Επικαιρότητα:

Τα ζώδια σήμερα 8 Νοεμβρίου: Ολική έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο - Αλλαγές και συνειδητοποιήσεις

08 Νοε 2022 - 08:17 | Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα 8 Νοεμβρίου: Ολική έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο - Αλλαγές και συνειδητοποιήσεις

Πραγματοποιείται ολική έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου, δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά συμβάντα που θα φέρουν διαπιστώσεις και συνειδητοποιήσεις. Απρόοπτες καταστάσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους, θα έχουν άμεση επίδραση στην ψυχολογία, ίσως να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και κυκλοθυμίες. Θα χρειαστεί ένα είδος αυτό-ψυχανάλυσης, απαραίτητο θα είναι να αναλυθούν τα συμπλέγματα, οι ψυχολογικοί κόμποι και οι αντιδράσεις.

 Έμφαση θα δοθεί στις σχέσεις και στις συνεργασίες, η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για να διακοπούν οριστικά οι επαφές με τοξικά πρόσωπα και γενικότερα με άτομα που ασκούν αρνητική επίδραση. Θα υπάρξει δυνατότητα να διαφοροποιηθούν οι αρνητικές συνθήκες, αν υπάρχουν καταστάσεις στην προσωπική ή στην επαγγελματική ζωή που δημιουργούν άγχος και δυσανασχέτηση, θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με αμεσότητα και δυναμικό τρόπο σκέψης.

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή φέρνει επικοινωνιακά ανοίγματα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συζητήσεις που θα φέρουν ξεκαθαρίσματα και άμεσες λύσεις. Η σαφήνεια και η ειλικρίνεια θα είναι το κλειδί της επιτυχίας, σε καταστάσεις ή σχέσεις που υπάρχουν προβλήματα θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση και θετική αλλαγή αρκεί στις κουβέντες να υπάρχει σαφήνεια, τα λόγια θα πρέπει να είναι ξεκάθαρα.

Σε θέματα επαγγελματικά νέες προτάσεις θα ακουστούν, οι απόψεις θα είναι τεκμηριωμένες, θα υπάρξει δυνατότητα για εφαρμογή και υλοποίηση. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες θα μπορέσουν να εξελιχθούν είτε σε προσωπικό επίπεδο, είτε σε κοινωνικό ή επαγγελματικό.

 Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, το επόμενο χρονικό διάστημα θα κυριαρχήσει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο με τις πρωτοβουλίες σου. Προσοχή καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις παραπάνω εριστικός και επιθετικός από το συνηθισμένο ενοχλώντας τους γύρω σου και δημιουργώντας εντάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

 Προσοχή θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερα τις μεσημεριανές ώρες καθώς μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις και ένταση με τους συνεργάτες σου. Φρόντισε να είσαι ψύχραιμος και ακριβής στα λεγόμενά σου διαφορετικά οι συγκρούσεις θα είναι έντονες.

Ο εκνευρισμός που είναι έκδηλος ιδιαίτερα το μεσημέρι μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου λόγω κακής επικοινωνίας που δεν ωφελούν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να πρωταγωνιστήσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις λόγω της εξωστρέφειας και της έντονης κοινωνικότητας που σε διέπουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα ενισχύει την ανάγκη για διασκέδαση, δημιουργικότητα, έντονο φλερτ. Το απόγευμα απογειώνει τη διάθεσή σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μία εξαιρετική μέρα όπου οι παρέες και το ξεφάντωμα μπορούν να πρωταγωνιστήσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο δυναμισμός που σε χαρακτηρίζει θα σε βοηθήσει να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι γεγονός ότι διαίσθηση και θετική σκέψη λειτουργούν προς όφελός σου καθώς σου δείχνουν τον καλύτερο δυνατό δρόμο για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ την επαγγελματική καταξίωση.

Πάθος, ένταση και ερωτισμός πρωταγωνιστούν σε προσωπικό επίπεδο και εκτοξεύουν τη σχέση σου στα ύψη. Απόλαυσε κάθε στιγμή με το ταίρι σου πού θα λειτουργήσει ευεργετικά στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται στη ζωή σου δημιουργώντας μοναδικά συναισθήματα, έντονη αισιοδοξία και αισθησιασμό.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Δίδυμε, το επόμενο χρονικό διάστημα θα κινηθείς με βάση τους στόχους και τις φιλοδοξίες που θέλεις να πετύχεις. Οι ομαδικές προσπάθειες σε εκφράζουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό σε έναν κοινό σκοπό.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ανάγκη να παίξεις πρωταγωνιστικό ρόλο στο επαγγελματικό πεδίο είναι έντονη, όμως το απόγευμα φέρνει στην επιφάνεια φόβους και ζητήματα αυτοεκτίμησης. Προσπάθησε να μην εκτονωθείς σε συνεργάτες και ανωτέρους σου δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα στην εξέλιξή σου.

