Επικαιρότητα:

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας, 13 έως 19 Δεκεμβρίου 2021

13 Δεκ. 2021 - 07:57 | Ζώδια
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας, 13 έως 19 Δεκεμβρίου 2021

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η εβδομάδα σου ξεκινά δυναμικά καθώς ο Άρης περνά στο ζώδιο του Τοξότη και ο Ερμής στο ζώδιο του Αιγόκερου την ίδια μέρα. Οι εργασιακές σου υποχρεώσεις αυξάνονται όμως είναι ευκολότερο να ανταπεξέλθεις και να διαχειριστείς τις όποιες συζητήσεις με μεγαλύτερη δυναμική. Η επικοινωνία αυτό το διάστημα θα παίξει σημαντικό ρόλο για την εξέλιξη των επαγγελματικών και των σχέσεών σου. Ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις ή να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου και όχι μόνο. Εάν είσαι μόνη, αυτήν τη βδομάδα μπορείς να αναμένεις νέες γνωριμίες και έντονο φλερτ που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου.

Ταύρος
Η εβδομάδα ξεκινά με τον Άρη και τον Ερμή να μετακινούνται σε πιο υποστηρικτικές για σένα θέσεις. Η επικοινωνία στα εργασιακά βελτιώνεται κι έτσι μπορείς να πλησιάσεις αλλά και να επηρεάσεις θετικά συναδελφικές και συνεργασιακές σχέσεις. Το δυσάρεστο βέβαια είναι πως τα έξοδα αυξάνονται και θα πρέπει να κινηθείς με σύνεση και προϋπολογισμό. Η εβδομάδα κλείνει με την πραγματοποίηση της Πανσελήνου στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και επηρεάζει για μια ακόμα φορά τον τομέα των οικονομικών σου. Απόφυγε παρορμητικές κινήσεις και λόγια που μπορούν να πληγώσουν τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, μια παρελθοντική κατάσταση και πρόσωπο δεν αποκλείεται να κάνει την επανεμφάνισή του.

Δίδυμοι
Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη στο ξεκίνημα της εβδομάδας δημιουργεί μια υπερένταση τόσο σε σένα όσο και στους γύρω σου. Παρελθοντικές εκκρεμότητες επανέρχονται και σου δημιουργούν μια αναστάτωση. Η Πανσέληνος γίνεται στον άξονά σου για αυτό προσπάθησε να χαλαρώσεις και μην βιαστείς να δεσμευτείς και να βρεις λύσεις. Απόφυγε διαφωνίες με συνεργάτες έστω κι αν υπάρξουν στιγμές έντασης. Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να εμπλακεί σε παρασκηνιακές καταστάσεις καθώς ο κίνδυνος να εκτεθείς είναι μεγάλος. Προστάτευσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου από αντιπαραθέσεις και διαφωνίες. Εάν είσαι μόνη, δεν αποκλείεται μια νέα γνωριμία να σε συναρπάσει.

 
Καρκίνος
Δύσκολες υποθέσεις σου αυτήν τη βδομάδα φρόντισε να τις διαχειριστείς και να τις διεκπεραιώσεις στο δεύτερο μισό της εβδομάδας, καθώς οι ενέργειες είναι πιο ευνοϊκές για εσένα. Κάποιες εντάσεις στα εργασιακά πρέπει να τις αποφύγεις προκειμένου να επιτύχεις τους στόχους σου. Οι αντιπαραθέσεις με ανώτερους σου έχουν την τάση να σε επηρεάζουν και συναισθηματικά σαν αποτέλεσμα να νιώθεις απογοήτευση. Τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον ερωτικό σύντροφό σου κάνε ένα delete στα όσα προσωπικά σε απασχολούν και αφιερώσου σε αυτόν. Απόλαυσε το πάθος, τη γαλήνη και την ηρεμία που σου παρέχει. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη είναι υποστηρικτική μαζί σου και φέρνει νέες γνωριμίες.

