Τα ζώδια σήμερα 19 Σεπτεμβρίου: Aντιμετωπίστε με ωριμότητα όποια εμπόδια υπάρχουν

19 Σεπ. 2022 - 06:22 | Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα 19 Σεπτεμβρίου: Aντιμετωπίστε με ωριμότητα όποια εμπόδια υπάρχουν

Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, είναι μία όψη που θα βοηθήσει την τόνωση της αυτοπεποίθησης. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές, θα υπάρξει διάθεση για άμεσες επιδιώξεις. Στις συζητήσεις δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά συμβάντα που θα διώξουν την ανασφάλεια και την αμφιβολία, θα υπάρξει δυνατότητα για ξεκαθαρίσματα που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις στις συνεργασίες και στις επαφές.

 Ο ανάδρομος Ερμής σε αντίθεση με τον Δία φέρνει επικοινωνιακά ανοίγματα, ωστόσο οι πληροφορίες θα πρέπει να επεξεργαστούν πάρα πολύ καλά. Απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η ανυπομονησία, οι αποφάσεις δεν θα πρέπει να είναι βιαστικές, οι κινήσεις θα πρέπει να είναι συντονισμένες, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί ώριμη σκέψη.

Δες μέσα σε 1' πόσα μπορείς να εξοικονομήσεις στην ασφάλεια του αυτοκινήτου σου!σύγκριση ανάμεσα σε 27 ασφαλιστικές εταιρίες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο θα εκδηλωθεί ανάγκη για συναισθηματική ισορροπία, για εξασφάλιση και για κατοχύρωση. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ίσως να υπάρξει διστακτικότητα για ρίσκα και αβέβαια άλματα, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην σταθεροποίηση. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για οικονομικές τακτοποιήσεις και γενικότερα για θέματα που έχουν να κάνουν με σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές.

Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Ουρανό είναι μία θετική όψη, δεν θα λείψουν είναι οι θετικές εκπλήξεις κυρίως σε θέματα αισθηματικής φύσης. Θα υπάρξουν απρόσμενες συναντήσεις που θα φέρουν χαρά και ενθουσιασμό, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες αλλά και για επανασυνδέσεις. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, αυθορμητισμός, δοτικότητα, ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων.

 
Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η συναισθηματική φόρτιση που υπάρχει δεν αφήνει περιθώρια για να διαχειριστείς με ιδανικό τρόπο πιθανές καταστάσεις που έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Δεν μπορείς να δεις αντικειμενικά ποιες είναι οι κατάλληλες κινήσεις και αυτό δεν αποκλείεται να σου στοιχίσει σε περίπτωση σημαντικών αποφάσεων.

Επαγγελματικά – οικονομικά

 Δεν είναι εύκολο για εσένα να προσχωρήσεις σε καθημερινές υποχρεώσεις καθώς οι ευαισθησίες κυριαρχούν και θολώνουν το τοπίο. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς και να δώσεις το καλύτερο που μπορείς σε πρακτικά ζητήματα καθώς αυτό θα σε ισορροπήσει και θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις με εργασιακές υποχρεώσεις.

Φρόντισε να μην επιτρέψεις σε απωθημένα του παρελθόντος να κυριαρχήσουν και να επηρεάσουν την σχέση σου καθώς δεν έχεις αντικειμενική εικόνα και ξεκάθαρη σκέψη. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει εντείνοντας τις ευαισθησίες. Προσοχή καθώς οι προθέσεις του δεν είναι ξεκάθαρες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, οι φιλικές σχέσεις σε προβληματίζουν καθώς θέλεις να περνάς καλά αλλά δεν έχεις σαφή εικόνα για τις προθέσεις των προσώπων που συναναστρέφεσαι. Είναι σημαντικό να μην δείξεις εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που υπόσχονται πολλά αλλά δεν γνωρίζεις πραγματικά πως μπορεί να σκέφτονται.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η δυσκολία στην σαφή προσέγγιση των στόχων σου μπορεί να προκαλέσει παρερμηνείες και λανθασμένες κινήσεις. Η διαίσθησή σου είναι έντονη και καλείσαι να την εκμεταλλευτείς για να κινηθείς προς την σωστή κατεύθυνση. Διαφορετικά, απέφυγε κομβικές αποφάσεις επαγγελματικής φύσεως που θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα.

