Επικαιρότητα:

Τα ζώδια σήμερα 3 Αυγούστου: Δεν αποκλείεται να προκύψουν νέοι έρωτες - Φεύγουν οι απογοητευτικές σκέψεις

03 Αυγ. 2022 - 05:17 | Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα 3 Αυγούστου: Δεν αποκλείεται να προκύψουν νέοι έρωτες - Φεύγουν οι απογοητευτικές σκέψεις

Η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη, είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι αγάπη, ενδιαφέρον, απελευθερωμένες προσεγγίσεις, έλξη, πάθος. Ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες, δυναμικές, αυθόρμητες.

 Δεν αποκλείεται να προκύψουν νέοι έρωτες, θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε σχέσεις με αμοιβαία έλξη. Σε θέματα οικονομικής φύσης θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, οι βλέψεις θα είναι επεκτατικές, στόχος θα είναι η οικονομική βελτίωση. Τα βήματα θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα, προσοχή στην ορμητικότητα και στην έντονη παρόρμηση, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι μεθοδικές.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο φέρνει τυχερά συμβάντα, θα βοηθήσουν στη συναισθηματική ισορροπία και στην ψυχολογική σταθεροποίηση. Φεύγουν οι απογοητευτικές σκέψεις και τα σκαμπανεβάσματα, οι συναντήσεις και οι επαφές θα είναι ευχάριστες, τα ξεκαθαρίσματα θα δώσουν ανανεωτική ώθηση. Σε ζητήματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ανοίγματα θα υπάρξουν για νέες συνεργασίες, θα ακουστούν καινούργιες προτάσεις, ανοίγει ο δρόμος για συναλλαγές.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, ενδεχομένως ο τρόπος σκέψης να είναι κάπως καχύποπτος. Τα ζευγάρια δεν θα πρέπει να δώσουν έκταση στην αμφιβολία, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι σκηνές ζηλοτυπίας. 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σου δημιουργεί την ανάγκη να αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα τις υποχρεώσεις που έχεις, κάτι που μπορεί να σου δημιουργεί άγχος. Μην αποκόπτεται από το οικογενειακό περιβάλλον και απέφυγε να γίνει σκληρός και απόλυτος στις απόψεις σου γιατί θα σου στοιχίσει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

 Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι τις πρωινές ώρες καθώς δεν αποκλείεται να μπεις σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος που θα δημιουργήσουν προβλήματα στην προσωπική σου εξέλιξη. Μετά το μεσημέρι αξιοποίησε ευκαιρίες για να μπορέσεις να διεκδικήσεις με δυναμισμό τις οικονομικές απολαβές που θεωρείς ότι σου αξίζουν.

Η συναισθηματική αποστασιοποίηση από το ταίρι σου δεν θα βοηθήσει στην αντίληψη των αναγκών και στην κατανόηση των συναισθημάτων. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο από το επαγγελματικό περιβάλλον που έρχεται αιφνιδιαστικά για να ανακινήσει έντονα συναισθήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η κοινωνική καταξίωση έρχεται σε πρώτο πλάνο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ξεχωρίσεις στο περιβάλλον που κινείσαι. Παράλληλα όμως δεν είσαι διατεθειμένος να δεχτείς καταπίεση και οι αντιδράσεις σου θα το δείξουν ξεκάθαρα. Προσοχή γιατί ο εκνευρισμός είναι κακός σύμβουλος.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Καλείσαι να αναλάβεις ευθύνες που μπορεί να φαίνονται υπερβολικές όμως είναι απαραίτητες για να προχωρήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Μόνο μέσα από την προσπάθεια θα καταφέρεις το καλύτερο για εσένα. Προσπάθησε να μην δυναμιτίσεις την ατμόσφαιρα στην καριέρα σου θεωρώντας ότι καταπιέζεσαι με νέα δεδομένα μπορεί να σε αιφνιδιάσουν.

