Τα ζώδια σήμερα 6 Ιουλίου: Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Ζυγό

06 Ιουλ. 2022 - 05:17 | Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα 6 Ιουλίου: Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Ζυγό

Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Ζυγό, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, δοτικότητα, γενναιοδωρία, ανάγκη για συντροφικότητα και συναισθηματική αρμονία. Συμβιβαστικές θα είναι οι διαθέσεις, σε θέματα που υπάρχουν διαφωνίες η συγκαταβατικότητα θα βοηθήσει να λυθούν ειρηνικά τα ανοιχτά ζητήματα. Έμφαση θα δοθεί στις προσωπικές σχέσεις, τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν ανοιχτά, να συνεννοηθούν και να ξεκαθαρίσουν τις υποθέσεις που δημιουργούν ανασφάλεια.

Για τους ελεύθερους θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, άμεσες και θερμές, δεν θα λείψουν οι φιλοφρονήσεις. Σε κοινωνικό επίπεδο διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών, οι συναναστροφές θα είναι ευχάριστες, δεν αποκλείεται να προκύψουν καινούργιες φιλίες.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή και στην αντίθεση της με τον Δία, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ριζικές αποφάσεις και για ρίσκα που έχουν να κάνουν με δεσμεύσεις. Θα υπάρξει αναποφασιστικότητα, ίσως να διατυπωθούν προτάσεις που όμως στην πορεία να διαφοροποιηθούν οι απόψεις και οι βλέψεις.

Προσοχή στην υπεραισιοδοξία, ενδεχομένως κάποιοι να υπερεκτιμήσουν τις ικανότητες τους και να υποπέσουν σε επιπόλαιες επιλογές. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης τα βήματα θα πρέπει να είναι προσεκτικά, ελλοχεύει κίνδυνος να μην τηρηθούν οι υποσχέσεις που θα ακουστούν.

 Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα δημιουργεί ιδανικό πλαίσιο για να βρεθείς με τα φιλικά πρόσωπα που μπορείς να συζητήσεις και να σε θέματα που σας απασχολούν. Το απόγευμα σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες ώστε να έρθεις πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Είναι σημαντικό για εσένα να φτάσεις όσο πιο καλά γίνεται στο να επιτύχεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχεις στην προσωπική σου ζωή και σε αυτό μπορούν να βοηθήσουν πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον που θέλουν να σε στηρίξουν. Αξιοποίησε την ημέρα για να πάρεις τις ανάλογες πρωτοβουλίες που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

Ο Κριός στα αισθηματικά:

Πάρε πρωτοβουλίες για να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να βάλετε καινούργιους στόχους που θα σας βοηθήσουν να λειτουργήσετε ιδανικά σαν ομάδα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μέσα από το φιλικό περιβάλλον θα σε κινητοποιήσει και θα σε απογειώσει σε ότι αφορά προσωπικές επιδιώξεις και φλερτ.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, έρχεσαι πιο κοντά από ποτέ στην επαγγελματική καταξίωση καθώς μπορεί να δείξεις τις πραγματικές σου δυνατότητες. Το απόγευμα σου δίνει ώθηση για να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν και να σε προβληματίζουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Επαγγελματικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να διαχειριστείς με ρεαλισμό και αυτοπεποίθηση. Κλείσε πιθανές εκκρεμότητες που ακόμα σε προβληματίζουν καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ανακουφιστείς από όποιο άγχος και πίεση που μπορεί να σου δημιουργούν.

Ο Ταύρος στα αισθηματικά:

Η αποφασιστικότητα που δείχνει θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να απασχολούν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από την επαγγελματική σου ζωή που θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τραύματα του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, αρχίζει μία περίοδος για εσένα όπου η επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Το πρωί στρέφεσαι στην επαγγελματική σου ζωή καθώς αυξάνονται οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που αναλαμβάνει. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό για εσένα να επικεντρωθείς σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή καθώς αναλαμβάνεις πολλά και πρέπει να διαχειριστείς υπεύθυνα κάθε τι που θέλεις να πετύχεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι λόγω της αδιαλλαξίας και της απολυτότητας που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις με τους ανωτέρους.

