Επικαιρότητα:

Τα ζώδια σήμερα 23 Νοεμβρίου: Κριοί, σημαντικές ευκαιρίες μπορούν να σας δοθούν σε ό,τι αφορά τα εργασιακά

23 Νοε 2022 - 09:27 | Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα 23 Νοεμβρίου: Κριοί, σημαντικές ευκαιρίες μπορούν να σας δοθούν σε ό,τι αφορά τα εργασιακά

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Τοξότη, φιλοσοφημένος θα είναι ο τρόπος σκέψης, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, αυθορμητισμός, ανάγκη για νέες εμπειρίες και περιπέτειες. Θα εκδηλωθεί διάθεση για άμεση δραστηριοποίηση, φεύγει η αδράνεια, οι ζωτικοί χαρακτήρες θα επιδοθούν σε νέες δραστηριότητες κοινωνικές και επαγγελματικές. Σταθεροποιημένοι θα πρέπει να είναι οι στόχοι, για να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα απαραίτητο θα είναι οι ενέργειες να έχουν τακτική και μέθοδο.

 Άνοιγμα θα υπάρξει για επαγγελματική βελτίωση, θα ακουστούν καινούργιες ιδέες και προτάσεις, δημιουργικές θα είναι οι νέες συνεργασίες. Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, ωστόσο ενδεχομένως να υπάρξει δυσκολία στο θέμα της δέσμευσης, θα εκδηλωθεί προτίμηση προς τις χαλαρές σχέσεις και τις ανεξάρτητες επαφές.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο ενδεχομένως να υπάρξει αδυναμία στο θέμα της συγκέντρωσης, δεν αποκλείεται οι σκέψεις να είναι κάπως μπερδεμένες. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συντονισμό, τα εμπόδια θα είναι προσπελάσιμα μόνο αν οι ενέργειες είναι οργανωμένες και έχουν μία συγκεκριμένη τακτική.

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και τον Ποσειδώνα φέρνει ανοίγματα για κοινωνικές γνωριμίες και συναναστροφές. Ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, η διαίσθηση θα είναι σωστός οδηγός, τα χαρακτηριστικά θα είναι κοινωνικότητα, έμπνευση, ένστικτο.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην ενίσχυση της δυναμικότητας και της αυτοπεποίθησης. Δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά συμβάντα που θα φέρουν άμεσα ξεκαθαρίσματα, φεύγει η αμφιβολία, θα υπάρξει εμπιστοσύνη και αμοιβαιότητα.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σε βοηθά να προχωρήσεις σε νέα σχέδια που μπορεί να αφορούν την καθημερινότητα και τη δουλειά σου. Το απόγευμα μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή άκρως αισιόδοξες για εσένα.

 Επαγγελματικά – οικονομικά

Σημαντικές ευκαιρίες μπορούν να σου δοθούν σε ότι αφορά την εργασιακή σου πορεία καθώς φαίνεται να αναγνωρίζεται η προσπάθεια και η προσφορά σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες καθώς πιθανές προτάσεις μπορεί να φαίνονται ιδανικές, όμως πιθανότατα να κρύβουν σημεία που τελικά θα σε απογοητεύσουν.

Η καθημερινότητα δεν πρέπει να επηρεάσει τη σχέση σου, άδραξε την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που μπορεί να δημιουργούν καταστάσεις ρουτίνα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να προκύψει μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θα σε απογειώσει και επαγγελματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα δίνει τη δυνατότητα να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά τις σχέσεις με τον κοντινό περίγυρο. Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι κάποιοι βάζουν εμπόδια στις επιδιώξεις σου και αυτό αρχικά να σε απογοητεύσει, όμως μπορείς να αξιοποιήσεις τις συγκυρίες σε πιθανές ευκαιρίες που μπορούν να συνδεθούν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν αποκλείεται να βρεις εμπόδια εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές που πιθανά σε ενδιαφέρουν και αυτό θα είναι αρκετό για να σου προκαλέσει απογοήτευση και απαισιοδοξία. Η προσπάθεια από την πλευρά σου θα βοηθήσει να ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες και να πετύχεις τους στόχους σου.

Είναι σημαντικό να εκφράσεις με αυτοπεποίθηση αυτό που νιώθεις στη σχέση σου ώστε να αποφύγεις την απόσταση από το ταίρι σου που θα σου κοστίσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου μέσα από τον κοντινό περίγυρο που θα σε οδηγήσει να αναθεωρήσεις τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την προσωπική σου ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος. Το βράδυ μπορεί να φέρει αποκαλύψεις που θα σε εκνευρίσουν και θα σε οδηγήσουν σε καυγάδες. Προσπάθησε να κρατήσεις ψύχραιμη στάση για να μην αδικήσεις κάποιον

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε εμπορικές συμφωνίες που πιθανόν να σε ενδιαφέρουν, όμως είναι σημαντικό να κρατήσεις ψύχραιμη στάση και προσέγγιση στα πράγματα. Αυτό θα σε βοηθήσει να λειτουργήσεις ρεαλιστικά και να μην αφεθείς στον παρορμητισμό που θα προκαλέσει λάθη.

