Επικαιρότητα:

Οκτώβριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο, από την Άση Μπήλιου

05 Οκτ. 2022 - 09:08 | Ζώδια
Οκτώβριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο, από την Άση Μπήλιου

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση του μήνα για όλα τα ζώδια. Ακολουθούν οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Οκτώβριο.

Οκτώβριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ο Οκτώβριος ξεκινά με καλά νέα, καθώς ο Ερμής επιτέλους γυρίζει σε ορθή πορεία, επιτρέποντας μας να επικοινωνήσουμε καλύτερα και να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας. Η Πανσέληνος της 9ης Οκτωβρίου στον άξονα Κριού-Ζυγού, ζητά την προσοχή και την ενέργεια μας στις προσωπικές μας ανάγκες σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Το πιο σημαντικό αστρολογικό θέμα του Οκτωβρίου είναι η Ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό στις 25/10. Αυτή η έκλειψη δείχνει ένα νέο ξεκίνημα σε θέματα που σχετίζονται με τις ερωτικές σχέσεις αλλά και τα οικονομικά. Οι αλλαγές θα είναι αναπόφευκτες αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες των ζωδίων του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου. Στο τέλος Οκτωβρίου στις 28/10 ο Δίας θα επιστρέψει ανάδρομος για ένα σύντομο διάστημα στους Ιχθύς μέχρι τις 20/12. Ο μήνας θα τελειώσει με τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη στους Διδύμους. Αυτό ίσως είναι και το πιο απαιτητικό διάστημα της χρονιάς σε επίπεδο πολιτικών και κοινωνικών εξελίξεων. Κάθε μήνας έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες, αλλά και τους δικούς του ευνοούμενους. Για τον φετινό Οκτώβριο οι τυχεροί είναι τα ζώδια του αέρα, δηλαδή Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου, για κάθε ζώδιο για τον Οκτώβριο:
Κριός

Ο Οκτώβριος είναι κομβικός μήνας για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, τουλάχιστον μέχρι τις 22/10. Η ορθή πορεία του Πλούτωνα στις 8/10 φέρνει στο προσκήνιο κάποια θέματα που σας έχουν δημιουργήσει αγωνία σε σχέση με τα επαγγελματικά ή τις σχέσεις σας με προϊσταμένους. Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας στις 9/10 σας φέρνει αντιμέτωπους με σημαντικές αλήθειες που αφορούν κυρίως στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Πάρτε τον χρόνο σας. Η είσοδος του Ήλιου και της Αφροδίτης στις 23/10 στον Σκορπιό θα στρέψει την προσοχή σας στα οικονομικά. Στις 28/10 ο Δίας προχωρά στους Ιχθύς σε ένα τομέα πιο ψυχολογικό αλλά και πιο παρασκηνιακό. Στις 30/10 ο Άρης, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στους Διδύμους και απαιτεί εγκράτεια στην επικοινωνία και να μη βιάζεστε να βγάζετε συμπεράσματα.

Οκτώβριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο
Ο Οκτώβριος δίνει έμφαση μέχρι τις 22/10 στον τομέα της καθημερινότητας της εργασίας σας, στα θέματα της δουλειάς και των επαγγελματικών σας σχέσεων, αλλά και στα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ανανεωθείτε, αλλά και να φρεσκάρετε και τις επαγγελματικές σας δεξιότητες. Η Πανσέληνος στις 9/10 φέρνει παρασκηνιακές καταστάσεις στα επαγγελματικά. Προσοχή και σε θέματα υγείας. Στις 23/10 Ήλιος και Αφροδίτη προχωρούν στον Σκορπιό, κάνοντας προτεραιότητα τις σημαντικές σας σχέσεις και συνεργασίες.  Η έκλειψη στις 25/10 στον Σκορπιό μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στην προσωπική σας ζωή. Ο Δίας στις 28/10 επιστρέφει στους Ιχθύς, ευνοώντας θέματα στόχων, σχέσεων, συνεργατών και φίλων.