Ο Δίδυμος στα αισθηματικά:

Η πίεση που νιώθεις λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα που θα δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου, απέφυγε το. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα σε βοηθήσει στην καριέρα σου και θα πρωταγωνιστήσει σε προσωπικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, νιώθεις την ένταση και τους φόβους σου να σε κατακλύζουν. Το απόγευμα μπορεί να σε ωθήσει να πάρεις πρωτοβουλίες για να εκτονώσεις την νευρικότητα που έχεις αποτελεσματικά δρομολογώντας επαγγελματικές υποθέσεις με εξαιρετικό τρόπο 

Επαγγελματικά – Οικονομικ

Άφησε στην άκρη τον οποίο εκνευρισμό και προσπάθησε να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν σε οικονομικό επίπεδο. Γεγονός είναι ότι οι ανώτεροι σου αντιλαμβάνονται την αξία σου και αυτά που προσφέρεις και δεν θα διστάσουμε να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σου

Ο Καρκίνος στα αισθηματικά:

Το πάθος κυριαρχεί στη σχέση σου και δίνει ώθηση για να περάσεις μοναδικές στιγμές με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου απολαμβάνοντας τη συντροφιά του. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει και να έχει αναστατώσει έντονα, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη δημόσια εικόνα σου.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, θέλεις να ισορροπήσεις τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου καθώς είναι απαραίτητο για σένα να νιώσεις ασφάλεια. Το απόγευμα ανεβάζει το κέφι σου και δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα όπου θα διασκεδάσεις και θα απολαύσεις τη βραδιά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι συνεργασίες σου μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα αν πραγματικά αδράξεις ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Γεγονός είναι ότι η αποφασιστικότητα που σε διακατέχει δημιουργεί κλίμα εμπιστοσύνης στο πρόσωπό σου.

Ο Λέων στα αισθηματικά:

Προσπάθησε να χαρείς κάθε στιγμή συντροφικότητας και διασκέδασης με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου καθώς θα λειτουργήσει ανανεωτικά για τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται για να σου δείξει το έντονο ενδιαφέρον που έχει και να πρωταγωνιστήσει σε προσωπικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, προσπαθείς να δρομολογήσεις υποθέσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει στην καθημερινότητα και σε πιέζουν. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να σου δώσει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις συζητήσεις οικονομικής φύσεως στον εργασιακό χώρο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες είναι πολλές όμως η ενέργειά σου δεν σου επιτρέπει να το δεις καθώς μπορείς να είσαι αποτελεσματικός σε ότι έχεις αναλάβει. Πιθανό είναι να υπάρξουν οικονομικές συζητήσεις με πρόσωπα από το εργασιακό περιβάλλον που θα έχουν θετικά αποτελέσματα για εσένα.

Ο Παρθένος στα αισθηματικά:

Βάλε φωτιά στην καθημερινότητα και προσπάθησε να απαλλάξεις εσένα και το ταίρι σου από την ρουτίνα που κουράζει την σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα εκτοξεύσει τον αισθησιασμό στα ύψη και θα δρομολογήσει σημαντικές εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με το ταίρι σου ή πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και βρίσκεται στη ζωή σου. Το απόγευμα ενισχύει το πάθος και την ανάγκη να δρομολογήσεις σημαντικές εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Πρωταγωνιστικό ρόλο έχεις στις συνεργασίες σου καθώς δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να σε πτοήσει. Η αποφασιστικότητα που δείχνεις δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να έχεις τις καλύτερες δυνατές εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή διευρύνοντας τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι και τα αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν.

Ο Ζυγός στα αισθηματικά:

Πρωτοβουλίες που θα πάρεις θα ικανοποιήσουν σε απόλυτο βαθμό το ταίρι σου καθώς θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά για την σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται στη ζωή σου και σε απογειώνει, είναι γεγονός ότι μπορεί να παίξει κομβικό ρόλο στα αισθηματικά σου από δω και στο εξής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, μπορείς να επικεντρωθείς σε σχέδια που έχεις στην επαγγελματική σου ζωή και σε ενδιαφέρει να προωθήσεις. Το πρωί αυξάνει κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό σου, επικεντρώνεσαι στην προσωπική σου ζωή και στο να περάσεις όμορφα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η αποφασιστικότητα που δείχνει στην επαγγελματική σου ζωή θα κάνει τη διαφορά σε πιθανές πρωτοβουλίες που πρέπει να παρθούν. Φρόντισε βέβαια να μην επικεντρώνεσαι μόνο στις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες καθώς αυτό θα ενοχλήσει έντονα και θα δημιουργήσει αντιπαραθέσεις.

