Επικαιρότητα:

Tα ζώδια σήμερα 3 Αυγούστου: Σας απασχολούν οι συναισθηματικές σας ανάγκες

03 Αυγ. 2021 - 07:19 | Ζώδια
Tα ζώδια σήμερα 3 Αυγούστου: Σας απασχολούν οι συναισθηματικές σας ανάγκες

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό είναι μία θετική όψη για όλα τα ζώδια που θα βοηθήσει στην εκδήλωση των συναισθημάτων. Οι εξομολογήσεις που θα ακουστούν θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές. Ανάγκη θα εκδηλωθεί για αυθορμητισμό για απελευθέρωση και για απεγκλωβισμό από τη ρουτίνα ή από τις ασφυκτικές συνθήκες. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης θα υπάρξουν ανοίγματα, ωστόσο απαραίτητη θα είναι η αυτοσυγκράτηση.

Στον επαγγελματικό τομέα δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις, έκταση θα έχει η φαντασία. Σε ζητήματα αισθηματικής φύσης τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να ανανεωθούν, οι προτάσεις που θα ακουστούν θα είναι αναζωογονητικές.  Ευνοούνται οι νέες γνωριμίες, οι εκδηλώσεις και οι προσεγγίσεις θα είναι απελευθερωμένες. 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους εύκολη θα είναι η κοινωνική δικτύωση, διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο φέρνει ανοίγματα τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και αισθηματικής, φεύγουν τα εμπόδια, ομαλή εξέλιξη θα έχουν οι σχέσεις προσωπικές και εργασιακές.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ερμή εύκολη θα κάνει τη συνεννόηση, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συζητήσεις, προτάσεις, συμφωνίες. Αισιόδοξος και αντικειμενικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, λύσεις θα δοθούν σε ζητήματα που δημιουργούν προβληματισμούς.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τις εντάσεις, ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια αμφιβολίες, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι ζήλιες και οι έντονες αντιπαραθέσεις.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Ο Κριός και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:
Κριέ, είσαι εξωστρεφής και αυτό γίνεται έντονα εμφανές καθώς επιδιώκεις μέχρι το μεσημέρι να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα. Από το μεσημέρι και μετά η διάθεσή σου αλλάζει καθώς ήρθε η ώρα να απομονωθείς και να μπεις  σε περισυλλογή. Είναι σημαντικό για εσένα να έρθεις αντιμέτωπος με ότι σε πληγώνει από το παρελθόν.

Επαγγελματικά – οικονομικά: Εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν έρχονται στην επιφάνεια και πιθανά σε προβληματίζουν. Γεγονός είναι ότι μετά το μεσημέρι το μυαλό σου δεν είναι στη δουλειά και δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς. Αυτό μπορεί να έχει επιπτώσεις καθώς φαίνεται να είσαι επιρρεπής στα λάθη. Δείξε προσοχή για να καταφέρεις να αποφύγεις ότι πιθανά μπορεί να σε εκθέσει.

Ο Ταύρος και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:
Ταύρε, αφήνεις πίσω μετά το μεσημέρι την ενασχόληση με τα επαγγελματικά σου και επικεντρώνεσαι στον φιλικό περίγυρο που σου δίνει χαρά. Είναι σημαντικό να καταφέρεις να αντλήσεις δύναμη μέσα από τους φίλους σου για να επικοινωνήσεις άμεσα δυναμικά σκέψεις και ιδέες που μπορεί να σας φέρουν πιο κοντά.

Επαγγελματικά – οικονομικά: Η ένταση των τελευταίων ημερών μένει πίσω και σου δίνεται η ευκαιρία για να δεις τι έχεις αποκομίσει από την όλη προσπάθεια που έχεις καταβάλει. Πρωτοποριακές ιδέες μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο και να κινητοποιήσουν και άλλους από το εργασιακό περιβάλλον που φαίνεται να τους επηρεάζεις με τον τρόπο που σκέφτεσαι. Οι έξυπνες προτάσεις σου μπορούν να υιοθετηθούν και να αποτελέσουν είναι η φιλοδοξία στον επαγγελματικό περίγυρο.

