Τα ζώδια σήμερα 6 Αυγούστου: Η Σελήνη κάνει την είσοδο της στον Τοξότη,

06 Αυγ. 2022 - 05:14 | Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα 6 Αυγούστου: Η Σελήνη κάνει την είσοδο της στον Τοξότη,

Η Σελήνη κάνει την είσοδο της στον Τοξότη, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση, ανάγκη για ανεξάρτητες ενέργειες, για περιπέτειες. Φιλοσοφημένος θα είναι ο τρόπος σκέψης, φεύγει η απαισιοδοξία, έμφαση θα δοθεί στις κοινωνικές επαφές και στις ανανεωτικές δραστηριότητες. Στο επαγγελματικό τομέα καινούργιοι στόχοι θα κάνουν την εμφάνισή τους, θα υπάρξουν βλέψεις για νέα εγχειρήματα, για καινούργιες συνεργασίες, οι διαθέσεις θα είναι τολμηρές και επεκτατικές.

 Σε κοινωνικό επίπεδο οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες και άνετες, άνοιγμα θα υπάρξει για δικτύωση, διευρύνεται ο κύκλος γνωριμιών. Στον αισθηματικό τομέα ενδιαφέρουσες θα είναι οι συναναστροφές, θα υπάρξει το άνοιγμα για γνωριμίες, ωστόσο δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί προτίμηση προς τις χαλαρές επαφές.

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη και τετράγωνο με τον Κρόνο δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους δυσκολίες και ακυρώσεις, τα εμπόδια θα είναι προσπελάσιμα αρκεί οι ενέργειες να είναι μεθοδικές. Η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αισιοδοξίας, έντονη θα είναι η διαίσθηση, ευκολία θα υπάρξει για προσεγγίσεις και συναισθηματικά ανοίγματα.

Οι συναντήσεις θα είναι ευχάριστες, τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν ανοιχτά, να συζητήσουν και να βρουν λύσεις. Δεν θα λείψουν οι τονωτικές επαφές που θα ανανεώσουν τις διαθέσεις. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα φέρνει αποκαλυπτικά συμβάντα, θα υπάρξουν ευχάριστες εκπλήξεις.

 Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η επικοινωνία κυριαρχεί και αυτό που μπορείς να αξιοποιήσεις σήμερα είναι την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού περίγυρου και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους. Το κέφι και η ανταλλαγή απόψεων θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

 Οι συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο παίρνουν φωτιά και σου δίνεται η δυνατότητα να αξιοποιήσεις κάθε επιχείρημα σου για να κερδίσεις το καλύτερο δυνατό. Οι συμφωνίες που θα προκύψουν θα είναι ικανοποιητικές αρκεί να περιορίσεις πιθανή νευρικότητα που μπορεί να επηρεάσει σημαντικά το αποτέλεσμα.

Η τρυφερότητα και ο ρομαντισμός μπορεί να απογειώσει τη σχέση αρκεί να εκφράσεις με λογική και ευαισθησία όλα αυτά που νιώθεις για τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τις παρέες σου είναι πιθανόν να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε κερδίσει με το πνεύμα και το χιούμορ που διαθέτει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, καλείσαι να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις να αναλάβεις την επαγγελματική σου ζωή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να εμπιστευτείς τις δυνατότητές σου και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Άγχος και νευρικότητα μπορεί να στο περιβάλλον του κινείσαι επαγγελματικά καθώς έχεις αναλάβει πολλά και αυτό σου δημιουργεί ένταση. Προσπάθησε να μην είσαι αδιάλλακτος καθώς αυτό θα ενοχλήσει τους ανωτέρους σου και θα σε βάλει σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων που μόνο εμπόδια θα βάλουν στην προσωπική σου εξέλιξη.

Προσπάθησε να δώσεις χρόνο στο ταίρι σου και να μην επιτρέψεις στην ένταση από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις να επηρεάσουν την σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που έρχεται για να αλλάξει ριζικά την προσωπική συμφωνία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα που σε διακρίνουν γίνονται άμεσα εμφανή στο περιβάλλον που κινείσαι και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα ανεβάζοντας το κέφι των γύρω σου. Προσοχή καθώς ο αυθορμητισμός και ο παρορμητισμός μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες για πιθανές συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν και θεωρείς ότι μπορεί να εξελιχθούν θετικά για εσένα. Φρόντισε βέβαια να περιορίσεις τον εγωισμό και τον παρορμητισμό καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν.

