηλιακή έκλειψη της χρονιάς, που είναι και Νέα Σελήνη, στην 19η μοίρα των Διδύμων. Είναι μια δακτυλιοειδής Ηλιακή έκλειψη, δηλαδή δεν θα σκοτεινιάσει εντελώς τον Ήλιο, καθώς η Σελήνη -που θα περάσει ανάμεσα στη Γη και τον Ήλιο- θα έχει μικρότερη διάμετρο λόγω απόστασης, αφήνοντας ένα δαχτυλίδι φωτός γύρω από τον Ήλιο.

Σχηματίζει σύνοδο με τον φαινομενικά ανάδρομο Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας και κυβερνήτη του ζωδίου που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη - Ηλιακή έκλειψη και ένα τετράγωνο με τον πλανήτη των ψευδαισθήσεων και των ονείρων, τον Ποσειδώνα. 

Απαραίτητο θα είναι να εξισορροπηθεί το συναίσθημα με τη λογική, οι ενέργειες δεν θα πρέπει να καθοδηγούνται από τη συναισθηματική ένταση. Δεν αποκλείεται τα απρόοπτα συμβάντα να καταφέρουν να διαφοροποιήσουν τα δεδομένα, αναγκαίο θα είναι να υπάρξει αποδοχή και προσαρμοστικότητα. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στον τρόπο αντίληψης, καλό θα είναι να μην υπάρξει προσκόλληση στις αρνητικές σκέψεις, οι χαρακτήρες που έχουν την τάση να προσκολλούνται ενδεχομένως να αυτό-παγιδευτούν.

Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει η δυνατότητα για αλλαγή των συνθηκών, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συντονισμένες ενέργειες, καθαρή σκέψη και συγκαταβατικότητα. Για να εξελιχθούν οι συνεργασίες ομαλά θα πρέπει να υπάρχει συμβιβαστική διάθεση, η αδιαλλαξία θα φέρει αρνητικά αποτελέσματα. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις συναδελφικές σχέσεις, καλό θα είναι να οριοθετηθούν οι αντιδραστικές συμπεριφορές.

Στον αισθηματικό τομέα ζευγάρια που διατηρούν χαλαρή ή σταθερή σχέση καλούνται να πάρουν αποφάσεις σχετικά με την πορεία του δεσμού τους, ίσως να υπάρξουν απρόοπτα συμβάντα και πληροφορίες που θα διαφοροποιήσουν τις βλέψεις. Οι ελεύθεροι θα πρέπει να δώσουν έμφαση στον τρόπο που θα προσεγγίσουν και θα φλερτάρουν, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι υπερβολές. 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε όποια παρέα κι αν βρεθείς. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις τις πρωινές ώρες καθώς δυσκολία στην επικοινωνία μπορεί να δημιουργήσει εκνευρισμό και προβλήματα ιδιαίτερα με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Μπορείς να πάρεις τις απαραίτητες αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς ο δυναμισμός σε χαρακτηρίζει. Τίποτα δεν μπορεί να σε εμποδίσει ώστε να πετύχεις τους στόχους σου, προσοχή μόνο το πρωί γιατί η ασυνεννοησία μπορεί να δημιουργήσει νευρικότητα με τους συνεργάτες σου.

Μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες για να βελτιώσεις τη σχέση σου και να εκφράσεις όλα αυτά που νιώθεις. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τις όποιες αμφιβολίες μπορεί να έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία αφού πρωταγωνιστής σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς και μαγνητίζει τα βλέμματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα σε βοηθά να αφοσιωθείς στις προσωπικές σου ανάγκες. Το τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο μπορεί να σε οδηγήσει σε απόλυτες και αυστηρές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου. Προσπάθησε να μετριάσεις το άγχος και την κατήφεια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι ευθύνες είναι πολλές σε επαγγελματικό επίπεδο και μπορεί να σου προκαλέσουν άγχος μετά το μεσημέρι. Προσπάθησε να μην προκαλέσεις εντάσεις με την απολυτότητα που μπορείς να δείξεις καθώς θα επηρεάσουν τις σχέσεις με τους ανωτέρους σου και τις φιλοδοξίες που έχεις.

Σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις σκέψεις και ανάγκες στο ταίρι σου. Καλά θα κάνεις βέβαια δώσεις χώρο για να ακούσεις και τις δικές του απόψεις ώστε να επικρατήσει η αρμονία στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νιώθεις έντονα την ανάγκη να συναναστραφείς με νέα πρόσωπα. Το φλερτ παίζει καθοριστικό ρόλο και ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, έρχονται στην επιφάνεια μνήμες και πληγές που δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις. Το τετράγωνο της με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο δημιουργεί έντονα την ανάγκη της απομόνωσης. Δείξε προσοχή στις σχέσεις με το ευρύτερο περιβάλλον καθώς μπορεί να επηρεαστείς έντονα. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε εργασιακές υποχρεώσεις καθώς δεν είναι εύκολο να αποδώσεις τα μέγιστα. Είναι σημαντικό να είσαι συγκεντρωμένος για να ισορροπήσεις ψυχολογικά και να αποφύγεις τις όποιες απογοητεύσεις μπορεί να προκύψουν. Το άγχος και η απαισιοδοξία δεν θα σε βοηθήσουν να διεκπεραιώσεις ότι έχεις αναλάβει.

