Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

05 Νοε 2021 - 09:03 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η Αφροδίτη σήμερα εισέρχεται στον τομέα της φήμης και της ευθύνης σου και ο Ερμής κατευθύνεται προς τον τομέα της οικειότητάς σου. Έτσι η δημιουργικότητα, η χάρη και η γοητεία σου αυξάνονται. Αυτό το διάστημα θα σου χαρίσει αυξημένες ευκαιρίες κοινωνικοποίησης ή δικτύωσης μέσω της καριέρας. Αν και γίνεσαι λίγο απόμακρη συναισθηματικά,  ο ερωτικός σύντροφος σου καλύπτει τα κενά. Εάν είσαι μόνη, η Αφροδίτη σου επιφυλάσσει ευκαιρίες.

Ταύρος
Η Αφροδίτη μετακομίζει στον τομέα του πνεύματός σου και θα παραμείνει σε αυτήν τη θέση παραπάνω από το συνηθισμένο. Αυτός ο πλανητικός κυβερνήτης σου κινείται σε αρμονία με το ζώδιο σου βάζοντας την αγάπη και τα ιδανικά σου σε προτεραιότητα. Γίνεσαι πιο γενναία με τις επιθυμίες σου και την προθυμία σου να πειραματιστείς και να διαφοροποιηθείς. Επίσης μέχρι τις 6/3 σε ελκύει οτιδήποτε δεν είναι ρουτίνα. Η σχέση με τον αγαπημένο σου σταθεροποιείται και δυναμώνει, ενώ αν είσαι μόνη συναισθηματικά αυτό το διάστημα θα προκύψουν ευκαιρίες με διαφορετικές κουλτούρες.

Δίδυμοι
Η Αφροδίτη εισέρχεται σήμερα στον ηλιακό 8ο οίκο σου για μια παρατεταμένη παραμονή. Η ένταση, το πάθος και η συναισθηματική προσκόληση είναι εξέχοντα θέματα στην ερωτική σου ζωή κατά τη διάρκεια αυτής της παραμονής που θα διαρκέσει έως τις 6/3. Το να προσεγγίσεις τις πιο δύσκολες, γκρίζες περιοχές της ζωής σου με περισσότερη χάρη, γοητεία και κατανόηση μπορεί να σε βοηθήσει με νέες και αποτελεσματικές λύσεις.  Έχεις πολλές ευκαιρίες επίσης να επιλύσεις προβλήματα με τα χρήματα ή την εξουσία.

Καρκίνος
Με την Αφροδίτη σήμερα να κινείται στον τομέα των συνεργασιών σου για μια παρατεταμένη διαμονή οι ερωτικές σχέσεις και τα ευχάριστα θέματα έρχονται στο προσκήνιο. Μπορεί να μην είναι η ώρα να ασχοληθείς με βαθιά ζητήματα όμως είναι μια καλή περίοδος για ευχάριστες αλληλεπιδράσεις και δυνατές σχέσεις. Αυτή επίσης η περίοδος ευνοεί την παροχή συμβουλών, νομικά θέματα, συνεργασίες και διαπραγματεύσεις. Απόλαυσε λοιπόν τη μέρα σου και το επόμενο διάστημα.

Λέων
Η Αφροδίτη σήμερα μετακομίζει στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου κι έτσι το επόμενο διάστημα που είναι και αρκετά μεγάλο, θα αναζητήσεις και θα κατακτήσεις περισσότερη αρμονία και ευχαρίστηση στις καθημερινές σου ρουτίνες και την επαγγελματική σου ζωή. Πρόσθεσε περισσότερη μαγεία στη σχέση με τον αγαπημένο σου και κάνε πιο ενδιαφέρουσα την καθημερινότητα σας. Εάν είσαι μόνη, δώσε έμφαση στην κοινωνικότητα σου και απόλαυσε, εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία.

Παρθένος
Η Αφροδίτη μετακινείται σήμερα στον τομέα της χαράς, της δημιουργικότητας και της ευχαρίστησης για μια παρατεταμένη διαμονή, ενισχύοντας τη γοητεία και την ελκυστικότητα σου. Εκπέμπεις μια παιχνιδιάρικη και σίγουρη ενέργεια που ελκύει τους άλλους. Αυτό το διάστημα μπορείς να αφυπνίσεις τον εσωτερικό σου καλλιτέχνη και να εξερευνήσεις διασκεδαστικά και ενδιαφέροντα χόμπι. Δείχνεις τον καλύτερο σου εαυτό στα εργασιακά κι αυτό είναι αδύνατον να μην εκτιμηθεί.

