Επικαιρότητα:

Τα ζώδια σήμερα 30 Μαρτίου: Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό - Ανανεωμένες επιθυμίες

30 Μαρ. 2022 - 07:05 | Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα 30 Μαρτίου: Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό - Ανανεωμένες επιθυμίες

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθείς τα χαρακτηριστικά θα είναι διαίσθηση, φαντασία, ονειροπόληση, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές, στις συζητήσεις και στις επαφές θα υπάρξει η δυνατότητα για συναισθηματική κατανόηση. Οι καταπιεσμένοι θα νιώσουν την ανάγκη να βγουν από τις ασφυκτικές συνθήκες καταφεύγοντας σε νοητούς κόσμους, προσοχή να μη δοθεί έκταση στην φαντασίωση και παραγκωνιστεί η πραγματικότητα. 
Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα για επαφές, γνωριμίες, συναναστροφές, ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις, οι προσεγγίσεις θα γίνουν με τρόπο διακριτικό και ευγενικό. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασυνδέσεις, συμφιλιώσεις και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό είναι μία θετική όψη, θα εκδηλωθεί ανάγκη για εσωτερική ανανέωση, νέες επιθυμίες και νέα οράματα θα κάνουν την εμφάνισή τους, θα υπάρξει δυνατότητα να διαφοροποιηθούν οι αρνητικές συνθήκες στις σχέσεις και στις συνεργασίες. Απελευθερωμένες θα είναι οι ενέργειες, δεν αποκλείεται οι επιλογές να είναι κάπως ασυνήθιστες, τα συμβάντα θα βοηθήσουν στην εσωτερική τόνωση.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία και τον Ποσειδώνα θα κάνει εύκολες τις συναισθηματικές εκδηλώσεις, στις προσεγγίσεις θα υπάρξει αυθορμητισμός. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για νέα εγχειρήματα, ωστόσο προσοχή στην υπεραισιοδοξία, τα βήματα θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Κριός 
Κριέ, έχει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς, να μιλήσεις και να έρθεις πιο κοντά με κοντινά σου πρόσωπα που σε γεμίζουν χαρά. Είναι σημαντικό να απολαύσεις τις στιγμές όπου οι συζητήσεις και η χαλαρότητα κυριαρχούν και σου δίνουν ανάσες μετά από μία δύσκολη περίοδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα που αρχικά μπορεί να σε απογοητεύουν, όμως στην πορεία της ημέρας βρίσκεις την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό που χρειάζεται για να δώσεις λύσεις. Προσοχή σε αιφνιδιαστικές καταστάσεις το βράδυ που θα ανακοινώσουν φόβους, περιττά έξοδα δεν αποκλείονται.

Ταύρος
  
Ταύρε, η προσοχή στρέφεται σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώθεις σταθερότητα και ασφάλεια στο περιβάλλον που κινείσαι. Άφησε το πείσμα και την αδιαλλαξία στην άκρη που θα δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την δυνατότητα να πάρεις πρωτοβουλίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις συνεργασίες σου καθώς δείχνεις αποφασιστικότητα και διάθεση για ομαδικό πνεύμα. Ξαφνικές ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν το βράδυ που θα σε οδηγήσουν στο να πάρεις πρωτοφανείς αποφάσεις για εσένα.

Δίδυμοι

Δίδυμε, οι προσωπικές σου ανάγκες έρχονται στην επιφάνεια όμως είναι γεγονός ότι δεν μπορείς να αφουγκραστείς πραγματικά τι είναι αυτό που σε καλύπτει. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις τις σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς η εξέλιξη δεν θα σε ικανοποιήσει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα από το παρελθόν έρχονται και πάλι στο προσκήνιο για να σου τονίσουν ότι χρήζουν λύσης. Όμως σήμερα δεν είναι η κατάλληλη καθώς δεν έχεις ξεκάθαρη αντίληψη πως πρέπει να κινηθείς και μπορεί να κάνεις λάθη. Φρόντισε να αποφύγεις σημαντικές δεσμεύσεις που τελικά θα σε απογοητεύσουν.

Καρκίνος

Καρκίνε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να κάνεις έναν απολογισμό για τα πεπραγμένα του τελευταίου χρόνου. Έτσι δεν θα διστάσεις να απομονωθείς μακριά από όλους και όλα και να αναλογιστείς τις συνέπειες των πράξεών σου ή πιθανών καταστάσεων που σε έχουν επηρεάσει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις στόχους και φιλοδοξίες που έχεις θέσει ξεπερνώντας τις οποίες απογοητεύσεις και άγχη μπορεί να σε φορτίζουν. Αξιοποίησε πιθανές συμμαχίες μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που σε βοηθούν να δεις τα πράγματα με αισιοδοξία και να προχωρήσεις με βήμα ταχύ προς τα όνειρά σου.

Λέων

Λέοντα, αφήνεις πίσω την έντονη επαγγελματική περίοδο που βίωσες στρεφόμενος στον φιλικό περίγυρο και στην ανάγκη για επικοινωνία που σε διακρίνει. Πρωτότυπες ιδέες και επαναστατικές δράσεις θα σε φέρουν πιο κοντά με πρόσωπα που έχετε την ίδια φιλοσοφία σε κοινωνικά ζητήματα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τα εμπόδια που μπορεί να προκύψουν νωρίς το πρωί είναι εύκολο να ξεπεραστούν καθώς δείχνεις αποφασιστικότητα και βούληση να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όποιες υποχρεώσεις και ευθύνες έχεις αναλάβει. Η διαίσθησή σου θα σε καθοδηγήσει μοναδικά και σε οικονομικές συζητήσεις με ανώτερους σου.