Αξιοποίησε την ανάγκη για να συζητήσεις με το ταίρι σου ζητήματα που σε απασχολούν χωρίς να γίνεται απότομος και επιθετικός μαζί του. Έτσι θα έχεις το καλύτερο για εσένα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει καθώς μαγνητίζεις με την συμπεριφορά σου τα βλέμματα και είναι βέβαιο ότι οι κατακτήσεις θα είναι πολλές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η περίεργη ψυχολογική σου κατάσταση σε οδηγεί σε σκέψεις και αναμνήσεις που σε απομονώνουν από τους γύρω σου. Καλά θα κάνεις να αφοσιωθείς στην τέχνη, τη μουσική, σε ότι μπορεί να ισορροπήσει την ψυχολογία σου και να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τη μελαγχολία που μπορεί να νιώθεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς έχεις την τάση να ωραιοποιείς πρόσωπα και καταστάσεις και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις. Μην δείχνεις εμπιστοσύνη σε αυτούς που σου υπόσχονται πολλά καθώς αργότερα μπορεί να απογοητευτείς με τη συμπεριφορά τους.

Αξιοποίησε την ευκαιρία για να εκφράσει ζητήματα από το παρελθόν που μπορεί να σε προβληματίζουν στη σχέση με σκοπό να τα αφήσεις πίσω σου οριστικά. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να σε απασχολήσει, ήρθε η στιγμή να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου και να κλείσεις οριστικά ότι εκκρεμεί και σε προβληματίζει.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, έχεις την δυνατότητα να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα και να ανταλλάξεις απόψεις μαζί τους. Αυτό θα σε ευχαριστήσει ιδιαίτερα και θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τα οποία ζητήματα σε προβληματίζουν. Άλλωστε απολαμβάνεις να συζητάς για κοινωνικά θέματα που σου κεντρίζουν την προσοχή και θέλεις να προσφέρεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να προτείνεις λύσεις που μπορεί να είναι επαναστατικές όμως θα είναι οι ενδεδειγμένες σε επαγγελματικά ζητήματα που έχουν προκύψει. Αυτό είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσει τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι καθώς η διορατική σου σκέψη μπορεί να σας βγάλει από το αδιέξοδο.

Έχεις την δυνατότητα να αποφασίσεις από κοινού με το ταίρι σου για στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχετε ως ζευγάρι. Αξιοποίησε την πολύ καλή συνεννόηση και κατανόηση που υπάρχει μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να γνωρίσεις νέο πρόσωπο μέσα από το φιλικό περίγυρό που να σου κεντρίσει την προσοχή με τον πρωτότυπο τρόπο σκέψης του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις έρχονται στο προσκήνιο τις οποίες καλείσαι να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μην χάσεις την ευκαιρία να βρεθείς σε κάποιο περιβάλλον που μπορεί να απογειώσει το κέφι σου και να λειτουργήσει ευεργετικά και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις καθώς για εσένα είναι σημαντικό να προωθήσεις τα επαγγελματικά σχέδια που έχεις και θεωρείς ότι μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην καριέρα σου. Προσοχή στην αδιαλλαξία και στην απολυτότητα που δεν θα σε βοηθήσουν να καταφέρεις αυτά που σκέφτεσαι.

Έχεις την δυνατότητα να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου σε κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί αρχικά να φαίνονται βαρετές όμως τελικά θα φτιάξουν τη διάθεση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από επαγγελματικές παρέες μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει την προσοχή και θα σε ενθουσιάσει.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η ευχάριστη διάθεση σου θα πρωταγωνιστήσει σε παρέες με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που έχεις να δεις καιρό. Είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσεις με την αισιοδοξία και το χιούμορ σου καθώς το κέφι ανεβαίνει και διασκεδάζεις κάθε στιγμή μαζί τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μελλοντικά σχέδια με πρόσωπα από το εξωτερικό είναι πολύ πιθανό να προκύψουν σήμερα καθώς η ανάγκη για επικοινωνία σε φέρνει κοντά με αυτούς που μπορεί να έχουν προτάσεις για σένα πολύ ενδιαφέρουσες. Φρόντισε να μην δείξεις αμέλεια και να συγκεντρωθείς ώστε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις αν χρειαστεί.

Τα όνειρα πρωταγωνιστούν στην προσωπική σου ζωή και οι συζητήσεις με το ταίρι σου μπορεί να δημιουργήσουν έντονη αισιοδοξία και μεγάλο πάθος. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέο πρόσωπο στη ζωή σου μέσα από ευρύτερες παρέες που θα σε γεμίσει χαρά και θα δεις το μέλλον σου με διαφορετική σκοπιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, νιώθεις πιο αισιόδοξος από ποτέ και αυτό εκδηλώνεται άμεσα στο περιβάλλον που βρίσκεσαι. Επιδιώκεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από τον ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περίγυρο καθώς γνωρίζεις ότι θα περάσεις μοναδικά μαζί τους διασκεδάζοντας και συζητώντας για θέματα που σε ενδιαφέρουν έντονα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται για νέες συνεργασίες που μπορεί να σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα. Είναι αυτές που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου και θα σε βοηθήσουν να δεις με αισιοδοξία μελλοντικά σχέδια που μπορεί να έχεις. Μην διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες που θα δείξουν την αποφασιστικότητα που σε διακρίνει.

