Επικαιρότητα:

Tα ζώδια σήμερα 23 Μαρτίου: Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα - Έντονος συναισθηματισμός

23 Μαρ. 2022 - 06:27 | Ζώδια
Tα ζώδια σήμερα 23 Μαρτίου: Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα - Έντονος συναισθηματισμός

Ο Ερμής βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα βάθος και έκταση θα έχει το συναίσθημα, θα υπάρχει φαντασία, ωστόσο δεν θα πρέπει να γίνει ανεξέλεγκτη η ονειροπόληση και βγει η σκέψη εκτός πραγματικότητας. Προσοχή στη διαστρέβλωση στη φαντασίωση και στην εξιδανίκευση, απαραίτητο θα είναι να υπάρχει λογική και αντικειμενικότητα.

 Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ανάληψη ρίσκων, ελλοχεύει κίνδυνος να παρθούν παρορμητικές αποφάσεις που ενδεχομένως να οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα να εκδηλωθούν τα συναισθήματα με θερμότητα, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να δοθεί βάση στα γεγονότα και όχι μόνο στο προαίσθημα ή στις εικασίες.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη θα εκδηλωθεί ανάγκη για δραστηριοποίηση, για απόδραση, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις εξορμήσεις και γενικότερα σε οτιδήποτε μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητα και να τη βγάλει από τη ρουτίνα. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης αν υπάρχει συγκέντρωση στους στόχους και αν οι ενέργειες είναι συντονισμένες η κατάληξη θα είναι θετική και άμεση. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και εξάγωνο με τον Άρη θα ενισχύσει την αισιοδοξία και τη δυναμικότητα, θα υπάρξει διάθεση για επιδιώξεις και διεκδικήσεις. Η αυτοπεποίθηση σε συνδυασμό με την ανάγκη για αλλαγή θα δώσουν την ώθηση για δυναμικές ενέργειες.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις πολύτιμο χρόνο με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος. Αυτό σε γεμίζει ασφάλεια και χαρά, καθώς μπορείς να απολαύσεις μαζί τους συζητήσεις που ανοίγουν τους πνευματικούς σου ορίζοντες και σε βοηθούν να σχεδιάσεις με προσοχή τους στόχους σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

 Μπορείς να αντιμετωπίσεις με θετική σκέψη τα όποια ζητήματα προκύψουν σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς δεν χάνεις την λογική σου και διακρίνεις γρήγορα πως πρέπει να κινηθείς. Η ωριμότητα και η μεθοδικότητα συνδυάζονται μοναδικά με την καλή διάθεση και αυτό λειτουργεί εξαιρετικά και σε ομαδικό επίπεδο.

Εξαιρετική διάθεση υπάρχει σήμερα στη σχέση σου καθώς απολαμβάνεις το χρόνο με το ταίρι σου που είναι γεμάτος πάθος και υπέροχα συναισθήματα. Αν είσαι αδέσμευτός/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε απογειώσει συναισθηματικά και ήρθε για να μείνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, έχεις την διάθεση να εκφράσεις άμεσα συναισθήματα, σχέδια και απόψεις και αυτό είναι αρκετό για να κερδίσεις τα πρόσωπα που σε γεμίζουν χαρά. Προσπάθησε να αξιολογήσει τις πιθανές ιδέες που θα σου προσφέρουν καθώς θα παίξουν αναγεννησιακό ρόλο στα μελλοντικά σου σχέδια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικές κινήσεις θα πρέπει να πραγματοποιήσεις σε οικονομικό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που σκόπιμα θα διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα ή εσύ είσαι αυτός που αρνείσαι να δεις ξεκάθαρα τι πραγματικά συμβαίνει. Οφείλεις να αποστασιοποιηθείς για να δεις με αντικειμενικούς όρους πως πρέπει να κινηθείς.

