Τα ζώδια σήμερα 4 Αυγούστου: Ο Ερμής κάνει την είσοδο του στην Παρθένο

04 Αυγ. 2022 - 05:38 | Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα 4 Αυγούστου: Ο Ερμής κάνει την είσοδο του στην Παρθένο

Ο Ερμής κάνει την είσοδο του στην Παρθένο και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 26 Αυγούστου, τα χαρακτηριστικά θα είναι ευστροφία, μεθοδικότητα, οργάνωση, προσήλωση στις λεπτομέρειες. Θα υπάρξουν επικοινωνιακά ανοίγματα, σε θέματα επαγγελματικής φύσης ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διαπραγματεύσεις, συνομιλίες, συμφωνίες.Οι βλέψεις θα είναι συγκεκριμένες και σοβαρές, ο ορθολογισμός θα βοηθήσει στη λήψη σωστών αποφάσεων. Ανάγκη θα εκδηλωθεί για οργάνωση, τάξη, πρόγραμμα, οι ξαφνικές και απότομες αλλαγές θα φέρουν δυσανασχέτηση. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση, ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να συζητήσουν για το θέμα της επισημοποίησης.

Η Σελήνη κάνει την είσοδο της στον Σκορπιό, προσοχή στην καχυποψία, στα βιαστικά συμπεράσματα και στις αυθαίρετες εικασίες. Ο τρόπος σκέψης θα είναι στρατηγικός, θα εκδηλωθεί ανάγκη για έλεγχο, δεν θα λείψουν οι χειριστικές συμπεριφορές. Έντονη θα είναι η διαίσθηση, έκταση και βάθος θα έχει το συναίσθημα, θα υπάρξουν άμεσες και αισθησιακές προσεγγίσεις.

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και εξάγωνο με τον Ερμή θα βοηθήσει στη λήψη σωστών αποφάσεων, θα υπάρξει ορθολογισμός και εσωτερική πειθαρχία. Στις συζητήσεις ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συνεννόηση και αποδοχή.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, την εμφάνισή τους θα κάνουν απογοητεύσεις, εμμονές, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην προσκόλληση και στην εξάρτηση.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η ένταση που νιώθεις τις πρωινές ώρες μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τις φιλικές σου σχέσεις καθώς η ανασφάλεια σε κυριεύει. Δείξε ψυχραιμία και δεν θα χάσεις καθώς αργότερα η διάθεσή σου ισορροπεί και σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές δείχνοντας κατανόηση στα πρόσωπα που έχεις γύρω σου.

 Επαγγελματικά – οικονομικά

Συγκρούσεις δεν αποκλείεται να υπάρξουν τις πρωινές ώρες καθώς είναι πιθανό να νιώσεις ότι τα οικονομικά σου δεν εξελίσσονται όπως θα περίμενες. Μπορείς να βρεις με ψύχραιμους τρόπους λύσεις που θα σε βοηθήσουν και να εμπιστευτείς το ένστικτό σου καθώς μετά το μεσημέρι κυριαρχεί και δίνει λύσεις.

Ο ρομαντισμός κυριαρχεί και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να απολαύσεις κάθε στιγμή μαζί του. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που ανακουφίζει την ψυχή σου και σε οδηγεί στο να κάνεις πολύ φιλόδοξα όνειρα για εσάς τους δύο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσεις ανατρεπτικά ξεκινήματα σε όλα τα επίπεδα. Οι εντάσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου μπορεί να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα. Προσοχή γιατί δεν θα διστάσεις να γίνεις σκληρός και απόλυτος στις απόψεις σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αρχίζει μία νέα περίοδος για τα επαγγελματικά σου ανατρέποντας τα παλιότερα δεδομένα. Αυτό είναι αρκετό για να επαναστατήσεις και να λειτουργήσεις παρορμητικά δημιουργώντας εντάσεις. Καλείσαι να αναλάβεις ευθύνες που λειτουργούν επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου χωρίς την αίσθηση ασφάλειας που χρειάζεται για να προχωρήσεις.