Ο Σκορπιός στα αισθηματικά:

Η γενναιοδωρία σου θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση καθώς θα ικανοποιήσεις σε απόλυτο βαθμό το ταίρι σου παίρνοντας μοναδικά μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η μαγνητίζεις τους πάντες στο πέρασμά σου και αυτό μπορεί να φέρει σημαντικές νέες γνωριμίες στη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, νιώθεις βαθύτερα συναισθήματα και ανασφάλειες να έρχονται στην επιφάνεια και να επηρεάζουν την πορεία της σχέσης σου. Το μεσημέρι ανεβάζει κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση και το δυναμισμό σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πάρε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες και χρειάζεται στα επαγγελματικά σου καθώς είναι βέβαιο ότι δεν του λείπει η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός. Προσπάθησε μόνο να ξεφύγεις από εγωκεντρικές καταστάσεις που δεν αφήνουν περιθώριο στους άλλους να δράσουν. Αυτό θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα.

Ο Τοξότης στα αισθηματικά:

Προσπάθησε να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για το ταίρι σου και να μείνεις μακριά από εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν για να δείξουν το έντονο ενδιαφέρον του και εσένα καθώς εντυπωσιάζεις με την προσωπικότητα και το πνεύμα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, επικεντρώνεσαι σε συζητήσεις που αφορούν οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Το πρωί, η ανάγκη για επικοινωνία απογειώνεται για αυτό και στρέφεσαι σε πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος για να χαλαρώσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που θα σε οδηγήσουν στις καλύτερες δυνατές συμφωνίες σε σχέση με το εμπόριο και τις δημόσιες σχέσεις. Η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων και τα ισχυρά επιχειρήματα σου δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο και δημιουργούν πλαίσιο εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό σου.

Ο Αιγόκερως στα αισθηματικά:

Είναι σημαντικό να επιδιώξεις να εκφράσεις όλα αυτά που νιώθεις στο ταίρι σου καθώς η επικοινωνία θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σήμερα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον στενό σου περίγυρο μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που θα ανεβάσει το κέφι σου κατακόρυφα και θα αλλάξει αν τη διάθεσή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, θέλεις να είσαι επίκεντρο της προσοχής ιδιαίτερα σε ότι αφορά πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που είναι σημαντικά για εσένα. Το απόγευμα σε βοηθά να πάρεις πρωτοβουλίες και να κινηθείς με αισιοδοξία και χαρά ώστε να περάσεις όμορφα μαζί τους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σημαντικές πρωτοβουλίες μπορείς να πάρεις επίπεδο συνεργασιών που θα σε βοηθήσουν να ασχοληθείς με πολλά πράγματα ταυτόχρονα άκρως επιτυχημένα. Δείξε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σου καθώς το πιθανότερο είναι να ανταποκριθείς σε ότι αναλάβεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ικανοποιώντας τους πάντες στο επαγγελματικό περιβάλλον του κινείσαι.

Ο Υδροχόος στα αισθηματικά:

Το σημαντικό για εσένα να εκφράσεις ανάγκες και σκέψεις που μπορεί να έχεις επιδιώκοντας να γίνεις αντιληπτός και κατανοητός από το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία θα έρθει στη ζωή σου καθώς κανείς δεν μπορεί να σε προσπεράσει αφού εντυπωσιάζεις με τη λάμψη και την βοήθειά σου.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, σήμερα επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που ανεβάζουν κατακόρυφα τη διάθεσή σου. Το απόγευμα σε βοηθά να γίνεις άκρως εκφραστικός και δημιουργικός φτιάχνοντας το κέφι σε όποια παρέα κι αν βρεθείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σημαντικές μπορεί να είναι οι συζητήσεις με πρόσωπα από το εξωτερικό που σου δίνουν την ευκαιρία να εξελιχθείς και να ανοίξεις νέους ορίζοντες στο επαγγελματικό πεδίο. Η δημιουργικότητά σου θα εντυπωσιάσει για αυτό μην χάσεις την ευκαιρία να την επιδείξεις σε όλες της τις εκφάνσεις.

Ο Ιχθύς στα αισθηματικά:

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να εκφράσεις όλα αυτά που αισθάνεσαι για το ταίρι σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ξέρει τα έντονα συναισθήματα που έχεις για αυτό. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να εισβάλουν στη ζωή σου καθώς εντυπωσιάζεις με την αισιοδοξία, την χαρά και την γενναιοδωρία με την οποία εκφράζεται.