Τα ζώδια σήμερα 9 Αυγούστου: Λέοντες, ευκαιρία για εξωστρέφεια και διασκέδαση

09 Αυγ. 2022 - 05:27 | Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα 9 Αυγούστου: Λέοντες, ευκαιρία για εξωστρέφεια και διασκέδαση

Η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα είναι μία δύσκολη όψη, ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια ψυχολογικά συμπλέγματα, έντονη θα είναι η εσωτερική ανησυχία και το άγχος. Ίσως κάποιοι να απορρίψουν ή να διακόψουν σχέσεις φοβούμενοι τη συναισθηματική προσκόλληση και την εξάρτηση.Μπερδεμένος θα είναι ο εσωτερικός κόσμος, κάποιοι δεν θα βρούνε τη δύναμη να βγουν από τα συμπλέγματα και να δώσουν λύσεις στους συναισθηματικούς κόμπους. Απαραίτητο θα είναι να διατηρηθεί η εσωτερική ισορροπία, θα είναι λάθος αν δοθεί έκταση στην ανασφάλεια και στην αβεβαιότητα. Τα ζευγάρια θα πρέπει να αποφύγουν την καχυποψία, την αμφισβήτηση και τις σκηνές ζηλοτυπίας.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει να γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις, να βρεθούν λύσεις και να κλείσουν τα αρνητικά ζητήματα που προκαλούν προβληματισμό. Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, επαγγελματικές συζητήσεις, θα υπάρξει δυνατότητα συνεννόησης. Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασυνδέσεις, βελτιώνονται οι σχέσεις, θα υπάρξει δυνατότητα για άμεσα ξεκαθαρίσματα.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία προσοχή στις υπερβολές, οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να οριοθετήσουν την αντιδραστικότητα και την ανυπομονησία τους. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για νέα εγχειρήματα και για ενέργειες αβέβαιης κατάληξης.

 Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η διάθεσή σου ανεβαίνει κατακόρυφα και δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος. Εκμεταλλεύσου την συγκυρία για να περάσεις όμορφα και να αναπτύξεις πνευματικούς και μία ορίζοντες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθηση που έχεις χαρακτηρίζουν την ημέρα και μπορείς να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να δώσεις λύσεις και να κάνεις τα σχέδιά σου πραγματικότητα. Οι πολλές ευθύνες δεν σε τρομάζουν και αυτό οδηγεί στο να σε θαυμάσουν στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Ο έντονος συναισθηματισμός κυριαρχεί στην σχέση σου και σου δίνεται η ευκαιρία να απογειώσεις τις στιγμές με το ταίρι σου το πάθος και η φαντασία κυριαρχούν και σε ωθούν να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με τον άνθρωπό σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία για να γνωρίσεις το ιδανικό πρόσωπο που θα σε κάνει χαρούμενο και θα δώσει φτερά στην ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η καλή διάθεση είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας καθώς η κοινωνικότητα είναι έντονη και δεν αφήνει περιθώρια για να νιώσεις ανασφάλειες. Οι προσκλήσεις για εξόδους είναι πιθανές γι’ αυτό φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς για να περάσεις όμορφα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι συνεργασίες σου μπορεί να δουν σημαντική άνθηση καθώς φαίνεται να δραστηριοποιήσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να επιτυχείς το καλύτερο δυνατό. Είναι σημαντικό ότι η δημιουργικότητα και φαντασία μπορούν να σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά στο ιδεατό. Εκμεταλλεύσου πιθανές γνωριμίες που έρχονται για να δώσουν σημαντικά κίνητρα και μπορεί να λειτουργήσουν άκρως ευνοϊκά για την επαγγελματική σου εξέλιξη.