Λέων
Ξεκίνα αισιόδοξα τη βδομάδα σου έχοντας υπόψη σου πως θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και ανατροπές στα σχέδια σου. Ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερου σου χαρίζουν ευελιξία, προσαρμοστικότητα και ενισχύει την επικοινωνιακή σου ικανότητα. Εύκολα ξεπερνάς προβλήματα στα εργασιακά, καθώς κατευθύνεις και τις συζητήσεις προς τα δικά σου συμφέροντα. Προστάτευσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου από τα αδιάκριτα βλέμματα και τις κακές γλώσσες. Εμπιστεύσου τον και πέρνα όμορφες στιγμές μαζί του που φορτίζουν τις μπαταρίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία που προκύπτει πιθανά μέσα από τις επαγγελματικές συναναστροφές σου μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι ιδανικό, για αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

Παρθένος
Ο Ερμής μετακινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου και σε γεμίζει ενέργεια, δύναμη και η αυτοπεποίθηση σου ενισχύεται. Από την άλλη κάποιες όψεις εφιστούν την προσοχή σου σε θέματα καρδιάς. Διατήρησε την υπομονή σου στα εργασιακά και απόφυγε εκνευρισμούς. Οι όποιες διαφωνίες με συναδέλφους ή ανώτερους σου μπορεί να ξεπεραστούν ευκολότερα χάρη στην επικοινωνιακή ευελιξία σου. Προς το τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται να δεχτείς μια νέα πρόταση. Μην βιαστείς να δεσμευτείς και δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες και τα ψιλά γράμματα. Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για τη βελτίωση της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου. Αυτό ισχύει και για σένα που είσαι μόνη, καθώς νέες γνωριμίες που προκύπτουν κυριολεκτικά από το πουθενά μπορεί να αλλάξουν τη ζωή σου.

Ζυγός
Αρκετή κούραση φαίνεται να νιώθεις αυτήν τη βδομάδα κυρίως ψυχολογικά. Ο τρόπος να ενισχύσεις και να ανεβάσεις την ενέργεια και τη διάθεση σου είναι να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου και να αναβάλλεις κάποιες υποχρεώσεις σου. Οι ενέργειες της εβδομάδας δημιουργούν εκνευρισμό στα εργασιακά που πρέπει να αποφύγεις χρησιμοποιώντας το ταλέντο της ευελιξίας και διπλωματίας που διαθέτεις περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον. Οικογενειακές υποχρεώσεις θα χρειαστούν το ενδιαφέρον σου καθώς και η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Πάρε τις αποφάσεις και δώσε τις λύσεις αποφεύγοντας διαφωνίες και αντιπαραθέσεις μαζί τους. Εσύ που είσαι μόνη, παρελθοντικές καταστάσεις και γνωριμίες φαίνεται να διαταράσσουν τις ισορροπίες σου καθώς επανέρχονται.

Σκορπιός
Το πρώτο μισό της εβδομάδας φρόντισε να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου, καθώς δεν είσαι σε απόλυτη φόρμα και νιώθεις αρκετά κουρασμένη. Το πλανητικό σκηνικό δεν ευνοεί επαγγελματικές υποθέσεις και συμφωνίες καθώς δημιουργεί εντάσεις και διαφωνίες. Μπορείς να διευθετήσεις υποθέσεις όμως και εκκρεμότητες που έρχονται από το παρελθόν. Θέματα τρίτων ή και πιθανές παρεμβολές τους απαγόρευσε να επηρεάσουν τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Λύστε μόνοι σας τις όποιες διαφορές σας και κυρίως μην προσπαθείς να του επιβληθείς και να του επιβάλλεις πράγματα και απόψεις. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη συνωμοτεί και σου υπόσχεται αλλαγές στη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή. Κλείσε λοιπόν τα μάτια και εμπιστεύσου τη τυφλά.