Η ασάφεια που υπάρχει στους κοινούς στόχους με το ταίρι σου φορτίζει την ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Αφέσου στο πάθος και μην επιδιώκεις σημαντικές συζητήσεις που δεν θα έχουν σαφή στόχο και προορισμό. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από φιλικές παρέες που θα φαίνεται ιδανική, όμως δεν θα είναι.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, στροφή στο φιλικό περιβάλλον και στα πρόσωπα που σου δίνουν χαρά και ευχαρίστηση πραγματοποιείς σήμερα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις όμορφα μαζί τους και να συζητήσεις χαλαρώνοντας θέματα που σε ενδιαφέρουν. Η ωριμότητα που δείχνεις βοηθά να υπάρξουν ρεαλιστικές ιδέες και προτάσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι ομαδικές δράσεις σε επαγγελματικό επίπεδο ευνοούνται και έχεις την ευκαιρία να κάνεις κινήσεις που θα δώσουν θετικά αποτελέσματα. Είναι σημαντικό να αντιμετωπίσεις με ωριμότητα όποια εμπόδια υπάρχουν, καθώς αυτό θα σου δώσει αυτοπεποίθηση και θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις για τον δυναμισμό σου.

Οι κοινοί στόχοι με το ταίρι σου μπορούν να εξελιχθούν ιδιαίτερα αισιόδοξα καθώς δείχνεις ώριμη σκέψη και προσέγγιση στα πράγματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από το φιλικό περιβάλλον που μπορεί να έχει μακροχρόνια πορεία και αυτό σε ενθουσιάζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, πιθανό είναι να έχεις κοινωνικές υποχρεώσεις που θα σε απασχολήσουν σήμερα. Φρόντισε να αφεθείς γιατί είναι βέβαιο ότι θα περάσεις όμορφα και θα ξεχωρίσεις για την αισιοδοξία και το κέφι σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επαφές που θα σε βοηθήσουν σε πολλά επίπεδα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μέσα από τις κοινωνικές επαφές μπορεί να υπάρξουν γνωριμίες που θα έχουν ιδιαίτερα ευνοϊκές προτάσεις για εσένα. Φρόντισε να αξιοποιήσεις τις συγκυρίες και να προχωρήσεις σε συνεργασίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σου ζωή. Είναι αυτές που θα σου δώσουν μεγάλη ώθηση στην καριέρα σου.

Υπάρχει περίσσεια χαρά και αισιοδοξία στη σχέση σου και αυτό σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις θέματα με το ταίρι σου με μεγαλύτερη ευκολία. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει νέα γνωριμία που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η συναισθηματική ένταση και οι ανασφάλειες μπορεί να ρίξουν την ψυχολογία σου και να θολώσουν την σκέψη. Προσοχή σε λανθασμένα συμπεράσματα που θα δημιουργήσουν προβλήματα και θα οδηγήσουν σε εκρηκτικές καταστάσεις. Άφησε τις σημαντικές συζητήσεις για άλλη στιγμή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν δεν έχουν ξεκάθαρη πορεία καθώς δεν ξέρεις πως να τις διαχειριστείς. Προσοχή σε προτάσεις που μπορεί να φαίνονται εξαιρετικές όμως δεν αφήνουν περιθώρια εξέλιξης, καθώς τα πρόσωπα που εμπλέκονται έχουν άλλες προθέσεις.

