Τα ζώδια σήμερα 22 Νοεμβρίου: Καρκίνοι, προσοχή σε ξεσπάσματα και σπασμωδικές αντιδράσεις

22 Νοε 2022 - 10:00 | Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα 22 Νοεμβρίου: Καρκίνοι, προσοχή σε ξεσπάσματα και σπασμωδικές αντιδράσεις

Ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στον Τοξότη και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αισιοδοξία, χιούμορ, εκφραστικότητα, αυθορμητισμός. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, ωστόσο απαραίτητη θα είναι η συγκέντρωση στους στόχους, οι σκέψεις δεν θα πρέπει να είναι μπερδεμένες.

 Σε κοινωνικό επίπεδο άνοιγμα θα υπάρξει για νέες γνωριμίες, οι συναναστροφές θα είναι ενδιαφέρουσες θα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιηθούν είτε επαγγελματικά, είτε αισθηματικά. Ανάγκη θα εκδηλωθεί για περιπέτειες, νέες εμπειρίες, για τους ανεξάρτητους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να πλαισιωθούν σε όρια και περιορισμούς. Η πιεστική συμπεριφορά θα έχει αρνητικά αποτελέσματα, αναγκαία θα είναι η αποδοχή και η χαλαρότητα.

Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη είναι μία θετική όψη θα δώσει το άνοιγμα για συζητήσεις, επαφές, συναντήσεις. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν πιο κοντά, να συζητήσουν για τα επίμαχα ζητήματα, να χαλαρώσουν και να βρουν λύσεις στην περίπτωση που υπάρχουν προβλήματα.

Έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, στη διασκέδαση, στη ψυχαγωγία, οι ελεύθεροι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν γνωριμίες, να συναναστραφούν και να δώσουν μία πιο δημιουργική ώθηση στην προσωπική τους ζωή. Οι συζητήσεις θα είναι ανέμελες, ευχάριστες, φεύγει το άγχος και η ανασφάλεια, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για έναρξη νέας σχέσης. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό, ενδεχομένως οι σκέψεις να είναι μπερδεμένες, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν τα ξεσπάσματα και οι παρορμητικές αντιδράσεις.

 Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σταθερές εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο. Το απόγευμα ενισχύει την ανάγκη σου να βρεθείς με κοντινά πρόσωπα και να περάσεις όμορφα μαζί τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

 Πιθανό είναι να υπάρξουν διεκδικήσεις οικονομικής φύσεως σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου. Το πιθανότερο είναι να καταφέρεις το καλύτερο για εσένα καθώς φαίνεται να αναγνωρίζεται η προσπάθεια και η εργατικότητα σου. Βέβαια και εσύ με σταθερότητα και αποφασιστικότητα διεκδικείς αυτό που θεωρείς ότι σου αξίζει.

Έντονα επικοινωνιακό και κοινωνικό βράδυ προβλέπεται για εσένα και το ταίρι σου, μπορείς να χαρείς κάθε στιγμή διασκεδάζοντας μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το κοντινό περιβάλλον μπορεί να έρθουν νέες γνωριμίες που θα συγκεντρώσουν την προσοχή λόγω της επικοινωνιακής διάθεσης και του χιούμορ που διαθέτουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με το ταίρι σου για να απολαύσεις στιγμές μαζί του που θα σε γεμίσω χαρά και γαλήνη. Το μεσημέρι δημιουργεί λανθασμένες υποθέσεις για καταστάσεις που μπορεί να δημιουργήσουν στη σχέση σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η μέρα είναι ιδανική για εσένα που ασχολείται με καλλιτεχνικά ζητήματα καθώς η έμπνευση και η δημιουργικότητά απογειώνονται. Προσοχή στους επαγγελματικούς χώρους καθώς πολλοί είναι αυτοί που θα επιδιώξουν να σε παραπλανήσουν και να καθοδηγήσουν λανθασμένα, κάτι που θα έχει κόστος στην επαγγελματική σου πορεία.

Προσπάθησε να μην ωραιοποιήσεις αυτά που ακούς από το ταίρι σου καθώς είναι πιθανό αργότερα να απογοητευτεί από καταστάσεις που μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει μία πρόσωπο στη ζωή σου, προσοχή σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις πού θα σε παραπλανήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ
 Δίδυμε, η μέρα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια έντονη καχυποψία για φιλικά πρόσωπα προκαλώντας αντιπαραθέσεις. Μπορείς να επικεντρωθείς σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο στα σχέδια που έχεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς με πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Η καχυποψία βρίσκεται στα ύψη και θα το δείξεις άμεσα και ξεκάθαρα με τις κινήσεις του. Προσπάθησε να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε αποφορτίσουν και θα βοηθήσουν τα σχέδιά σου.