Οι πολλές υποχρεώσεις και οι προβληματισμοί για την καριέρα σου επηρεάζουν αρνητικά τη σχέση και μπορεί να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα και εντάσεις. Φρόντισε να μην μεταφέρεις τον εκνευρισμό σου στο ταίρι σου. Ο αδέσμευτος επικεντρώνεσαι σε επαγγελματικά σχέδια και δεν αφήνεις περιθώριο για να μπει το φλερτ στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η ένταση στις φιλικές σου σχέσεις μπορεί να δονήσει για τα καλά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις από κοινού με συγκεκριμένα πρόσωπα. Μην εγκλωβίζεσαι στην καχυποψία που θα παίξει αρνητικό ρόλο στον φιλικό περίγυρο καθώς είναι αυτό που θα σε οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις που θα έχουν κόστος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή σε υπερβολικές αντιδράσεις και ελεγκτικές διαθέσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα στο επαγγελματικό περιβάλλον και στις σχέσεις με τους γύρω σου. Η καχυποψία εκτοξεύεται και δεν θα είναι εύκολο να χειριστείς εντάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις.

Η έντονα ανεξάρτητη διάθεσή σου θα προβληματίσει το ταίρι σου καθώς θα προβείς σε υπερβολές και σε συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν. Ο αδέσμευτος καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στην επικοινωνία με πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς η συγκρουσιακή διάθεση θα ενοχλήσει πολύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, οι φόβοι κάνουν την εμφάνισή τους και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στην εσωστρέφεια. Η καχυποψία κυριαρχεί και επηρεάζει σημαντικά τις σχέσεις με τους γύρω σου. Καλά θα κάνεις να μην χάσεις τη λογική σου γιατί οι αντιδράσεις σου θα είναι έντονες και θα ενοχλήσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να αξιοποιήσεις τις παρούσες συνθήκες στην επαγγελματική σου ζωή για να επιτυχείς τους στόχους σου. Προσοχή σε υπέρμετρη φιλοδοξία και αμετροέπεια καθώς θα σε οδηγήσουν σε λανθασμένα μονοπάτια και υπερβολές. Οι επιλογές σου πρέπει να γίνουν με ρεαλιστικούς όρους.

Αιφνιδιαστικά γεγονότα μπορεί να ανατρέψουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου καθώς οι ανασφάλειες μπορεί να σε κατακλύσουν και να δημιουργήσει εντάσεις. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να κλειστείς στον εαυτό σου φοβούμενος για νέες επαφές που εγείρουν έντονα συναισθήματα.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, οι αντιπαραθέσεις με τους γύρω σου μπορεί να οδηγήσουν σε ψυχρότητα και αποστασιοποίηση. Προσοχή σε νευρικότητα και ξεσπάσματα που μπορεί να επηρεάσουν την διάθεσή σου. Δεν θα διστάσεις να ξεσπάσεις στον περίγυρο και αυτό είναι κάτι που θα οδηγήσει στα άκρα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι αντιθέσεις που αναπτύσσονται στις συνεργασίες μπορεί να σε προβληματίσουν και να προκαλέσουν αποστάσεις. Είναι σημαντικό να θέσεις τα όριά σου, όπως και να είσαι δεκτικός σε πιθανές επιθυμίες των συνεργατών σου. Να θυμάσαι ότι οι ανατροπές που μπορεί να προκύψουν δεν θα βοηθήσουν στην ομαλή πορεία των επαγγελματικών σου.

Δεν αποκλείεται να γίνει σκληρός ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου και αυτό θα προκαλέσει κατήφεια. Καλά θα κάνεις βέβαια να προσέξεις την ένταση που εκπέμπεις. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, η εξέλιξη της επικοινωνίας μπορεί να σε απογοητεύσει προσωρινά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η θετική διάθεση που αντιμετωπίζεις τα πράγματα θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τον αρχικό εκνευρισμό της ημέρας καθώς οι ανασφάλειές μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και να επηρεάσουν την ψυχολογία τους. Μετά το μεσημέρι ξαφνικές επαφές σου δίνουν χαρά και διάθεση να ασχοληθείς με αυτά που σε ευχαριστούν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις το πρωί σε οικονομικά ζητήματα που καλείσαι να συζητήσεις καθώς ο εκνευρισμός είναι έντονος και μπορεί να δυναμιτίσεις την ατμόσφαιρα. Φρόντισε μετά το μεσημέρι να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες που σου δίνονται για να δεις από διαφορετική σκοπιά τι σε εκφράζει πραγματικά στην επαγγελματική σου ζωή.