Η ανάγκη να απομονωθείς με το ταίρι σου κυριαρχεί, μπορείς να δημιουργήσεις ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό που θα απογειώσει την σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος μπορεί να σε προβληματίσουν καθώς διεκδικούν να μπουν έντονα και πάλι στη ζωή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με κοινωνικές υποχρεώσεις που πιθανά έχουν έρθει στο προσκήνιο. Η κατανόηση θα πρέπει να είναι κυρίαρχο στοιχείο καθώς μπορεί να γίνεις σκληρός με τους γύρω σου και να τους απογοητεύσεις με τη συμπεριφορά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είσαι αφοσιωμένος για να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι έχεις αναλάβει στην καριέρα σου. Είναι σημαντικό όμως να αφήσεις τον εκνευρισμό και την αυστηρότητα στην άκρη καθώς το πιθανότερο είναι να σε οδηγήσουν σε συγκρούσεις με ανώτερους σου που δεν θα ευνοήσουν τα σχέδιά σου.

Οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν σου αφήνουν τον απαραίτητο χρόνο για να δώσεις στην προσωπική σου ζωή, πρόσεξε γιατί μπορεί να γκρινιάζει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η από τον επαγγελματικό περίγυρο είναι πιθανή νέα γνωριμία που θα κεντρίσει την προσοχή, η ωριμότητα και η λογική θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην όποια πορεία υπάρξει.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με κοινωνικές υποχρεώσεις που πιθανά έχουν έρθει στο προσκήνιο. Η κατανόηση θα πρέπει να είναι κυρίαρχο στοιχείο καθώς μπορεί να γίνεις σκληρός με τους γύρω σου και να τους απογοητεύσεις με τη συμπεριφορά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είσαι αφοσιωμένος για να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι έχεις αναλάβει στην καριέρα σου. Είναι σημαντικό όμως να αφήσεις τον εκνευρισμό και την αυστηρότητα στην άκρη καθώς το πιθανότερο είναι να σε οδηγήσουν σε συγκρούσεις με ανώτερους σου που δεν θα ευνοήσουν τα σχέδιά σου.

Οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν σου αφήνουν τον απαραίτητο χρόνο για να δώσεις στην προσωπική σου ζωή, πρόσεξε γιατί μπορεί να γκρινιάζει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η από τον επαγγελματικό περίγυρο είναι πιθανή νέα γνωριμία που θα κεντρίσει την προσοχή, η ωριμότητα και η λογική θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην όποια πορεία υπάρξει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, νιώθεις έντονη ανησυχία και ανασφάλεια χωρίς να μπορείς να εξηγήσεις από πού προέρχεται. Φρόντισε να χαλιναγωγήσεις τους φόβους σου καθώς δεν θα είναι δύσκολο να εμπλακείς σε συγκρούσεις και εντάσεις εκτονώνοντας τα νεύρα σου στους άλλους. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό για εσένα να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους που πιθανά σου δημιουργούν άγχος. Το ένστικτό σου είναι αλάθητο και αυτό είναι κάτι που πρέπει να θυμάσαι σε πιθανές συναλλαγές και συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν σήμερα. Εμπιστεύσου το και δεν θα χάσεις.

Μην επιτρέψεις στη ζήλια να κυριαρχήσει στη σχέση σου οδηγώντας σε ακραίες καταστάσεις την προσωπική σου ζωή. Μετουσίωσε την ανησυχία σε πάθος για να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η αναστάτωση μπορεί να σου προκαλέσει νέα γνωριμία άμα τη εμφανίσει της καθώς σου γεννά πρωτόγνωρα και έντονα συναισθήματα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε διαπροσωπικό επίπεδο. Η μέρα είναι ιδανική για να ξεπεράσεις εντάσεις και να ισορροπήσεις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Φρόντισε βέβαια να καλύπτονται και οι δικές σου ανάγκες γιατί η υποχωρητικότητα δεν θα βοηθήσει να είσαι ικανοποιημένος στο τέλος της ημέρας.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η κατανόηση που δείχνει στους συνεργάτες σου είναι κυρίαρχη και αυτό σε βοηθά να επικρατήσει αρμονία στην επαγγελματική σου ζωή. Βέβαια είναι σημαντικό και εσύ να καλύπτεσαι από πιθανές αποφάσεις και κινήσεις που μπορεί να προκύψουν εντός της ημέρας. Μην βάζεις σε δεύτερη μοίρα αυτό που πιστεύεις.