Ο Δίδυμος και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:
Δίδυμε, οι κοινωνικές υποχρεώσεις αυξάνονται και αυτό είναι κάτι που μπορεί να σου δημιουργεί αναστάτωση που καλείσαι να την διαχειριστείς με ψυχραιμία. Έχεις την ευκαιρία να λάμψει εκφράζοντας με μεθοδικότητα και υπευθυνότητα αυτά που σκέφτεσαι στον περίγυρο που θα βρεθείς. Είναι βέβαιο ότι θα ξεχωρίσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά: Ήρθε η στιγμή να τακτοποιήσεις θέματα του επαγγελματικού περιβάλλοντος και υποχρεώσεις που καλείσαι να αναλάβεις. Εμπιστεύσου τις ιδέες και τις προτάσεις σου έδειξε με την εργατικότητα και την υπευθυνότητα που σε διακρίνει πώς μπορείς να διαχειριστείς την όποια πρόκληση. Άλλωστε είναι αυτή που θα σε οδηγήσει στο να διακριθείς και να αντιληφθούν όλοι τι μπορείς να προσφέρεις.

Ο Καρκίνος και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:
Καρκίνε, η διάθεσή σου ανεβαίνει κατακόρυφα καθώς φαίνεται να βρίσκεις την αισιοδοξία σου και να βλέπεις την ζωή από την θετική της σκοπιά. Μην διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες για ζητήματα επιμόρφωσης μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στις πνευματικές του αναζητήσεις. Είναι αυτά άλλωστε που σου δίνουν χαρά.

Επαγγελματικά – οικονομικά: Δεν είναι η καλύτερη μέρα για επαγγελματικά ζητήματα καθώς φαίνεται να μην έχεις την απαιτούμενη συγκέντρωση και πειθαρχία. Φρόντισε να είσαι επιμελής σε αυτά που έχεις αναλάβει καθώς μπορεί να εκτεθείς λόγω της αμέλειας που σε διέπει. Άλλωστε μπορείς να συνδυάσεις χαρά και εργασία μην χάνοντας το κέφι σου με την καλή ψυχολογία που έχεις.

Ο Λέων και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:
Λέοντα, η ανάγκη να στραφείς μέσα σου και να αντιμετωπίσεις ανασφάλειες και φόβους είναι έντονη. Είναι γεγονός ότι γίνεσαι περισσότερο καχύποπτος  με τους γύρω σου και αυτό μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο στις μεταξύ σας σχέσεις. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου που είναι βέβαιο ότι δεν θα σε προδώσει.

Επαγγελματικά – οικονομικά: Το ένστικτό σου μπορεί να σε καθοδηγήσει μοναδικά στο να βρεις λύσεις σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους για αυτό φρόντισε να το ακούσεις με απόλυτο τρόπο. Αιφνιδιαστικές συζητήσεις και προτάσεις από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να λειτουργήσουν άκρως ευνοϊκά για τα οικονομικά σου.

Ο Παρθένος και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:
Παρθένε, στρέφεις την προσοχή σου μετά το μεσημέρι στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και είναι σημαντικό για εσένα να επικεντρωθείς τα πρόσωπα που παίζουν ο ρόλος στη ζωή σου. Προσπαθώντας να τα ικανοποιήσεις μπορεί να ξεχάσεις τις δικές σου απαιτήσεις και ανάγκες για αυτό φρόντισε να κρατήσεις ισορροπίες για να είσαι ικανοποιημένος.

Επαγγελματικά – οικονομικά: Δεν αποκλείεται να έρθουν ξαφνικές προτάσεις για συνεργασίες που θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά τι μπορούν να σου δώσουν. Η δημιουργικότητα και στο επαγγελματικό πεδίο θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να δεις ποιον δρόμο πρέπει να ακολουθήσεις για να πετύχεις. Η καλή διάθεση και η κατανόηση που δείχνεις θα ισορροπήσουν τις οποίες διαφορετικές προσεγγίσεις υπάρχουν.

Ο Ζυγός και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:
Ζυγέ, η καθημερινότητα είναι αυτό που μπορεί να σε προβληματίσει καθώς φαίνεται να επικεντρώνεσαι στη ρουτίνα και να θέλεις να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να δημιουργούν πρόβλημα και άγχος το πρόγραμμά σου. Μην ξεχνάς ότι οι εμμονές και η γκρίνια ενοχλήσουν τους γύρω σου για αυτό προσπάθησε να τα αποφύγεις. 

Επαγγελματικά – οικονομικά: Οι αγγαρείες που έχεις αναλάβει σε ότι αφορά την δουλειά μπορεί να σε προβληματίζουν και να σε γεμίζουν άγχος. Αυτό είναι κάτι που καλείσαι να διαχειριστείς για να μην δυναμιτίσεις τις σχέσεις με τους γύρω σου. Εμπιστεύσου τις ιδέες που μπορεί να έχεις καθώς είναι αυτές που θα δώσουν λύσεις άκρως ικανοποιητικές στις περισσότερες υποθέσεις σου.