Οι ανασφάλειες και οι φόβοι σου έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να γίνεις απότομος και εριστικός με το ταίρι σου. Αυτό θα είναι αρκετό για να σας απομακρύνει. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό περιβάλλον, η επιθετική συμπεριφορά σου όμως δεν θα ευνοήσει την όποια εξέλιξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, σου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις και να περάσεις χαλαρές στιγμές με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος. Το απόγευμα δημιουργεί έντονη εξωστρέφεια και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προσκλήσεις για εξόδους που οφείλεις να αξιοποιήσεις για να περάσεις όμορφα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Το εμπόριο, το διαδίκτυο και η επικοινωνία πρωταγωνιστούν στα επαγγελματικά σου. Είναι πιθανό να υπάρξουν συζητήσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο από εδώ και στο εξής καθώς ανοίγουν μπροστά σου νέους δρόμους για συνεργασίες που μπορεί να είναι πολύ επικερδείς για εσένα.

Η επικοινωνιακή σου διάθεση ανεβάζει κατακόρυφα το πάθος στη σχέση και σε βοηθά να εκφράσεις με μεγαλύτερη άνεση αυτά που νιώθεις και σκέφτεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον κοντινό σου περίγυρο έρχεται νέο πρόσωπο που θα αλλάξει τα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής και θα σε αναγεννήσει.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο ξαφνικά κοινωνικές υποχρεώσεις. Μην δυσανασχετείς γιατί μπορεί να περάσεις υπέροχα. Αργότερα το απόγευμα σε βοηθά να εκφράσεις ζητήματα του παρελθόντος που σε αναστατώνουν σε δικά σου πρόσωπα

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πιθανό είναι να προκύψουν επαγγελματικές προτάσεις που θα είναι άκρως ικανοποιητικές, φρόντισε να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι θα σε καλύψουν και σε οικονομικό επίπεδο. Το περιβάλλον που κινείσαι στην καριέρα σου σε βοηθά να νιώσεις σταθερότητα δείχνοντας την εκτίμηση που υπάρχει ως προς το πρόσωπό σου.

Μπορείς να δώσεις το ταίρι σου να καταλάβει έντονα συναισθήματα και φόβους που πιθανά έχεις δημιουργώντας ένα σταθερό πλαίσιο στη σχέση που θα σε ικανοποιήσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει απογειώνοντας τον συναισθηματισμό και την ανάγκη για να ζήσεις το απόλυτο παραμύθι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις πιθανές αλλαγές και αναθεωρήσεις στη δημόσια εικόνα και στην επαγγελματική σου ζωή. Μην χάσεις ευκαιρίες που μπορεί να σου δοθούν για να περάσεις όμορφα σε κοινωνικές εκδηλώσεις που θα σε αναδείξουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η δυνατότητα να αλλάξεις ότι δεν σου αρέσει στην επαγγελματική σου ζωή και να πάρεις αποφάσεις ή να πραγματοποιήσεις κινήσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη μετέπειτα εξέλιξή σου. Στο πλευρό σου θα έχεις και πρόσωπα από τον επαγγελματικό περίγυρο που πιστεύουν στις ικανότητές σου.

Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και μπορείς να περάσεις όμορφες στιγμές με το πρόσωπο που έχει στο πλευρό σου απολαμβάνοντας τον ρομαντισμό και την τρυφερότητα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν διεκδικούν και πάλι να μπουν στη ζωή σου, σκέψου καλά αν μπορούν να καλύψουν τις πραγματικές σου ανάγκες.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα επικοινωνιακής φύσεως στον επαγγελματικό χώρο λόγω της επιμονής και της αδιαλλαξίας σου. Σήμερα, αφιερώνεις χρόνο σε οικονομικά ζητήματα που έρχονται ξαφνικά και ανατρέπουν τον προϋπολογισμό σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο υποκειμενισμός και η ακαμψία δεν θα βοηθήσουν να εξελιχθούν ιδανικά συζητήσεις που μπορεί να υπάρξουν σήμερα στο επαγγελματικό περιβάλλον. Είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις καθώς αργότερα μπορεί να διαπιστώσεις ότι δυσαρέστησες πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα σου.

Οι ανασφάλειες που υπάρχουν δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε συγκρούσεις που θα επηρεάσουν τη σχέση σου, είναι σημαντικό να δείξεις ωριμότητα και ρεαλισμό. Αν είσαι αδέσμευτος/η αιφνιδιαστική νέα γνωριμία έρχεται και ταράζει τα λιμνάζοντα νερά της προσωπικής σου ζωής, δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου για να έχει θετική εξέλιξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις στους δικούς σου ανθρώπους ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να κρύβεις μέσα σου και να σε ταλαιπωρούν. Δείξε εμπιστοσύνη καθώς οι αμφιβολίες που γεννιούνται μέσα σου μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε την συγκεκριμένη μέρα για να προχωρήσεις σε υποθέσεις οικονομικής φύσεως. Σου δίνεται η δυνατότητα να διεκδικήσει σε αυτά που αξίζεις από το επαγγελματικό περιβάλλον, καθώς υπάρχει η αναγνώριση ως προς το πρόσωπό σου λόγω της υπευθυνότητας και της εργατικότητας που δείχνεις.

