Επικαιρότητα:

Τα 5 ζώδια που είναι σιγανά ποταμάκια

30 Δεκ. 2021 - 12:36 | Ζώδια
Τα 5 ζώδια που είναι  σιγανά ποταμάκια

Ξέρεις ποιες είναι οι σιγανοπαπαδιές του ζωδιακού;

Ποια είναι εκείνα τα ζώδια, που δεν τα κόβει το ματάκι σου, αλλά εκεί να λύνουν, δένουν, σε αγοράζουν και σε πουλάνε, χωρίς να πούνε κιχ και χωρίς να το πάρεις χαμπάρι; Ποια είναι εκείνα που κινούνται σε άλλο επίπεδο και με άλλους ρυθμούς, δεν αφήνουν ίχνη και δεν κάνουν σχεδόν ποτέ «θόρυβο»;

Ιχθύς

Χαμπάρι δεν παίρνεις πότε κάνει την ζημιά, πότε έχει κάνει τα μαγικά του(ενώ εσύ κοιμόσουν κατά προτίμηση) κι πότε πρόλαβε να κάνει, ότι στο καλό τέλος πάντων έχει κάνει!

Ζυγός

Γλυκός κι ήπιος, ε; Αμ, δε! Κάνει κι αυτός πράγματα και θάματα, αλλά κανένας δεν τον παίρνει μυρουδιά, γιατί πως να σου πάει το μυαλό ότι το όμορφο αυτό πλάσμα, θα κάνει εκείνο που θέλει, αλλά θα φροντίσει να το περάσει… υπογείως

Σκορπιός

Ε, αυτός εδώ έχει πάρει master και ντοκτορά στο πως να μην κινεί τις υποψίες, αλλά… τα νήματα! Ξέρει πως να χειρίζεται ανθρώπους και καταστάσεις, πίσω από τα παρασκήνια και όχι μόνο έχει το θράσος να κάνει το παπί μετά, στο παίζει και οσία παρθένος!

Καρκίνος

Θα περάσει χαλαρά την ατζέντα του (κοινώς, ότι θέλει κι έχει βάλει στόχο να κάνει) και αφού το κάνει, θα πάρει ύφος γαληνεμένης παπαδιάς και θα σε κοιτάξει βαθιά στα μάτια, μην τυχόν και μαζέψεις το θάρρος σου και τον μαλώσεις! Τόοοοοοοοοοοοοσο μαλαγάνα πια!

Παρθένος

Παρόλο που δεν κρύβεται η σπιρτάδα του, κι αυτός φιγουράρει στην λίστα μας, γιατί σε αντίθεση με τον Δίδυμο, που μια φασαρία την κάνει, τούτος εδώ, μπορεί αν το θελήσει, να κινηθεί παρασκηνιακά και κάνει την ζημιά του! Για να είμαστε απολύτως ειλικρινείς, ζημιάρης δεν είναι, αλλά μια φορά, ξέρει να περνάει το δικό του, χωρίς να κάνει κανένα κεφάλι να γυρίσει να τον πιάσει στα πράσα! Θεούλης λέμε!