Επικαιρότητα:

Αυτά τα ζώδια θα αποκτήσουν μεγάλη δύναμη το 2022

10 Δεκ. 2021 - 09:01 | Ζώδια
Αυτά τα ζώδια θα αποκτήσουν μεγάλη δύναμη το 2022

Το 2022 θα είναι μια χρονιά που θα κάνει αυτά τα 4 ζώδια να δουν την ζωή τους αλλιώς και να έχουν διαφορετική αντιμετώπιση των πραγμάτων και των καταστάσεων. Περάσανε πολλά στο παρελθόν και ήρθε η ώρα να πάρουν τα πάνω τους! Επιτέλους θα έχουν την δύναμη να σταθούν στα πόδια τους! Θα έχουν αυτοπεποίθηση, ενέργεια και σιγουριά και αυτό θα φαίνεται σε κάθε απόφασή τους. Πάνε να δούμε λίγο πιο κάτω σε ποια 4 ζώδια αναφερόμαστε:

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός είναι ένα από τα πιο ταλαιπωρημένα ζώδια που είδε τα «φτερά» του να κόβονται εδώ και πολλά χρόνια είτε από τον Κρόνο, είτε από τον Πλούτωνα. Ήρθε η ώρα όμως το ζώδιο αυτό να πάρει την «εκδίκηση» που του αξίζει και να αποκτήσει και πάλι την χαμένη του αίγλη. Το 2022 θα δεις έναν Κριό που δεν θα αναγνωρίζεις και θα τρίβεις τα μάτια σου. Ο λόγος; Ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο αυτό της φωτιάς και θα του δώσει ώθηση για μεγάλα πράγματα. Καταρχάς, θα το γεμίσει ενέργεια, αυτοπεποίθηση, τύχη και ευκαιρίες! Θα είναι στον πρώτο οίκο του Κριού που έχει να κάνει με το «εγώ» του. Ο Κριός θα πατήσει στα πόδια του και θα κερδίζει τη μια μάχη μετά την άλλη. Από τους πλέον ευνοημένους και τυχερούς του 2022!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπητέ Δίδυμε τα νέα για σένα είναι φανταστικά! Καταρχάς, να σου πούμε ότι οι ταλαιπωρίες, οι αναποδιές και οι στεναχώριες τελείωσαν και ανοίγονται νέα κεφάλαια στην ζωή σου. Δεν θα γίνουν άλλες εκλείψεις στον άξονα Δίδυμου – Τοξότη και αυτό σημαίνει ότι θα μπορείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και να κάνεις την ζωή που σου αξίζει και θέλεις. Επίσης, μόλις ο Δίας περάσει στους Ιχθύς, θα πάρεις τα πάνω σου στα επαγγελματικά σου. Θα σε ευνοήσει πάρα πολύ στον τομέα της καριέρας σου και της δημόσιας εικόνας σου και θα μπορέσεις να ανατρέψεις καταστάσεις του παρελθόντος. Γενικά, θα σου έρθουν χρήματα, καθώς μπορεί να πάρεις αύξηση στη δουλειά σου ή να φορέσεις την… «κουλούρα», μιας και με Δία στον 10ο οίκο, ένας γάμος είναι πιθανός!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εκτός από τον Κριό που αναφέραμε πιο πάνω, τα τελευταία χρόνια ήταν… βασανιστικά και για τον Καρκίνο. Είναι και εκείνος παρορμητικό ζώδιο και ο Κρόνος με τον Πλούτωνα του… άλλαξαν τα φώτα και τον έκαναν να πει τον Δεσπότη, Παναγιώτη. Όλα αυτά όμως ανήκουν πια στο παρελθόν. Ο Καρκίνος επιστρέφει το 2022 πιο δυνατός από ποτέ. Θα δεις έναν Καρκίνο που δεν θα αναγνωρίζεις και θα τρίβεις τα μάτια σου. Θα λάμψει και θα αποκτήσει την χαμένη του αίγλη. Πότε θα συμβεί αυτό; Μα φυσικά μόλις περάσει ο Δίας στον Κριό, που για τον Καρκίνο είναι ο 10ος οίκος. Καριέρα, δόξα, φήμη, χρήματα είναι όλα στο τραπέζι για τον κατά τα άλλα χαμηλών τόνων Καρκίνο. Επίσης, στο τραπέζι ίσως είναι και ένας γάμος, αν υπάρχουν και άλλες θετικές ενδείξεις στον προσωπικό χάρτη.

ΙΧΘΥΕΣ
Αγαπητέ Ιχθύ στο λέμε πιο ξεκάθαρα… πεθαίνεις! Άνοιξε σαμπάνιες από τώρα και περίμενε να υποδεχτείς τα καλύτερα που σου έρχονται! Καταρχάς, με το που θα μπει ο Δίας στο ζώδιό σου, δεν θα πάρεις απλά τα πάνω σου, άλλος άνθρωπος θα γίνεις. Θα είσαι δυναμικός, θα έχεις αυτοπεποίθηση, ενέργεια, λάμψη, πυγμή και επιτέλους δεν θα έχεις ανασφάλειες και δισταγμούς. Θα κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και δεν θα σε αναγνωρίζεις. Και έχει και συνέχεια το πράγμα… Μόλις ο Δίας περάσει στον Κριό, δηλαδή τον 2ο οίκο σου, τότε θα δεις το πορτοφόλι σου να γεμίζει με λεφτά! Θα έχεις χαρές τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και ευκιρίες να αποκτήσεις ό,τι λαχταρά η ψυχή σου. Το 2022 είναι η χρονιά σου από πολλές απόψεις! Φρόντισε να το εκμεταλλευτείς όσο δεν πάει!

astrology