Το ταίρι σου είναι το επίκεντρο και είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσεις να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να το ικανοποιήσεις. Η αισιοδοξία και το πάθος που χαρακτηρίζουν τη σχέση σήμερα δημιουργούν τις προϋποθέσεις για υπέροχες στιγμές και έντονη συντροφικότητα. Ο αδέσμευτος, πρωταγωνιστείς σε όποιο κοινωνικό περιβάλλον κι αν βρεθείς είναι βέβαιο ότι μαγνητίζεις με την παρουσία σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η ψυχολογία σου ανεβαίνει και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να πρωταγωνιστήσεις στις παρέες σου. Φρόντισε βέβαια να μην επηρεάζεται η άποψή σου καθώς πιθανές ανασφάλειες να σε οδηγήσουν στο να είσαι διαλλακτικός στα πιστέυω σου. Να θυμάσαι ότι δεν είναι το παν να είσαι αρεστός.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δώσε όλη σου την προσοχή στο να κινηθείς διαισθητικά σε πιθανές συνεργασίες που προτείνονται καθώς δεν αποκλείεται τα κέρδη να είναι πολλά αρκεί να αντιληφθείς τους κατάλληλους χειρισμούς. Βασική προϋπόθεση είναι να πατάς γερά στα πόδια σου και να βλέπεις ρεαλιστικά τα πράγματα.

Θέλεις να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στο ταίρι σου και ο αισθησιασμός οδηγεί στο να νιώσεις μοναδικά συναισθήματα που λειτουργούν ευεργετικά στην σχέση σου. Η έννοια της συντροφικότητας παίρνει άλλη διάσταση. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να βγεις και να φλερτάρεις εντυπωσιάζοντας νέα πρόσωπα που θα επιδιώξουν να σε προσεγγίσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η καθημερινότητα μπορεί να είναι πληκτική για εσένα όμως θα πρέπει να την διαχειριστείς και να ανταποκριθείς σε ζητήματα ρουτίνας που πρέπει να κλείσεις. Η θετική διάθεση στα πράγματα είναι αυτή που θα σε βγάλει από την γκρίνια και πιθανή μιζέρια λόγω έντονου προγράμματος και πολλών υποχρεώσεων.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι αγγαρείες και οι υποχρεώσεις στην δουλειά ανεβάζουν κατακόρυφα τον εκνευρισμό καθώς το άγχος εντείνεται και μπορεί να σε καταβάλει. Επικέντρωσε την προσπάθειά σου στο να κλείσεις θέματα καθώς είναι τελικά αυτό που θα σε ανακουφίσει ψυχολογικά και θα σε ικανοποιήσει λόγω του αποτελέσματος.

Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς έχεις την τάση να κολλάς σε λεπτομέρειες που δεν βοηθούν στο να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Αφέσου στο πάθος και σε αυτά που μπορεί να σου δώσει ο/η σύντροφός σου και δεν θα χάσεις. Ο αδέσμευτος συγκράτησε πιθανή νευρικότητα με νέες γνωριμίες και δείξε την ευχάριστη πλευρά της προσωπικότητάς σου που θα εντυπωσιάσει.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, ευκαιρία για εξωστρέφεια και διασκέδαση καθώς η ψυχολογία σου ανεβαίνει κατακόρυφα και νιώθεις ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς. Να θυμάσαι ότι ο εγωισμός και η ανάγκη για αυτοπροβολή μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσουν τις σχέσεις με το περιβάλλον σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η καθημερινότητα και οι εργασιακές υποχρεώσεις είναι πολλές και μπορεί να λειτουργούν πιεστικά σε ψυχολογικό επίπεδο. Όμως δεν θα διστάσεις να εργαστείς σκληρά για να διεκπεραιώσεις ότι έχεις αναλάβει, κάτι που θα σε βοηθήσει να νιώσεις ικανοποίηση για το αποτέλεσμα που θα δείξεις.