Οι συζητήσεις με το ταίρι σου έχουν ευχάριστη κατάληξη καθώς διέπονται από ειλικρίνεια και εκφράζονται άμεσα τα βαθύτατα συναισθήματα που υπάρχουν μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η σου δίνεται η δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπο που σου δείχνει έντονο ενδιαφέρον, εντυπωσιάζεις με τον ουσιαστικό και ξεκάθαρο λόγο σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, στροφή στις διαπροσωπικές σχέσεις και στην ανάγκη για αρμονία που υπάρχει στη ζωή σου. Τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου παίζουν καταλυτικό ρόλο και μπορείς να περάσεις ευχάριστα μαζί τους. Σου δίνουν όλα τα εχέγγυα για να νιώσεις σταθερότητα και αισιοδοξία.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Οι συνεργασίες σου εξελίσσονται αισιόδοξα καθώς βλέπεις τα σχέδιά σου να παίρνουν σάρκα και οστά. Η σταθερότητα στον βηματισμό σου θα σε φέρει πιο κοντά από ποτέ σε μελλοντικές επιδιώξεις που μπορούν να στεφθούν με επιτυχία, αρκεί να καταβάλλεις την προσπάθεια που απαιτείται.

Η έντονη ανάγκη για συντροφικότητα καλύπτεται με ευκολία από το ταίρι σου καθώς βρίσκεται δίπλα σου για να σε γεμίζει χαρά. Αν είσαι αδέσμευτός/η έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέο πρόσωπο που θα λειτουργήσει καθοριστικά στην προσωπική σου εξέλιξη και κοσμοθεωρία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η καθημερινότητα μπορεί να είναι φορτική καθώς οι απαιτήσεις είναι πολλές. Έχεις όμως την δυνατότητα να ανταποκριθείς με ευκολία σε ότι προκύψει καθώς δείχνεις αποφασιστικότητα. Αυτό σε βοηθά να ξεφύγεις από το άγχος και την ένταση που θα επηρέαζε τις σχέσεις με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η προσφορά και η εργατικότητά σου δεν αμφισβητούνται καθώς δείχνεις καθημερινά τι μπορείς να προσφέρεις στο εργασιακό περιβάλλον. Αυτό δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε συζητήσεις για την βελτίωση των οικονομικών σου απολαβών, κάτι που θα σε καθησυχάσει.

Βρίσκεις τρόπους να τακτοποιήσεις θέματα ρουτίνας που επηρεάζουν τη σχέση σου και αυτό σε βοηθά να αποβάλεις το άγχος και να απολαύσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτός/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θα σου χαρίσει ασφάλεια.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η αυτοπεποίθησή σου απογειώνεται καθώς έχεις την ευκαιρία να δείξεις στο περιβάλλον σου τι μπορείς να καταφέρεις σε όλα τα επίπεδα. Αυτό βοηθά να σου δείξουν εμπιστοσύνη και να υπάρχει ιδανική ατμόσφαιρα στις σχέσεις σου που σου προσφέρει χαρά

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου εξελίσσονται εξαιρετικά καθώς υπάρχει καλή συνεννόηση και προσπάθεια για την επιτυχία τους. Θετικό κλίμα δημιουργεί και η γενναιοδωρία σου καθώς αυτό αρέσει και λειτουργεί ευεργετικά σε πιθανά ζητήματα που μπορεί να προκύπτουν. Νέες προτάσεις μπορεί να εξελιχθούν άκρως αξιόλογα.

Υπέροχη η ατμόσφαιρα σήμερα στη σχέση σου. Απόλαυσε κάθε στιγμή με το πρόσωπο που αγαπάς καθώς αυτό θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ και θα δημιουργήσει συνθήκες σταθερότητας. Αν είσαι αδέσμευτός/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία που ήρθε για να μείνει στην ζωή σου και να σε γεμίσει χαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η οικογένεια είναι το πρώτο σου μέλημα σήμερα καθώς είναι ανάγκη να βρίσκεσαι κοντά στα πρόσωπα που αγαπάς και σε γεμίζουν ζεστασιά. Αξιοποίησε την ευκαιρία για να κλείσεις με τους οικείους σου καθημερινά ζητήματα που εκκρεμούν και μπορείς να αφήσεις πίσω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να τακτοποιήσεις ζητήματα σε σχέση με την ακίνητη περιουσία που θα λειτουργήσουν ανακουφιστικά στην ψυχολογία σου. Έχεις επίσης την δυνατότητα να κλείσεις θέματα στη δουλειά που μπορεί να σου προκαλούν βάρος και να λειτουργούν πιεστικά σε ψυχολογικό επίπεδο.