Το ταίρι σου μπορεί να νιώσει τις βαθύτερες ανάγκες που έχεις αρκεί να του δώσεις την ευκαιρία να εκφράσει τις δικές του και να βρείτε τις απαραίτητες ισορροπίες. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου καθώς έχεις στον πρωταγωνιστικό ρόλο και δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα δημιουργεί ένα εκρηκτικό σκηνικό στην επαγγελματική σου ζωή με πολλές εντάσεις. Το απόγευμα δεν σου επιτρέπει να έχεις ξεκάθαρη σκέψη και διαχείριση σε ζητήματα που σε απασχολούν έντονα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον προσπαθούν να περιορίσουν την εξέλιξή σου ή λειτουργούν υπόγεια εις βάρος σου. Προσοχή σε σπασμωδικές αντιδράσεις και συγκρουσιακές καταστάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξεις.

Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσεις στο ταίρι σου τι είναι αυτό που σου δημιουργεί ανασφάλεια καθώς η νευρικότητα κυριαρχεί και μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές από το παρελθόν δεν αποκλείεται να επηρεάζουν την ψυχολογία σου και να προκληθούν προστριβές που καλό είναι να αποφύγεις.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να αναδειχθείς στο επαγγελματικό περιβάλλον από αξιολογείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προσπάθειά σου. Το απόγευμα αφήνεις πίσω επαγγελματικές υποχρεώσεις στρέφοντας την προσοχή σου στους φίλους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις προσπαθήσει σκληρά για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό στην επαγγελματική σου ζωή δίνοντας μεγάλο μέρος του χρόνου και της ενέργειας σου. Αυτό φαίνεται πια να αναγνωρίζεται από τους ανωτέρους σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ιδιαίτερα τις εξελίξεις για εσένα στην καριέρα σου.

Μία έξοδος με φιλική παρέα θα είναι ιδανική για εσένα και το ταίρι σου καθώς θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την ένταση των τελευταίων ημερών. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα παίξει σημαντικό ρόλο από δω και στο εξής στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, ήρθε η στιγμή να εκφράσεις με δυναμισμό ανάγκες και επιθυμίες που έχεις. Το μεσημέρι δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε λάθος πρόσωπα που μπορεί να επιτευχθεί όμως αργότερα είναι πιθανό να σε πληγώσουν για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι εγκρατής.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Φρόντισε να μην κάνεις σημαντικά επαγγελματικά βήματα που μπορεί να έχουν κόστος αργότερα καθώς ιδιαίτερα το μεσημέρι οι λανθασμένη αντίληψη των πραγμάτων μπορεί να οδηγήσει σε εσφαλμένες επιλογές. Απέφυγε σημαντικές συζητήσεις και δεσμεύσεις καθώς δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων.

Νιώθεις την ανάγκη να δείξεις στο ταίρι σου όλα αυτά που αισθάνεσαι, προσπάθησε να μην δίνεις υποσχέσεις που δεν είναι εύκολο να τηρηθούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου, όμως είναι απαραίτητο να δώσεις χρόνο για να δεις πραγματικά ποιες είναι οι προθέσεις του.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα ανεβάζει κατακόρυφα την ψυχολογία σου και δημιουργεί ιδανικό σκηνικό για νέες συνεργασίες. Το απόγευμα σου χαρίζει έντονη διαίσθηση και φαντασία σε επαγγελματικά ζητήματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Διαίσθηση και φαντασία θα οδηγήσουν σε μοναδικές ιδέες που θα εντυπωσιάσουν στην επαγγελματική σου ζωή. Φρόντισε να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες για συνεργασίες που σου δίνονται καθώς θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στους στόχους σου.

Το πάθος δεν θα λείψει από τη σχέση σου καθώς δημιουργείται η ιδανική ατμόσφαιρα για να περάσεις υπέροχες στιγμές με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να προκύψουν νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις σε αυτά που θέλεις να πετύχεις στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, θέλεις να έρθεις πιο κοντά σε πρόσωπα του περιβάλλοντος καθώς θεωρείς ότι έχουν πολλά να σου δώσουν. Το απόγευμα δεν αποκλείεται οι νέες γνωριμίες που έρχονται ξαφνικά για να πρωταγωνιστήσουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι επαγγελματικές σου επιλογές μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να εντυπωσιάσουν τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι καθώς δεν στέρησε ιδεών που είναι πρωτότυπες και άκρως ανατρεπτικές για τα δεδομένα πού κινείσαι. Προσπάθησε να διαχειριστείς νέες γνωριμίες που έρχονται στην επαγγελματική σου ζωή για να ανοίξουν νέους δρόμους μπροστά σου.

