Επικαιρότητα:

Τα ζώδια σήμερα 21 Οκτωβρίου: Καρκίνοι, ένα νέο πρόσωπο εμφανίζεται στη ζωή σας

21 Οκτ. 2022 - 06:41 | Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα 21 Οκτωβρίου: Καρκίνοι, ένα νέο πρόσωπο εμφανίζεται στη ζωή σας

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο, έμφαση θα δοθεί στην τακτοποίηση, στην τάξη, στην οργάνωση. Η αστάθεια και η αβεβαιότητα θα κλονίσουν τη συναισθηματική ισορροπία. Όσο πιο οργανωμένες θα είναι οι ενέργειες τόσο πιο αποδοτικό θα είναι το αποτέλεσμα. Σε θέματα εργασιακά ο συντονισμός και η προσήλωση στις λεπτομέρειες θα είναι το κλειδί της επιτυχίας

 Οι συλλογικές προσπάθειες θα έχουν αποδοτική κατάληξη, απαραίτητο θα είναι να αξιοποιηθούν οι συναδελφικές σχέσεις και να ενισχυθεί το συλλογικό πνεύμα. Οι επαγγελματικές συνεργασίες θα έχουν τη δυνατότητα να πορευτούν ομαλά, ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για συζητήσεις και συμφωνίες. Ορθολογισμός και πρακτικότητα θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά, θα δώσουν την ώθηση να παρθούν ουσιαστικές αποφάσεις που θα φέρουν θετική εξέλιξη.

Στον αισθηματικό τομέα ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να συζητήσουν για το θέμα της μελλοντικής αποκατάστασης, οι κουβέντες που θα ειπωθούν θα είναι βάσιμες, οι βλέψεις και οι επιθυμίες θα είναι σταθερές. Για τους ελεύθερους θα υπάρξει το άνοιγμα για κοινωνικές επαφές, για συναναστροφές και για φιλικές συγκεντρώσεις, ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέων γνωριμιών.

Οι αυθόρμητες προσεγγίσεις θα δώσουν την ώθηση για να προχωρήσουν οι επαφές σε προσωπικό επίπεδο, για τους κλειστούς χαρακτήρες θα είναι λάθος αν απομονωθούν ή αν κινηθούν διστακτικά. Σε ένα γενικό επίπεδο οι προσωπικές σχέσεις οικογενειακές και αισθηματικές θα έχουν τη δυνατότητα να βελτιωθούν, ωστόσο, απαραίτητο θα είναι η εκδήλωση των αισθημάτων να γίνει με τρόπο άμεσο.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες που μπορεί να οδηγήσουν σε εξελίξεις τόσο επαγγελματικά όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Προσοχή καθώς ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες θα νιώσεις τις ευθύνες να σε βαραίνουν ψυχολογικά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές και μπορεί να λειτουργούν επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου. Μείνε μακριά από παιχνίδια ελέγχου που θα σε επηρεάσουν αρνητικά. Το παρασκήνιο θα σε απογοητεύσει, όμως έχεις την ευκαιρία να ξεχωρίσεις ποια πρόσωπα θέλουν να σε βοηθήσουν και ποια όχι.

Μπορείς να απολαύσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου μακριά από την πίεση και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, φρόντισε να χαρείς στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου, είναι σημαντικό να αφεθείς και να γευτείς κάθε στιγμή μαζί τους χωρίς προβληματισμούς.

ΤΑΥΡΟΣ
 Ταύρε, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις όλα αυτά που σκεφτόσουν το προηγούμενο χρονικό διάστημα στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Το απόγευμα σε οδηγεί να επαναστατήσεις ενάντια σε ότι σε καταπιέζει αιφνιδιάζοντας τους πάντες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Διεκδικείς το καλύτερο δυνατό για εσένα σε ότι από αφορά επαγγελματικές συμφωνίες και συνεργασίες που πρωταγωνιστούν στη ζωή σου. Προσπάθησε να συγκρατήσει πιθανή νευρικότητα που θα ανατρέψει τα δεδομένα και θα οδηγήσει σε συγκρούσεις ή οριστικές ρήξεις με πρόσωπα που παίζουν κυρίαρχο ρόλο στην καριέρα σου.

Μπορείς να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες θα αλλάξουν τα δεδομένα στη σχέση σου και θα δημιουργήσουν πάλι το απαραίτητο ενδιαφέρον μακριά από κούραση και πείνα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου για να σου τονίσει ότι ήρθε η ώρα να αλλάξεις πλεύση και προσωπικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
 Δίδυμε, η μέρα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια έντονες ανασφάλειες και καχυποψία σε σχέση με τους γύρω σου. Προσπάθησε να περιορίσεις τους φόβους σου γιατί θα υπάρξουν δυσάρεστες επιπτώσεις στις σχέσεις με πρόσωπα βρίσκονται κοντά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Με την Σελήνη στον Ταύρο έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν και να σε βαραίνουν έντονα. Προσπάθησε να αποφύγεις οικονομικές συναλλαγές που θα σε προβληματίσουν έντονα λόγω των προσώπων που εμπλέκονται. Δεν αποκλείεται να επωφεληθούν εις βάρος σου.