Παρθένος

Παρθένε, περνάς σε μία περίοδο όπου η κοινωνική καταξίωση και η αυτοπροβολή έχουν μεγάλη σημασία για εσένα για αυτό δεν θα διστάσεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν στον συγκεκριμένο τομέα της ζωής σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Πάρε τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες που θα βοηθήσουν τις συνεργασίες σου να ξεπεράσουν τα οποία εμπόδια υπάρχουν και να επικεντρωθείτε με τους συνεργάτες σου σε κινήσεις που πρέπει να πραγματοποιήσετε για να πετύχετε το καλύτερο δυνατό για εσάς. Η θετική σκέψη θα συμβάλει στο να επικρατήσει η καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα σε πιθανές συζητήσεις για νέες συνεργασίες.

Ζυγός

Ζυγέ, η μέρα αυξάνει κατακόρυφα τη διάθεσή σου καθώς νιώθεις πιο αισιόδοξος και χαρούμενος από ποτέ. Πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος φροντίζουν να περάσεις όμορφα και να ασχοληθείς με πνευματικά ζητήματα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι οικονομικές υποθέσεις που σε απασχολούν μπορεί να σε προβληματίζουν όμως οφείλεις να παραδεχθείς ότι η διαίσθησή σου σε καθοδηγεί στις σωστές κινήσεις και αποφάσεις. Πιθανές ανατροπές να εντείνουν τον εκνευρισμό και να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια, φρόντισε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου για να μην υπάρξουν προβλήματα.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η μέρα ενισχύει τις ανασφάλειες καθώς έρχονται στην επιφάνεια βαθύτεροι φόβοι που μπορεί να σου δημιουργούν την ανάγκη απομόνωσης και απομάκρυνσης από τον ευρύτερο περίγυρο σου. Η εσωτερική ένταση μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα που θα του δημιουργήσουν προβλήματα, προσπάθησε να το αποφύγεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να προχωρήσεις σε συνεργασίες που επιδιώκεις καθώς ο δυναμισμός και η γενναιοδωρία σου βοηθά στο να υπάρξουν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες. Προσοχή σε πρόσωπα που έρχονται αιφνιδιαστικά και μπορεί να υπόσχονται πολλά, όμως πιθανότατα να απομακρυνθούν επαγγελματικά με τον ίδιο αιφνιδιαστικό τρόπο που ήρθαν.

Τοξότης

Τοξότη, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς επιδιώκεις να δείξεις το περιβάλλον σου τι είναι αυτό που είναι αναγκαίο για εσένα. Καλά θα κάνεις βέβαια να αποφύγεις τις συνομιλίες καθώς θα αντιληφθείς γρήγορα ότι δεν μπορείς να βγάλεις τα κατάλληλα συμπεράσματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι πιθανό μέσα από τις συνεργασίες σου να προσπαθήσεις να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες που σου δίνονται όμως είναι προτιμότερο να μην εμπιστευτείς τα μεγάλα λόγια που μπορεί να ακούσεις καθώς στο τέλος θα οδηγήσουν σε απογοήτευση. Επικεντρώσου σε καθημερινά ζητήματα που απαιτούν λύσεις.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η μέρα στρέφει την προσοχή σου στην καθημερινότητα που μπορεί να σου δημιουργεί άγχος λόγω των υψηλών απαιτήσεων. Είναι ευκαιρία να ασχοληθείς με την φυσική σου κατάσταση και να μπεις σε ένα νέο πρόγραμμα διατροφής που θα σε γεμίσει ενέργεια και θα σε βοηθήσει να αποβάλλεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να ξεφύγεις από επαγγελματικά ζητήματα από πιθανά σε απασχολούν έντονα και μπορεί να σε καταπιέζουν. Εμπορικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο και είναι πιθανόν να εξελιχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς δείχνεις τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα που χρειάζεται.


Υδροχόος

Υδροχόε, η μέρα απογειώνει το κέφι, την χαρά και την ανάγκη για διασκέδαση. Είναι γεγονός ότι θα πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς καθώς η γενναιοδωρία και η λάμψη σου μαγνητίζουν τα βλέμματα. Προσοχή στον εγωκεντρισμό και τις υπερβολές που μπορεί να ενοχλήσουν τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο που θα σε απασχολήσουν έντονα. Είναι θετικό το γεγονός ότι έχεις υπομονή και επιμονή για να πετύχεις την καλύτερη δυνατή συμφωνία έτσι ώστε να είσαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και τις δεσμεύσεις. Προσοχή σε ανατροπές που μπορεί να δημιουργήσουν εκρηκτικές καταστάσεις.

Ιχθύς

Ιχθύ, οι ευαισθησίες σου δεν επιτρέπουν να δεις αντικειμενικά τι σου προσφέρει η οικογένεια και μπορεί να οδηγηθεί σε λανθασμένα μονοπάτια πληγώνοντας τα πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Φρόντισε να αποφύγεις κωμικές συζητήσεις που τελικά δεν θα εξελιχθούν όπως θα ήθελες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις υποθέσεις εμπορικής και επικοινωνιακής φύσεως που μπορεί να σε ενδιαφέρουν έντονα. Ήρθε η στιγμή να εμπιστευτείς το ένστικτό σου καθώς μπορεί να χαράξει επιτυχημένους δρόμους για εσένα. Είναι σημαντικό να νιώσεις ασφάλεια με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι και στο συγκεκριμένο κομμάτι η διαίσθησή σου είναι αλάνθαστη.