Επικαιρότητα:

Τα ζώδια που θα περάσουν τα πιο δύσκολα τα Χριστούγεννα

16 Δεκ. 2021 - 10:23 | Ζώδια
Τα ζώδια που θα περάσουν τα πιο δύσκολα τα Χριστούγεννα

Η περίοδος των Χριστουγεννιάτικών γιορτών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς αναζητάμε δώρα, ετοιμάζουμε το menu των Χριστουγέννων και προγραμματίζουμε τις εξόδους μας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ωστόσο, υπάρχουν ζώδια που αυτή η περίοδος, δεν τους ευνοεί ιδιαίτερα, τουλάχιστον από αστρολογικής απόψεως.

Τα ζώδια που θα περάσουν τα πιο δύσκολα τα Χριστούγεννα

Μπορεί τα άστρα φέτος τα Χριστούγεννα να λάμπουν για ορισμένα ζώδια, ωστόσο τα πράγματα για άλλους ζορίζουν. Μπορεί να έχουν περάσει και χειρότερα όμως τα παρακάτω τρία ζώδια, δεν θα δουν τον Άι Βασίλη να τους χαμογελάει.  

Κριός
Για τους Κριούς, τα φετινά Χριστούγεννα φαίνονται αρκετά ακατανόητα. Οι κακές πλανητικές τοποθετήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει, με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω να τετραγωνίζει το ζώδιό τους, μέχρι την επόμενη χρονιά. Η Αφροδίτη κινείται επίσης ανάδρομη από τις 19 Δεκεμβρίου έως τις 28 Ιανουαρίου, οπότε επιστροφή πρώην, είναι ένα από τα πιθανά σενάρια.

Ο Ερμής στον Αιγόκερω (13 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου), τετραγωνίζει πάλι το ζώδιό τους, ευνοώντας εντάσεις και εκρήξεις θυμού. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και προσπαθήστε να διοχετεύσετε λίγη χαρά στις γιορτές.

Εκτός από αυτές τις ατυχείς πλανητικές διελεύσεις, πιθανότατα θα νιώσετε off, με την Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 17 Ιανουαρίου. Η Πανσέληνος αυτή θα κάνει τους Κριούς να αναρωτιούνται «Γιατί κλαίω;». Συνεχίζοντας, η διέλευση του Άρη μέσω του Αιγόκερω από τις 24 Ιανουαρίου, θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την θυμωμένη τους πλευρά.

Ζυγός

Ζυγοί και ο Κριοί, παίζουν λίγο-πολύ στην ίδια ομάδα φέτος τα Χριστούγεννα. Ένα συνονθύλευμα απογοητεύσεων και αλληλεπιδράσεων με άτομα που απλά δεν θέλουν να δουν (πρώην, αγενείς συγγενείς κλπ).

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω (ειδικά σε ανάδρομη πορεία) είναι μια από τις πιο σκοτεινές διελεύσεις που συμβαίνει στους Ζυγούς. Η συνήθως ισορροπημένη φύση του Ζυγού, θα αναστατωθεί από παλιούς τρόπους ζωή. Ένα αίσθημα οπισθοδρόμησης όταν βρίσκονται κοντά σε παλιούς φίλους και την οικογένειά τους.

Ο ενοχλητικός Ερμής στον Αιγόκερω θα κάνει τους Ζυγούς, να νιώθουν ότι τα λόγια τους δεν έχουν νόημα, ακόμα και όταν προσπαθούν να είναι ιδιαίτερα εμφατικοί. Από την άλλη ο Άρης στον Αιγόκερω θα τους πείσει ότι οι ελπίδες και τα όνειρά τους, δεν οδηγούν πουθενά.

Γενικά αν και δεν είναι του στυλ τους, τα φετινά Χριστούγεννα οι Ζυγοί, είναι από τα ζώδια που μπαίνουν σε Grinch mode. Τους ενοχλούν οι πάντες και τα πάντα. Νιώθουν πως δεν τους καταλαβαίνει κανείς και τίποτα δεν αξίζει. Γιορτές είναι, θα τελειώσουν σύντομα, Ζυγέ!

Σκορπιός
Για τους Σκορπιούς τα φετινά Χριστούγεννα μπορεί να μην είναι τόσο βαριά όσο για Κριούς και Ζυγούς, αλλά δεν θα είναι και η καλύτερη περίοδος της χρονιάς.

Κάτι σχετικά με την περίοδο των γιορτών θα τους εξοργίσει, κάτι που γενικά δεν είναι και πολύ δύσκολο για έναν Σκορπιό. Τα προβλήματα ξεκινούν γύρω από την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 18 Δεκεμβρίου, οπότε και θα ξεκινήσει μια σειρά από απογοητευτικά αστρολογικά γεγονότα.

Η μεγαλύτερη πλανητική ενόχληση για τους Σκορπιούς θα είναι ο Ερμής, του οποίου η επιρροή είναι ΤΟΣΟ σημαντική στις γιορτές καθώς προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με δεκάδες συγγενείς και αγαπημένα μας πρόσωπα. Ο Ερμής κινείται ανάδρομα και στον Αιγόκερω ΚΑΙ στον Υδροχόο (σε τετράγωνο), από τις 14 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου. Κάτι που κάνει το νέο έτος να ξεκινά με αίσθημα ρευστότητας. Σε αυτή τη φάση, καλό θα είναι να είστε ξεκάθαροι με τις προθέσεις σας και να χρησιμοποιείτε τα λόγια σας με φειδώ και προσοχή.

Ένα τελευταίο χτύπημα των άστρων έρχεται, με μια Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σε τετράγωνο την 1η Φεβρουαρίου. Μια Σελήνη που θα αφήσει τους Σκορπιούς αδιάφορους και μπερδεμένους. Στα καλά νέα, αφού περάσουν αυτοί οι δύσκολοι μήνες, οι Σκορπιοί ανθίζουν πιο δυνατοί από ποτέ!

.ladylike.