Επικαιρότητα:

Αυτά είναι τα πιο ευέξαπτα ζώδια Πολύ δύσκολα διατηρούν την ψυχραιμία τους.

02 Μαίου 2022 - 12:02 | Ζώδια
Αυτά είναι τα πιο ευέξαπτα ζώδια  Πολύ δύσκολα διατηρούν την ψυχραιμία τους.

Κατά καιρούς όλοι θυμώνουμε. Νευριάζουμε, φωνάζουμε, ξεσπάμε και μετά ηρεμούμε. Μάλιστα, τις περισσότερες φορές προσπαθούμε να συγκρατήσουμε τα νεύρα μας, καθώς οι φωνές και ο θυμός δεν είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι. Ωστόσο, ορισμένοι άνθρωποι «αρπάζονται» με το παραμικρό και δεν αφήνουν τίποτα να «πέσει κάτω». Πιάνονται ακόμα και από μια μικρή κουβέντα και ξεκινούν καβγά. Σε ποια ζώδια μπορεί να ανήκουν αυτοί οι ευέξαπτοι χαρακτήρες που δυσκολεύονται τόσο πολύ να κρατήσουν την ψυχραιμία τους; 

Κριός
Δεν είναι μόνο ευέξαπτοι, αλλά και πολύ αυθόρμητοι, γεγονός που μπορεί να τους οδηγήσει εύκολα σε καβγάδες και τσακωμούς. Αν θυμώσουν δεν μπορούν με τίποτα να συγκρατηθούν, ενώ χάνουν το δίκιο τους, επειδή φωνάζουν συχνά και πολύ. Παράλληλα, είναι αρκετά ετοιμόλογοι και έτσι γίνεται ακόμη πιο δύσκολο να νικήσετε αν διαπληκτιστείτε λεκτικά μαζί τους.

Ταύρος
Πεισματάρηδες και ευέξαπτοι οι Ταύροι, δεν θυμώνουν πολύ συχνά. Αν το κάνουν, όμως, καλύτερα να μην βρίσκεστε κοντά τους. Ενοχλούνται εύκολα και ανεβάζουν παλμούς πολύ γρήγορα. Όσο εύκολα θυμώνουν όμως, τόσο εύκολα χαλαρώνουν. Η έντασή τους είναι έντονη, αλλά δεν κρατά πολύ.

Λέων
Ισχυρογνώμονες και εγωιστές οι Λέοντες δεν δέχονται τον αντίλογο. Σπάνια (δηλαδή, ποτέ) κάνουν πίσω σε έναν καβγά και επιμένουν στη γνώμη τους, ακόμα κι αν αντιλαμβάνονται πως πρόκειται να χάσουν. Μάλιστα, πάνω στον θυμό τους εύκολα θα πουν λόγια που θα πληγώσουν τους άλλους και από εγωισμό και μόνο μπορεί να καταστρέψουν τις σχέσεις τους.

.marieclaire.