Τοξότης
Η νέα εβδομάδα ξεκινά δυναμικά για σένα καθώς ο Άρης περνά στο δικό σου ζώδιο και σε γεμίζει ενέργεια. Οι ανησυχίες σου γίνονται παρελθόν και είσαι έτοιμη να αναλάβεις δράση. Η Πανσέληνος βέβαια στο τέλος της εβδομάδας στο δικό σου άξονα σου δημιουργεί μια πίεση που πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Αν έχεις κοινό ταμείο με τον ερωτικό σύντροφο σου θα πρέπει αν είσαι προσεκτική καθώς μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ως προς τη διαχείριση του, ή τα έξοδα που πιθανά προκύψουν. Σε κάθε περίπτωση μην αφήνεις τίποτα να διαταράξει την ασφάλεια και την ηρεμία σας. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία που πιθανά προκύψει μέσα από τις κοινωνικές και επαγγελματικές δραστηριότητες σου φαίνεται να σε μαγεύει.

Αιγόκερος
Σπίτι και οικογένεια αυτήν τη βδομάδα χρειάζονται την προσοχή και το ενδιαφέρον σου. Δώσε τις λύσεις και πάρε τις αποφάσεις αποφεύγοντας τις διαφωνίες και τους υψηλούς τόνους. Ο Ερμής στο δικό σου ζώδιο διευκολύνει τις επικοινωνίες και συμφωνίες σου. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και οι στόχοι σου δεν φαίνεται να είναι και στην απόλυτη προτεραιότητά σου αυτήν τη βδομάδα. Κάποια θέματα όμως απαιτούν την προσοχή σου και δεν θα πρέπει να τα αφήσεις σε εκκρεμότητα. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας είναι ευνοϊκότερο να διαπραγματευτείς νέα ξεκινήματα και να διεκδικήσεις τους στόχους σου.
Ανάλαβε τις ευθύνες σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και φρόντισε να είσαι δίκαιη μαζί του προκειμένου να αποφευχθούν διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. Εσύ που είσαι μόνη, οι ευνοϊκές όψεις της εβδομάδας υπόσχονται θεαματικές αλλαγές για τη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή.

Υδροχόος
Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη και του Ερμή στον Αιγόκερω στο ξεκίνημα της εβδομάδας πιθανά να δημιουργήσουν κάποιες εντάσεις και διαφωνίες που μπορεί να κλονίσουν κυρίως τα θέματα ασφάλειας σου. Μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό σου να δημιουργήσει και να ανατρέψει τα επαγγελματικά σχέδια σου. Γρήγορα συμπεράσματα και αποφάσεις θα λειτουργήσουν σαν τροχοπέδη στις επιδιώξεις και επιθυμίες σου. Μην εμπλέκεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου τρίτα πρόσωπα, έστω και αν πρόκειται για αυτούς που αγαπάς και εμπιστεύεσαι. Διαχώρισε τα πράγματα και μην τον αδικείς λέγοντας του πράγματα που δεν πρέπει. Εσύ που είσαι μόνη, ένας πλατωνικός έρωτας ή μια παλιά σχέση πιθανά να κάνει την επανεμφάνιση του και να σε ταράξει ευχάριστα.

Ιχθείς
Έντονα δραστήρια φαίνεται να είναι η εβδομάδα σου όμως θα χρειαστεί να διατηρήσεις τον έλεγχο και να αποφύγεις τις εντάσεις. Η συμπεριφορά κάποιων συνεργατών ή και ανώτερων σου στα εργασιακά φαίνεται τις πρώτες μέρες της εβδομάδας να παίζει με τα νεύρα σου. Επικεντρώσου στις προσωπικές υποθέσεις και υποχρεώσεις και απόφυγε τους υψηλούς τόνους. Οι απαιτήσεις άλλωστε είναι πολλές και θα πρέπει να παραμείνεις νηφάλια και ήρεμη. Οι διαφορές που υπάρχουν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου λύνονται μόνο με καλή διάθεση, αλληλοκατανόηση και σεβασμό, για αυτό διατήρησε ήρεμο το κλίμα μεταξύ σας. Εσύ που είσαι μόνη, η όψεις της Αφροδίτης λειτουργούν αναζωογονητικά για την ψυχολογία και αυτοπεποίθησή σου.