Μπορείς να απολαύσεις στιγμές συντροφικότητας και έντονης επικοινωνίας με το ταίρι σου που θα σε βοηθήσουν να ηρεμήσεις και να γαληνέψει μέσα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπαίνεις δυναμικά στο παιχνίδι της αγάπης και το έντονο φλερτ μπορεί να φέρει κοντά σου νέα πρόσωπα που θέλουν να εισβάλουν στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με λεπτομέρειες της καθημερινότητας που μπορεί να σου δημιουργούν νευρικότητα. Η γρήγορη αντίληψη και η μεθοδικότητα που σε διακρίνει θα οδηγήσουν στις κατάλληλες λύσεις που θα σε βοηθήσουν να ηρεμήσεις. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η καθημερινότητα είναι δύσκολη λόγω του φορτωμένου προγράμματος που έχεις. Είναι απαραίτητο να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όλα, αυτό όμως μπορεί να σε οδηγήσει σε εμμονές, γκρίνια και επικριτική διάθεση προς τους γύρω σου που καλό είναι να αποφύγεις.

Μην γκρινιάζεις και παραπονιέσαι στο ταίρι σου για λεπτομέρειες που μπορεί να σε ενοχλούν καθώς θα δημιουργήσεις εντάσεις που είναι αχρείαστες σε προσωπικό επίπεδο. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κούραση που μπορεί να υπάρχει λόγω των πολλών υποχρεώσεων δεν επιτρέπει εξόδους και φλερτ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, σου δίνεται η ευκαιρία να διασκεδάσεις και να ασχοληθείς με αντικείμενα που σε γεμίζουν. Η παιδικότητα, η χαρά και η αισιοδοξία κυριαρχούν σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Προσοχή στον εγωκεντρισμό και στις υπερβολές που μπορεί να προκαλέσουν δυσαρέσκεια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο δυναμισμός που σε διακατέχει εκδηλώνεται έντονα και στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις αποφάσεις όπου κρίνεις ότι είναι απαραίτητο. Να θυμάσαι όμως ότι το κίνητρο δεν χρειάζεται να είναι η προσωπική προβολή, αλλά η επίτευξη των επαγγελματικών στόχων που προέχουν.

Είναι σημαντικό να αφιερώσεις χρόνο στο ταίρι σου καθώς η μέρα είναι κατάλληλη για να απολαύσετε κάθε στιγμή μαζί εντείνοντας το πάθος και τον αισθησιασμό στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η η λάμψη σου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και πολλοί/ες μπορεί να είναι αυτοί που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τοξότη, σου δίνεται η ευκαιρία να διασκεδάσεις και να ασχοληθείς με αντικείμενα που σε γεμίζουν. Η παιδικότητα, η χαρά και η αισιοδοξία κυριαρχούν σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Προσοχή στον εγωκεντρισμό και στις υπερβολές που μπορεί να προκαλέσουν δυσαρέσκεια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο δυναμισμός που σε διακατέχει εκδηλώνεται έντονα και στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις αποφάσεις όπου κρίνεις ότι είναι απαραίτητο. Να θυμάσαι όμως ότι το κίνητρο δεν χρειάζεται να είναι η προσωπική προβολή αλλά η επίτευξη των επαγγελματικών στόχων που προέχουν.

Είναι σημαντικό να αφιερώσεις χρόνο στο ταίρι σου καθώς η μέρα είναι κατάλληλη για να απολαύσετε κάθε στιγμή μαζί εντείνοντας το πάθος και τον αισθησιασμό στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η η λάμψη σου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και πολλοί/ες μπορεί να είναι αυτοί που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς και να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον. Οι χαλαρές στιγμές μαζί τους θα σε γεμίσουν ξενοιασιά και θα αναδείξουν το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο στο μέγιστο βαθμό.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν σε επαγγελματικό επίπεδο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δείχνεις ευελιξία και αντιλαμβάνεσαι με ευκολία πώς πρέπει να κινηθείς για να αποφύγεις δυσκολίες και εμπόδια. Κοντινά επαγγελματικά ταξίδια δεν αποκλείονται που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την καθημερινότητα.

Αξιοποίησε την ευκαιρία για να εκφράσεις στο ταίρι σου σκέψεις και απόψεις που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στη βελτίωση της σχέσης σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι μία νέα γνωριμία μέσα από το κοντινό περιβάλλον που θα σου κάνει εντύπωση λόγω της θετικής διάθεσης και της γρήγορης αντίληψης που δείχνει.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού περίγυρου. Η μέρα φέρνει στο προσκήνιο πληγές και απωθημένα του παρελθόντος που μπορεί να επηρεάσουν δυσάρεστα την ατμόσφαιρα στις συγκεκριμένες σχέσεις της ζωής σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά


Προσπάθησε να προχωρήσεις σε συμφωνίες και επαγγελματικά σχέδια που έχεις παραμερίζοντας εμπόδια και απωθημένα που ρίχνουν την ψυχολογία σου ιδιαίτερα μετά το μεσημέρι. Θετικό είναι το γεγονός ότι με ταχύτητα μπορείς να ορθοποδήσεις και να προχωρήσεις μπροστά με δυναμισμό και μαχητικότητα.

Αφιέρωσε χρόνο να επικοινωνήσεις και να συζητήσεις ότι μπορεί να σε απασχολεί με το ταίρι σου. Αυτό θα λειτουργήσει ανακουφιστικά και θα ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο πρωταγωνιστεί σε παρέες που θα βρεθείς και θα κεντρίσεις το ενδιαφέρον πολλών που θα επιδιώξουν να σε κατακτήσουν.