Επικαιρότητα:

Τα ζώδια σήμερα 2 Απριλίου: Είσοδος της Σελήνης στον Ταύρο

02 Απρ. 2022 - 10:49 | Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα 2 Απριλίου: Είσοδος της Σελήνης στον Ταύρο

Είσοδος της Σελήνης στον Ταύρο - Ανάγκη για ξεκούραση και εσωτερική ηρεμία

Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Ταύρο, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στο πώς μπορούν να σταθεροποιηθούν οι συνθήκες και οι σχέσεις, θα εκδηλωθεί ανάγκη για εσωτερική ηρεμία, για εξασφάλιση και για κατοχύρωση. Στον επαγγελματικό τομέα διστακτικότητα θα υπάρξει στην ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, θα αναζητηθεί σταθερό έδαφος για να γίνουν τα βήματα.

Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για συναλλαγές, οικονομικές δοσοληψίες και αγοραπωλησίες, δεν αποκλείεται κάποιοι να καταφέρουν να αποκτήσουν υλικά αγαθά που από καιρό έχουν κατά νου. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ήρεμα και ευχάριστα, για τους ελεύθερους ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, ωστόσο τα βήματα θα είναι διστακτικά.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη τον Άρη και τον Κρόνο ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για προσεγγίσεις, διαπραγματεύσεις, οικονομικές συμφωνίες, στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση και αποδοχή. Στον αισθηματικό τομέα θα εκδηλωθεί ανάγκη για σταθεροποίηση, έμφαση θα δοθεί στα αισθήματα εμπιστοσύνης, αγάπης και συντροφικότητας.

 Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους αποκαλυπτικά γεγονότα που θα δημιουργήσουν άγχος ανασφάλεια ίσως και πανικό. Δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην αμφιβολία, στην καχυποψία, στην εμμονή, για να διατηρηθεί η ισορροπία στις σχέσεις και στις επαφές θα πρέπει να αποφευχθεί η υπερβολή και η έντονη ανησυχία.

Κριός

Κριέ, η πρωινή ένταση μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις με το κοντινό περιβάλλον που καλό είναι να αποφύγεις. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα βρεις το κέφι σου και θα μπορέσεις να ανταλλάξεις απόψεις με πρόσωπα που νιώθεις ότι μπορείς να εμπιστευτείς και να σου πω ειλικρινά τη γνώμη τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά
Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός το πρωί σε πιθανές αντιπαραθέσεις λόγω ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να σε προβληματίζουν σε εμπορικό επίπεδο. Φρόντισε να περιορίσεις τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που θα δημιουργήσουν εμπόδια στην εξέλιξη των συναλλαγών σου.

Αισθηματικά

Έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος και το ταίρι σου, αυτό θα είναι αρκετό για να ανανεώσει τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει μία γνωριμία μέσα από το κοντινό περίγυρο που θα σε γεμίσει χαρά καθώς στο παιχνίδι επικεντρώνεται στο μυαλό και αυτό σε απογειώνει.

Ταύρος

Ταύρε, η ανάγκη να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα κυρίαρχη όμως το πρωί δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα λόγω της έντασης που εκδηλώνεις. Φρόντισε να μην επηρεάσουν τις φιλικές σου σχέσεις και προσπάθησε να έχεις ξεκάθαρη αντιμετώπιση σε ζητήματα που σε απασχολούν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η πρωινή ένταση μπορεί να οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις οικονομικού επιπέδου που θα έχουν κόστος και ψυχολογικό. Προσπάθησε να βρεις την υπομονή και την ψυχραιμία σου καθώς μόνο έτσι θα μπορέσεις να καταλάβεις ποιες είναι οι απαραίτητες κινήσεις για να προχωρήσεις και να κερδίσεις.

Αισθηματικά

Το πάθος και ο αισθησιασμός πρωταγωνιστούν στην προσωπική σου ζωή και εντείνουν τα συναισθήματα που υπάρχουν στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που μπορεί να σε γεμίσει ασφάλεια και σταθερότητα, κάτι κυρίαρχο για εσένα στην αγάπη.

Δίδυμοι

Δίδυμε, οι ανασφάλειες που μπορεί να σε προβληματίζουν είναι εύκολο να καταλαγιάσουν αρκεί να βρεις μέσα σου τη δύναμη να αναγνωρίσεις στον εαυτό σου την πραγματική σου άξια. Σε αυτό το σημείο θα κριθεί και η πορεία που θα αποφασίσεις να ακολουθήσεις στα υπόλοιπα θέματα που θα σε απασχολήσουν σήμερα

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να σε απασχολήσουν έντονα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ξέρεις που πατάς. Προσπάθησε να ακούσεις το ένστικτό σου και να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις ή να κλείσεις συμφωνίες αν δεν είσαι βέβαιος ότι είναι συμφέρουσες για εσένα.

