Tα ζώδια σήμερα 2 Αυγούστου: Δίδυμοι, άμεσα και δημιουργικά επικοινωνιακά ανοίγματα

02 Αυγ. 2021 - 06:21 | Ζώδια
Tα ζώδια σήμερα 2 Αυγούστου: Δίδυμοι, άμεσα και δημιουργικά επικοινωνιακά ανοίγματα

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο γιατί είναι μία δύσκολη όψη που δεν θα λείψουν οι διχασμοί, θα υπάρξουν εσωτερικές συγκρούσεις, τα χαρακτηριστικά θα είναι ένταση, ανησυχία, αναποφασιστικότητα. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ριψοκίνδυνα άλματα και για βιαστικές ενέργειες, ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες και καθυστερήσεις, θα χρειαστεί καλλιεργημένη υπομονή. Στις συζητήσεις προσοχή στην επιθετικότητα στην ισχυρογνωμοσύνη και στην αντίδραση, ίσως να υπάρξει αδιαλλαξία, δύσκολη θα είναι η συνεννόηση.

Η Σελήνη κάνει την είσοδο της στους Διδύμους και θα υπάρξει ανάγκη για κοινωνικοποίηση, συναναστροφές, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης απαραίτητη θα είναι η οργάνωση και ο συντονισμός, οι ενέργειες δεν θα πρέπει να είναι σπασμωδικές. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει το άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι οικείες αυθόρμητες και απελευθερωμένες. Οι κοινωνικές επαφές με ευκολία θα περάσουν σε προσωπικό επίπεδο, ωστόσο δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της σταθερότητας και της δέσμευσης.

 
Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα φέρνει ευχάριστα αποκαλυπτικά συμβάντα, φεύγουν οι αμφισβητήσεις και οι αμφιβολίες. Προσοχή στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη και τον Δία θα υπάρξει διάθεση για πείσματα ανταγωνισμούς και αντιπαραθέσεις. 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:


ΚΡΙΟΣ

Κριέ, είναι γεγονός ότι απογειώνεται η ψυχολογία σου και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να πρωταγωνιστήσεις σε όλα τα επίπεδα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στη συμπεριφορά σου καθώς μπορείς να γίνεις επιθετικός και αυτό να ενοχλήσει τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά


Είναι γεγονός ότι οι υποχρεώσεις σου έχουν αυξηθεί κατακόρυφα και αυτό αντικατοπτρίζεται κυρίως σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου. Είναι γεγονός ότι δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να λύσεις ζητήματα και να αναλάβεις υποθέσεις μπορείς να τις διεκπεραιώσεις. Δείχνεις έτσι ότι τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει και ότι έχεις την βούληση και την αποφασιστικότητα που χρειάζεται να ανταπεξέλθεις. Προσοχή γιατί η ένταση μπορεί να κυριαρχήσει δημιουργώντας προβλήματα.

Ερωτικά

Αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ ανεξαρτησίας και έντονης ανάγκης για ασφάλεια και αυτό είναι τελικά που μπορεί να δημιουργήσει ένταση και καβγαδάκια με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος ρώτησε να κατασταλάξεις στο τι πραγματικά θέλεις από ένα σύντροφο καθώς τελικά αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και να μην εκτονώνεις νευρικότητα σε πρόσωπα που ενδιαφέρονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, είναι γεγονός ότι η γοητεία είναι αυτό που σε χαρακτηρίζει αυτή την περίοδο. Δύσκολα γύρω σου θα σου χαλάσουν χατίρι όμως σήμερα θα πρέπει να προσέχεις γιατί δεν ξέρεις πραγματικά τι θέλεις και αυτό πιθανά να έχει επιπτώσεις στις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Φαίνεται ότι η επαγγελματική σου ζωή βρίσκεται στο απόγειο της καθώς οι ευθύνες που έχεις αναλάβει είναι σημαντικές και καλείσαι να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια σκέψεις και η έντονη αίσθηση ότι η καριέρα σου δεν σε καλύπτει. Καλά θα κάνεις όμως αυτό να το διαχειριστείς και να μην το εκφράσεις στο περιβάλλον, ιδιαίτερα το επαγγελματικό καθώς αργότερα μπορεί να μετανιώσεις.