Δίδυμοι
Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινά ο Οκτώβριος. Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα και ουσιαστικά μέχρι τις 22/10 το σύμπαν σας στρώνει ένα κόκκινο χαλί για να διαβείτε και να παίξετε πρωταγωνιστικό ρόλο. Η Πανσέληνος στις 9/10 φέρνει τα θέματα της συλλογικής δουλειάς, της ομάδας, των φίλων και των συνεργατών σε πρώτο πλάνο και ρίχνει φως στον τρόπο που δουλεύετε με τους άλλους στη ζωή σας. Μέχρι τις 22/10 λίγα είναι αυτά που μπορεί να σας προβληματίσουν και σίγουρα πολλά περισσότερα αυτά που θα βοηθήσουν τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή, γι’ αυτό πρέπει να εκμεταλλευτείτε πλήρως αυτό το διάστημα. Η επιστροφή του Δία στους Ιχθύς θα βοηθήσει σε θέματα καριέρας. Η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο σας στις 30/10, μπορεί να φέρει κάποια απρόβλεπτα γεγονότα τον επόμενο μήνα.

Οκτώβριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο
Η οικογένεια, τα θέματα της ασφάλειας, της συναισθηματικής κάλυψης, των νέων ξεκινημάτων αλλά και του παρελθόντος, έρχονται στο προσκήνιο. Αν κρύβετε πράγματα ή τα συναισθήματα σας σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική, ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Με την Πανσέληνο ένα κεφάλαιο που αφορά στα επαγγελματικά μπορεί να κλείνει ή να υπάρχουν τροποποιήσεις. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι η ισορροπία ανάμεσα στις οικογενειακές και τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Στις 23/10 η Αφροδίτη και ο Ήλιος προχωρούν στον Σκορπιό. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αναθερμάνετε την ερωτική σας ζωή και να κάνετε πιο ζεστές και τις φιλικές σας σχέσεις. Η επιστροφή του Δία στους Ιχθύς, θα ισχυροποιήσει τη θέση σας επαγγελματικά.

Λέων
Ο Οκτώβριος ξεκινά με θετικούς οιωνούς και σίγουρα ευνοεί ιδιαίτερα το ζώδιο σας μέχρι τις 22/10, προσφέροντας σας ευκαιρίες να ανοίξετε τους ορίζοντες σας. Η Αφροδίτη έρχεται σε αντίθεση με τον Δία στο ξεκίνημα του μήνα, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα ικανοποιητικό πλαίσιο για να προωθήσετε τις ικανότητες σας. Στις 9/10 η Πανσέληνος σας ανοίγει την όρεξη για περιπέτειες, για ταξίδια, για πρωτόγνωρες εμπειρίες. Μέχρι τις 22/10 πρέπει να εκμεταλλευτείτε κάθε μέρα και ώρα, γιατί θα έχετε αρκετή στήριξη από το περιβάλλον σας. Στις 23/10 Ήλιος και Αφροδίτη περνούν στον Σκορπιό δημιουργώντας ένα κλίμα μεγαλύτερης εσωστρέφειας. Στις 28/10 ο Δίας επιστρέφει στους Ιχθύς για ακόμη δυο μήνες μέχρι τις 20/12 καλώντας σας να συμφιλιωθείτε με το παρελθόν. Ακόμη, θα δώσει κάποιες ευκαιρίες στους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου σε οικονομικά θέματα.

Οκτώβριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο
Στο πρώτο μέρος του μήνα με τον κυβερνήτη σας Ερμή να γυρίζει ορθός στο ζώδιο σας στις 2/10 θα νιώσετε ότι έχετε μεγαλύτερη διαύγεια, ενώ θα ξέρετε τι ακριβώς θέλετε και πώς θα το διεκδικήσετε. Ακόμη, ευνοεί μικρές αποδράσεις και ταξίδια, συμφωνίες και υπογραφή συμβολαίων. Μέχρι τις 22/10 Ήλιος και Αφροδίτη βοηθούν να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά. Η Πανσέληνος καλεί για πρακτικότητα στα οικονομικά, ενώ απαγορεύει παρορμητικές κινήσεις και ρίσκο. Η Πανσέληνος θα μπορούσε να σημαίνει και αναταράξεις σε μια προσωπική σχέση, την αναμόχλευση των συναισθημάτων σας ή το τέλος μιας κατάστασης στα προσωπικά σας.  Από τις 23/10 ευνοούνται θέματα επικοινωνίας και θα είστε πιο κοινωνικοί. Ο μήνας θα τελειώσει με την ανάδρομη πορεία του Άρη που ξεκινά στις 30/10 στους Διδύμους, στον τομέα της καριέρας. Μπορεί να μη νιώθετε τον ίδιο ενθουσιασμό για τη δουλειά σας ή μπορεί να απογοητεύεστε από καθυστερήσεις, αναβολές ή απρόοπτα.

Οκτώβριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό
Ο Οκτώβριος δίνει ιδιαίτερη έμφαση τόσο στην ερωτική όσο και στην κοινωνική σας ζωή.  Η Πανσέληνος στις 9/10, φέρνει στο προσκήνιο τα θέματα μιας σημαντικής προσωπικής ή επαγγελματικής σχέσης. Μπορεί να αλλάξετε θετικά γνώμη για ένα άτομο ή αντιθέτως να θέλετε να ξεκόψετε από μια σχέση που σας κρατά πίσω. Μέχρι τις 22/10 Ήλιος και Αφροδίτη θα συμπορεύονται στο ζώδιο σας, κάνοντας ξεχωριστά τα φετινά σας γενέθλια και δημιουργώντας ένα πιο ευχάριστο και ικανοποιητικό πλαίσιο στην καθημερινότητα σας. Στις 23/10  μεγιστοποιούνται οι πιθανότητες αύξησης των κερδών σας. Η επιστροφή του Δία στις 28/10 στους Ιχθύς αυξάνει τις επαγγελματικές σας ευθύνες και υποχρεώσεις. Η ανάδρομη πορεία του Άρη στους Διδύμους από τις 30/10 σας βάζει στη διαδικασία μέχρι τις 12/1/23 να ξαναδείτε τις πεποιθήσεις, τα πιστεύω και τις ιδεολογικές σας τοποθετήσεις.

Σκορπιός
Ο Οκτώβριος είναι σύνθετος και δεν σας αφήνει ανέμελους στην καθημερινότητα σας. Η παρουσία τόσων πλανητών στον Ζυγό σάς κάνει κάποιες στιγμές πιο απόμακρους, πιο ευαίσθητους και πιθανώς πιο σκεπτικούς. Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου, μπορεί να δοκιμάσει τις αντοχές σας με ξαφνικές εξελίξεις στην εργασίας ή σε θέματα ψυχολογικά. Η είσοδος του Ήλιου στις 23/10 στο ζώδιο σας σηματοδοτεί την εκκίνηση των γενεθλίων σας. Ένας άνθρωπος μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω, ένας καρμικός έρωτας να εμφανιστεί από το πουθενά ή μπορεί να τελειώσει οριστικά μια σχέση που δεν είχε κανένα μέλλον και να το πάρετε απόφαση να κοιτάξετε παρακάτω. Στις 30/10 ο Άρης, γυρίζει ανάδρομος μέχρι τις 12/1/23 και θα είναι μια περίοδος που μπορεί να νιώθετε κάποιες στιγμές πιο απογοητευμένοι. Ακόμη, είναι πιθανόν να προβληματιστείτε με κάποια οικονομικά δεδομένα.

Οκτώβριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη
Ο Οκτώβριος, στο ξεκίνημα του τουλάχιστον, υπόσχεται πολλές ευκαιρίες να διευρύνετε τον φιλικό σας κύκλο, να έχετε φλερτ και νέες γνωριμίες. Δημιουργείται ένα θετικό πλαίσιο να βρείτε ανθρώπους που θα σας εμπνεύσουν. Αν ενδιαφέρεστε για κάποιο πρόσωπο και θέλετε να του δείξετε ανοιχτά τα συναισθήματα σας, προσέξτε πώς θα το κάνετε γιατί μπορεί να το τρομάξετε. Ίσως υπάρχει ένα παρασκήνιο στην επαγγελματική σας ζωή. Η Ηλιακή έκλειψη στις 25/10 στον Σκορπιό μπορεί να φέρει μνήμες του παρελθόντος ή έντονα συναισθήματα στην επιφάνεια. Η ανάδρομη πορεία του Άρη ξεκινά στις 30/10 και εκτείνεται μέχρι τις 12/1/23, φέρνοντας νέα δεδομένα σε σχέσεις και συνεργασίες. Από δω και κάτω θα πρέπει να μάθετε να διαχειρίζεστε τις εντάσεις στις σχέσεις και να λύνετε προβλήματα χωρίς παρορμητικές και αντιδραστικές κινήσεις.