Το πάθος και ο έντονος συναισθηματισμός ανατρέπουν με θετικό τρόπο τις οποίες δυσκολίες στην προσωπική σου ζωή και σε γεμίζουν χαρά και ζωντάνια. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να υπάρξει ξαφνική επικοινωνία με πρόσωπο που σου δημιουργεί έντονο καρδιοχτύπι και δεν αφήνει περιθώρια για να περάσει αδιάφορο.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι σημαντικές και μπορεί να καθορίσουν την ψυχολογία σου. Η μέρα επηρεάζει σημαντικά την ψυχολογία σου καθώς φαίνεται να γίνεται έντονα καχυποψία για τις κινήσεις προσώπων που είναι σημαντικά για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Στο εργασιακό περιβάλλον δεν αποκλείεται να προκύψουν δυσκολίες που θα σε προβληματίσουν έντονα. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να κρατήσεις ψηλά το ηθικό και να χρησιμοποιήσεις την απαιτούμενη διπλωματία για να ξεφύγεις από αντιπαραθέσεις ή επιβλητικές διαθέσεις που θα δημιουργήσουν ένταση με πρόσωπα του συναδέλφου περίγυρου.

Ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου μπορεί να σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τις δυσκολίες της καθημερινότητας και να δεις πόσα μπορεί να σου προσφέρει η συντροφικότητα και η αγάπη. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σε γεμίζει αισιοδοξία και σε βοηθά να αντιμετωπίσεις με θετική διάθεση την δύσκολη ρουτίνα που έχεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, επικεντρώνεσαι σε οικογενειακά ζητήματα που σε απασχολούν και αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένταση κατά τη διάρκεια της ημέρας καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια ζητήματα που θα σε δυσκολέψουν. Προσοχή σε ξεσπάσματα καθώς δεν θα ωφελήσουν τις οικογενειακές σχέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δείξε προσοχή σε δράσεις που καλείται να κάνεις σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να γίνουν ένταση και να ενοχλήσουν τους ανωτέρους. Θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο που καλείσαι να δώσεις λύσεις, πάρε δυναμικές πρωτοβουλίες και δεν θα χάσεις.

Μην επιδιώξεις να έχεις μάταιες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου που δεν θα σε βοηθήσουν να απολαύσεις τον έντονο ρομαντισμό που επικρατεί στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος δεν είναι εύκολο να αφεθείς σε νέο πρόσωπο καθώς ο συναισθηματισμός δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα και πιθανά απομονώνεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η ανάγκη να είσαι αρεστός κυριαρχεί και μπορεί να οδηγήσει το να υποχωρήσεις έναντι απαιτήσεων που έχεις. Σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις με λογικά επιχειρήματα αυτά που σκέφτεσαι και σε ικανοποιούν, αξιοποίησε αυτή τη συγκυρία για να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν τα πραγματικά σου συναισθήματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η αδιαλλαξία δεν θα ωφελήσει την προσωπική σου ζωή, σκέψου με ψυχραιμία τι είναι αυτό που θέλεις να εκφράσεις στο ταίρι σου και έδειξε ωριμότητα σε πιθανές συζητήσεις. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να θέλεις να επιβάλεις τις απόψεις σου σε νέο πρόσωπο, όμως αυτό θα εγείρει αντιδράσεις που δεν θα σου αρέσουν.