Ερωτικά

Ο χρόνος για τη σχέση σου είναι περιορισμένος και πιθανά να νιώθεις ότι το ταίρι σου δεν σε καταλαβαίνει. Πρόσεξε μήπως είσαι ο εγωιστής της υπόθεσης και αυτό θα οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις. Ο αδέσμευτος επικεντρώσου στο τι πραγματικά χρειάζεσαι από ένα ταίρι και πρόσεξε καλά νέα πρόσωπα που μπορεί να μην είσαι καλή του

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η αισιοδοξία είναι αυτή που κρατάει ψηλά το ηθικό σου και δεν αφήνει περιθώρια για αρνητικές σκέψεις που μπορεί να χαλάσουν την ψυχολογία σου. Προσοχή το πρωί γιατί ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σκοτεινιάσεις. Να θυμάσαι ότι θα είναι προσωρινό και ότι όλα ξεπερνιούνται.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο δυναμισμός σε χαρακτηρίζει τα επαγγελματικά σου και είναι βέβαιο ότι θα πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που χρειάζεται για να καλύψεις την ομάδα σου και να δείξεις το έργο σας. Φρόντισε βέβαια να αποφύγεις την αδιαλλαξία και την αλαζονεία καθώς είναι αυτά που θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις που είναι αχρείαστες.

Ερωτικά

Είναι έντονη η διάθεση για να πρωταγωνιστήσεις και να διασκεδάσεις το ταίρι σου, παράλληλα όμως η αίσθηση της ανεξαρτησίας έρχεται στην επιφάνεια και μπορεί να ενοχλήσει. Ο αδέσμευτος πιθανό είναι να υπάρχει πρόσωπο που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον, η έντονη νευρικότητα όμως που σε διακατέχει μπορεί να μην σου επιτρέψει να το δεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα εντείνει τις ανταγωνιστικές διαθέσεις των γύρω σας και δημιουργεί έντονη νευρικότητα που δεν μπορεί να σας επιτρέψει να ηρεμήσετε. Φροντίστε να αφήσεις τον φόβο και τις ανασφάλειες στην άκρη γιατί είναι αυτά που τελικά μπορεί να σε οδηγήσουν σε λανθασμένα μονοπάτια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σήμερα οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς φαίνεται ότι οι συνεργάτες σου μπορεί να είναι έντονα ανταγωνιστικοί απέναντί σου. Εκμεταλλεύσου ευκαιρίες για συνεργασίες που σου δίνονται καθώς είναι βέβαιο ότι μπορεί να δημιουργήσουν ένα νέο πλαίσιο στα επαγγελματικά σου που θα είναι ιδιαίτερα ευοίωνο για εσένα.

Οι κόντρες με το ταίρι σου μπορεί να σε προβληματίσουν και η προσωπική σου αναστάτωση να μην επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα ποια είναι η πραγματικότητα. Σκέψου λογικά και άφησε την καχυποψία στην άκρη. Ο αδέσμευτος δεν αφήνεις περιθώρια σε νέα πρόσωπα να μπουν στη ζωή σου λόγω των έντονων φόβων που σε διακατέχουν.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η εξωστρέφεια κυριαρχεί και η ανάγκη να σε επιβεβαιώσουν οι γύρω σου μπορεί να οδηγήσει στο να συμβιβαστείς με καταστάσεις και αντιλήψεις που δεν σου ταιριάζουν. Αργά ή γρήγορα να θυμάσαι ο δυναμισμός σου θα βγει στην επιφάνεια και θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα για αυτό εξέφρασε αυτά που πραγματικά θέλεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πολλές υποχρεώσεις στην καθημερινότητα και στη δουλειά σου μπορεί να αυξάνουν το άγχος και να σε οδηγούν στο να γίνεις έντονα επικριτικός με πρόσωπα στο συναδελφικό περίγυρο. Φρόντισε να ανταπεξέλθεις σε ότι έχεις αναλάβει αδιαφορώντας για το τι κάνουν οι άλλοι και προσπαθώντας να αδράξεις ευκαιρίες σε εργασιακό επίπεδο που μπορεί να σου δοθούν.

