Τα ζώδια σήμερα 7 Νοεμβρίου: To επόμενο χρονικό διάστημα θα έρθουν στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος    

07 Νοε 2022 - 07:13 | Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα 7 Νοεμβρίου:  To επόμενο χρονικό διάστημα θα έρθουν στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος    

Η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, είναι μία όψη που δεν αποκλείεται να φέρει εσωτερικές συναισθηματικές συγκρούσεις, ίσως να υπάρξουν απογοητεύσεις, η αβεβαιότητα δεν θα δώσει την ώθηση για ουσιαστικές ενέργειες. Οι προσεγγίσεις αισθηματικές ή επαγγελματικές θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες, απαραίτητο θα είναι να αναζητηθεί σταθερό έδαφος για να προχωρήσουν τα νέα εγχειρήματα.

 Δεν αποκλείεται να υπάρξουν δυσκολίες και εμπόδια που θα φέρουν απογοητεύσεις, απαραίτητο θα είναι να εξισορροπηθεί το συναίσθημα με τη λογική, ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να είναι ρεαλιστικός, να έχει βάθος και να μην βασίζεται στις επιφανειακές ενδείξεις. Τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τις εντάσεις, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην αμφιβολία και στην ανασφάλεια.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Ταύρο θα εκδηλωθεί ανάγκη για συναισθηματική ισορροπία, για ξεκούραση και για χαλάρωση. Επιθυμία θα είναι η σταθεροποίηση και η εξασφάλιση, στον οικονομικό τομέα διστακτικότητα θα υπάρξει στο θέμα των ρίσκων και των πρωτοβουλιών. Έμφαση θα δοθεί στην ψυχολογική τόνωση, στην ψυχαγωγία, στη διασκέδαση, θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες, οι συναναστροφές θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν είτε φιλική όψη, είτε αισθηματική.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα προσοχή στην καχυποψία, στην εμμονή και στην κτητικότητα, ίσως να υπάρξουν σκηνές ζηλοτυπίας, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι υπερβολές. Η συναισθηματική προσκόλληση και η εξάρτηση θα οδηγήσει σε παρατραβηγμένες ενέργειες που ίσως να καταλήξουν σε απογοήτευση

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα επικεντρώνει την προσοχή σου στην καθημερινότητα και στο δύσκολο πρόγραμμα που έχεις. Το απόγευμα σε ενισχύει με ψυχικό σθένος και αισιοδοξία ώστε να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις όλες σου τις υποχρεώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει. Αυτό θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην επαγγελματική σου εξέλιξη καθώς οι ανώτεροι και οι συνάδελφοί σου αναγνωρίζουν την προσφορά, την μεθοδικότητα και την εργατικότητα που σε διέπει. Πιθανό είναι να υπάρξουν θετικές οικονομικές συζητήσεις.

Η καθημερινότητα δεν μπαίνει εμπόδιο στην προσωπική σου ζωή καθώς μπορείς να αφήσεις στην άκρη την ένταση και το άγχος που σου δημιουργεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από τον εργασιακό περίγυρο κάνουν την εμφάνισή τους και διεκδικούν μία θέση στη ζωή τους, απόλαυσε την προσοχή που σου δείχνουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, το επόμενο χρονικό διάστημα θα έρθουν στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος, τραύματα και απωθημένα που καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Προσοχή γιατί τα συναισθηματικά ξεσπάσματα θα είναι έντονα και θα επηρεάσουν σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δυσκολίες, κόντρες και εκνευρισμός μπορεί να κυριαρχήσουν στο εργασιακό περιβάλλον καθώς η μέρα δεν διευκολύνει την επικοινωνία και την συνεννόηση. Οι παρεξηγήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε αποπροσανατολισμό από τις υποχρεώσεις σου και σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του συναδέλφου περίγυρου.

Είναι σημαντικό να μην εγκλωβιστείς σε λεπτομέρειες της σχέσης που θα δημιουργήσουν έντονη διάθεση για γκρίνια και αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η καθημερινότητα και οι απαιτήσεις της σε κουράζουν και δύσκολα θα αφιερωθείς στο φλερτ και σε νέο πρόσωπο που μπορεί να σε διεκδικήσει.

