Επικαιρότητα:

Tα ζώδια σήμερα 28 Μαρτίου: Ανάγκη για συζήτηση και προσοχή στα οικονομικά ζητήματα

28 Μαρ. 2022 - 07:37 | Ζώδια
Tα ζώδια σήμερα 28 Μαρτίου: Ανάγκη για συζήτηση και προσοχή στα οικονομικά ζητήματα

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η επικοινωνία κυριαρχεί και αυτό που μπορείς να αξιοποιήσεις σήμερα είναι την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού περίγυρου και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους. Το κέφι και η ανταλλαγή απόψεων θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

 Οι συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο παίρνουν φωτιά και σου δίνεται η δυνατότητα να αξιοποιήσεις κάθε επιχείρημα σου για να κερδίσεις το καλύτερο δυνατό. Οι συμφωνίες που θα προκύψουν θα είναι ικανοποιητικές αρκεί να περιορίσεις πιθανή νευρικότητα που μπορεί να επηρεάσει σημαντικά το αποτέλεσμα.

Η τρυφερότητα και ο ρομαντισμός μπορεί να απογειώσει τη σχέση αρκεί να εκφράσεις με λογική και ευαισθησία όλα αυτά που νιώθεις για τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τις παρέες σου είναι πιθανόν να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε κερδίσει με το πνεύμα και το χιούμορ που διαθέτει.

ΤΑΥΡΟΣ

 Ταύρε, δίνεις όλη σου την προσοχή σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και ήρθε η στιγμή να εκφράσεις όλα αυτά που νιώθεις. Έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις και να ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό που σου δημιουργεί την ασφάλεια και τη σταθερότητα που είναι σημαντικά για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Συζητήσεις οικονομικής φύσεως σε απασχολούν έντονα και μπορεί να δημιουργούν άγχος. Για να πάρεις το αποτέλεσμα που επιδιώκεις θα πρέπει να δείξεις υπομονή και επιμονή όμως καλό είναι να αφήσεις το πείσμα και την αδιαλλαξία στην άκρη για να καταφέρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χωρίς να δημιουργήσεις εντάσεις.

Αφιέρωσε χρόνο στο ταίρι σου και ξεκαθάρισε τι μπορεί να σου δημιουργεί ανασφάλεια και έλλειμμα αυτοπεποίθησης στη σχέση, αυτό θα βελτιώσει η μεταξύ σας επικοινωνία. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να υπάρξει σημαντική νέα γνωριμία, όμως είναι βέβαιο ότι θα πάρεις το χρόνο σου για να σκεφτείς πολύ καλά αν θα προχωρήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα που σε διακρίνουν γίνονται άμεσα εμφανή στο περιβάλλον που κινείσαι και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα ανεβάζοντας το κέφι των γύρω σου. Προσοχή καθώς ο αυθορμητισμός και ο παρορμητισμός μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες για πιθανές συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν και θεωρείς ότι μπορεί να εξελιχθούν θετικά για εσένα. Φρόντισε βέβαια να περιορίσεις τον εγωισμό και τον παρορμητισμό καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν.

Αξιοποίησε την ανάγκη για να συζητήσεις με το ταίρι σου ζητήματα που σε απασχολούν χωρίς να γίνεται απότομος και επιθετικός μαζί του. Έτσι θα έχεις το καλύτερο για εσένα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει καθώς μαγνητίζεις με την συμπεριφορά σου τα βλέμματα και είναι βέβαιο ότι οι κατακτήσεις θα είναι πολλές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η περίεργη ψυχολογική σου κατάσταση σε οδηγεί σε σκέψεις και αναμνήσεις που σε απομονώνουν από τους γύρω σου. Καλά θα κάνεις να αφοσιωθείς στην τέχνη, τη μουσική, σε ότι μπορεί να ισορροπήσει την ψυχολογία σου και να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τη μελαγχολία που μπορεί να νιώθεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς έχεις την τάση να ωραιοποιείς πρόσωπα και καταστάσεις και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις. Μην δείχνεις εμπιστοσύνη σε αυτούς που σου υπόσχονται πολλά καθώς αργότερα μπορεί να απογοητευτείς με τη συμπεριφορά τους.