Έχεις την ευκαιρία να δείξεις τα έντονα συναισθήματα που τρέφεις για το ταίρι σου και να τονίσεις με την στάση σου τον σημαντικό ρόλο που παίζει στη ζωή σου. Ο εγωκεντρισμός δεν βοηθά και γέννα αντιδράσεις που καλό είναι να αποφύγεις. Ο αδέσμευτος έχεις την δυνατότητα να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που μπορούν να προσφέρουν πολλά στη ζωή σου και κυρίως να λειτουργήσουν ευεργετικά στην ψυχολογία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, έντονη είναι η διάθεση να στραφείς στην οικογένεια και να ασχοληθείς με ζητήματα που πιθανά ενδιαφέρουν το περιβάλλον σου. Το να δώσεις λύσεις θα είναι εύκολο αρκεί να μην είσαι συναισθηματικά φορτισμένος καθώς σε αυτή την περίπτωση δείχνεις να μην βλέπεις ρεαλιστικά πως πρέπει να κινηθείς.

Επαγγελματικά – Οικονομικ

Η ευκαιρία να κάνεις βήματα που θα ευνοήσουν τις συνεργασίες σου και τις επαγγελματικές επιδιώξεις είναι παρούσα για αυτό φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάθε δυνατότητα που σου δίνεται. Πιθανό είναι να υπάρξουν ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με ακίνητα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις.

Η διάθεση να βρεθεί με το ταίρι σου είναι έντονη και ο πόθος είναι κυρίαρχο στοιχείο στην προσωπική σου ζωή που της δίνει φτερά. Απόλαυσε τις στιγμές  με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις θέματα που πιθανά σε απασχολούν. Ο αδέσμευτος τάσεις εσωστρέφειας δεν θα συμφωνήσουν και θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να βγεις και να διασκεδάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, οι αυξημένες υποχρεώσεις μπορεί να σου δημιουργήσουν άγχος όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς μπορεί να το εκτονώσεις στους γύρω σου. Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες μέσω κοινωνικών εκδηλώσεων για νέες γνωριμίες που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στα μελλοντικά σχέδιά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν θα διστάσεις να πάρεις τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες για επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν. Είναι αυτές που θα σε βγάλουν από πιθανά αδιέξοδα και θα σου δώσουν λύσεις που θα παίξουν ανακουφιστικό ρόλο στην ψυχολογία σου. Το άγχος και η επικριτικότητα καλό είναι να μείνουν στην άκρη γιατί θα δημιουργήσουν εντάσεις με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι.

Μην εγκλωβίζεσαι στις επαγγελματικές υποχρεώσεις καθώς δεν σου αφήνουν χρόνο για το ταίρι σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει γκρίνια και ανασφάλεια. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να προκύψει νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη γι’ αυτό παίζει καθοριστικό ρόλο στις κοινωνικές επαφές καθώς φαίνεται να εντυπωσιάζει με τον δυναμισμό και την ανάγκη να πρωταγωνιστήσεις. Μην επιτρέψεις στη νευρικότητα να σε καταβάλει καθώς θα χάσεις το οποίο δίκιο έχεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που μπορεί να πάρεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου θα αποδώσουν σημαντικά καθώς φαίνεται να κινείσαι παράλληλα σε πολλές κατευθύνσεις. Αυτό θα είναι αρκετό για να δημιουργήσει θετικές προεκτάσεις σε όποια συμφωνία ή συνεργασίες να πραγματοποιήσεις αυτό το διάστημα.

Το να πάρεις πρωτοβουλίες για να βελτιώσεις τις συνθήκες στην προσωπική σου ζωή είναι βέβαιο ότι θα λειτουργήσει ανακουφιστικά η σχέση σου με το ταίρι σου και θα δώσει το έναυσμα για να περάσετε καταπληκτικά μαζί διασκεδάζοντας και απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή. Ο αδέσμευτος. δραστηριοποιείσαι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθεί και αυτό φέρνει κοντά σου νέα πρόσωπα που εντυπωσιάζονται από εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η αρχική μελαγχολία ξεπερνιέται στην διάρκεια της ημέρας και σου δίνεται η ευκαιρία να βγεις δυναμικά στο προσκήνιο διεκδικώντας την προσοχή σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Φρόντισε να ξεπεράσεις παρορμητικότητα και υποκειμενισμό που τελικά θα δημιουργήσουν προβλήματα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φρόντισε να μην γίνεις εγωιστής σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου γιατί είναι αυτό που μπορεί να κληθείς αργότερα να πληρώσεις ακριβά. Φρόντισε να είσαι δεκτικός στις ανάγκες των άλλων για να μπορέσουν να αντιληφθούν και τις δικές σου. Οικονομικές κινήσεις και σχέδια μπορεί να στεφθούν με επιτυχία.