Ερωτικά

Απόλαυσε τις στιγμές με το ταίρι σου που σου δίνουν χαρά και μην αφήσει σε προσωπικές ανασφάλειες και ματαιοδοξία να κυριαρχήσουν και να εισβάλουν στην προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος σου δίνεται η ευκαιρία να δεις πραγματικά ποια πρόσωπα είναι αυτά που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις πολλές, ομολογουμένως, απαιτήσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, ήρθε η στιγμή να αφιερώσεις χρόνο για τον εαυτό σου και την υγεία σου και αυτό είναι τελικά το θετικό μήνυμα των ημερών. Επικεντρώσου στο να τακτοποιήσεις θέματα ρουτίνας που μπορεί να σε προβληματίζουν και άφησε τις κόντρες και τις αντιπαραθέσεις καθώς οι γύρω σου θα αντιδράσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι γεγονός ότι θα είχε να ανταποκριθεί σε πολλά και η δουλειά είναι πολύ απαιτητική. Αυτό όμως είναι κάτι εσύ προσωπικά το έχει συνηθίσει για αυτό καλά θα κάνεις να μην εκδηλώσεις αυτή τη στιγμή πιθανές αντιδράσεις. Το πιθανότερο είναι οι γύρω σου να τις εκλάβουν λανθασμένα και τελικά να μην μπορέσεις να περάσεις τα μηνύματα που θέλεις αδικώντας τον εαυτό σου.

Φρόντισε να κρατήσει ψηλά το ηθικό σου και να μην επηρεάσουν πιθανά ζητήματα της καθημερινότητας την σχέση σου καθώς είναι αυτό που τελικά μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα άσκοπα και ανώφελα. Ο αδέσμευτος πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον έρχονται για να σου τονίσουν ότι ελκύει το ενδιαφέρον, απόλαυσέ το.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα σε καλεί να στραφείς στην οικογένεια και να πάρεις την πρωτοβουλία με δυναμισμό να λύσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν οικεία πρόσωπα. Παράλληλα όμως αυξάνεται και η νευρικότητα και αυτό τελικά μπορεί να οδηγήσει σε ατέρμονες εντάσεις που πρέπει να αποφύγεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πολλές είναι οι υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να διαχειριστείς με ιδιαίτερη προσοχή. Δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς με αυτούς που θεωρείς ότι δεν έχουν δίκιο, φρόντισε βέβαια να είσαι αντικειμενικός και σωστός τα πράγματα. Δυσκολίες σε κληρονομικά θέματα μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά και να δημιουργήσουν προβλήματα.

Ερωτικά

Η κυκλοθυμία που μπορεί να βιώνεις βρίσκει ισορροπία μέσα από την προσωπική σου ζώνη και αυτό είναι το θετικό μήνυμα της ημέρας. Εκτόνωσε την ένταση με πάθος και απέφυγε την καχυποψία που θα οδηγήσει σε συγκρούσεις. Ο αδέσμευτος απολαμβάνει την προσοχή πολλών όμως οι ανασφάλειες σου μπορεί να μην σου επιτρέψουν να αφεθείς ολοκληρωτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η οικογένεια είναι αυτή που σε αφορά σήμερα και σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα που νιώθεις ότι μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο που σκέφτεσαι. Προσοχή το πρωί γιατί δεν μπορείς να κατασταλάξει στο τι πραγματικά έχεις ανάγκη και αυτό οδηγεί σε εντάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες και να εκμεταλλευτείς πιθανές προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν σε εμπορικό επίπεδο. Είναι βέβαιο ότι μπορείς να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα καθώς η γρήγορη αντίληψη που έχεις στα πράγματα εντυπωσιάζει τους γύρω σου και δημιουργείς αίσθημα σταθερότητας και εμπιστοσύνης.

Η σχέση σου είναι αυτή που σε ευχαριστεί και σου δίνεται η ευκαιρία να βρίσκεσαι με το ταίρι σου απολαμβάνοντας τις στιγμές. Καλά θα κάνεις να περιορίσεις την κυκλοθυμία και τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα που μόνο προβλήματα δημιουργούν. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απομακρυνθείς από την έντονη κοινωνική ζωή, ευκαιρία για έναν μίνι απολογισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, ήρθε η στιγμή να επικοινωνήσεις με τα πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος καθώς νιώθεις ότι αυτά είναι τα κατάλληλα για να σε χαλαρώσουν και να περάσεις όμορφες στιγμές συζητώντας μαζί τους. Προσοχή σε εμμονές και επικριτικότητα που έρχονται στην επιφάνεια και χαλούν την θετική ατμόσφαιρα μαζί τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις τις οικονομικές απολαβές που θεωρείς ότι σου αξίζουν σε επαγγελματικό επίπεδο μόνο που μπορεί να γίνεις υπερβολικός στις απαιτήσεις σου και αυτό να ενοχλήσει. Μην χάσεις τη λογική γιατί έτσι θα χάσεις το δίκιο σου. Οι εμπορικές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα αρκεί να μην κολλήσεις εμμονικά στις λεπτομέρειες.