Ζυγός
Η Αφροδίτη μετακομίζει στον τομέα της καρδιάς και του σπιτιού σου σήμερα και κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου που είναι και παρατεταμένος, η ανάγκη σου για ασφάλεια και άνεση μεγαλώνει. Δεν είσαι ιδιαίτερα τολμηρή με τα συναισθήματα, αλλά είναι μια καλή στιγμή για να ξεκουραστείς και να ανακαλύψεις τον πραγματικό σου εαυτό. Ωστόσο η μέρα σου περνά ευχάριστα και δημιουργικά τόσο στα εργασιακά όσο και τα συναισθηματικά.

Σκορπιός
Η Αφροδίτη γίνεται καλεσμένη στον τομέα των επικοινωνιών σου και αυτή η διέλευση έχει μεγαλύτερη  διάρκεια από το συνηθισμένο. Οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες βελτιώνονται κι έτσι μπορείς να διαχειριστείς και να διεκδικήσεις τα θέλω σου με μεγαλύτερη επιτυχία. Η μέρα κυλά δημιουργικά στα εργασιακά με μικρές στιγμές έντασης που δεν σε επηρεάζουν. Ο ερωτικός σύντροφος σου, σου   εκμυστηρεύεται συναισθήματα και ανάγκες. Δείξε κατανόηση και στήριξε τον. Εάν είσαι μόνη, μπορείς να πάρεις τα πάνω σου και να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Τοξότης
Η Αφροδίτη ξεκινά μια παρατεταμένη διέλευση στον τομέα των πόρων σου σήμερα και λαχταράς μια σταθερότητα και προβλεπτικότητα στις σχέσεις και τη συναισθηματική σου ζωή κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Μπορεί επίσης να εστιάζεις στο να αξιοποιήσεις τους τρέχοντες πόρους σου ή να ενισχύσεις τη ζωή σου με τρόπους που σε βοηθούν να νιώσεις ασφαλής. Στα εργασιακά αναζητάς τρόπους να αναδειχτείς ακόμα και να πειραματιστείς σε νέες δραστηριότητες. Η συναισθηματικές σου ανάγκες νιώθεις να μεγαλώνουν.

Αιγόκερος
Η Αφροδίτη ξεκινά τη διέλευση της στο δικό σου ζώδιο και έτσι αναζητάς περισσότερη ευχαρίστηση και στοργή και νιώθεις ότι αξίζεις περισσότερα από όσα έχεις εισπράξει μέχρι σήμερα. Η γοητεία, η ζεστασιά και η καλοσύνη σου αυξάνονται για αυτό και σε προσελκύουν περισσότερο οι γύρω σου. Στα εργασιακά σήμερα συγκράτησε την παρορμητικότητα σου και την υπερέκθεση σου. Απόλαυσε τη βραδιά με τον αγαπημένο σου κι αν είσαι μόνη, ανοίξου περισσότερο απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Υδροχόος
Η Αφροδίτη από σήμερα κινείται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής όπου και θα παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτός είναι ένας καλός κύκλος για την επεξεργασία πρόσφατων γεγονότων και επίκαιρων συναισθημάτων. Νιώθεις αυτοπεποίθηση στα εργασιακά και παίρνεις πρωτοβουλίες που ενθουσιάζουν. Εάν είσαι μόνη, νέες και παλιές γνωριμίες δίνουν ενδιαφέρον στη μέρα και τη ζωή σου.

Ιχθείς
Η Αφροδίτη μετακομίζει στον τομέα της φιλίας και των ιδανικών σου και η κοινωνική σου ζωή ανεβαίνει εντυπωσιακά. Είσαι πιο προσιτή και συντροφική μέχρι τις αρχές του ερχόμενου Μάρτη. Μπορείς να μοιραστείς τις ιδέες και τα ταλέντα σου στα εργασιακά και να αποκτήσεις ισχυρούς και μόνιμους συμμάχους. Αρχίζεις να ονειρεύεσαι με τον αγαπημένο σου και να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες μεγαλώνουν τον αριθμό των θαυμαστών σου.

.tlife.gr