Αισθηματικά

Παθιάζεται με το ταίρι σου και μπορεί να επιδιώξεις το καλύτερο δυνατό για εσάς. Ένα ρομαντικό δείπνο θα είναι ιδανικό για να περάσετε μοναδικές στιγμές μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία από την δουλειά, που θα δείχνει μοναδική και ιδανική για εσένα, μην χάσεις την ευκαιρία για να περάσεις όμορφα.

Καρκίνος

Καρκίνε, παρελθούσες καταστάσεις βαραίνουν την ψυχολογία σου και δημιουργούν την ανάγκη να απομονωθείς από το περιβάλλον που κινείσαι. Προσοχή ιδιαίτερα το πρωί καθώς η υπερένταση κυριαρχεί και μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα που δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς

Επαγγελματικά – οικονομικά

Φρόντισε να κλείσεις ζητήματα που σε ενοχλούν και επηρεάζουν την ψυχολογία σου καθώς το άγχος είναι έντονο και σε κυριεύει. Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να συγκεντρωθείς στην καθημερινότητα και τη δουλειά σου καθώς τα λάθη είναι πιθανά λόγω του ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης που σε διακρίνει.

Αισθηματικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου, καλά θα κάνεις να περιορίσεις τον εκνευρισμό που μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η η περίεργη διάθεση σου είναι πιθανόν να μην επιτρέψει να μπεις δυναμικά στο αισθηματικό παιχνίδι δίνοντας τον καλύτερό σου εαυτό.

Λέων

Λέοντα, αυτό που σε απογειώνει με το να μιλάς με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον και να εκφράζεις σκέψεις, ιδέες και προτάσεις. Προσοχή ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες καθώς η υποψία αυξάνεται κατακόρυφα και μπορεί να επηρεάσει φιλικές σχέσεις που για σένα σημαίνουν πολλά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να λειτουργήσεις με ομαδικό πνεύμα για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στην επίτευξη των επαγγελματικών τους στόχων. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι να αποφύγεις την αλαζονεία και να περιορίσεις πιθανές αμφιβολίες και ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια και σε οδηγούν σε συγκρούσεις.

Αισθηματικά

Μην επιτρέψεις την ένταση να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση σου καθώς δεν θα βοηθήσει να βρείτε κοινή συνισταμένη σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να σου κεντρίσει την προσοχή με την πρωτότυπη σκέψη και δράση της.

Παρθένος

Παρθένε, η ανάγκη για αυτοπροβολή και κοινωνική καταξίωση έχει περίοπτη θέση σήμερα καθώς είναι αυτό που σε απασχολεί εντονότερα. Φρόντισε να μην χάσεις την επαφή με τα συναισθήματά σου εκλογικεύοντας τις κινήσεις και τις αντιδράσεις σου. Αυτό θα κάνει αρνητική εντύπωση στο περιβάλλον που κινείσαι

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις το πρωί καθώς οι ανταγωνιστικές διαθέσεις των άλλων απέναντί σου δημιουργούν εκρηκτικές καταστάσεις. Οι κόντρες δεν είναι εύκολο να αποφευχθούν αν δεν προσπαθήσεις να συγκρατήσεις τον προσωπικό σου εκνευρισμό και να δώσεις με λογική και ωριμότητα τις όποιες λύσεις.

Αισθηματικά

Αφοσιώνεσαι στη δουλειά σου και μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις με το ταίρι σου, καλά θα κάνεις να ισορροπήσεις το χρόνο σου για να αποφύγεις τις οποίες αντιπαραθέσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που θα έχει σημαντικό ρόλο από δω και στο εξής στη ζωή σου.

Ζυγός

Ζυγέ, έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα, πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία και άφησε στην άκρη τις όποιες εμμονές και την επικριτικότητα που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα και να χαλάσουν το όμορφο κλίμα.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από την εργασιακή καθημερινότητα που μπορεί να σε βαραίνει στρέφοντας την προσοχή σου σε άλλα πράγματα που σε ευχαριστούν. Προσοχή ιδιαίτερα το πρωί καθώς οι αυξημένες απαιτήσεις δεν αφήνουν περιθώρια για λάθη και η ανεμελιά σου μπορεί να οδηγήσει σε αδιαφορία. Φρόντισε να μην εκτεθείς.

Αισθηματικά

Η αισιοδοξία κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους με το ταίρι σου που θα απογειώσουν τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα σε γεμίσει χαρά και ανάγκη να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής με ευχαρίστηση.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η ένταση που υπάρχει από το πρωί δεν σου επιτρέπει να δεις αντικειμενικά τα μεγάλα πλεονεκτήματα που έχει σαν προσωπικότητα και σου γεννιούνται σημαντικές ανασφάλειες που καλείσαι να πολεμήσεις. Φρόντισε να εμπλακείς από ότι σε φοβίζει για να δεις αντικειμενικά τι μπορείς να προσφέρεις τόσο στον εαυτό σου όσο και στους άλλους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις έρχονται στο προσκήνιο, φρόντισε ιδιαίτερα το πρωί να περιορίσεις τον εγωισμό και την ένταση καθώς θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις συναλλαγές σου. Οι αρνητικές συνέπειες θα σου δημιουργήσουν προβλήματα τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και στην ψυχολογία σου.