Θέλεις να αλλάξεις ριζικά την προσωπική σου ζωή και αυτό μπορεί να αιφνιδιάσει το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Η απολυτότητα δεν θα βοηθήσει για να αντιληφθεί το ταίρι σου τι πραγματικά θέλεις. Ο αδέσμευτος μπορεί να σε ξαφνιάσει νέο πρόσωπο που θέλει να εισβάλει στη ζωή σου, η καχυποψία και η απαισιοδοξία δεν πρέπει να επηρεάσουν αυτή τη νέα γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά ζητήματα του παρελθόντος καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν αιφνιδιαστικά στο προσκήνιο. Μπορεί να νιώσεις ότι επηρεάζουν την προσωπική σου εξέλιξη και τη μελλοντική σου πορεία και αυτό είναι αρκετό για να οδηγηθείς σε συναισθηματικά ξεσπάσματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εκκρεμότητες που πιθανά υπάρχουν σε επαγγελματικό επίπεδο έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και δημιουργούν σημαντικά προβλήματα στην παρούσα πορεία σου. Φρόντισε να μείνεις μακριά από δογματισμούς που δεν θα βοηθήσουν στο να αντιμετωπίσεις προβλήματα που σε ξαφνιάζουν και πιθανά απαιτούν άμεση λύση.

Τραύματα του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο προσκήνιο αιφνιδιαστικά και δημιουργούν προβλήματα στην σχέση σου. Φρόντισε να περιορίσεις την σκληρότητα και πιθανό φανατισμό που θα επηρεάσει αρνητικά. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο του παρελθόντος που εμφανίζεται αιφνιδιαστικά δημιουργώντας συναισθηματική ένταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, ο συναισθηματισμός εντείνεται περισσότερο από ποτέ και μπορεί να σε οδηγήσει στο να μείνεις μακριά από πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να μπορέσεις να λύσεις ζητήματα που σε στιγματίζουν ψυχολογικά, κάτι που θα σε γεμίσει δύναμη.

 Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος που καλείσαι να δώσεις λύσεις. Ο ρεαλισμός που σε διακρίνει βοηθά να ξεφύγεις από συναισθηματικές εξάρσεις και να δεις πραγματικά πως πρέπει να κινηθείς για να μπορέσεις να επωφεληθείς την όποια κατάσταση.

Νιώθεις ότι μπορείς να εμπιστευτείς το ταίρι σου και παρ’ όλες τις ανασφάλειές σου δίνεται η ευκαιρία να αντιληφθείς ότι βαδίζεις με σταθερά βήματα μαζί του. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να επιστρέψει πρόσωπο από το παρελθόν που σε καλεί να λύσετε ζητήματα που εκκρεμούν και μπορεί να σε πληγώνουν.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, τα φιλικά σου πρόσωπα είναι για σένα όαση μέσα στην πίεση των ημερών και σου δίνουν την ευκαιρία να συζητήσετε και να καταστρώσετε νέα σχέδια που σας χαροποιούν ιδιαίτερα. Προσοχή στις συζητήσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος που μπορεί να οδηγήσουν σε σκληρές αντιπαραθέσεις.

 Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να θέσεις γερές βάσεις σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις, αρκεί να ξεφύγεις από εμμονές και προσωπικές ανασφάλειες που εκδηλώνονται και μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Αξιοποίησε την συγκεκριμένη συγκυρία για να κάνεις σταθερά βήματα προς την επίτευξη αυτών που έχει σχεδιάσει.

Υποστηρίζεις με φανατισμό τις απόψεις σου και αυτό μπορεί να ενοχλήσει τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Μπορείς να δείξεις καλή διάθεση για να αποφύγεις πιθανές εντάσεις. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με πρόσωπο μέσα από το φιλικό περίγυρό που δημιουργεί νέες προϋποθέσεις στην προσωπική σου ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η καχυποψία κυριαρχεί στον τρόπο που εκφράζεσαι και μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στο περιβάλλον που κινείσαι. Δεν θα διστάσεις να γίνεις καυστικός, αυτό όμως να ξέρεις μπορεί να οδηγήσει σε σκληρές κόντρες καθώς οι αντιδράσεις θα είναι έντονες.

 Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή σε οικονομικά ζητήματα καθώς φαίνεται να υπάρχουν οι παρασκηνιακές διεργασίες που μπορεί να ανατρέψουν τα σχέδιά σου. Οι υποχρεώσεις στην επαγγελματική σου ζωή σε προβληματίζουν. Φρόντισε να απαλλαγείς από ανασφάλειες καθώς μπορείς να αντιμετωπίσεις ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις.

Προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου καθώς η διάθεση που δείχνεις δεν είναι η κατάλληλη και μπορεί να οδηγηθείτε σε έντονες προστριβές που θα σε πληγώσουν. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι κατακλύζεται από εσωστρέφεια και αυτό δεν αφήνει περιθώρια για νέα επικοινωνία.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, επιδιώκεις να απομακρυνθείς από τα πρόσωπα που σε περιτριγυρίζουν καθώς οι φόβοι κάνουν την εμφάνισή τους και δεν είναι εύκολο να τους διαχειριστείς. Φρόντισε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό που μπορεί να οδηγήσει σε ένταση και συγκρούσεις που θα έχουν ανυπολόγιστες επιπτώσεις για εσένα.

 Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι οικονομικές υποθέσεις που σε απασχολούν είναι πιθανό να μην εξελιχθούν όπως τα περίμενες τις πρωινές ώρες. Θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη ψυχραιμία καθώς είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να αποφύγεις ατέρμονες συγκρούσεις βάζοντας εμπόδια σε καταστάσεις που θέλεις να λύσεις. Άκουσε το ένστικτό σου και δεν θα χάσεις.

Η έντονη επιθυμία ελέγχου προς το ταίρι σου δεν αφήνει περιθώρια για ηρεμία και όμορφη ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή. Μην επιτρέπεις στις ανασφάλειες σου να προκαλούν εκρηκτικές καταστάσεις στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος δεν θα σου είναι εύκολο να αφεθείς σε μία γνωριμία καθώς η υποψία και το έλλειμμα εμπιστοσύνης είναι στα ύψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, σου δίνεται η ευκαιρία να ανακουφίσεις φοβίες και ανασφάλειες που έχεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ξεπεράσεις όλα αυτά που σου δημιουργούν καχυποψία απέναντι στους άλλους. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να δει τα πραγματικά πλεονεκτήματα και τις ευκαιρίες που μπορεί να αξιοποιήσει.Επαγγελματικά – οικονομικά

Πολλά μπορεί να ειπωθούν με πρόσωπα από το εργασιακό περιβάλλον, φρόντισε να μην δώσεις υποσχέσεις που δεν είναι εύκολο να τηρήσεις. Η αμετροέπεια μπορεί να σε εκθέσει γι’ αυτό σκέψου καλά πριν εκφράσεις τις απόψεις σου και πιθανές προτάσεις που μπορεί να έχεις για εργασιακά θέματα.

Το πάθος μπορεί να δημιουργήσει μοναδική ατμόσφαιρα στη σχέση σου και να σε φέρει πιο κοντά από ποτέ με τον άνθρωπο που σου δημιουργεί έντονα συναισθήματα. Ο αδέσμευτος αξιοποίησε την ευκαιρία για να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που σου δημιουργεί έντονο καρδιοχτύπι και εκτοξεύει τον αισθησιασμό στα ύψη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, οι εμμονές και η επικριτική διάθεση που εκδηλώνεις προβληματίζουν τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς μπορείς να γίνεις πολύ σκληρός μαζί τους δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σας. Καλά θα κάνεις να περιορίσεις τη σκληρότητα και την διάθεση να βρίσκεις λάθη σε μικρές λεπτομέρειες δημιουργώντας εντάσεις.