Αξιοποίησε την ευκαιρία για να εκφράσει ζητήματα από το παρελθόν που μπορεί να σε προβληματίζουν στη σχέση με σκοπό να τα αφήσεις πίσω σου οριστικά. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να σε απασχολήσει, ήρθε η στιγμή να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου και να κλείσεις οριστικά ότι εκκρεμεί και σε προβληματίζει.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, έχεις την δυνατότητα να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα και να ανταλλάξεις απόψεις μαζί τους. Αυτό θα σε ευχαριστήσει ιδιαίτερα και θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τα οποία ζητήματα σε προβληματίζουν. Άλλωστε απολαμβάνεις να συζητάς για κοινωνικά θέματα που σου κεντρίζουν την προσοχή και θέλεις να προσφέρεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να προτείνεις λύσεις που μπορεί να είναι επαναστατικές όμως θα είναι οι ενδεδειγμένες σε επαγγελματικά ζητήματα που έχουν προκύψει. Αυτό είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσει τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι καθώς η διορατική σου σκέψη μπορεί να σας βγάλει από το αδιέξοδο.

Έχεις την δυνατότητα να αποφασίσεις από κοινού με το ταίρι σου για στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχετε ως ζευγάρι. Αξιοποίησε την πολύ καλή συνεννόηση και κατανόηση που υπάρχει μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να γνωρίσεις νέο πρόσωπο μέσα από το φιλικό περίγυρό που να σου κεντρίσει την προσοχή με τον πρωτότυπο τρόπο σκέψης του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις έρχονται στο προσκήνιο τις οποίες καλείσαι να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μην χάσεις την ευκαιρία να βρεθείς σε κάποιο περιβάλλον που μπορεί να απογειώσει το κέφι σου και να λειτουργήσει ευεργετικά και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις καθώς για εσένα είναι σημαντικό να προωθήσεις τα επαγγελματικά σχέδια που έχεις και θεωρείς ότι μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην καριέρα σου. Προσοχή στην αδιαλλαξία και στην απολυτότητα που δεν θα σε βοηθήσουν να καταφέρεις αυτά που σκέφτεσαι.

Έχεις την δυνατότητα να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου σε κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί αρχικά να φαίνονται βαρετές όμως τελικά θα φτιάξουν τη διάθεση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από επαγγελματικές παρέες μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει την προσοχή και θα σε ενθουσιάσει.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η ευχάριστη διάθεση σου θα πρωταγωνιστήσει σε παρέες με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που έχεις να δεις καιρό. Είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσεις με την αισιοδοξία και το χιούμορ σου καθώς το κέφι ανεβαίνει και διασκεδάζεις κάθε στιγμή μαζί τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μελλοντικά σχέδια με πρόσωπα από το εξωτερικό είναι πολύ πιθανό να προκύψουν σήμερα καθώς η ανάγκη για επικοινωνία σε φέρνει κοντά με αυτούς που μπορεί να έχουν προτάσεις για σένα πολύ ενδιαφέρουσες. Φρόντισε να μην δείξεις αμέλεια και να συγκεντρωθείς ώστε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις αν χρειαστεί.

Τα όνειρα πρωταγωνιστούν στην προσωπική σου ζωή και οι συζητήσεις με το ταίρι σου μπορεί να δημιουργήσουν έντονη αισιοδοξία και μεγάλο πάθος. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέο πρόσωπο στη ζωή σου μέσα από ευρύτερες παρέες που θα σε γεμίσει χαρά και θα δεις το μέλλον σου με διαφορετική σκοπιά

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα και φόβους στα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθώς η ένταση είναι αυξημένη και νιώθεις ότι οι ανασφάλειές κυριαρχούν. Η καχυποψία και οι αμφιβολίες δεν θα σε βοηθήσουν να δεις ξεκάθαρα ποιους μπορείς να εμπιστευτείς και ποιους όχι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να επικεντρωθείς σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις καθώς το δαιμόνιο που σε διακατέχει μπορεί να σε οδηγήσει θετικά σε επαγγελματικό επίπεδο. Φρόντισε να αξιοποιήσεις το ένστικτό σου για να μπορέσεις να κατασταλάξεις για κινήσεις που θα είναι σημαντικές για την εξέλιξη των ζητημάτων που σε απασχολούν.

