Τα ζώδια σήμερα 3 Απριλίου: Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή - Δημιουργικά επικοινωνιακά ανοίγματα

03 Απρ. 2022 - 13:15 | Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα 3 Απριλίου: Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή - Δημιουργικά επικοινωνιακά ανοίγματα

Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή - Δημιουργικά επικοινωνιακά ανοίγματα

 Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή θα δώσει ώθηση στις συζητήσεις και στις επαφές, θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση και αποδοχή, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για συνεδριάσεις, συμφωνίες, διαπραγματεύσεις. Επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με δημόσιες σχέσεις θα έχουν αποδοτική εξέλιξη, δεν θα λείψουν γνωριμίες και οι συναναστροφές που θα δώσουν ώθηση στις επαγγελματικές βλέψεις.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν, να ξεκαθαρίσουν και να συνεννοηθούν, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να δοθούν λύσεις σε επίμαχα ζητήματα και για να διορθωθούν λάθη των προηγούμενων ημερών. Τα λόγια θα έχουν πειθώ, η επιχειρηματολογία θα είναι δυνατή, θα δοθούν οι κατάλληλες εξηγήσεις.

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό θα δημιουργήσει την ανάγκη για επικοινωνία και συλλογική δράση, έμφαση θα δοθεί στις σχέσεις αισθηματικές, φιλικές, κοινωνικές. Ευνοούνται οι ομαδικές ενέργειες, θα υπάρξει η δυνατότητα να οργανωθεί και να επεκταθεί η δραστηριοποίηση που έχει να κάνει με κάποιον κοινό σκοπό.

 Δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί, οι ανυπόμονοι χαρακτήρες θα πρέπει να καταφέρουν να οριοθετήσουν τις εσωτερικές τους τάσεις, προσοχή στις υπερβολές, στις εξιδανικεύσεις και στην υπεραισιοδοξία. Σε θέματα οικονομικής φύσης που έχουν να κάνουν με ρίσκα απαραίτητο θα είναι να επεξεργαστούν πολύ καλά όλες οι πληροφορίες και να αναλυθούν όλα τα ενδεχόμενα θετικά και αρνητικά αποφεύγοντας τις παρορμητικές αποφάσεις.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Κριός 
Κριέ, ο συναισθηματισμός είναι έντονος και αφιερώνεις το χρόνο σου στην οικογένεια καθώς νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να κλείσεις θέματα που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν και προβληματίζουν τις σχέσεις σου εντός της. Είναι σημαντικό να δείξεις ευαισθησία και κατανόηση σε αυτά που προβληματίζουν τους άλλους.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

 Θέλεις να απομονωθείς από το επαγγελματικό περιβάλλον και να δεις παίρνοντας αποστάσεις τι είναι αυτό που είναι ιδανικό για εσένα. Έχεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις καταστάσεις του παρελθόντος με τον κατάλληλο τρόπο καθώς η διαίσθησή σου σε καθοδηγεί προς θετική κατεύθυνση.

Αισθηματικά

Ο ρομαντισμός κυριαρχεί στη σχέση σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να νιώσεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου και να κλείσεις οριστικά κεφάλαια που μπορεί να σας επηρεάζουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν θα είναι εύκολο να αφεθεί στο φλερτ καθώς τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δεν θα σου το επιτρέψουν.

Ταύρος

Ταύρε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αφοσιωθείς στα κοντινά σου πρόσωπα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ανταλλάξεις απόψεις μαζί τους. Οι συζητήσεις έχουν θετική χροιά και δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσεις χαλαρές στιγμές με ευχάριστο τρόπο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Το εμπόριο είναι αυτό που κυρίως σε απασχολεί καθώς θέλεις να πετύχεις τις καλύτερες δυνατές συμφωνίες που θα σε βοηθήσουν στην επαγγελματική σου πορεία. Αξιοποίησε την ημέρα για να εκφράσεις ότι θεωρείς ότι δεν πάει καλά στην καριέρα σου και να έρθεις σε συνεννόηση με πρόσωπα που παίζουν καταλυτικό ρόλο σε αυτήν.

 Αισθηματικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις όλα αυτά που νιώθεις και να λύσεις πιθανά ζητήματα που έχουν απασχολήσει εσένα και το ταίρι σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που θα απογειώσει το πάθος και τον ρομαντισμό.

Δίδυμοι

Δίδυμε, το κοντινό σου περιβάλλον παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ημέρα καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις όλα αυτά που νιώθεις και σκέφτεσαι. Έχεις την δυνατότητα να ξεχωρίσεις γι’ αυτό που είσαι αρκεί να περιορίσεις τον φανατισμό στις απόψεις σου καθώς αυτό μπορεί να ενοχλήσει και να δημιουργήσει εντάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εμπορικές συναλλαγές και θέματα σε σχέση με την επικοινωνία έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σου κινήσουν το ενδιαφέρον. Φρόντισε να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται, μόνο προσπάθησε να μην απογοητευτείς σε εμπόδια που έρχονται για να “μετρήσουν” τις πραγματικές σου δυνάμεις.

Αισθηματικά

Αφοσιώσου στο ταίρι σου και δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου και στον άλλον για να επικοινωνήσετε όλα αυτά που σας προβληματίζουν με σκοπό να δώσετε λύσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η, δύσκολα θα περάσεις απαρατήρητος σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς και αυτό θα φέρει κοντά σου πολλές νέες γνωριμίες.

Καρκίνος

Καρκίνε, έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο όπου κι αν βρεθείς καθώς δείχνεις με δυναμισμό και αποφασιστικότητα τα συναισθήματά σου. Η ανάγκη σου βρίσκονται σε πρώτη προτεραιότητα, όμως δεν θα διστάσεις να δείξεις κατανόηση στα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν για να εξομαλυνθούν οι σχέσεις σας.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να προχωρήσει σε συνεργασίες που μπορεί να θεωρείς ότι είναι ιδανικές για εσένα. Προσοχή καθώς η ανάγκη να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη, είναι σημαντικό να ακούσεις το ένστικτό σου.

Αισθηματικά

Η καλή διάθεση από την πλευρά σου θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη της σχέσης καθώς δείχνεις στο ταίρι σου κατανόηση και την ανάγκη να είσαι κοντά του. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει καθώς η τρυφερότητα και ο ρομαντισμός κυριαρχούν και δημιουργούν ιδανική ατμόσφαιρα.

 Λέων

Λέοντα, σου δίνεται η δυνατότητα να έρθει σε επαφή με βαθύτερα συναισθήματα και να επικεντρωθείς σε αυτά που σε έχουν πληγώσει στο παρελθόν και θέλεις να ξεπεράσεις. Ο συναισθηματισμός θολώνει το τοπίο και δεν είναι εύκολο να δεις με ευκολία την δύναμη που έχει σαν προσωπικότητα για να άφησες πίσω σου ότι σε έχει στιγματίσει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην καθημερινή σου δραστηριότητα καθώς οι σκέψεις θολώνουν το μυαλό σου και μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη που θα έχουν κόστος. Ζητήματα οικονομικής φύσεως φαίνεται να σε απασχολούν όμως είναι σημαντικό να μην τα διαχειριστείς επηρεασμένος από ανασφάλειες και φόβους.

Αισθηματικά

Δημιούργησε ένα ονειρικό πλαίσιο για εσένα και το ταίρι σου καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να απολαύσεις υπέροχες στιγμές μαζί του που θα λειτουργήσουν ευεργετικά για τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος δεν αποκλείεται που θα δημιουργήσουν έντονη συναισθηματική φόρτιση, προσοχή σε πιθανά ξεσπάσματα.

Παρθένος

Παρθένε, μπορείς να περάσεις υπέροχα με φιλικά πρόσωπα καθώς φαίνεται να μπορούν να αντιληφθούν την προσωπική σου προσέγγιση σε σχέση με στόχους και φιλοδοξίες που σας απασχολούν από κοινού. Απόλαυσε τις στιγμές μαζί τους καθώς θα λειτουργήσουν ανακουφιστικά στη διάθεσή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Επιδιώκεις να πάρεις πρωτοβουλίες που μπορεί να σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου, όμως είναι σημαντικό να μην ωραιοποιείς τα πρόσωπα που εμπλέκονται καθώς αυτό τελικά θα σε απογοητεύσει. Άκουσε την διαίσθηση σου που μπορεί να σε κατευθύνει με ιδανικό τρόπο και να σε προστατεύσει από παγίδες.

