Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια σήμερα Κυριακή 07 Νοεμβρίου

07 Νοε 2021 - 07:46 | Ζώδια
Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια σήμερα Κυριακή 07 Νοεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα.

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

Από την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα και το marigiova.gr

Κριός Κρατήστε λεπτές ισορροπίες στην καριέρα και τα οικονομικά

Αντιμετωπίστε τα οικονομικά άγχη και μην τα αφήνετε για αργότερα. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες στην καριέρα και προσέξτε μυστικές συμφωνίες και τον ρόλο φίλων.

Σε θέματα που αφορούν κοινά συμφέροντα και οικονομικές υποθέσεις με άλλους, θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα και ένταση. Χρησιμοποιήστε πειστικά επιχειρήματα και σκεφτείτε με τη λογική πριν ξεσπάσετε.

Ταύρος Εφτασε ο κόμπος στο χτένι!

Μια εβδομάδα υψηλών απαιτήσεων και μεγάλων πιέσεων σε επαγγελματικές συνεργασίες και οικονομικές συμφωνίες. Η Αφροδίτη στον τομέα της επικοινωνίας και των συμβούλων σάς βοηθά να λειάνετε τις αιχμηρές γωνίες. Ακούστε τις συμβουλές έμπειρων συμβούλων και ανοίξτε τον ορίζοντά σας με νέες γνώσεις, ταξίδια ακόμα και μια συμφωνία για ένα μελλοντικό σχέδιο.

Δίδυμοι Φροντίστε τον εαυτό σας

Τρέχετε να προλάβετε όλες τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες με αποτέλεσμα να είστε γεμάτοι αρνητικές σκέψεις, ανασφάλεια και άγχος. Είναι πολύ σημαντικό να ξεκουράσετε το μυαλό και το σώμα σας από προβλήματα άλλων και να βρείτε χρόνο για να ηρεμήσετε. Μυστικά συναισθήματα, το παρασκήνιο και κοινά οικονομικά θέματα απαιτούν έμπειρες κινήσεις.

Καρκίνος Επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις σάς πιέζουν

Καλύτερα μην μπερδέψετε τα οικονομικά σας με άλλους, αλλά αν το έχετε ήδη κάνει, τότε πρέπει να βρείτε λύσεις με σύνεση. Η φόρτιση που έχετε επηρεάζει και τις σχέσεις σας με τα παιδιά ή τους αγαπημένους σας. Προσπαθήστε να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό για να αποφορτιστείτε.

Λέων Νιώθετε σαν ακροβάτες σε ένα σκοινί

Βασικοί τομείς της ζωής σας περνάνε κρίση και συγκρούσεις ανάμεσα στις επιθυμίες σας και στην πίεση που ασκούν σημαντικά πρόσωπα. Συμφωνίες και συμβόλαια είναι έτοιμα να σπάσουν για να απελευθερωθείτε. Στο επίκεντρο οικονομικές υποθέσεις, εργασιακές συνθήκες, ακόμα και θέματα στέγης επαγγελματικής ή οικογενειακής. Προσπαθήστε να μην φέρνετε την ένταση στους δικούς σας ανθρώπους.

Παρθένος Χρησιμοποιήστε την πειθώ και την εμπειρία σας

Μια βδομάδα πιεστική σε θέματα επικοινωνίας και συμφωνιών με άτομα από το περιβάλλον σας και την εργασία. Προσέξτε κυρίως εργασιακά, νομικά θέματα και μην τρέχετε.

Είστε έτοιμοι να μιλήσετε απότομα και να ξεσπάσετε, αλλά αν το κάνετε, θα χάσετε περισσότερα από όσα θα κερδίσετε. Θα σας βοηθήσει μια έξυπνη συμβουλή και αλλαγή.

Ζυγός Μακροχρόνιες σχέσεις και συνεργασίες ξεκαθαρίζουν

Θέλετε να νιώσετε προσωπική ασφάλεια στις σχέσεις σας και πλέον δεν θέλετε να κάνετε άλλους συμβιβασμούς. Εξοδα και οικονομικές ανασφάλειες πυροδοτούν καβγάδες σε μια συνεργασία σας. Απαιτήσεις από αγαπημένα σας πρόσωπα και δικοί σας φόβοι φέρνουν ξεκαθαρίσματα! Μια αλλαγή που έρχεται θα σας δώσει διέξοδο.

Σκορπιός Σκέψεις και συζητήσεις ανοίγουν παλιές πληγές

Αν θέλετε να κάνετε μια σημαντική συζήτηση, επιλέξτε τη Δευτέρα και μιλήστε με σοβαρότητα για όσα σας απασχολούν.

Η οικογένεια και μια μακροχρόνια συνεργασία απαιτούν από σας σύνεση, τη στιγμή που εσείς μοιάζετε με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί! Δείξτε κατανόηση και στους άλλους και αποφύγετε αρνητικές σκέψεις. Μπόρα είναι, θα περάσει.

Τοξότης Συζητήσεις προκαλούν αντιπαραθέσεις

Καμιά φορά από μια λέξη ή κάτι απλό μπορεί να ξεσπάσει μια μεγάλη ένταση. Ατομα από το περιβάλλον σας και στην εργασία σας σας προκαλούν προβλήματα. Προστατεύστε την υγεία και τα μυστικά σας.

Αποφύγετε το παρασκήνιο και μην αποκαλύπτετε τα σχέδιά σας. Δώρα ή έσοδα σας ξαναδίνουν αισιοδοξία.

Αιγόκερως Σημαντικές επαγγελματικές συνεργασίες

Σε μέρες που όλοι γύρω σας είναι φορτισμένοι εσείς μπορείτε να πείσετε και να βρείτε λύσεις. Θα χρειαστεί όμως να κρατήσετε ισορροπίες με σημαντικά πρόσωπα και φίλους για να μην συγκρουστείτε μαζί τους. Νιώθετε πιο ελεύθεροι όταν δημιουργείτε και διασκεδάζετε με αγαπημένους σας. Μικρές στιγμές χαράς και εκτόνωσης.

Υδροχόος Ριζικές αλλαγές

Είστε στο κέντρο των αλλαγών σε βασικούς τομείς της ζωής σας. Κυρίως προσέξτε φήμες και επαγγελματικά ζητήματα που έχουν σωρευτεί. Οικονομικές υποθέσεις σάς φορτίζουν και το άγχος σας εκτοξεύεται επικίνδυνα. Προχωρήστε σε σωτήριες αλλαγές μέσα από την εμπειρία σας και συμβουλές ειδικών. Στο τέλος της εβδομάδας οι οικογενειακές σχέσεις και θέματα σπιτιού φορτίζονται.

Ιχθύες Τα εμπόδια είναι προσωρινά

Ξαφνικά η ατμόσφαιρα φορτίζεται και άτομα εχθρικά απέναντί σας, ακόμα και παλιές υποθέσεις ή προβλήματα ξεσπάνε. Φροντίστε θέματα υγείας και ψυχολογίας, δικά σας και άλλων. Αποφύγετε ταξίδια, συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων γιατί αργότερα θα προκύψουν προβλήματα. Συζητήστε για στόχους και λογικά όνειρά σας με σημαντικά άτομα!