Αιγόκερως
Θα έχετε αρκετό στρες προσπαθώντας να ικανοποιήσετε τόσο τη δική σας ανάγκη για περισσότερο ελεύθερο χρόνο, όσο και στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Ίσως κάποιοι από σας αποφασίζετε αυτή την περίοδο μια μετακόμιση, ή μπορεί να έχετε ενδιαφέρουσες εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι. Στα επαγγελματικά μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός ή ένταση στον χώρο εργασίας. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε αρκετά πιεσμένοι. Από τι 23/10 θα νιώθετε πιο πρόθυμοι να βάλετε και λίγη χαρά και διασκέδαση στη ζωή σας.  Η επιστροφή του Δία στους Ιχθύς,  θα βοηθήσει σε νέες επαγγελματικές συνεργασίες, αλλά και στις σπουδές. Είναι μια περίοδος για να αναθεωρήσετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε την καθημερινότητα σας, τις εργασιακές σας υποχρεώσεις και τον χρόνο που αφιερώνετε στις ανάγκες σας.

 
Οκτώβριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο
Ο Οκτώβριος έρχεται με υποσχέσεις μεγαλύτερης ευκολίας στην καθημερινότητα σας, εύνοιας στις σχέσεις και καλύτερων προοπτικών σε θέματα σπουδών, ταξιδιών, επαγγελματικών σχεδίων. Μάλιστα δεν είναι απίθανο να υπάρχει κι ένα έκδηλο ερωτικό ενδιαφέρον. Από την άλλη, σας δίνεται η ευκαιρία να μιλήσετε ξεκάθαρα για όσα επιθυμείτε ή σας ενδιαφέρουν στις σχέσεις. Στις 9/10 η Πανσέληνος δίνει έμφαση στην επικοινωνία, στις σχέσεις και στις προσωπικές και επαγγελματικές σας επαφές. Από τις 23/10 δίνετε έμφαση στον τομέα της καριέρας. Η Ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό στις 25/10 μπορεί να φέρει ένα ντόμινο αλλαγών στην καριέρα. Η επιστροφή άλλωστε του Δία στους Ιχθύς θα είναι ιδιαιτέρως βοηθητική στον οικονομικό τομέα το επόμενο δίμηνο. Η ανάδρομη πορεία του Άρη από τις 30/10 στους Διδύμους μπορεί να σας βάλει σε μια διαδικασία να ξαναδείτε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τις ερωτικές σας σχέσεις.

Οκτώβριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τους Ιχθύες
Συμπαθητικός ο Οκτώβριος, αφού παρά τις όποιες αντιξοότητες οι πλανήτες ευνοούν να ευοδωθούν οι προσπάθειες σας και να έχετε λιγότερες αγωνίες και άγχη. Είναι ένα μεταβατικό διάστημα με κούραση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μοιάζει με το υπόλοιπο του φθινοπώρου από πλευράς δυσκολιών. Ο Οκτώβριος είναι πολυέξοδος μήνας, αλλά θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε χωρίς σπουδαία προβλήματα. Η Πανσέληνος στις 9/10, αναφέρεται στα οικονομικά σας δεδομένα. Πολύ διαφορετική η ενέργεια της τελευταίας εβδομάδας του Οκτωβρίου. Είναι μια σημαντική στιγμή μέσα στο μήνα για να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, να ταξιδέψετε, να ασχοληθείτε με θέματα σπουδών ή μετεκπαίδευσης. Ο μήνας θα κλείσει με τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη στους Διδύμους. Σε αυτό το διάστημα μπορεί να ενταθούν οι διαφωνίες ή τα προβλήματα σε οικογενειακό επίπεδο.

ladylike