Ο ρομαντισμός κυριαρχεί και δημιουργεί έντονα πάθος σε προσωπικό επίπεδο. Απολαμβάνεις τις στιγμές με το ταίρι σου και αυτό σε γεμίζει ασφάλεια. Αν είσαι αδέσμευτός/η μπορεί να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο που θα είναι οικείο σε εσένα και θα αντιληφθεί άμεσα την ανάγκη σου για θαλπωρή.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η επικοινωνία με τα κοντινά πρόσωπα είναι απαραίτητη καθώς σε βοηθούν να δεις όλες τις διαστάσεις ζητημάτων που σε απασχολούν. Παράλληλα, σου φτιάχνουν το κέφι και δεν αποκλείεται να κανονίσετε με την πρώτη ευκαιρία μία κοντινή απόδραση που ανεβάζει την ψυχολογία σου κατακόρυφα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εμπορικές συμφωνίες έρχονται στο προσκήνιο και σου κεντρίζουν την προσοχή. Κάνε τις απαραίτητες ενέργειες που θα σου δώσουν την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση για να πάρεις αποφάσεις που θα είναι ευεργετικές για την επαγγελματική σου ζωή. Οι όποιες συμφωνίες προκύψουν θα είναι μακροχρόνιες.

Έχεις την ευκαιρία να αποκαταστήσεις παρεξηγήσεις στη σχέση σου και να ξεφύγεις από όλα αυτά που σε προβλημάτιζαν. Οι στιγμές είναι πολύτιμες και δημιουργούν ιδανική ατμόσφαιρα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτός/η μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που θα είναι καθοριστική καθώς είναι πιθανό να παίξει καταλυτικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, στρέφεις την προσοχή σου στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βρίσκεσαι σε σταθερή βάση και να ξέρεις με βεβαιότητα πως κινείσαι. Σε αυτό θα σε βοηθήσουν τα πρόσωπα της οικογένειάς σου που φροντίζουν να σε επιβεβαιώσουν. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μην χάσεις την ευκαιρία να κλείσεις οικονομικά ζητήματα και λογαριασμούς που σε απασχολούν καθώς μπορείς να έχεις ιδανικά αποτελέσματα. Η εργασιακή σταθερότητα σε απασχολεί, όμως πατάς γερά στα πόδια σου και δεν μπορεί να σε φοβίσει τίποτα καθώς θα βρεις τις απαραίτητες λύσεις.

Απολαμβάνεις τον αισθησιασμό στη σχέση σου και αυτό δημιουργεί μία γερή βάση για εσένα και το ταίρι σου. Οι φόβοι και οι ανησυχίες μπορούν να μείνουν στην άκρη. Αν είσαι αδέσμευτός/η είναι πιθανό να συναντηθείς με πρόσωπο που θα σου δώσει τα εχέγγυα για κάτι βέβαιο στην ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, επικεντρώνεσαι σε ότι αγαπάς και σε ικανοποιεί. Αυτό σε γεμίζει χαρά. Είναι θετικό ότι επιδιώκεις την προσοχή των άλλων μακριά από υπερβολές και αυτό θα σε βοηθήσει να εκδηλώσεις με σοβαρότητα αυτά που ζητάς από τους γύρω σου… να είσαι βέβαιος ότι είναι έτοιμοι να σε ικανοποιήσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που θέλεις να πάρεις για επαγγελματικά ζητήματα είναι αυτό που κυριαρχεί σήμερα και έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις με κριτήριο την ανάπτυξη και την ευημερία σου. Ο ρεαλισμός και η ωριμότητα που δείχνεις εμπνέει εμπιστοσύνη.