Σου δίνεται η ευκαιρία να αιφνιδιάσεις ευχάριστα το ταίρι σου και να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικές στιγμές μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα έρθει αιφνιδιαστικά στη ζωή σου για να απογειώσει την ζωντάνια και το κέφι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η αρχική μελαγχολία ξεπερνιέται στην διάρκεια της ημέρας και σου δίνεται η ευκαιρία να βγεις δυναμικά στο προσκήνιο διεκδικώντας την προσοχή σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Φρόντισε να ξεπεράσεις παρορμητικότητα και υποκειμενισμό που τελικά θα δημιουργήσουν προβλήματα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φρόντισε να μην γίνεις εγωιστής σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου γιατί είναι αυτό που μπορεί να κληθείς αργότερα να πληρώσεις ακριβά. Φρόντισε να είσαι δεκτικός στις ανάγκες των άλλων για να μπορέσουν να αντιληφθούν και τις δικές σου. Οικονομικές κινήσεις και σχέδια μπορεί να στεφθούν με επιτυχία.

Θέλεις να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στην προσωπική σου ζωή και να τραβήξεις το βλέμμα του/ης συντρόφου σου ελπίζοντας ότι θα ικανοποιήσει τις προσωπικές σου ανάγκες. Η αυτοπεποίθησή σου παίζει ιδιαίτερα θετικό ρόλο στις οποίες εξελίξεις. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες καθώς δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος όπου κι αν πας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σε αγχώνουν και να αφοσιωθείς σε πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον το σου όπου θα κυριαρχήσουν οι θετικές συζητήσεις. Προσοχή σε γκρίνια και επικριτική διάθεση που μπορεί να λειτουργήσουν αρνητικά δημιουργώντας εκνευρισμό.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να λύσεις ζητήματα στη δουλειά σου που μπορεί να σε απασχολούν και να σου δημιουργούν άγχος. Η λογική προσέγγιση που έχεις τα πράγματα θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τις όποιες δυσκολίες για αυτό δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και δεν θα χάσεις.

Σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις θέματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα σε καθημερινό επίπεδο στη σχέση σου και να τα αφήσεις πίσω σου. Ο εκνευρισμός θα παίξει αρνητικό ρόλο για αυτό φρόντισε να είσαι ήρεμος και συναινετικός. Αν είσαι αδέσμευτος/η θα απολαύσεις τις συζητήσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σου κεντρίσουν την προσοχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η καθημερινότητα σε φορτίζει όμως έχεις την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες και να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες που θα σε βοηθήσουν να λύσεις ζητήματα που σε απασχολούν. Η ικανοποίηση που θα έχεις θα είναι αρκετή για να σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και να αφήσεις το άγχος στην άκρη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η κυκλοθυμία και το άγχος δεν θα σε βοηθήσουν για να ξεκαθαρίσεις με υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει στη δουλειά σου. Κάνε τις απαραίτητες κινήσεις που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και θα σε βοηθήσουν να πάρεις ανάσα. Να είσαι βέβαιος ότι αυτό θα βοηθήσει να αναγνωριστεί η προσωπική προσφορά σου στον εργασιακό χώρο.

Ήρθε η στιγμή να ανατρέψεις τη ρουτίνα στη σχέση σου και να πάρεις πρωτοβουλίες ώστε να ξεφύγετε με το ταίρι σου από την γκρίνια και την κακή διάθεση που μπορεί να υπάρχει. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να έρθει ξαφνικά και να δημιουργήσει νέες προϋποθέσεις στην προσωπική σου ζωή.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσεις από την επαγγελματική σου στέγη το καλύτερο δυνατό οικονομικά. Αργότερα το απόγευμα επικεντρώνεσαι στις φιλικές παρέες και να περάσεις όμορφα μαζί τους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Βρίσκεις το σθένος να προχωρήσεις σε επαγγελματικά ζητήματα και υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις με μεθοδικότητα και αποφασιστικότητα. Αυτό θα βοηθήσει να προσπαθήσεις το καλύτερο δυνατό για εσένα και σε οικονομικό επίπεδο, είναι πιθανό να βρεις σύμφωνους τους ανωτέρους σου.

Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις προτάσεις για εξόδους που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πιθανές εντάσεις και να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα εκδηλώσουν έντονα το ενδιαφέρον τους για εσένα.