Μην επιτρέψεις σε πιθανές αμφιβολίες να κυριαρχήσουν καθώς θα δυναμιτίσουν τη σχέση χωρίς να είσαι βέβαιος για αυτό που υποψιάζεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να ασχοληθείς με νέα πρόσωπα που υπάρχουν και δείχνουν ενδιαφέρον καθώς οι φόβοι μπορεί να κυριαρχήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να περάσεις όμορφα με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, καλά θα κάνεις όμως να μην έχεις υψηλές προσδοκίες που είναι δύσκολο να επιτευχθούν. Φρόντισε να είσαι ρεαλιστής σε ότι ζητάς για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργάτες σου είναι πιθανό να σε κατευθύνουν λανθασμένα σε κινήσεις γι’ αυτό είναι προτιμότερο να αφήσεις τις σημαντικές συζητήσεις για άλλη στιγμή. Προσοχή σε νέες προτάσεις που είναι ελκυστικές, όμως τα πραγματικά κίνητρα που κρύβονται μπορεί να σε απογοητεύσουν.

Έντονο είναι το ρομαντικό στοιχείο στη σχέση σου που μπορεί να κυριαρχήσει και να δημιουργήσει το καλύτερο δυνατό σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι καλύτερο να δείξεις προσοχή σε νέες γνωριμίες που μπορεί να δείχνουν πολλά υποσχόμενες όμως δεν είναι.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, οι αυξημένες υποχρεώσεις στην καθημερινότητα θολώνουν τη σκέψη και δεν αφήνουν περιθώρια για να δεις πώς μπορείς να διαχειριστείς ιδανικά τις δουλειές που έχεις. Φρόντισε να αξιοποιήσεις στην ημέρα για να περάσεις καλά, διαφορετικά μπορεί να υπάρξουν λάθη σε σημαντικά ζητήματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Λανθασμένες κινήσεις σε εργασιακά θέματα θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση καθώς μπορείς να πάρεις αποφάσεις χωρίς ξεκάθαρη σκέψη. Άφησε τις συζητήσεις στην άκρη που αφορούν υποχρεώσεις που έχεις καθώς δεν μπορείς να δεις αντικειμενικά πως πρέπει να προχωρήσεις.

Χάνεις το μέτρο στη σχέση σου καθώς μπορεί να ρήξεις λανθασμένα ευθύνες στο ταίρι σου που δεν του αξίζουν. Φρόντισε να περιορίσεις το άγχος. Αν είσαι αδέσμευτος/η επικεντρώνεσαι σε καταστάσεις που χαλάνε την διάθεσή σου αφήνοντας στην άκρη το φλερτ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η καλή διάθεση έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ημέρα καθώς δίνεις χαρά και κέφι στους γύρω σου. Προσοχή από το απόγευμα και μετά καθώς έχεις την ευκαιρία να κλείσεις θέματα καθημερινής φύσεως, αλλά δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς το άγχος σου και αυτό θα σε καταβάλει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι υποχρεώσεις μπορεί να σε προβληματίζουν, έχεις όμως την ευκαιρία να προχωρήσεις με αυτές και να υπάρξουν θετικές αλλαγές που θα δώσουν άλλη ώθηση στους στόχους σου. Προσπάθησε μόνο να μην γίνεις επικριτικός γιατί αυτό θα εναντιώσει τους συναδέλφους και θα δυσκολέψει τις διαδικασίες.

Είναι ιδανική ευκαιρία να επικεντρωθείς στη σχέση σου και να δημιουργήσεις ένα σκηνικό πάθους που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να υπάρξει εξαιρετικά ευνοϊκή γνωριμία που θα παίξει καθοριστικό ρόλο από εδώ και στο εξής στη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, μην επιτρέψεις στο άγχος της ημέρας να σε κυριεύσει και να επηρεάσει την ψυχολογία σου. Εν μέσω πολλών υποχρεώσεων μπορείς να περάσεις όμορφα και να βρεις τα κατάλληλα πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να εκφράσεις όλα αυτά που κουβαλάς μέσα σου και μπορεί να σε ταλαιπωρούν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Το ένστικτό σου σε βοηθά να πάρεις τις σωστές επαγγελματικές αποφάσεις καθώς ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να επιτύχεις. Είναι σημαντικό για εσένα να συζητήσεις για τις οικονομικές σου απολαβές και μπορεί να υπάρξουν πολλές ευκαιρίες που θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έρθεις πιο κοντά σε οικονομικούς στόχους που έχεις.