Οι εκπλήξεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη σχέση σου καθώς θα ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα και θα ανεβάσουν το κέφι κατακόρυφα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον μου έρχονται ξαφνικά για να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο που διαχειρίζεται την αισθηματική σου ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα δεν αποκλείεται να εντείνει το άγχος και τις ανασφάλειες μπορεί να υπάρχουν σε προσωπικό επίπεδο. Το απόγευμα αυξάνει κατακόρυφα την επιθυμία να γίνεις ένα με το ταίρι σου και να περάσεις υπέροχες στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη σας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν μέσα στο γιορτινό πνεύμα που επικρατεί σημαντικές συζητήσεις οικονομικής φύσεως που σε ενδιαφέρουν. Φρόντισε να αξιολογήσει ποιες είναι οι συμφέρουσες προτάσεις για εσένα και να προχωρήσεις σύμμαχο το έντονο ένστικτό σου.

Είναι σημαντικό να ξεπεράσεις τις πιθανές αμφιβολίες και προκαταλήψεις που έχεις καθώς αυτές μπορεί να λειτουργήσουν αρνητικά για την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν θα αναστατώσουν έντονα και θα δημιουργήσουν προϋποθέσεις για μία μοναδική συνέχεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, το απόγευμα μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα σε οικογενειακό επίπεδο προκαλώντας έντονες κόντρες. Σήμερα ασχολείσαι με θέματα καθημερινής φύσεως και εργασιακά που πιέζουν το πρόγραμμά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Υπόγειες κινήσεις και χτυπήματα κάτω από το τραπέζι θα επηρεάζουν σημαντικά την επαγγελματική σου ζωή. Καλά θα κάνεις να περιορίσεις τον εκνευρισμό και την ένταση που μπορεί να εκδηλώσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς δεν θα σε βοηθήσει να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις σου. Δεν πρέπει να εκτεθείς στους ανωτέρους σου.

Μπορείς να γίνεις σκληρός και εξουσιαστικός με το ταίρι σου, προσπάθησε να το αποφύγεις καθώς θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα δείξουν ενδιαφέρον, όμως δεν είσαι έτοιμος να αφεθείς σε κάτι καινούργιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος που απασχολούν την οικογένειά σου. Το απόγευμα ανεβάζει κατακόρυφα το κέφι σου, ήρθε η ώρα για διασκέδαση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πιθανές είναι οι συναλλαγές για θέματα ακίνητης περιουσίας που θα σε απασχολήσουν σήμερα. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να κλείσεις υποθέσεις που επηρεάζουν την ψυχολογία σου πραγματοποιώντας την καλύτερη δυνατή συμφωνία. Προσοχή σε σπατάλες οικονομικής φύσεως που μπορεί να έχουν επιπτώσεις στην τσέπη σου.

Μπορείς να απολαύσεις μοναδικές στιγμές πάθους με το ταίρι σου, αρκεί να αφήσεις στην άκρη τις αμφιβολίες που μπορεί να δημιουργήσουν ζητήματα μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορείς να εμπιστευτείς νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου καθώς το πιθανότερο είναι ότι θέλει να σου προσφέρει τον καλύτερό του εαυτό.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, για το επόμενο χρονικό διάστημα καλείσαι να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στο φιλικό πεδίο. Δεν αποκλείεται να επιλέξεις να απομακρυνθείς από φιλικά πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν μπορούν να σου δώσουν αυτά που έχεις ανάγκη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η υπευθυνότητα και η εργατικότητα σου είναι πιθανό να ανταμειφθούν καθώς οι ανώτεροί σου αντιλαμβάνονται αυτά που προσφέρεις. Μπορείς να διεκδικήσεις καλύτερες οικονομικές απολαβές με πίστη και δυναμισμό, καθώς ξέρεις τι αξίζεις και ποιες είναι οι δυνατότητές σου. Άδραξε την ευκαιρία σε πιθανές οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να υπάρξουν.

Η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει προσκλήσεις και κοινωνικές υποχρεώσεις που έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον έρχεται πρόσωπο που σε διεκδικεί με δυναμισμό και επιμονή.