Είναι σημαντικό να περάσεις έντονα ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου αφήνοντας στην άκρη ότι σε φοβίζει και μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος δεν αποκλείεται να υπάρξουν, μπορείς να αντιληφθείς με ευκολία τι θέλουν πραγματικά από τη ζωή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ένταση και υπόγειες κόντρες με πρόσωπα από το περιβάλλον σου. Προσπάθησε να μην πληγώσεις κανέναν με τη συμπεριφορά σου, παράλληλα όμως δεν πρέπει να ανεχτείς εξουσιαστικές συμπεριφορές που δεν σε καλύπτουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να λειτουργήσεις σε ομαδικό επίπεδο και να προωθήσεις στόχους και όνειρα που έχεις. Είναι σημαντικό να αποφύγεις πιθανές κόντρες με συνεργάτες, καθώς νιώθεις ότι προσπαθούν να επιβάλλουν τα θέλω τους αδιαφορώντας για αυτά που πραγματικά σε εκφράζουν.

Νιώθεις ότι το ταίρι σου θέλει να σε ελέγχει και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε έντονα συγκρουσιακές καταστάσεις που καλό είναι να αποφύγεις. Φρόντισε να κρατήσεις τις ισορροπίες δείχνοντας τα πραγματικά σου συναισθήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου για να τονίσει την ανάγκη να αλλάξεις ριζικά τον τρόπο που διαχειρίζεται τον έρωτα.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, έχεις τη δυνατότητα να αφιερώσεις χρόνο σε θέματα εκπαίδευσης ή σε πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που σε γεμίζουν χαρά. Πιθανές εμμονές και κολλήματα μπορεί να προκαλέσουν ένταση, φρόντισε να τα αφήσεις στην άκρη για να μην επηρεάζεσαι.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι πολλές καθημερινές υποχρεώσεις μπορεί να σε εμποδίζουν να χαρείς κάθε στιγμή ανέμελος και αυτό είναι αρκετό για να χαλάσει τη διάθεση σου. Φρόντισε να βρεις εσωτερική ισορροπία ώστε να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει και να αφήσεις χρόνο για αυτά που σε γεμίζουν χαρά και κέφι.

Εμμονές και προκαταλήψεις μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου, είναι σημαντικό να χαρείς τις στιγμές που θα σε γεμίσουν αισιοδοξία και κέφι. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να υπάρξει που θα δείξει το ενδιαφέρον του για εσένα μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου, οι προκαταλήψεις δεν θα βοηθήσουν στην όποια εξέλιξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα ενισχύει πιθανές ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να έχεις. Προσπάθησε να αφήσει στην άκρη ότι σου δημιουργεί ανησυχία και σε οδηγεί στην εσωστρέφεια, διαφορετικά οι συνέπειες θα είναι έντονες στις σχέσεις με τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν. Σημαντικό είναι βέβαια να ξεπεράσεις την ανάγκη να ελέγξεις και να κατευθύνεις στα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγεις τις κόντρες.

Μπορεί να βρεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων αντιμετωπίζοντας αισιόδοξα τις οποίες καταστάσεις βιώνεις με το ταίρι σου και ξεπερνώντας ζήλια και καχυποψία που σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο στη ζωή σου καθώς οι ανασφάλειες που σε ταλαιπωρούν δεν σου επιτρέπουν να χαλαρώσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, έχεις την ευκαιρία να βρεθείς από κοντά με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που σε γεμίζουν χαρά. Το απόγευμα απογειώνει το κέφι και την αισιοδοξία και μπορεί να σου χαρίσει μοναδικές στιγμές διασκέδασης με την παρέα σου, φρόντισε να τις απολαύσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις πιθανές δυνατότητες που σου δίνονται σε επαγγελματικό επίπεδο και ανοίγουν νέα μονοπάτια σε ότι αφορά στην καριέρα σου. Μπορείς να γοητεύσεις τους πάντες με την θετική διάθεση σου, φρόντισε όμως να μην είσαι αμελής γιατί αυτό θα έχει κόστος.