Σου δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσει συζητήσεις για νέες συνεργασίες που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο σε επαγγελματικό επίπεδο. Άφησε τις πομπώδεις εκφράσεις την άκρη και αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πιθανές νέες ιδέες και την ρεαλιστική προσέγγιση των πραγμάτων που σε διακρίνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα ανατρέπει τους συσχετισμούς στην προσωπική σου ζωή κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε έκδηλο εγωκεντρισμό. Η συμπεριφορά σου θα καθορίσει την πορεία των σχέσεών σου καθώς είναι βέβαιο ότι κάποιοι θα αντιδράσουν έντονα στην αδιαλλαξία και την σκληρή στάση σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η διάθεσή σου να πρωταγωνιστείς σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να περιοριστεί από δυσκολίες που έρχονται ξαφνικά και εγείρουν φόβους και ανασφάλειες. Καλείσαι να επανεξετάσεις τις προτεραιότητές σου σε οικονομικό επίπεδο καθώς μόνο έτσι θα μπορέσεις να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα.

Οι ανατροπές στη σχέση σου θα επηρεάσουν δυσάρεστα εσένα και το ταίρι σου, φρόντισε να δημιουργήσεις συνθήκες σταθερότητας και να αντιμετωπίσεις τα οποία ζητήματα με ψυχραιμία διαφορετικά θα δυναμιτίσεις στην ατμόσφαιρα. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να σε προσεγγίσει αιφνιδιαστικά πρόσωπο που αλλάζει ριζικά τον τρόπο σκέψης σου στην αγάπη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα επηρεάζει σημαντικά το οικογενειακό περιβάλλον και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις πιθανές αλλαγές που επιθυμείς. Φρόντισε να μην είσαι σκληρός με οικεία πρόσωπα καθώς αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα έντονα προβλήματα και δεν αποκλείεται να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που αγαπάς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι αντιπαραθέσεις στον επαγγελματικό χώρο είναι αρκετές καθώς ανοίγει μία νέα περίοδο μπροστά σου γεμάτη ανατροπές και αλλαγές. Αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να θέσεις ξεκάθαρα τα όριά σου, κάτι που θα περιπλέξει την κατάσταση και θα αιφνιδιάσει τους ανωτέρους σου. Φρόντισε να μην μπεις στη διαδικασία αντιπαραθέσεων.

Τα συναισθηματικά ξεσπάσματα σε συνδυασμό με την απολυτότητα δεν βοηθούν να επικρατήσει ήρεμο πνεύμα στην προσωπική σου ζωή και επηρεάζουν αρνητικά την σχέση σου. Ο αδέσμευτος καλά θα κάνεις να διαχειριστείς την ένταση που νιώθεις καθώς δεν αποκλείεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην απομάκρυνση νέου προσώπου από τη ζωή σου.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η έντονη εσωστρέφεια μπορεί να οδηγήσει στο να απομακρυνθείς από όλους. Οι σκέψεις του παρελθόντος που έρχονται στο μυαλό σου ανακινούν ανασφάλειες και φόβους που έχεις καλά κρυμμένους μέσα σου. Μην επιτρέψεις στην απογοήτευση να κυριαρχήσει καθώς είναι βέβαιο ότι μπορείς να μείνεις μακριά από ότι σε πληγώνει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή σε υπερβολές και περιττά έξοδα που θα στοιχίσουν στον προϋπολογισμό σου καθώς η ανάγκη να ξεπεράσεις την περίεργη ψυχολογία σου μπορεί να οδηγήσει σε περιττές σπατάλες. Απόλαυσε τις μικρές χαρές της ζωής έχοντας μετρό καθώς αυτό θα σε ικανοποιήσει περισσότερο στο τέλος της ημέρας.

Ξεσπάσματα και συναισθηματικές υπερχείλισης μπορεί να οδηγήσουν σε προβλήματα στη σχέση σου. Φρόντισε να μην εκτονώνεις την κακή διάθεση που έχεις στο ταίρι σου. Ο αδέσμευτος δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να αφεθεί και αυτό μπορεί να στοιχίσει σε πιθανή επικοινωνία με νέο πρόσωπο.

ethnos