Το πάθος δεν λείπει από τη σχέση και αυτό είναι αρκετό για σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τους φόβους και την σκληρότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο μπορεί να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα έρθει στη ζωή σου για να δημιουργήσει πληθώρα συναισθημάτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, οι ευκαιρίες που σου δίνονται να βρεθείς με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον θα σε βοηθήσουν να αφήσεις πίσω προβληματισμούς και εμπόδια και να χαρείς την ημέρα που μπορεί να απογειώσει το κέφι σου. Προσοχή σε ότι αφορά την οικογένεια καθώς σημαντικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια που οφείλεις να κλείσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να προωθήσεις σημαντικές εμπορικές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν και που θα λειτουργήσουν ευνοϊκά στους στόχους σου. Είναι καθοριστικό να αξιοποιήσεις την συγκεκριμένη συγκυρία γιατί είναι βέβαιο ότι μπορεί να σε βοηθήσει σε πιθανές φιλοδοξίες που έχεις. Έρχεσαι πιο κοντά από ποτέ.

Νιώθεις κοντά στο ταίρι σου και αυτό δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να εξομαλύνετε μαζί καταστάσεις που προκαλούν ένταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από την δουλειά που θα προκαλέσει έντονα συναισθήματα και πάθος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, φρόντισε να αφιερώσεις χρόνο σε ότι σε βοηθά να απολαύσεις τις στιγμές και να μην επιτρέπεις σε ότι σου δημιουργεί ανασφάλειες να σε επηρεάσει. Έχεις την ευκαιρία να χαρείς τις στιγμές με πρόσωπα που αγαπάς και σου δείχνουν τα συναισθήματά τους για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με τρέχοντα οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν και σου προκαλούν άγχος. Προσοχή δείξε σε περιττά έξοδα ή σπατάλες που μπορεί να υπάρξουν καθώς έχεις την τάση να ξεφύγεις. Δείξε σύνεση και λογική.

Νιώσε το πάθος, τον ρομαντισμό και τον αισθησιασμό που είναι απαραίτητος για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και μην επιτρέψεις σε φόβους να κυριαρχήσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από παρέες μπορεί να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που θα σε γεμίσει χαρά, προσοχή στις αυταπάτες.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, βρίσκεις το χρόνο να δεις με πρόσωπα από την οικογένειά σου που είναι σημαντικά για εσένα. Απολαμβάνεις την τρυφερότητα και τη ζεστασιά που σου δείχνουν. Προσοχή δείξε τις πρωινές ώρες γιατί μπορεί η νευρικότητα να κυριαρχήσει και να οδηγηθείς σε συγκρούσεις για ζητήματα που προκύπτουν από το παρελθόν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η κυκλοθυμία σου το πρωί μπορεί να παίξει ανασταλτικό ρόλο σε πιθανά ζητήματα επαγγελματικής φύσεως καθώς φαίνεται ότι δεν έχεις την απαιτούμενη ψυχραιμία για να τα διαχειριστείς. Προσοχή και σε θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να μην έχουν την πορεία που θέλεις για να υπάρξει απογοήτευση.

Μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό να έχει το πάνω χέρι και να χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα που μπορεί να δημιουργήσεις στη σχέση σου απολαμβάνοντας στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό οικείο περιβάλλον μπορεί να υπάρξει σημαντική νέα γνωριμία που θα εντείνει την οικειότητα και την ασφάλεια.

.ethnos.gr