Μην επιτρέψεις σε απωθημένα και ενοχές να κυριαρχήσουν στην προσωπική σου ζωή και να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου, εκτόνωσε όλη σου την ενέργεια στο πάθος που μπορεί να σε φέρει πιο κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέα γνωριμία καθώς η καχυποψία δεν αφήνει περιθώρια για να δείξεις άμεσα εμπιστοσύνη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, σου δίνεται η ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς και να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Είναι σημαντικό να ξεφύγεις από την ανάγκη να αρέσεις καθώς η ανασφάλεια αυτή σε οδηγεί σε υποχωρητικότητα και συμβιβασμούς που τελικά δεν σε γεμίζουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η διαλλακτικότητα και η διπλωματία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε πιθανά επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν καθώς οι συζητήσεις θα πρωταγωνιστήσουν για να υπάρξουν σημαντικές κινήσεις. Έχεις στην διάθεση να ικανοποιήσεις τους πάντες και αυτό θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

Έχεις τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τη σχέση σου και να περάσεις μοναδικές στιγμές με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου χωρίς να μπαίνει τίποτα ανάμεσά σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα κυριαρχήσει στη ζωή σου καθώς αντιλαμβάνεται τον τρόπο σκέψης και τις ανάγκες σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σε αγχώνουν και να αφοσιωθείς σε πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον το σου όπου θα κυριαρχήσουν οι θετικές συζητήσεις. Προσοχή σε γκρίνια και επικριτική διάθεση που μπορεί να λειτουργήσουν αρνητικά δημιουργώντας εκνευρισμό.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να λύσεις ζητήματα στη δουλειά σου που μπορεί να σε απασχολούν και να σου δημιουργούν άγχος. Η λογική προσέγγιση που έχεις τα πράγματα θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τις όποιες δυσκολίες για αυτό δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και δεν θα χάσεις.

Σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις θέματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα σε καθημερινό επίπεδο στη σχέση σου και να τα αφήσεις πίσω σου. Ο εκνευρισμός θα παίξει αρνητικό ρόλο για αυτό φρόντισε να είσαι ήρεμος και συναινετικός. Αν είσαι αδέσμευτος/η θα απολαύσεις τις συζητήσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σου κεντρίσουν την προσοχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, το κέφι χτυπάει κόκκινο και αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά με πρόσωπα από το περιβάλλον σου όπου η διασκέδαση κυριαρχεί και σας ανεβάζει τη διάθεση. Προσοχή σε υπερβολές και πομπώδεις εκφράσεις που θα ενοχλήσουν. Φρόντισε να περάσεις όμορφα και διαχειρίσου την ανάγκη σου για να είσαι το επίκεντρο όπου κι αν βρεθείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν είναι εύκολο για εσένα να επικεντρωθείς σε επαγγελματικά ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν καθώς η διάθεσή σου δεν σου επιτρέπει να ασχοληθείς με την καθημερινότητα. Παρ’ όλα αυτά αν χρειαστεί έχεις την ευκαιρία να δείξεις με δυναμισμό ότι μπορείς να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που μπορεί να προκύψει.

Σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις τα έντονα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου και να δημιουργήσεις το κατάλληλο σκηνικό που θα απογειώσει τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλά μπορεί να είναι τα πρόσωπα που θα δείξουν ενδιαφέρον για εσένα καθώς εντυπωσιάζεις με τη γοητεία και τη λάμψη σου.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, οι στιγμές που αφιερώνεις στην οικογένειά σου είναι σημαντικές για εσένα καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να απολαύσεις την τρυφερότητα και τη ζεστασιά που σου παρέχουν και να λύσεις ζητήματα που μπορεί να σας απασχολούν έντονα. Η κατανόηση στα συναισθήματα των άλλων θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο να λυθούν παρεξηγήσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Συζητήσεις για θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να προκύψουν καθώς έρχεσαι κοντά σε συμφωνίες που μπορεί να είναι θετικές για εσένα. Το ένστικτό σου είναι έντονα και μπορεί να δείξει εναλλακτικές λύσεις αν χρειαστείς για να υπάρξουν επιτυχημένες συμφωνίες που θα σε καλύψουν απόλυτα.

Έχεις την δυνατότητα να δημιουργήσεις το κατάλληλο σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου όπου ο ρομαντισμός, η τρυφερότητα και το πάθος θα κυριαρχήσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σε γεμίσει με την οικεία και τρυφερή στάση της.