Αισθηματικά

Αφοσιώσου στον πόθο και στην έξαψη που μπορεί να εκτοξεύσει στα ουράνια τη σχέση σου και μην αφήνεις περιθώρια για να κυριαρχήσουν οι αμφιβολίες. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι σημαντικό να μπορέσεις να αφεθείς σε ένα νέο πρόσωπο που σε γεμίζει έντονα συναισθήματα, πρωτόγνωρα για σένα.

Τοξότης

Τοξότη, ο εκνευρισμός που υπάρχει από το πρωί μπορεί να δημιουργήσει συγκρουσιακές καταστάσεις στο περιβάλλον που κίνησε. Είναι σημαντικό να έρθεις σε επαφή με τα συναισθήματά σου και να προσπαθήσεις να καταλαγιάσεις τις φοβίες σου που υποκινούν απότομες αντιδράσεις και συμπεριφορές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Τα οικονομικά σου μπορεί να σε προβληματίζουν καθώς καλείσαι να μπεις σε συναλλαγές και συμβιβασμούς με πρόσωπα ή οργανισμούς που μπορεί να υπάρχουν εκκρεμότητες. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις το ένστικτό σου καθώς μπορεί να σε βγάλει από την δύσκολη θέση και να σου δώσει την ευκαιρία να κινηθείς με μεγαλύτερη άνεση.

Αισθηματικά

Δείξε τα πραγματικά σου συναισθήματα χωρίς φόβο στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου καθώς μόνο έτσι θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τις οποίες ανασφάλειες και αμφιβολίες μπορεί να σε επηρεάζουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η, άφησε το χρόνο να δείξει πραγματικά ποιες είναι οι προθέσεις για να μην απογοητευτείς.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η καθημερινότητα είναι αυτή που σε απασχολεί έντονα καθώς υπάρχουν διάφορες υποχρεώσεις στις οποίες πρέπει να ανταποκριθείς. Βρες χρόνο για τον εαυτό σου αφού θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς στη σωματική σου υγεία και σε πιθανά προγράμματα διατροφής και γυμναστικής που θα σε γεμίσουν ενέργεια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η δυνατότητα να τακτοποιήσεις αγγαρείες και εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις τη δουλειά σου καθώς έχεις την απαιτούμενη προσήλωση για να λύσεις τα θέματα που σε απασχολούν. Μην γίνεσαι συγκρουσιακός και επικριτικός με τους συναδέλφους σου καθώς αυτό θα στοιχίσει σημαντικά στη σχέση σας.

Αισθηματικά

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να λύσεις ζητήματα που σε ενοχλούν στην καθημερινότητά της σχέσης όμως η γκρίνια και η επικριτική σου διάθεση μπορούν να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κούραση και η ένταση της ημέρας δεν επιτρέπουν να ασχοληθείς με το φλερτ και να αφεθεί σε μία νέα γνωριμία.

Υδροχόος

Υδροχόε, κυριαρχεί η ανάγκη για διασκέδαση και ξεφάντωμα και αυτό είναι που σε καθορίζει σήμερα καθώς η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη. Πρωταγωνιστείς σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς δείχνοντας τον δυναμισμό και το κέφι σου και επηρεάζοντας θετικά τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσεις παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα σου είναι αυτά που σε χαρακτηρίζουν. Προσοχή το πρωί καθώς οικονομικά ζητήματα μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις και να γίνει σε απόλυτος και αδιάλλακτος.

Αισθηματικά

Το ταίρι σου μπορεί να περάσει μοναδικές στιγμές μαζί σου καθώς επικεντρώνεσαι στο να απογειώσεις το πάθος και τον αισθησιασμό μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα σε ανεβάσει στα ουράνια και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μία μοναδική αγάπη.

Ιχθύς

Ιχθύ, είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις μοναδικά απολαμβάνοντας κάθε στιγμή με την παρέα σου όπου θα διασκεδάσεις και θα ξεφύγεις από πιθανά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και θα σε βοηθήσει να δείξεις κατανόηση στους άλλους, λύνοντας με αυτό τον τρόπο πιθανές παρεξηγήσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο δυναμισμός που δείχνεις σε επαγγελματικό επίπεδο εντυπωσιάζει και καλείσαι να αξιοποιήσεις την διαίσθησή σου για να πάρεις πιθανές αποφάσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στις συνεργασίες σου. Να θυμάσαι πάντα πως ότι φαίνεται ιδανικό μπορεί να κρύβει λεπτομέρειες που μπορεί να σε παγιδέψουν.

Αισθηματικά

Απόλαυσε το πάθος και την τρυφερότητα που κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και μην αφήνεις περιθώριο για αμφιβολίες θα ταλαιπωρήσουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία που θα απογειώσει τα συναισθήματα και θα νιώσεις μοναδικά μαζί της. Προσοχή όμως γιατί τα φαινόμενα απατούν και αυτό πρέπει να το θυμάσαι.

.ethnos