Θέλεις να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στην προσωπική σου ζωή και να τραβήξεις το βλέμμα του/ης συντρόφου σου ελπίζοντας ότι θα ικανοποιήσει τις προσωπικές σου ανάγκες. Η αυτοπεποίθησή σου παίζει ιδιαίτερα θετικό ρόλο στις οποίες εξελίξεις. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες καθώς δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος όπου κι αν πας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σε αγχώνουν και να αφοσιωθείς σε πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον το σου όπου θα κυριαρχήσουν οι θετικές συζητήσεις. Προσοχή σε γκρίνια και επικριτική διάθεση που μπορεί να λειτουργήσουν αρνητικά δημιουργώντας εκνευρισμό.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να λύσεις ζητήματα στη δουλειά σου που μπορεί να σε απασχολούν και να σου δημιουργούν άγχος. Η λογική προσέγγιση που έχεις τα πράγματα θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τις όποιες δυσκολίες για αυτό δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και δεν θα χάσεις.

Σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις θέματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα σε καθημερινό επίπεδο στη σχέση σου και να τα αφήσεις πίσω σου. Ο εκνευρισμός θα παίξει αρνητικό ρόλο για αυτό φρόντισε να είσαι ήρεμος και συναινετικός. Αν είσαι αδέσμευτος/η θα απολαύσεις τις συζητήσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σου κεντρίσουν την προσοχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η καθημερινότητα σε φορτίζει όμως έχεις την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες και να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες που θα σε βοηθήσουν να λύσεις ζητήματα που σε απασχολούν. Η ικανοποίηση που θα έχεις θα είναι αρκετή για να σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και να αφήσεις το άγχος στην άκρη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η κυκλοθυμία και το άγχος δεν θα σε βοηθήσουν για να ξεκαθαρίσεις με υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει στη δουλειά σου. Κάνε τις απαραίτητες κινήσεις που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και θα σε βοηθήσουν να πάρεις ανάσα. Να είσαι βέβαιος ότι αυτό θα βοηθήσει να αναγνωριστεί η προσωπική προσφορά σου στον εργασιακό χώρο.

Ήρθε η στιγμή να ανατρέψεις τη ρουτίνα στη σχέση σου και να πάρεις πρωτοβουλίες ώστε να ξεφύγετε με το ταίρι σου από την γκρίνια και την κακή διάθεση που μπορεί να υπάρχει. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να έρθει ξαφνικά και να δημιουργήσει νέες προϋποθέσεις στην προσωπική σου ζωή.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσεις από την επαγγελματική σου στέγη το καλύτερο δυνατό οικονομικά. Αργότερα το απόγευμα επικεντρώνεσαι στις φιλικές παρέες και να περάσεις όμορφα μαζί τους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Βρίσκεις το σθένος να προχωρήσεις σε επαγγελματικά ζητήματα και υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις με μεθοδικότητα και αποφασιστικότητα. Αυτό θα βοηθήσει να προσπαθήσεις το καλύτερο δυνατό για εσένα και σε οικονομικό επίπεδο, είναι πιθανό να βρεις σύμφωνους τους ανωτέρους σου.

Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις προτάσεις για εξόδους που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πιθανές εντάσεις και να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα εκδηλώσουν έντονα το ενδιαφέρον τους για εσένα.