Μπορείς να γίνεις έντονος και απότομος με το ταίρι σου, αυτό όμως θα έχει ανάλογες αντιδράσεις για αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου και δημιουργεί έντονη αναταραχή που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα σου δίνει την ώθηση να πρωταγωνιστήσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το απόγευμα αυξάνει κατακόρυφα την ένταση και επηρεάζει σημαντικά τις επαγγελματικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν συγκρούσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η ένταση στην επαγγελματική σου ζωή μπορεί να δημιουργήσει προστριβές με πρόσωπα που είναι καθοριστικά για την καριέρα σου. Φρόντισε να αφήσεις στην άκρη πιθανές κόντρες και διαφωνίες που δεν θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους.

Προσπάθησε να περιορίσεις την αυστηρότητα και τη νευρικότητα στη σχέση σου καθώς εξωγενείς παράγοντες μπορεί να σε επηρεάσουν και να ξεσπάσεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφιερωθείς σε νέο πρόσωπο καθώς οι απαιτήσεις είναι πολλές και το άγχος δεν σε αφήνει να απολαύσεις τις στιγμές.

ΛΕΩΝ
 Λέοντα, η μέρα επηρεάζει σημαντικά την ψυχολογία σου καθώς φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος που πρέπει να λύσεις. Προσπάθησε να οριοθετηθείς και να πατήσεις γερά στα πόδια σου έτσι ώστε να βρεις ρεαλιστικές λύσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από αυτά που σε επηρεάζουν ψυχολογικά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η καθημερινότητα σε καλεί να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτό πρέπει να διεκπεραιώσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε καταστάσεις που έρχονται στην επιφάνεια καθώς παρασκήνιο που υπάρχει στον εργασιακό χώρο μπορεί να σε προβληματίσει και να σου δημιουργήσει απογοήτευση.

Νιώθεις απογοήτευση και μοναχικότητα και αυτό επηρεάζει σημαντικά τη σχέση σου, μπορείς να εκφράσεις ότι σε ενοχλεί στην προσωπική σου ζωή για να ξεπεραστούν οι εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν σε αναστατώνει, όμως ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου για να πάρεις αποστάσεις αν χρειαστεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα και να εκφράσεις πρωτοποριακές ιδέες που έχεις. Το απόγευμα αυξάνει την καχυποψία και τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε συγκρούσεις που θα έχουν κόστος το φιλικό περιβάλλον.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Εντάσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να πρωταγωνιστήσουν εντός της ημέρας καθώς υπάρχουν αμφιβολίες και καχυποψία ως προς τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Εμπόδια που βρίσκεις επαγγελματικά σου σχέδια σε εκνευρίζουν, προσπάθησε να τα ξεπεράσεις με ψυχραιμία και σύνεση.

Διαφωνίες μπορεί να υπάρχουν με το ταίρι σου για κοινούς στόχους που σας ενδιαφέρουν, προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις που θα οδηγήσουν σε ένταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται μέσα από το φιλικό περιβάλλον να σε αναστατώσουν και να προκαλέσουν έντονα συναισθήματα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα που εκκρεμούν και είναι πιθανό να σου δημιουργούν άγχος. Το μεσημέρι δεν αφήνει περιθώρια για ρεαλιστική προσέγγιση ιδιαίτερα στην καθημερινότητα και τα λάθη είναι πιθανά.

 Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι προτιμότερο να μην προχωρήσεις σε σημαντικές επιλογές στην επαγγελματική σου ζωή, ιδιαίτερα για ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν. Η λανθασμένη εκτίμηση των πραγμάτων θα οδηγήσει σε απογοητεύσεις που καλό είναι να αποφύγεις γιατί θα σου στοιχίσουν και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Ο έντονος συναισθηματισμός δεν σου επιτρέπει να δεις τι είναι αυτό που μπορεί να σου προσφέρει το ταίρι σου, φρόντισε να αποφύγεις συναισθηματικές υπερβολές που θα στοιχίσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η απέφυγε να εμπιστευτείς πρόσωπα από το παρελθόν που μπορεί να υπόσχονται πολλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σου δημιουργούν αναστάτωση. Το απόγευμα σε βοηθά να ανέβεις ψυχολογικά βρίσκοντας την αισιοδοξία και το κέφι σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν έντονα καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που σε απασχολούν έντονα και πιθανά σου δημιουργούν άγχος. Το επιχειρηματικό σου δαιμόνιο και η διαίσθησή σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε πιθανές αποφάσεις που πρέπει να πάρει.