Οι προσωπικές σου ανασφάλειες μπορεί να ενοχλήσουν το ταίρι σου καθώς φαίνεται να γίνεται απότομος και ιδιαίτερα επικριτικός προκαλώντας προβλήματα στην επικοινωνία μεταξύ σας. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν δεν μπορούν να αντιληφθούν τι πραγματικά θέλεις, όμως είναι γεγονός ότι εσύ δεν είσαι σταθερός και εκπέμπεις εκνευρισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα σε επηρεάζει άμεσα καθώς αυξάνει κατακόρυφα την ενεργητικότητά και τον δυναμισμό σου. Παράλληλα μπορεί να γίνεις επιθετικός και αυτό να ενοχλήσει τους γύρω σου, για αυτό φρόντισε να διοχετεύσει διαφορετικά το ψυχικό δυναμικό που έχεις μέσα σου

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σημαντικά ζητήματα μπορεί να προκύψουν στις συνεργασίες σου καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις εριστικός και υπερβολικός στον τρόπο που συμπεριφέρεσαι. Εκμεταλλεύσου τη συγκεκριμένη συγκυρία για να κάνεις κινήσεις που θα αποδώσουν σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε στα οικονομικά σου καθώς οι σπατάλες μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Ερωτικά

Οι υπερβολές και πιθανά ξεσπάσματα θα απασχολήσουν τη σχέση σου αν δεν καταφέρει να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και να βρεις την ωριμότητα που γενικά σε διακατέχει. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν αρκεί να συγκρατήσεις τον εγωισμό σου που μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, έχεις τη διάθεση να εκφράσεις τις προσωπικές σου ανάγκες σε γενικότερο πλαίσιο όμως η έντονη κυκλοθυμία ιδιαίτερα το πρωί μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα και γκρίνια. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να δεις ρεαλιστικά τι θέλεις πραγματικά γιατί πιθανό είναι να μην έχεις κατασταλάξει και αυτό να είναι το ζητούμενο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου μπορεί να σε προβληματίσουν όπως φαίνεται να υπάρχουν κόντρες για οικονομικά θέματα που πρέπει να διαχειριστείς. Οι αντιρρήσεις όμως το πιθανότερο είναι να είναι δικές σου για αυτό φρόντισε να δεις πραγματικά πως θέλεις να κινηθείς και τι θέλεις να πετύχεις για να είσαι ικανοποιημένος.

Ερωτικά

Η ένταση που εκδηλώνει ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες προς το ταίρι σου να δημιουργήσει προβλήματα. Καλά θα κάνεις να αφεθείς στην τρυφερότητα και το ρομαντισμό που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τον οποίο εκνευρισμό νιώθεις. Ο αδέσμευτος δεν είσαι βέβαιος για το τι πραγματικά θέλεις την προσωπική σου ζωή και αυτό εκδηλώνεται άμεσα σε νέα πρόσωπα που σε απασχολούν.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύες, δεν θα χάσεις την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς σε ομαδικό επίπεδο καθώς νιώθεις τον δυναμισμό και σου δίνονται οι αντίστοιχες ευκαιρίες. Είναι σημαντικό να ξεκολλήσεις από το παρελθόν που μπορεί να σου δημιουργεί αναστάτωση και να δεις την θετική πλευρά των πραγμάτων που θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι ευκαιρίες που σου δίνονται σε επαγγελματικό επίπεδο για να αναπτυχθείς δεν πρέπει να μείνουν ανεκμετάλλευτες καθώς είναι βέβαιο ότι μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη σε όλα τα επίπεδα για εσένα. Καλά θα κάνεις βέβαια να μην συζητήσεις για οικονομικά θέματα καθώς εκεί η προσωπική σου στάση δεν είναι ξεκάθαρη και τελικά είναι αυτό που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.


Ερωτικά

Η έντονη ανεξαρτησία σου μπορεί να προβληματίσει τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου για αυτό φρόντισε να τον καθησυχάσεις και να δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσεις καταστάσεις του παρελθόντος που σου δημιουργούν έντονα συγκρουσιακά συναισθήματα.