ΔΙΔΥΜΟΣ
 Δίδυμε, η μέρα κρατεί αμείωτο το κέφι και το ενδιαφέρον για τη διασκέδαση και την καλοπέραση. Το απόγευμα επηρεάζουν την διάθεσή σου καθώς γίνεσαι καχύποπτος και αυτό γίνεται έντονα αντιληπτό στο περιβάλλον και στα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η αποφασιστικότητα που δείχνεις μπορεί να αντικατασταθεί λόγω τις εντάσεις και των φόβων που έρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν τις κινήσεις σου σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικονομικές υποθέσεις καθώς μπορεί να προκληθούν έντονες προστριβές και διαμάχες με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

Καλά θα κάνεις να εκτονώσεις το έντονο δυναμικό που κρύβεις μέσα σου στο πάθος και τον ερωτισμό, παρά σε συγκρούσεις και υπερβολικές αντιδράσεις που θα αποκαρδιώσουν το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα, φρόντισε να διαχειριστείς φόβους και ανασφάλειες για να μην υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, αυτό που σε ενδιαφέρει κυρίως είναι να ασχοληθείς με οικογενειακά ζητήματα που σε προβληματίζουν αυτές τις μέρες. Το απόγευμα σε οδηγεί σε υπερβολικές και ακραίες συμπεριφορές που θα προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις και αντιπαραθέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που έχεις θα επηρεάσουν τις συνεργασίες σου καθώς δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς πιθανά ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο με ψυχραιμία. Φρόντισε να αποφύγεις τις υπερβολές και έντονες τάσεις επιβολής που προκαλούνται από τις δικές σου ανασφάλειες.

Η κυκλοθυμία και οι προσωπικές σου ανασφάλειες επηρεάζουν αρνητικά τις σχέσεις σου αφού δεν έχεις μέτρο και ξεφεύγεις από τα όρια λόγω της έντασης που νιώθεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφοσιωθείς σε ένα νέο πρόσωπο καθώς η κυκλοθυμία και οι φόβοι σου και οδηγούν στη μοναχικότητα.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, το επόμενο χρονικό διάστημα σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά επιμορφωτικά ζητήματα, νομικά θέματα και ταξίδια που σε ενδιαφέρουν σημαντικά. Η αισιοδοξία και η θετική διάθεση κυριαρχούν και δεν αφήνουν την απογοήτευση να επηρεάσει την σκέψη σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε εμπορικά ζητήματα και συμφωνίες που σου κεντρίζουν την προσοχή επαγγελματικά καθώς το απόγευμα μπορεί να φέρει μπροστά σου εκκρεμότητες και εμπόδια από το παρελθόν που θα επηρεάσουν αρνητικά την εξέλιξη τους.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συναισθηματικές υπερχειλίσεις και ξεσπάσματα που θα επηρεάσουν δυσάρεστα την σχέση σου φέρνοντας και πάλι στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον μπορεί να δείξει έντονα συναισθήματα για εσένα, οι φόβοι σου όμως δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις με ξεκάθαρη σκέψη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις ανάγκες και σκέψεις που έχεις. Το απόγευμα εκτοξεύει την διάθεσή σου στα ύψη, μην χάσεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις με τις παρέες σου και να περάσεις μοναδικές στιγμές απολαμβάνοντας το φλερτ.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η μέρα είναι ιδανική για να πάρεις πρωτοβουλίες που μπορεί να έχουν ιδιαίτερα θετική εξέλιξη σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου. Νιώθεις έντονα δημιουργικός και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές προτάσεις για συνεργασίες που θα έχουν σαν αποτέλεσμα τις ανάλογες οικονομικές απολαβές.

Ο αισθησιασμός και ο πόθος κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και δεν αφήνουν περιθώρια για να υπάρξουν γκρίνιες χαλώντας την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρωταγωνιστείς σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς και αυτό είναι αρκετό για να τραβήξεις τα βλέμματα και να κατακτήσεις πρόσωπα που θέλουν να μπουν στη ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα μπορεί να φέρει ξαφνικές επαφές και προσκλήσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον που θα λειτουργήσουν ευνοϊκά στην ψυχολογία σου. Μην χάσεις την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς καθώς αυτές οι επαφές μπορούν να φέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα και στα επαγγελματικά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ξαφνικές επαγγελματικές προτάσεις θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να αλλάξεις τα δεδομένα στην επαγγελματική σου ζωή και να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό για εσένα. Οι προτάσεις αυτές μπορεί να φέρουν σημαντικές εξελίξεις και σε οικονομικό επίπεδο, άκουσε τη διαίσθησή σου και δεν θα χάσεις.

Το πάθος κυριαρχεί σε όλα τα επίπεδα καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να νιώσεις ότι έρχεσαι πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου διεκδικώντας την ασφάλεια και τον ρομαντισμό που θεωρείς ότι σου αξίζει. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου την τρίτη την προσοχή καθώς σου δημιουργεί την αίσθηση της σταθερότητας που αποζητάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα μπορεί να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις από φιλικά πρόσωπα που θα σε ικανοποιήσουν έντονα. Αργότερα το απόγευμα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις θέματα με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να εκκρεμούσαν επηρεάζοντας τη σχέση σας.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα έρθουν μέσα από το φιλικό περίγυρό και θα ζητήσουν να συνεργαστούν μαζί σου σε πρωτότυπες ιδέες σου που έχουν εντυπωσιάσει. Αξιοποίησε τις όποιες ευκαιρίες και φρόντισε να κλείσεις όποιες υποθέσεις εκκρεμούν που μπορεί να σε εμποδίσουν στα μελλοντικά σου σχέδια.