Φρόντισε να μην χάσεις στιγμές διασκέδασης και χαράς με το ταίρι σου που θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά στη σχέση και θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε ο ένας τον άλλον. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου ανεβάζοντας κατακόρυφα το κέφι και το πάθος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, έχεις την δυνατότητα να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο. Το μεσημέρι είναι πιθανό να φέρει κοντά σου πρόσωπα θέλουν να δημιουργήσουν ζητήματα στην επαγγελματική σου ζωή, προσοχή σε εξιδανικεύσεις που θα έχουν κόστος.

 Επαγγελματικά – οικονομικά

Απέφυγε πιθανές συζητήσεις που μπορεί να αφορούν επαγγελματικά σχέδια που έχεις καθώς πιθανότατα να υπάρχουν πρόσωπα όταν σε κατευθύνουν με λανθασμένο τρόπο. Ιδιαίτερα το μεσημέρι η ανάγκη να ωραιοποιήσεις συνεργάτες και ανωτέρους που μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά λάθη που καλό είναι να αποφύγεις.

Είναι σημαντικό να μην ξεσπάσεις το ταίρι σου το έντονο ψυχικό φορτίο που έχεις καθώς αυτό θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να έρθει νέο πρόσωπο που υπόσχεται πολλά, καλά θα κάνεις να κρατήσεις μικρό καλάθι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις για την επόμενη χρονική περίοδο. Το βράδυ σου δημιουργεί έντονη ανησυχία στην προσωπική σου ζωή, προσπάθησε να αποφύγεις τις συγκρούσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να προχωρήσεις στο κλείσιμο οικονομικών ζητημάτων που είναι σημαντικά για εσένα, κάτι που θα σου χαρίσει ανακούφιση ιδιαίτερα σε ψυχολογικό επίπεδο. Προσπάθησε να αντιληφθείς ποιες είναι οι καλύτερες δυνατές λύσεις που θα σε γεμίσουν χαρά και θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις ότι καλύτερο για εσένα.

Το πάθος μπορεί να είναι ο ιδανικός τρόπος εκτόνωσης της έντασης και της ανησυχίας που υπάρχουν μέσα σου και δεν σου επιτρέπουν να ηρεμήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία, είναι σημαντικό να ξεπεράσεις τις προσωπικές σου ανασφάλειες και να δείξεις έτοιμος να δώσεις την απαραίτητη εμπιστοσύνη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καθημερινότητα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες ευθύνες και υποχρεώσεις που θα σε προβληματίσουν. Προσπάθησε να ξεφύγεις από απωθημένα του παρελθόντος που βαραίνουν την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αυξημένες απαιτήσεις μπορεί να υπάρχουν από εσένα σε καθημερινό επίπεδο και κυρίως στον εργασιακό χώρο. Δεν αποκλείεται να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες, κάτι που θα λειτουργήσει πιεστικά σε ψυχολογικό επίπεδο και θα σου δημιουργήσει άγχος και ανασφάλεια για το αν μπορείς να τα καταφέρεις.

Φρόντισε να δώσεις τον κατάλληλο χρόνο στον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου καθώς αυτό θα είναι ευεργετικό για εσένα μέσα σε ιδιαίτερα έντονες συνθήκες. Αν είσαι αδέσμευτος/η η προσωπική σου ζωή μπαίνεις στην άκρη καθώς πολλές είναι οι υποχρεώσεις πρέπει να αντιμετωπίσεις.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, απολαμβάνεις κάθε στιγμή με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους και να αφήσεις πίσω ότι σε έχει προβληματίσει. Άλλωστε αυτό σε βοηθά να ξεφύγεις από τις δυσκολίες της καθημερινότητας και να βιώσεις μοναδικές στιγμές χωρίς άγχος.

 Επαγγελματικά – οικονομικά

Τα σχέδια που έχεις σε σχέση με στόχους και φιλοδοξίες που θέλεις να πετύχεις μπορούν να γίνουν πραγματικότητα και σε αυτό είναι διατεθειμένοι να σε βοηθήσουν πρόσωπα από το κοντινό σου περίγυρο. Οι εμπορικές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν μπορεί να εξελιχθούν ιδανικά, αρκεί να αδράξεις την ευκαιρία.

Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα απογειώνονται στην προσωπική σου ζωή και βοηθούν να διαχειριστείς με ευκολία τα οποία ζητήματα μπορεί να προβληματίζουν το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην προσωπική σου πορεία καθώς θα σε φέρει πιο κοντά στα όνειρά σου.