 Επαγγελματικά – οικονομικά

Δυσκολεύεσαι να βρεις λύσεις για εργασιακά θέματα καθώς τα εμπόδια είναι πολλά και σου δημιουργούν προβληματισμούς. Το ένστικτό σου μπορεί να σε καθοδηγήσει στο πως να διαχειριστείς πιθανές καταστάσεις μακριά από εντάσεις και κόντρες που δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο τις εξελίξεις.

Η κριτική στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα έχει συνέπειες αν δεν καταφέρεις να την περιορίσεις και να δείξεις καλή διάθεση για να ξεπεράσετε πιθανά προβλήματα. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο που θέλει να μπει στη ζωή σου καθώς έχεις αμφιβολίες και ανασφάλειες που εκδηλώνονται άμεσα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, έχεις την ευκαιρία να βιώσεις μοναδικά συναισθήματα και να επικεντρωθείς σε ταλέντα που θέλεις να αναδείξεις αρκεί να αφήσεις το έλλειμμα αυτοπεποίθησης στην άκρη που σου δημιουργεί εκνευρισμό και δεν επιτρέπει να πιστέψεις στον εαυτό σου και σε αυτά που μπορείς να καταφέρεις.

 Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσπαθείς να κυριαρχήσει σε επαγγελματικό επίπεδο όμως η αδιαλλαξία και το πείσμα είναι κακοί σύμβουλοι. Φρόντισε να δείξεις ανοιχτό πνεύμα και να μην αφήσεις τους φόβους να επηρεάσουν επαγγελματικά σχέδια και πρωτοβουλίες που θέλεις να πάρεις.

Τα έντονα συναισθήματα κυριαρχούν στη σχέση σου και δίνουν το σύνθημα για έντονο ρομαντισμό και τρυφερότητα που θα απογειώσει εσένα και το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος μπορεί να υπάρχει επικοινωνία με νέο πρόσωπο που δείχνει ενδιαφέρον για εσένα και σου δημιουργεί την αίσθηση ότι μπορείς να ζήσεις υπέροχες στιγμές μαζί του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η καλή διάθεση σε χαρακτηρίζει και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις ευχάριστα με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Προσοχή στις συζητήσεις καθώς μπορείς να γίνεις απόλυτος και επιβλητικός και αυτό να ενοχλήσει ιδιαίτερα πρόσωπα του κοντινού περίγυρου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε συμφωνίες εμπορικού χαρακτήρα καθώς είναι πιθανόν να υπάρξει παρασκήνιο που θα σε επηρεάσει και θα σε ωθήσει στο να γίνεις σκληρός και συγκρουσιακός. Είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις σημαντικές συζητήσεις για να μην οδηγηθούν στα άκρα σπουδαίες συνεργασίες για εσένα.

Δείχνεις με μεγάλη ευκολία τα συναισθήματα που έχεις για τον άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα σου και αυτό δημιουργεί στέρεες βάσεις σε μακροχρόνιο επίπεδο για τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή καθώς ήρθε για να μείνει.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η ψυχολογία σου θα παίξει σημαντικό ρόλο σήμερα καθώς φαίνεται να βουλιάζει σε αναμνήσεις του παρελθόντος και τραύματα που σου έχουν στοιχίσει. Εκφράσου μέσω της τέχνης καθώς αυτό θα είναι ιδανικό για να ισορροπήσεις ψυχολογικά και να δεις την πραγματικότητα ρεαλιστικά και ψύχραιμα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Κινητοποιήσου με εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν και να σε ταλαιπωρούν καθώς οι συνθήκες είναι ιδανικές για να δώσεις λύσεις. Φρόντισε βέβαια να προσπαθήσεις να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και να μην αφήσεις τις ευαισθησίες σου να κυριαρχήσουν στη σκέψη. Αυτό θα είναι αρκετό για να σε οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις.

Η ένταση κυριαρχεί και στην προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να επηρεάσει αρνητικά την πορεία της σχέσης σου αν δεν καταφέρεις να ελέγξεις τα συναισθήματά σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικεντρωθείς σε πρόσωπο που επιστρέφει από το παρελθόν και σε γεμίζει ένταση.