Διεκδικείς να είσαι το επίκεντρο στη σχέση σου, η ωριμότητα στον λόγο και τις διεκδικήσεις δεν μπορούν να αφήσουν το ταίρι σου αδιάφορο. Αν είσαι αδέσμευτός/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα επικοινωνήσετε εξαιρετικά, κάτι που θα δημιουργήσει εξαιρετικές προϋποθέσεις για την συνέχεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η συναισθηματική φόρτιση είναι μεγάλη και οι αναμνήσεις σε ταλαιπωρούν. Βρίσκεις όμως την δύναμη να ξεπεράσεις ότι σε έχει προβληματίσει μέχρι στιγμής, καθώς βρίσκεις την αυτοπεποίθησή σου. Αυτό θα είναι το κλειδί για να περάσεις όμορφα με τα πρόσωπα γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Θέματα που εκκρεμούν έρχονται στην επιφάνεια και σε απασχολούν έντονα. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου και δείξε αποφασιστικότητα. Είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις με απόλυτο ρεαλισμό την όποια κατάσταση και να δώσεις λύσεις με άμεσο και απόλυτο τρόπο.

Παρ’ όλες τις ψυχολογικές μεταβολές έχεις την ευκαιρία να νιώσεις ζεστασιά και σταθερότητα με το ταίρι σου, καθώς φροντίζει να καθησυχάσει τους φόβους σου. Αν είσαι αδέσμευτός/η μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του πρόσωπο από το παρελθόν, καθοριστικές συζητήσεις ξεκαθαρίζουν το τοπίο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, επικοινωνείς με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος καθώς αυτό σε ευχαριστεί ιδιαίτερα και σε βοηθά να εκφράσεις πιθανές ιδέες και προτάσεις που έχεις. Δεν αποκλείεται οι κινήσεις σου να σε φέρουν πιο κοντά σε ομαδικές προσπάθειες και συλλόγους που σε ενδιαφέρουν

Επαγγελματικά – οικονομικά

Επαγγελματικά σχέδια έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να πραγματώσεις ότι αποτελεί φιλοδοξία σου. Μην διστάσεις να κάνεις τα απαραίτητα βήματα που θα σε εξελίξουν καθώς δείχνεις μέσα από αυτά την σοβαρότητα και την ωριμότητα με την οποία αντιμετωπίζεις την καριέρα σου.

Η ρεαλιστική προσέγγιση που έχετε με το ταίρι σου για τα σχέδιά σας βοηθά να συντονιστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σαν ομάδα για περαιτέρω δράση. Αν είσαι αδέσμευτός/η μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο από τον φιλικό περίγυρο που επιδιώκει να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η επικοινωνία με τα κοντινά σου πρόσωπα πρωταγωνιστεί σήμερα καθώς έχετε τη διάθεση να είστε ειλικρινείς και ξεκάθαροι μεταξύ σας. Αυτό δημιουργεί νέες βάσεις για τις σχέσεις καθώς αντιλαμβάνεσαι άμεσα τι ζητούν από εσένα και μπορείς να εκφράσεις ρεαλιστικά τι πραγματικά θέλεις από αυτούς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι φιλοδοξίες είναι πολλές σε επαγγελματικό επίπεδο όμως δεν αποκλείεται τα σχέδιά σου να μην έχουν ξεκάθαρη πλεύση. Προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι από πρόσωπα που υπόσχονται πολλά καθώς το πιθανότερο είναι να σε απογοητεύσουν στην πορεία μη μπορώντας να ανταποκριθούν σε αυτά που έχουν δεσμευτεί.

Σημαντικές συζητήσεις μπορεί να υπάρξουν σήμερα με τον άνθρωπο που έχεις στη ζωή σου που θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε συνθήματα που πιθανά είχαν διαταράξει τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο στη ζωή σου μέσα από το κοντινό περιβάλλον που με τον τρόπο συμπεριφοράς του βγάζει τον καλύτερό σου εαυτό.