Ο Σκορπιός και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:
Σκορπιέ, η χαρά που νιώθεις γεμίζει και αντανακλάται σε όλο το περιβάλλον που κινείσαι και αυτό είναι κάτι που ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου. Είσαι ο πρωταγωνιστής όπου κι αν βρεθείς, φρόντισε βέβαια να ξεπεράσεις εγωκεντρικές διαθέσεις μπορεί να μη σου επιτρέπουν να δεις ξεκάθαρα είναι αυτό που απολαμβάνεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά: Νιώθεις πιο δημιουργικός από ποτέ και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο στην μετέπειτα εξάλειψη των επαγγελματικών σου επιδιώξεών. Οι προτάσεις σου μπορεί να είναι πολύτιμες και είναι βέβαιο ότι θα γίνουν εκτιμητές από τα πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καριέρα σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις για συνεργασίες που θα σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα.

Ο Τοξότης και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:
Τοξότη, αφήνεις πίσω την έντονη επικοινωνία και τακτοποιείς ζητήματα που απασχολούν το κοντινό σου περιβάλλον μέχρι το μεσημέρι. Από το μεσημέρι και μετά επιδιώκεις να βρεθείς με τα πρόσωπα του οικογενειακού του περιβάλλοντος απολαμβάνοντας κάθε στιγμή μαζί τους. Η τρυφερότητα και η ζεστασιά σου σε γεμίζουν ασφάλεια.

Επαγγελματικά – οικονομικά: Δεν αποκλείεται να έρθουν ξαφνικές προτάσεις που θα παίξουν θετικό ρόλο στην ψυχολογία σου και στην εργασιακή σου πορεία. Καλά θα κάνεις βέβαια να μην μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων θέλοντας απλά να αντιδράσεις σε ότι σου λένε οι ανώτεροι σου γιατί αυτό είναι κάτι τελικά θα σου κοστίσει.

Ο Αιγόκερως και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:
Αιγόκερε, η επικοινωνιακή σου διάθεση είναι εδώ για να σε βοηθήσει να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι και να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος. Ξαφνικές ιδέες οδηγούν σε μοναδικές στιγμές διασκέδασης που απολαμβάνεις καθώς χαίρεσαι να είσαι εξωστρεφής.

Επαγγελματικά – οικονομικά: Πάρε πρωτοβουλίες σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία καθώς είναι αυτά τα αντικείμενα που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά σε επαγγελματικό επίπεδο. Μην σκεφτείς να κάνεις πίσω σε πιθανές προτάσεις που έρχονται ξαφνικά καθώς μπορείς γρήγορα να αντιληφθείς ότι το πιθανότερο είναι να αποδώσουν το καλύτερο δυνατό για εσένα.

Ο Υδροχόος και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:
Υδροχόε, οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες έρχονται στο προσκήνιο και σε απασχολούν έντονα. Όμως λόγω των ανασφαλειών που πιθανά νιώθεις μπορεί να οδηγηθείς σε απόλυτη στάση και πεισματική συμπεριφορά που θα ενοχλήσει το περιβάλλον που κινείσαι. Φρόντισε να το αποφύγεις και να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής.

Επαγγελματικά – οικονομικά: Έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις οικονομικά θέματα που σε απασχολούν και να δώσεις τη δική σου πρόταση σε πρόσωπα που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στο οικονομικό πεδίο. Η πραγματικότητα είναι ότι καλείσαι να αδράξεις την ευκαιρία που σου δίνεται για να μην αφήσεις τις στιγμές να περάσουν χωρίς να καταφέρεις να κερδίσεις αυτά που σου αξίζουν.

Ο Ιχθύς και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:
Ιχθύες, η εσωστρέφεια μπορεί να σε προβληματίσει μέχρι και το μεσημέρι καθώς φαίνεται ότι το μυαλό δεν ξεφεύγει από καταστάσεις του παρελθόντος που σε προβληματίζουν. Από το μεσημέρι και μετά η ψυχολογία σου αλλάζει και βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο διεκδικώντας την προσοχή στο περιβάλλον που κινείσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά: Είσαι αποφασιστικός και δεν θα διστάσεις να πάρει πρωτοβουλίες για πιθανές συνεργασίες που θεωρείς ότι μπορούν να αποδώσουν σημαντικά για εσένα. Άδραξε την ευκαιρία σε νέες αιφνιδιαστικές προτάσεις που μπορεί να σου δοθούν, καλά θα κάνεις όμως να περιορίσεις την εριστική σου διάθεση καθώς είναι αυτή που θα μπει εμπόδιο στην θετική εξέλιξη των πραγμάτων.