Τι λέει το ζώδιο σου για το τι είδους μαμά είσαι – ή θα γίνεις

16 Απρ. 2022 - 19:22 | Ζώδια
Τι λέει το ζώδιο σου για το τι είδους μαμά είσαι – ή θα γίνεις

Τι λένε τ’ άστρα για τον χαρακτήρα σου στο θέμα της μητρότητας; Δες παρακάτω τα στοιχεία που δίνει σχετικά το tarot.com και τσέκαρε… Ισχύουν;

Κριός
Η χαριτωμένη και γλυκιά μαμά μάλλον δεν ανήκει σε αυτό το ζώδιο! Είναι απασχολημένη και δραστήρια και μπορεί να περάσει τον χρόνο της κανοντας format στον υπολογιστή της ενώ έχει στην αγκαλιά τα παιδιά της. Αυτό είναι καλό για τα παιδιά που επιζητούν την ανεξαρτησία και όχι μια πιεστική μαμά. Τελικά μια μαμά Κριός φαίνεται πιο cool, μόλις τα παιδιά της μεγαλώσουν, δούνε όλες τις περιπέτειες που η μητέρα τους έχει απολαύσει και πούνε: «Μα τι μαμά είναι αυτή!»

Ταύρος
Τα παιδιά της μαμάς Ταύρου αναπολούν μια παιδική ηλικία γεμάτη με ταξίδια για ψώνια και νόστιμο φαγητό. Καμία άλλη μαμά δεν συμμετέχει στις γευστικές απολαύσεις όπως αυτή η μικρή κυρία. Είτε μαγειρεύει είτε όχι – και συνήθως θα το κάνει – η μαμά Ταύρος ξέρει από πού να πάρει τις καλές λιχουδιές και κάθε στιμιαίο πρόβλημα μπορεί συνήθως να επιλυθεί με ένα σνακ. Μια μητέρα Ταύρος είναι επίσης αυτή που προσφέρει στα παιδιά της μια αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας, συνοδεύοντας τα σε κάθε αθλητική εκδήλωση, παιχνίδι ή σχολική συναυλία.

Δίδυμοι
Παρόλο που μια μαμά Δίδυμος μπορεί να φαίνεται πολύ απασχολημένη να μιλάει στο τηλέφωνο, να διαβάζει ένα βιβλίο ή να παρακολουθεί τηλεόραση, καταφέρνει να δίνει παράλληλα έναν τόνο προσοχής στα παιδιά της. Ωστόσο είναι μια πολύ διασκεδαστική μητέρα όταν πρόκειται να παίξει μαζί τους. Αν και βαριέται τα επιτραπέζια παιχνίδια, όπως κάνουν οι περισσότερες μαμάδες, θα παίζει με τα παιδιά της για ώρες. Ακόμη και όσο περνάνε τα χρόνια, μια μητέρα Δίδυμος θα είναι πρόθυμη να πάει βόλτα με ποδήλατο μαζί με τα παιδιά της

Καρκίνος
Κανένα άλλο ζώδιο δεν είναι τόσο πρόθυμο να επικεντρωθεί στα παιδιά του (σχεδόν στο σημείο της λατρείας). Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό για αυτή τη μαμά από την ασφάλεια και την άνεση των παιδιών της. Είναι το είδος μαμάς που μπορεί να δουλεύει τρεις δουλειές, αλλά θα σηκωθεί το ξημέρωμα για να φτιάξει πρωινό στα παιδιά της και θα φροντίσει να εξουδετερώσει οποιοδήποτε μικρό σκοτεινό σύννεφο που μπορεί να περνάει από τον ορίζοντα του παιδιού της.

Λέων
Τα παιδιά των Λιονταρίνων είναι πάντα υπερήφανα που έχουν την πιο στιλάτη μαμά- μέχρι που κάποιοι φίλοι τους θέλουν να βγούνε ραντεβού μαζί της. Αυτή η βασίλισσα του glamour, νοιώθει μια τόσο επιτακτική ανάγκη να βλέπει τα πάντα υπέροχα. Μπορεί να ξοδεύει τον ίδιο χρόνο ψωνίζοντας στα πιο πολυτελή καταστήματα, με αυτόν που φροντίζει τη βουλωμένη μύτη του παιδιού της. Γνωρίζει πώς να κάνει τη ζωή διασκεδαστική και τα παιδιά μιας μητέρας Λέοντα, θυμούνται πάντα τα εκπληκτικά πάρτι γενεθλίων που οργάνωσε γι ‘αυτά.