Δρομολογώντας κοινά σχέδια με το ταίρι σου δημιουργείται έντονα η ανάγκη να έρθετε πιο κοντά και να απολαύσετε κάθε στιγμή μαζί σχεδιάζοντας τα όνειρά σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον έρχονται αιφνιδιαστικά ανατρέποντας ριζικά τα δεδομένα στην αγάπη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, για το επόμενο χρονικό διάστημα καλείσαι να αναθεωρήσεις τις προτεραιότητές που έχεις σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανακατατάξεις στο οικονομικό πεδίο που μπορεί να σου δημιουργήσουν δυσαρέσκεια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την δυνατότητα να κάνεις τις απαιτούμενες κινήσεις που θα βοηθήσουν τις συνεργασίες σου να ανθίσουν, καθώς δεν φοβάσαι να αναλάβεις ευθύνες και να πάρεις πρωτοβουλίες για να επιτυχείς το καλύτερο δυνατό στον επαγγελματικό τομέα. Φρόντισε να κρατήσεις ισορροπίες σε οικονομικές συζητήσεις γιατί αυτή η στάση σου θα οδηγήσει σε θετικό αποτέλεσμα για εσένα.

Το βράδυ επικεντρώνει την προσοχή σου στη σχέση και στο να αξιοποιήσεις κάθε στιγμή με το πρόσωπο που βρίσκεται στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η ο δυναμισμός και η γοητεία σου δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα για αυτό κεντρίσεις το ενδιαφέρον πολλών σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα και με την εικόνα σου στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Το απόγευμα εγείρει ανάγκη επιβολής και χειρισμού που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου και θα οδηγήσουν σε προστριβές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι πιθανό να νιώσεις ότι οι ανώτεροι σου προσπαθούν να επιβάλλουν καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν στην επαγγελματική ζωή. Παράλληλα δεν αποκλείεται να έχεις αντιληφθεί παρασκήνιο που σε ενοχλεί έντονα. Πρόσεξε γιατί συγκρούσεις δεν θα ευνοήσουν τις όποιες επαγγελματικές επιδιώξεις έχεις, φρόντισε να τις αποφύγεις.

Μπορείς να γίνεις σκληρός και απόλυτος με το ταίρι σου αρκεί να επιβάλεις τα θέλω σου και να νιώθεις ότι έχεις τον έλεγχο. Σκέψου ότι αυτό θα προκαλέσει ανάλογες αντιδράσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον επαγγελματικό χώρο μπορεί να προκύψουν νέα πρόσωπα, τα παιχνίδια ελέγχου δεν θα ευνοήσουν την όποια εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, για την επόμενη χρονική περίοδο θα δραστηριοποιηθείς κυρίως στο εμπόριο, τη γνώση, κοντινές αποδράσεις που θα σε βοηθήσουν να πάρεις ανάσα από την καθημερινότητα. Προσοχή σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που οδηγούν σε έντονη νευρικότητα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Χάνεις το κέφι και την αισιοδοξία σου καθώς το απόγευμα δεν σου επιτρέπει να δεις με ευχαρίστηση ότι έχεις αναλάβει. Η γκρίνια και οι προσωπικές σου ανασφάλειες μπορεί να επηρεάσουν τον εργασιακό περίγυρο για αυτό προτίμησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους για να αποφύγεις τις προστριβές.

Η ένταση στην προσωπική σου ζωή κυριαρχεί λόγω εμμονών και επικριτικής διάθεσης που μπορεί να εκδηλώσεις άμεσα στο ταίρι σου. Μην επικεντρώνεσαι σε λεπτομέρειες που δημιουργούν προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου έρχεται νέο πρόσωπο για να δείξει έντονα συναισθήματα για εσένα. Η περίεργη διάθεση σου μπορεί να οδηγήσει σε απότομες συμπεριφορές, πρόσεχε.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η μέρα δεν σου επιτρέπει να διαχειριστείς οικογενειακά ζητήματα με ρεαλιστικό τρόπο. Ο συναισθηματισμός και η κυκλοθυμία ενισχύουν την εσωστρέφεια και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα που θα ενοχλήσουν έντονα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Λάθη μπορεί να υπάρξουν σε οικονομικά ζητήματα ή υποθέσεις ακίνητης περιουσίας καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν επιδιώκοντας να κερδίσουν εις βάρος σου. Είναι προτιμότερο να μην προχωρήσεις σε κινήσεις και συμφωνίες που αργότερα θα ανακαλύψεις ότι δεν σε συμφέρουν.

Οι προσωπικές σου ανασφάλειες μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά ζητήματα με το ταίρι σου καθώς είναι εύκολο να χάσεις το μέτρο από συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι προτιμότερο για εσένα να αφουγκραστείς την ψυχή σου καθώς δεν έχεις διάθεση να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή και την αγάπη.