Αισθηματικά

Η επαναστατική και ανεξάρτητη προσέγγιση που δείχνει στη σχέση μπορεί να επηρεάσει δυσάρεστα την πορεία της, φρόντισε να δημιουργήσει στο ιδανικό πλαίσιο για να ικανοποιήσεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα απογειώσει τον συναισθηματισμό και τον ρομαντισμό στην προσωπική σου ζωή.

Ζυγός

Ζυγέ, η δημόσια εικόνα και η αυτοπροβολή σου είναι αυτά που σε προβληματίζουν έντονα και μπορεί να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για σημαντικές κινήσεις που θα επηρεάσουν την μετέπειτα πορεία σου. Μην απομακρύνεσαι από πρόσωπα που είσαι συναισθηματικά δεμένος και άκουσέ με προσοχή τι θέλουν να σου πουν

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι επαγγελματικές σου επιλογές θα πρέπει να είναι προσεκτικές καθώς έχει στην διάθεση να εξιδανικεύεις τα πρόσωπα που εμπλέκονται επηρεαζόμενος από τις προσωπικές φιλοδοξίες. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις και να δεις με ρεαλιστικούς όρους πως μπορείς να προχωρήσεις για να πετύχεις στα όνειρά σου.

Αισθηματικά

Άφησε στην άκρη τα επαγγελματικά ζητήματα που επηρεάζουν τη σχέση σου και φρόντισε να βιώσεις την τρυφερότητα που επιδιώκει να να σου δώσει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να προκύψει μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο πού θα δείχνει ιδανικό για μία σταθερή προσωπική πορεία.

Σκορπιός 
 
Σκορπιέ, βιώνεις στιγμές χαράς καθώς πρόσωπα του περιβάλλοντός σου παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις παρέες που βρίσκεσαι και περνάς μοναδικά. Η αισιοδοξία σου γίνεται εφαλτήριο για τους γύρω σου σε μία προσπάθεια να δείξεις ότι παρ’ όλες τις δυσκολίες τίποτα δεν μπορεί να σε ταΐσει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με την επικοινωνία και τη διαφήμιση σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει καθώς σου δίνονται ευκαιρίες που καλείσαι να αξιοποιήσεις. Η θετική σκέψη θα παίξει σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση πιθανών επαγγελματικών ζητημάτων, όπως επίσης και η διαίσθησή σου που οφείλεις να την εμπιστευτείς απόλυτα.

Αισθηματικά

Η χαρά και η θετική διάθεση κυριαρχούν στην προσωπική σου ζωή και δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για να βιώσεις μοναδικές στιγμές πάθους και αισθησιασμού με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα απογειώσει την ψυχολογία σου.

Τοξότης

Τοξότη, η ψυχολογία ανεβαίνει κατακόρυφα καθώς νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει στην επίτευξη των στόχων και των μελλοντικών σχεδίων σου. Η καλή παρέα με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου θα βοηθήσει να περάσεις μοναδικά και να νιώσεις ότι είσαι το επίκεντρο της προσοχής όλων.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Τα μελλοντικά σου σχέδια είναι φιλόδοξα και αυτό μπορεί να οδηγήσει να στραφείς σε πρόσωπα που έχουν σχέση με το εξωτερικό και μπορούν να ανοίξουν νέους ορίζοντες μπροστά σου. Μην επιτρέψεις σε πιθανά εμπόδια να σε απογοητεύσουν και στη συμπεριφορά σου να παίξει αρνητικό ρόλο καθώς η αμέλεια και η αυθάδεια θα ενοχλήσουν.

