Επικαιρότητα:

Tα ζώδια σήμερα 2 Δεκεμβρίου: Ζυγοί, επαφές με πρόσωπα από το εξωτερικό φέρνουν χαρά

02 Δεκ. 2021 - 07:59 | Ζώδια
Tα ζώδια σήμερα 2 Δεκεμβρίου: Ζυγοί, επαφές με πρόσωπα από το εξωτερικό φέρνουν χαρά

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό, έμφαση θα πρέπει να δοθεί σε θέματα οικονομικής φύσης, θα υπάρξει δυνατότητα για τακτοποίηση και οργάνωση. Ο τρόπος σκέψης θα είναι στρατηγικός, οι επιδιώξεις θα είναι οργανωμένες, σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση.Τα χαρακτηριστικά θα είναι έντονη διαίσθηση και δυνατό προαίσθημα, έκταση και βάθος θα έχει ο συναισθηματισμός.

Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα, δεν θα λείψουν τα εξομολογητικά λόγια, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι σκηνές ζήλιας, ίσως να υπάρξει κτητικότητα και καχυποψία.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο και στην αντίθεση της με τον Ουρανό, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εσωτερικές συγκρούσεις, ενδεχομένως τα συναισθήματα να είναι μπερδεμένα και οι σκέψεις να μην είναι σταθερά αισιόδοξες. Δεν θα λείψουν είναι οι εναλλαγές και οι κυκλοθυμίες, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι υπερβολές.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αισιοδοξίας, έκταση θα έχει η φαντασία και η πνευματικότητα, οι σκέψεις θα είναι θετικές και αρκετά απελευθερωμένες. Οι ευάλωτοι θα πρέπει να κάνουν την προσπάθεια να ενδυναμώσουν τον αμυντικό τους μηχανισμό, θα υπάρξουν συναναστροφές και επαφές που θα βοηθήσουν στην τόνωση της ψυχολογίας.

  
Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα δημιουργεί έντονα την ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος. Να συζητήσεις μαζί τους, να αναπολήσετε παλιές στιγμές που σας ανεβάζουν κατακόρυφα το κέφι. Δεν αποκλείεται να δεχτείς προτάσεις για εξόδους από πρόσωπα το έχεις καιρό να δεις.

 Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φρόντισε να κλείσεις οικονομικές υποθέσεις που έχουν σχέση με το εμπόριο καθώς σήμερα είναι η ιδανική για να εισπράξεις χρήματα που περιμένεις εδώ και καιρό. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε νέες συμφωνίες καθώς σήμερα δεν είναι ιδανική. Οι παρεξηγήσεις που θα δημιουργηθούν μπορεί να έχουν αρνητική επίπτωση στη συνέχεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν άμεσα. Το απόγευμα είναι πιθανό να σε φέρει σε αντιδικίες με πρόσωπα που εμπλέκονται στις συναλλαγές σου δημιουργώντας προβλήματα στις εξελίξεις.

 Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κόντρες μπορεί να υπάρξουν σε οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν άμεσα καθώς δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί τις πιθανές διαφωνίες ή αλλαγή στον τρόπο στάσης των προσώπων που εμπλέκονται. Είναι απαραίτητο να είσαι ψύχραιμος και να δείξεις ωριμότητα σε κάθε ενδεχόμενο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, θέλεις να ασχοληθείς με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα και πρωταγωνιστούν στη ζωή σου. Το απόγευμα αυξάνει τη νευρικότητα και μπορεί να σε οδηγήσει σε έντονα συγκρουσιακές και απότομες συμπεριφορές.

 Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φρόντισε να ξεπεράσεις πιθανές διαφωνίες με τους συνεργάτες σου καθώς δεν είναι εύκολο να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι χωρίς να δημιουργήσεις νευρικότητα. Προσπάθησε να δείξεις διαλλακτικότητα και να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις που δεν θα καταλήξουν όπως θα περίμενε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα εντείνει την ανάγκη να προσφέρεις και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό σε πρόσωπα που το χρειάζονται. Προσοχή γιατί ο έντονος συναισθηματισμός μπορεί να οδηγήσει σε αυταπάτες που αργότερα θα σου στοιχίσουν.

 Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι καθυστερήσεις σε ζητήματα οικονομικά που εκκρεμούν εδώ και καιρό μπορεί να σε ενοχλήσουν, όμως φρόντισε να σκεφτείς πολύ καλά πριν κάνεις την οποιαδήποτε κίνηση. Το πιθανότερο είναι να εμπλακεί ο συναισθηματισμός και να μην έχεις ξεκάθαρη σκέψη, κάτι που θα οδηγήσει σε λάθη.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα εντείνει περισσότερο από ποτέ την ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού του περιβάλλοντος. Δεν αποκλείεται να ξαναβρεθείς και με πρόσωπα από τα παλιά όπου θα θυμηθείς ωραίες στιγμές μαζί τους και θα περάσεις υπέροχα.

 Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φρόντισε να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό στο επαγγελματικό περιβάλλον και να δημιουργήσεις το κατάλληλο κλίμα ώστε να αποδώσει πιθανή ομαδική δουλειά που συμμετέχεις. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα ενισχύει την ανάγκη να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του επαγγελματικού περίγυρου ή σε κοινωνικές υποχρεώσεις που έχεις. Θα απολαύσεις την καλή παρέα και τις ευχάριστες στιγμές ξεφεύγοντας από την ένταση της καθημερινότητας. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι υποχρεώσεις είναι πολλές σε επαγγελματικό επίπεδο και μπορεί να λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να δείξεις τι πραγματικά αξίζεις και να κλείσεις πιθανές παρεξηγήσεις που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα και που μπορεί να επηρεάσουν την καριέρα σου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα διασκεδάζοντας με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό. Οι συζητήσεις για φιλοσοφικές αναζητήσεις και πνευματικά ζητήματα απογειώνουν τη διάθεσή σου.

 Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι πιθανό να υπάρξουν επαφές με πρόσωπα από το εξωτερικό που να σε γεμίσουν χαρά και να ανοίγουν μπροστά σου νέους ορίζοντες. Τα πρόσωπα αυτά επανέρχονται με τις προτάσεις τους και φαίνεται να έχουν τη διάθεση να ικανοποιήσουν ανάγκες και απαιτήσεις που έχεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα ενισχύει πιθανές ανασφάλειες και καχυποψία. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στο πως εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου καθώς δεν αποκλείεται να εκτόνωσης τον εκνευρισμό με απότομο τρόπο στους γύρω σου. 

 Επαγγελματικά – Οικονομικ

Σου δίνεται η δυνατότητα να επικεντρωθείς σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν εδώ και καιρό και να κλείσεις συμφωνίες που θα είναι άκρως συμφέρουσες για εσένα. Το ένστικτό σου είναι αλάθητο για αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να το εμπιστευτείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα ομορφαίνει τη διάθεσή σου!! Είναι ξεκάθαρα ότι θα προσπαθήσεις να λύσεις πιθανές παρεξηγήσεις με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου ώστε να υπάρξει η απαραίτητη ισορροπία και αρμονία στις σχέσεις σου.

 Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι συνεργασίες σου σε απασχολούν έντονα και δεν αποκλείεται να έχεις πολλές σκέψεις για την πορεία τους που σε οδηγούν σε αναθεωρήσεις. Δείξε καλή διάθεση και εξέφρασε αυτά που σε προβληματίζουν καθώς μπορεί με αυτό τον τρόπο να ξεφύγεις από πιθανές αμφιβολίες και να υπάρξει απόλυτη κατανόηση από τους συνεργάτες σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ομορφύνεις την καθημερινότητα και να αφήσεις στην άκρη το άγχος και την ένταση. Ασχολήσου με τον εαυτό σου καθώς η φροντίδα και η περιποίηση θα σε απογειώσει.

 Επαγγελματικά – Οικονομικά

Επικεντρώνεσαι σε εργασιακά ζητήματα και υποχρεώσεις που μπορεί να σε απασχολούν έντονα τις τελευταίες μέρες. Σήμερα έχεις την ευκαιρία να κλείσεις όλα αυτά που σου δημιουργούν νευρικότητα και να λύσεις πιθανές παρεξηγήσεις που μπορεί να έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα με συναδέλφους σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα από την παιδική σου ηλικία και να απολαύσεις τις στιγμές μαζί τους. Η χαρά και η διασκέδαση πρωταγωνιστούν και δημιουργούν την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα στην παρέα.

 Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η καθημερινότητα είναι δύσκολη και δεν αποκλείεται να προκύπτουν εμπόδια στη δουλειά σου που ενισχύουν τη νευρικότητα. Φρόντισε να μην χάσεις το κέφι σου και την αισιοδοξία που σε διακατέχει καθώς μόνο με αυτό τον τρόπο μπορείς να ξεφύγεις από τις όποιες δυσκολίες και να διαχειριστείς ιδανικά ότι έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσεις.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η μέρα δεν σου επιτρέπει να διαχειριστείς οικογενειακά ζητήματα με ρεαλιστικό τρόπο. Ο συναισθηματισμός και η κυκλοθυμία ενισχύουν την εσωστρέφεια και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα που θα ενοχλήσουν έντονα. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Λάθη μπορεί να υπάρξουν σε οικονομικά ζητήματα ή υποθέσεις ακίνητης περιουσίας καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν επιδιώκοντας να κερδίσουν εις βάρος σου. Είναι προτιμότερο να μην προχωρήσεις σε κινήσεις και συμφωνίες που αργότερα θα ανακαλύψεις ότι δεν σε συμφέρουν.