Το πάθος και ο έντονος αισθησιασμός που διακατέχει στη σχέση θα βοηθήσουν να ξεπεράσεις την όποια ένταση αποφεύγοντας να δυναμιτίσει στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται και σε αναστατώνει καθώς προκαλεί έντονα συναισθήματα και ανασύρει παλιότερους φόβους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα αυξάνει την καχυποψία και τις αμφιβολίες κατακόρυφα επηρεάζοντας οικονομικές συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις. Το απόγευμα, ενισχύει την ανάγκη για απομόνωση καθώς η μελαγχολία μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να διαχειριστείς με ψυχραιμία πιθανές ανατροπές στη δουλειά που μπορεί να επηρεάσουν την ψυχολογία σου. Έχεις την ικανότητα να βρεις μέσα σου το ψυχικό σθένος και το κουράγιο να αντιμετωπίσεις τις όποιες δυσκολίες αποφεύγοντας συγκρούσεις που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

Η καχύποπτη στάση που έχεις θα ενοχλήσει το ταίρι σου και μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα και ζήλια που θα επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο στη ζωή σου καθώς βομβαρδίζεσαι συναισθηματικά από αναμνήσεις που φέρνουν στην επιφάνεια πληγές και τραύματα που έχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα στρέφει την δράση και τις επιθυμίες σου σε ότι αφορά το οικογενειακό περιβάλλον. Το επόμενο χρονικό διάστημα δεν αποκλείετε να έρθουν στο προσκήνιο καταπιεσμένη οργή και θυμός από ζητήματα του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν και είναι πιθανό να προκαλέσουν έντονα προβλήματα με οικεία πρόσωπα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ένταση μπορεί να κυριαρχήσει στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς το απόγευμα δυσκολεύει την επικοινωνία και μπορεί να προκαλέσει εμπόδια στις επαγγελματικές επιδιώξεις. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για συζητήσεις και αποφάσεις που θα είναι καθοριστικές για αυτό απέφυγε το.

Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και σου δημιουργούν έντονο εκνευρισμό που είναι πιθανό να εκδηλώσεις και στο ταίρι σου. Απέφυγε τις σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να αφεθείς σε νέα γνωριμία καθώς η εσωτερική αναστάτωση που σε διακατέχει δεν σου επιτρέπει να είσαι ήρεμος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα δημιουργεί έντονο εκνευρισμό και ανασφάλεια κατά τη διάρκεια της ημέρας που μπορεί να εκδηλωθεί στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Το απόγευμα σε βοηθά να βρεις τον δυναμισμό που κρύβεις μέσα σου, να ισορροπήσεις και να ξεπεράσεις τους όποιους φόβους σε προβληματίζουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πιθανές εκκρεμότητες οικονομικού χαρακτήρα έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και καλείσαι να τις αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία, αποφασιστικότητα και εμπιστευόμενος την διαίσθηση σου που δεν θα σε απογοητεύσει. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες γιατί μπορεί να πετύχεις τις ιδανικότερες συμφωνίες για εσένα.

Φρόντισε να αφήσεις την καχυποψία και τις αμφιβολίες στην άκρη που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις σου και συγκεντρώσου σε μοναδικές στιγμές όπου ο ερωτισμός θα πρωταγωνιστήσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται στη ζωή σου που θα εκτοξεύσει το πάθος στα ύψη και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τραύματα του παρελθόντος που σε ταλαιπωρούν.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η μέρα ενισχύει την ανάγκη να περάσεις χρόνο με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Φρόντισε να κλείσεις πληγές του παρελθόντος που όταν συζητηθούν θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν και να δεις τα πράγματα με αισιοδοξία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αξιοποίησε την ημέρα για να κλείσεις υποθέσεις που αφορούν την ακίνητη περιουσία και πιθανά εκκρεμούν από το παρελθόν προβληματίζοντας σε. Η θετική προσέγγιση που έχει στα πράγματα και η κατανόηση θα έχουν ανταπόκριση και οι εξελίξεις θα είναι εξαιρετικά ευνοϊκές και σε οικονομικό επίπεδο.

Ο ρομαντισμός απογειώνει τις σχέσεις σου και δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για ένα υπέροχο βράδυ για δύο. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να επιστρέψει πρόσωπο πού έχει παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου δημιουργώντας έντονη αναστάτωση και κυκλοθυμία.