Αισθηματικά

Μην χάσεις την ευκαιρία να δείξεις στον καλύτερό σου εαυτό στο ταίρι σου καθώς αυτό θα λειτουργήσει ευνοϊκά στη σχέση και θα δημιουργήσει άκρως αισθησιακό περιβάλλον μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η, νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που θα παίξει κομβικό ρόλο στην αγάπη από δω και στο εξής.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, είναι πρωταρχικό για εσένα να ασχοληθείς με πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου και έχουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Η ανάγκη για ισορροπία σε καθορίζει, είναι απαραίτητο όμως να καλύψεις και τις προσωπικές σου ανάγκες καθώς οι συμβιβασμοί δεν σου ταιριάζουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργάτες σου μπορεί να έχουν προτάσεις για εσένα που φαίνονται ιδανικές όμως είναι απαραίτητο να ψάξεις αν υπάρχουν πράγματα που δεν είναι ξεκάθαρα και μπορεί να σε εμπλέξουν σε καταστάσεις που δεν θέλεις. Είναι προτιμότερο να αφήσεις τις κρίσιμες αποφάσεις για σήμερα και να ψάξεις όλες τις λεπτομέρειες που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.

Αισθηματικά

Ρομαντικές στιγμές μπορείς να απολαύσεις με το ταίρι σου που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στη σχέση και θα σε βοηθήσουν να αφήσεις πίσω σου ότι μπορεί να σε προβληματίζει. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που δείχνει να είναι το ιδανικό ταίρι για εσένα, καλά θα κάνεις όμως να είσαι επιφυλακτικός μέχρι να νιώσεις σίγουρος.

Υδροχόος

Υδροχόε, οι καθημερινές υποχρεώσεις σου δημιουργούν άγχος που δεν είναι εύκολο να ελέγξεις. Τα ξεσπάσματα θα επηρεάσουν τις σχέσεις με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι για αυτό είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τη νευρικότητα και να προσπαθήσεις να διαχειριστείς την ένταση που νιώθεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι επιλογές στη δουλειά που μπορεί να υπάρχουν είναι πιθανό να φαίνονται ιδανικές για εσένα όμως θα πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι σε πολλές υποσχέσεις που πιθανά ακούς. Καλά θα κάνεις να μην προβείς σε αποφάσεις αν δεν είσαι σίγουρος για το τι μπορεί να σου φέρουν καθώς μπορεί να εμπλακείς σε λάθος μονοπάτια.

Αισθηματικά

Φρόντισε να αποφύγεις τις σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου γιατί μπορεί να γίνεις επικριτικός και εκνευριστικός προκαλώντας έντονες συγκρούσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να αφεθείς στο φλερτ καθώς η κούραση της καθημερινότητας και ο εκνευρισμός σε καταβάλουν.

Ιχθύς
Ιχθύ, η καθημερινότητα μπορεί να σε προβληματίσει καθώς αυξάνει το άγχος και τις υποχρεώσεις σου. Δεν αποκλείεται να απογοητευτείς και να μελαγχολείς μέσα στην ημέρα από την εξέλιξη ζητημάτων που σε ενδιαφέρουν, όμως γρήγορα μπορείς να το ξεπεράσεις και να πάρεις ψυχολογικές ανάσες που θα σε βοηθήσουν να επικεντρωθείς σε ότι θέλεις να πετύχεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Παρ’ όλες τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσεις μέσα στην ημέρα έχεις την ευκαιρία με σκληρή δουλειά να ανταπεξέλθεις σε ότι και αν ζητηθεί. Το παρασκήνιο και τα κακόβουλα σχόλια δεν μπορούν να σε εμποδίσουν και σου δίνεται η δυνατότητα να δείξεις τι μπορείς να καταφέρεις εντυπωσιάζοντας με την γρήγορη αντίληψη και το ένστικτό σου τον συναδελφικό περίγυρο.

Αισθηματικά

Αξιοποίησε οι στιγμές για να λύσεις ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου καθημερινά και να βιώσεις την τρυφερότητα και το πάθος που μπορεί να σου χαρίσει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η, πρόσωπο μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να δείξει το έντονο ενδιαφέρον του για εσένα, μην κολλάς σε λεπτομέρειες που δεν σου επιτρέπουν να χαρείς τα έντονα συναισθήματα.