Μία κοντινή βόλτα θα λειτουργήσει ανανεωτικά για τη σχέση καθώς θα απολαύσεις τις στιγμές με το ταίρι σου και θα εκφράσεις με αμεσότητα συναισθήματα και πάθος. Αν είσαι αδέσμευτος/η γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα απογειώσει την αισιοδοξία και θα ανοίξει νέους ορίζοντες μπροστά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που μπορεί να σε προβλημάτισαν το προηγούμενο διάστημα. Το απόγευμα αυξάνει τις καθημερινές απαιτήσεις και τους ρυθμούς στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η γρήγορη αντίληψη που έχεις θα σε βοηθήσει να βρεις τις απαραίτητες λύσεις ώστε να κλείσεις υποθέσεις στον εργασιακό χώρο. Μην γίνεσαι επικριτικός και εμμονικός με τους συναδέλφους σου καθώς αυτό θα κοστίσει στη συνεργασία και τις σχέσεις σας.

Η γκρίνια δεν θα βοηθήσει να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου αφήνοντας πίσω ότι μπορεί να σε προβλημάτισε μέσα στην ημέρα, βάλε ρομαντισμό στην καθημερινότητα και δεν θα χάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η άφησε την καθημερινότητα στην άκρη και φρόντισε να περάσεις όμορφα με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που δείχνει έντονο ενδιαφέρον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, έχεις την ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Το απόγευμα δημιουργεί την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα για εσένα και τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Φρόντισε να διασκεδάσεις και να απολαύσεις την επικοινωνία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις τη δυνατότητα να προχωρήσεις σε σημαντικές επαγγελματικές συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν να πάρεις ανάσα και σε οικονομικό επίπεδο. Είναι απαραίτητο βέβαια να μην βάλεις σε δεύτερη μοίρα αυτά που θέλεις καθώς αργότερα θα έρθουν στην επιφάνεια και θα δημιουργήσουν εντάσεις με τους συνεργάτες σου.

Η μέρα θα είναι ιδανική για εσένα και το ταίρι σου καθώς μπορείτε να απολαύσετε μαζί μοναδικές στιγμές πάθους και συντροφικότητας όταν φέρουν αέρα φρεσκάδας τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι νέο πρόσωπο να έρθει στη ζωή σου καθώς γοητεύεις με την επικοινωνιακή σου δεινότητα και το φλογερό σου ταπεραμέντο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Οφείλεις να αποφύγεις την πίεση και την ανάγκη να ελέγξεις τους άλλους για να μην υπάρξουν έντονες αντιδράσεις εις βάρος σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να τη βάλεις τα θέλω σου σε συνεργάτες και πρόσωπα που εμπλέκονται στην επαγγελματική σου ζωή. Είναι προτιμότερο να αφήσει στην άκρη εξουσιαστικές τάσεις και συμπεριφορές που θα δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα από ότι περιμένει.

Καλά θα κάνεις να απολαύσεις τις στιγμές με το ταίρι σου χωρίς να προσπαθήσεις να επιβάλεις απόψεις και νοοτροπίες που δεν ταιριάζουν στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να έρθει νέο πρόσωπο που θα σε γεμίσει χαρά, φρόντισε να εγκαταλείψεις όλους τους φόβους που μπορούν να μπουν εμπόδιο στην όποια εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα της οικογένειάς σου. Η τρυφερή ατμόσφαιρα που επικρατεί σου δημιουργεί ασφάλεια. Το απόγευμα αυξάνει την ένταση λόγω αιφνιδιαστικών γεγονότων που μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ζητήματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο που καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Πιθανές ανατροπές στη δουλειά δημιουργούν προβλήματα και εντάσεις με τους ανωτέρους σου. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις πιθανές κόντρες που θα δημιουργήσουν εμπόδια στην εξέλιξή σου.

Μην επιτρέψεις στη σχέση σου να βαλτώσει, προσπάθησε να αλλάξεις τα δεδομένα κάνοντας μία έκπληξη που θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέα γνωριμία καθώς η νευρικότητα και η ανασφάλεια που νιώθεις είναι μεγάλη.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η μέρα δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε συναισθηματικά ξεσπάσματα και υπερχείλιση λόγω φόβων και ανασφαλειών. Είναι σημαντικό να αντιμετωπίσεις ότι σε έχει πληγώσει στο παρελθόν με δυναμισμό και αποφασιστικότητα αποφεύγοντας τις εντάσεις με το περιβάλλον σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η νευρικότητα και το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να οδηγήσουν σε σπασμωδικές κινήσεις και λανθασμένες εκτιμήσεις που θα παίξουν ρόλο σε εργασιακές αποφάσεις. Τα λάθη είναι πιθανά για αυτό φρόντισε να πάρεις βαθιές ανάσες πριν οποιαδήποτε απόφαση που μπορεί με έχει κόστος στη δουλειά σου.

Η εσωστρέφεια και ο εκνευρισμός δεν σου επιτρέπουν να δεις αντικειμενικά τι μπορεί να σου προσφέρει το ταίρι σου, προσοχή σε κόντρες που θα πληγώσουν τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος σε αιφνιδιάζουν και φέρνουν στην επιφάνεια τραύματα που ακόμα δεν έχεις ξεπεράσει.