Παρθένος
Μια μαμά Παρθένος θέλει πάντα τα παιδιά της να αγωνίζονται για την τελειότητα, για να γίνουν ακόμα πιο τέλεια από αυτή. Οργανωμένη, αποτελεσματική και ακριβής, θα μπορούσε να διαχειρίζεται μια χώρα αντί για ένα απλό νοικοκυριό. Τα παιδιά της μεγαλώνουν χωρίς καν να γνωρίζουν τι είναι ένα δείπνο από φούρνο μικροκυμάτων, διότι όλα γίνονται στην εντέλεια. Οποιοδήποτε πρόβλημα λύνεται σύντομα και η ζωή φαίνεται εύκολη στα ικανά χέρια της. 
Ζυγός
Κοινωνική, εξωστρεφής, γοητευτική και αξιαγάπητη στο μέγιστο, η μαμά Ζυγός είναι σαν τη Mary Poppins, που μεταδίδει τη χαρά οπουδήποτε πηγαίνει. Είναι πάντα πιο ευτυχισμένη όταν σχεδιάζει ένα πάρτι ή διαβάζει ένα ρομαντικό μυθιστόρημα. Τα παιδιά των Ζυγών τις λατρεύουν, ακόμα και όταν οι Ζυγοί είναι περιστασιακά πολύ απασχολημένοι με τη δική τους κοινωνική ζωή, για να δώσουν ένα τόνο προσοχής στα παιδιά τους. Τελικά αυτά τα παιδιά μεγαλώνουν και απολαμβάνουν να πίνουν ένα κοκτέιλ με τη Ζυγό μητέρα τους.

Σκορπιός
Η πιο μυστηριώδης από όλες τις μητέρες, η μαμά Σκορπιός μπορεί να γίνει αρκετά απρόβλεπτη. Αυτό που ξέρεις γι ‘αυτήν είναι αυτό που θέλει να δεις. Λίγοι άνθρωποι είναι γνώστες των μυστικών κάτω από την επιφάνεια. Όμως οι μητέρες Σκορπιοί αγαπούν πολύ με πάθος και αν κάποιος στεναχωρήσει ένα από τα παιδιά αυτής της μαμάς … δεν τον γλυτώνει τίποτα. Θα αγωνιστεί μέχρι θανάτου για να προστατέψει τα αγαπημένα της. Αυτή δεν είναι η γυναίκα που θα προσπαθήσει να εξαπατήσει καθώς γνωρίζει τα μυστικά του καθενός, οπότε είναι δύσκολο για τα παιδιά της να επιδιώξουν την ιδιωτικότητα.

Τοξότης
Όλα τα παιδιά θα λαχταρούσαν μια μαμά που δεν νοιάζεται αν το σπίτι είναι ένα χάος, που θα πει αυτόματα, «Ναι!» όταν ακόμα ένα αδέσποτο σκυλάκι θα έρθει στο σπίτι και που θα είναι πρόθυμη να οργανώσει την οικογένεια για ένα ταξίδι σε ξένες χώρες. Όλα τα παιδιά θα έπρεπε να είχαν μια μαμά Τοξότη. Οι αξίες της είναι εξίσου αληθινές με την αίσθηση της δικαιοσύνης και αναθρέφει τα παιδιά της να έχουν ανοιχτό μυαλό και ζεστές καρδιές.

Αιγόκερως
Παραδοσιακή, αυστηρή και μόνο περιστασιακά ιδιόμορφη, αυτό η μαμά έχει μια ξεκάθαρη αίσθηση του τι είναι σημαντικό και ξοδεύει άφθονο χρόνο για να μεταδώσει στα παιδιά της την ανάγκη για πειθαρχία και επιτυχία. Αυτή είναι η μαμά που θα υποστηρίξει ακούραστα ένα παιδί μέχρι να πετύχει τον στόχο του. Δεν αισθάνεται ότι η παιδική ηλικία είναι αποκλειστικά για διασκέδαση, γιατί γι ‘αυτήν, το παιδί πρέπει να αρχίσει να εργάζεται αμέσως για να προχωρήσει στη ζωή.

Υδροχόος
Κανείς δεν περιμένει από μια μαμά να ασχολείται με την υψηλή τεχνολογία, αλλά αυτό είναι που παίρνεις με μια Υδροχόο. Δεν είναι ντροπαλή, δεν είναι ιδιότροπη και μπορεί να λύσει και να ξανασυνδέσει εύκολα έναν υπολογιστή. Η μητέρα Υδροχόος δίνει μεγάλο βάρος στις φιλίες και τους σκοπούς της και ένα παιδί μπορεί να μάθει πολλά από αυτήν για να αναπτύξει την προσωπικότητα του. Δεν επικεντρώνεται γύρω από τα συναισθήματα ή την προσωπική προσοχή, αλλά θα βοηθήσει τα παιδιά της να αντιμετωπίσουν τη ζωή από μια ενδιαφέρουσα προοπτική.

Ιχθείς
Ευαίσθητες, γλυκές, τρυφερές και καλλιτεχνικές, οι μαμάδες Ιχθείς φαίνεται κάποιες φορές, να τους ζητούν περισσότερη μητρική φροντίδα από αυτή που μπορούν να δώσουν. Υπάρχουν πάντα τόσοι πολλοί ανθρώποι που περιμένουν να μιλήσουν μαζί της και να την αγκαλιάσουν, που ένα παιδί μπορεί να αισθανθεί παραμελημένο. Ο τρόπος για να περάσει χρόνο μαζί της, είναι να πάει στην αγκαλιά της και να συνδεθεί υποσυνείδητα. Μπορούν να περάσουν ώρες μαζί σε δημιουργικά παιχνίδια και αυτός είναι ο τρόπος που οι μαμάδες Ιχθείς συνδέονται με τα παιδιά τους.